BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Şimdi pembemaviyi aradım hsg yapmadıklarını söylediler
Burtomda 550 olmuş fiyat ama anastesi yok

Zaten çok uzun süren bi işlem değil başka hastanelerle fazla farklı birşey olacağını sanmıyorum ama yine de sen bilirsin içinin rahat edeceği bi yere gitmen önemli .
Pembe mavide tedavi öncesi sıvı histeroskopi olarak yapmışlardı bana kendi doktorum yapmıştı zaten rahme çizik de atılmıştı tüp bebek tedavisi öncesinde.

Acıbadem'de ne zaman çektirmiştiniz ?

Siz tüp bebek tedavisi yaptırdınız mı yoksa yaptıracak mısınız? Sorun neydi peki?
Jimer hakkında bi bilgim Yok aslında ama orası SGK ile anlaşmalı diye biliyorum. fiyat daha uygun çıkabilir .büyük ihtimalle yapıyorlardır .

Merhaba kızlar bende bursadayım ilk bebeğim için 1 yıl uğraştık klomen şeker hapı kullandım ilaç olarak ama olmamıştı Hsg çektirdiğim ay hamile kaldım Doktor olarak ilk Doktorum Ziya Çetin ilk kontrollerimi o yaptı sorun yok demişti ama yinede bir yıl olmadı sonrasında evrim Aydın'a gittim ikisinden de çok memnundum. Şimdi oğluma kardeş istiyorum yorucu bir süreç olacak rabbim inşllh isteyen herkese en kısa zamanda bebeğini nasip etsin.

Canım inşallah hayırlısıyla oğluna kardeş gelir sana müsade edersen soru sormak istiyorum ziya çetine ne kadar süre gittin neden sonrasında evrim aydını seçtin şu an gitmek istesen evrim Aydın a mı gidersin ziya çetine mı bana düşüncelerini söylermisin

Eğer bir problemim varsa Ziya Çetin'e güvenirim çok tecrübeli bir Ada'm açık kapı bırakmıyor detaylı kontrol ediyor mesela benim Rahmi'm öne kıvrıkmış normalde ilişki sonrası sırt üstü yatıp beklenir o bana yüz üstü yatıp beklememi Rahmi'min öne kıvrık olduğunu söylemişti rutin kontroller için evrim aydın derim çünkü vakti çok az kapıda bin kişi bekliyor Alel acele kontrol ediyor ama doğumun benim biraz problemli oldu evrim aydın karanlıktan gelen bir melek gibiydi çok güven verdi bana ben bişeyim olmadığını öğrendiğimde bayan olduğu ve çok methini duyduğum için evrim Aydın'a gittim canım inşllh soruna cevap verebilmişimdir canım. Sen ne aşamadasın nekadar süredir uğraşıyorsun

Canım geçen yıl tahliller yapıldı bir sorun çıkmadı ocak ayında yumurta takibi yapılsın diye doktora gittim bu ayda gittim hazirana kadar devam etmeyi düşünüyorum hazirana kadar olmazsa aşılama düşünüyorum da bana ziya çetine git dediler o yüzden merak ettim nasıl bir doktor diye

Acıbadem'de histerskopiyi haziranda yaptırdım; düşüğüm vardı;muayene için gittiğimde miyom çıktı o alındı
Tüp yaptırdım sonrA Acıbadem'de ana kimyasal oldu

Acıbadem'de histerskopiyi haziranda yaptırdım; düşüğüm vardı;muayene için gittiğimde miyom çıktı o alındı
Tüp yaptırdım sonrA Acıbadem'de ana kimyasal oldu

Sadece histeroskopi olduysa çok pahalı ama miyomu da aldılarsa o sırada belki de ondandır o fiyat
Ben Acıbadem'de başlamayı düşünüyorum memnun muydun acaba sen ? biraz fazlaca yoğun ama

İnşllh çabucak cevap alırsın yum takibinden. Sen hangi doktora devam ediyorsun evrim aydın çok yopun olduğu için başka doktora gitsemmi diye düşünüyorum.

Ben geçen yıl medicabilde oktay Altun a gittim bütün tahlilleri o yaptırdı, çalıştığım için şu an aynı hastanede mutlu kilcilere gidiyorum ikisinden de memnunum

Sadece histeroskopi olduysa çok pahalı ama miyomu da aldılarsa o sırada belki de ondandır o fiyat
Ben Acıbadem'de başlamayı düşünüyorum memnun muydun acaba sen ? biraz fazlaca yoğun ama
canım acıbademin herşeyi pahalı, beta hcg de 150 tl; histereskopi parası verince muhtemelen acıbadem puanlarıyla felan 119a dusuyodu, evet myom alındığı için o ücret, ama tanı histereskopisi de ucuz değildi.
ne onereblirim ne de gitme diyebilirim; aşırı yoğun bir merkez ama hastenenin düzenine bir şekilde guven duyuyorsun, ha doktora zor ulaşırsın çoğu zaman.sonuçta kimyasal yaşadım, bir daha yaptırırsam oraya mı giderim bilemem ama. labaratuvarı ben de güven uyandırmıyor, yani dr ve merkez kadar labaratuvarı da onemli oldugunu yeni anlıyorum. ist bahceci felan yeni teknolojiler kullnaıyor okuyoruz

bu arada uludağ kromozom analizi için generetik kan vermenin sonucu 9 ayda çıkıyormuş:))) 15 senedir kamu personeliyim hatta 1/1iyim, en üst düzey memur yani. dısarda para vermeden bir testimizi bari devlette yaptıralım dedik sureyi duyunca vazgeçtik. eşim söylendi(ki özel sektörde) ben demiştim diye; gidip bursa genetik tanıda yaptıracağım
hsg /rahim filmi için de jimeri aradım anestezili 750 dediler, muhtemelen oraya gideceğim

anestezili yapan baska düzgün bir yer bulamadım şimdilik güncel bilgi olsun burada

Cnm ben Acıbadem'de görüşmeye gittim benim de ilk tüp bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı Diğerlerinde kimyasal bile olmadı pembe mavide. Üç negatif olunca oradaki doktorumda Şahin bey de kamda kromozom analizi istediler araştırdım Acıbadem'de 300 dü sanırı genetik tanı merkezinde 200 uludağ üniversitesinde 9 ayda çıkıyor dediğin gibi .ama Şahin bey bize Şevket Yılmaz hastanesinde bile yaptırabilirsiniz dedi ön görüşmede ve biz orda yaptırdık 1,5 aya çıkıyormuş sonuçlar şu an bekliyorum çıkmasını .acıbadem çok yoğun ama Bursa'da başka güvenebileceği yer Yok gibi geldi nedense en iyi Acıbadem görünüyor gerçi bunlar kısmet işi olacağı varsa heryerde olacaktır ama işte
Bursa'da art ile de görüşmeye gittim orası da doktor çok itici .
İstanbul'a da gel git sorun zaten stresli ni süreç

Sizin sorun neydi ne kadar zamandır deniyorsunuz ?

Merhaba ben de art ye gitmiştim ekim ayında Osman bey ilk muayenede teşhis etti bendeki durumu oyüzden memnun kalmıştım ama gerçekten çok sert bir doktor. Ben de Yeni bi doktor arayışındayım önerebileceğiniz bi doktor var mı acaba ?

Ekim ayında burtomda çektirdim 400 tl idi. Anestezi yapmıyorlar orda biraz sancı oluyor ama dayanılmayacak kdr değil :)

5.tedavimde pembemavide pozitifi gordum cok sukur. Doktorum nevin ozsarac.
Tebrikler ne mutlu size :) Allah kavuştursun
Ben de üç kere nevin özsaraçta negatif
Siz hepsini pembe mavide mi yaptırdınız 5 denemenin de.farklı bi tedavi uyguladı mı acaba
Ben de nevin hanımdan çok memnundum ama pozitifi göremeyince başka yerlere yöneldim
Bir de Sorun neydi acaba

Amin allah razi olsun,darisi size ve tum isteyenlere olsun insallah tez zamanda.
Ilk 2 tedavimi bursa eurofertilde yaptirdim.
3.tedavimi istanbulda istanbul tup bebekte yaptirdim.
4.tedavimi yine eurofertilde yaptirdim.
5.de nevin hanima gittik. Evet farkli tedavi uyguladi. Ben igneyle de hapla da tup bebek yaptirmistim,standart adetin 2.gun baslanan tedavilerdi. Nevin hanim sana zaten bunlar yapilmis ve hep 1 embriyo transfer edilmis,farkli bir tedavi yapalim dedi ve havuz yapmaya karar verdik.

Biosteron ve omepaq10 vitamin verdi ve bunlari 2.5 ay kullan ondan sonra tedavi edecegim dedi. Agustos ortasinda basladim bu haplara. Ayni zamanda saracoglu kurlerini yaptim. Haplar ve kürler 2.5 ay surdü. Bitince doktora gittim ve d.kontrol hapi verdi. 21 gun de onu kullandim. O bittikten 3 gun sonra yeniden gittim ve lucrin ignesi verdi. Bu lucrin ignesi uzun protokolde kullaniliyor. Adetim baslamadan 4 gun once basladik bu igneye. Bu igne yumisleri baskiliyor. Adet olunca da gonal f e basladik ve yine 1 embriyom oldu ve dondurduk. Opudan 10 gun sonra adet oldum ve ara vermeden yine gonal f e basladik,bu defa lucrin kullanmadim. Ilkkkkk defa 1.kalite 3 embriyom oldu ve 2 sini transfer ettiler,3.gun embriyosuydu. Kalan 1 taneyi de digerinin yaninda dondurduk.
Ayni zamanda duzenli olarak 6 ay akupunktura gittim. Beslenmeye cok onem verdim. Bunlarin hepsinin ortak etkisi oldu bence ve en onemlisi vakti saati geldi bence. Rabbim nasip etti ve doktorum da vesile oldu.
Bizim sorunumuz rezerv azligi ve kalitesizligiydi. Esimde sorun yoktu.

Nevin hanim cok sakin,pozitif bir doktor,seviyorum.Ben de 3 defa eurofertilde negatif olunca baska yere yoneldim,sen de haklisin. Herkes ayni doktorda ayni merkezde basarili olamayabiliyor.

Sizde ne sorun vardi?

Benim de rezerv düşük ama ilkin 6 ikinci üçüncüde 12 şer yumurta toplanmıştı yumurta sayın iyi demişti nevin hanım amh a göre . Bana da biesteron vermişti üç ay kullandım tedaviden önce lucrin iğnesi de yapmıştı ama bizim embriyolar 5.güne gitmedi hiç

Canim rezerv dusuk degil valla senin.
Ben 12 yumisi ruyamda bile gormedim:)
Biz hep 1 yumis elde ettik. Senin sayin super yani. Umudunu hic yitirme bence sen.
Benim o kadar yumisim olsa asla birakmazdim. Benim ilk defa 3.gun embriyosu transfer edildi.

Peki 12 yumisin hepsi embriyo oldu mu?
Dondurulmusun var mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…