- 7 Mayıs 2014
- 678
- 235
- 103
İnşallah. Evet üç kez Üniversitede tüp bebek denedim malesef negatif.Çok güzel..inşallah hayırlısı ile güzel geçer tedavin..ve istediğin kadar bebek sahibi olursun.. daha önce tedavi olmusmuydun?
Art de canım. Orası onun zaten .FSM bulvarındaMerhaba arkadaşlar nasılsınız osman bey dediğiniz doktor hangi hastanede?
Canm bnde Suriyeli bi doktr duymuştum senin dediğin doktr nerde :) bide verdiği ilaçlar takip gerektiryor diye biliyodum bende ama Denemekte de fayda var diye düşündum:)Kizlarr bi bakin hele simdi size bisey danismak istiyorum.suriyeli bi doktor varmis annemin zoruyla bugun ona gittim.kac kisiden duyduysam hamile kalmis.artik nasipmidir nedir bilmem ama.ben ya nasip deyip gittim iste.ultrasonla bakti.olmamasi icin sebep yok dedi.sonra recete yazdi bana.klonemen merional vitamin catlatma ignesi ve akintim icin fitil.bunlari kullan dedi.ama simdi ben napayim bilemedim yani.bunlari kafama gore kullanmak nekadar dogru.takip olmucak bisey olmucak.annemde hamile kalanlar sanki takipmi ettirmis nasip bu isler diyo.hadi bana akil verin napiyim simdi.
Canim kadin bi doktor yildirimda vakif kulliyesinde.valla pek gidesimde yoktu ya annemin zoruyla gittim.giden komsuylada konustum.kadin 4 kere tup bebek yaptirmiati.simdi 42 yasinda ikizlere hamile.evet ilaclar takiple olmasi lazim.merionali universitede kullanmiatim.aklima oyuzden pek yatmadi ama annemde israrla dene diyo.esimde sen bilirsin diyo.bilemedim napayim yaniCanm bnde Suriyeli bi doktr duymuştum senin dediğin doktr nerde :) bide verdiği ilaçlar takip gerektiryor diye biliyodum bende ama Denemekte de fayda var diye düşündum:)
Aynen oymuş cnm eşim dedi banada arkadaşınin 10 sene çocuğu olmamiş ona gitmiş olmuş baya iyi diyormuş herkes Suriye'de hastanesi varmış kadının hatta bnde gitcektim üniversitede amelyt oldm fln o ara kaldıydı. Verdiği ilaçları kullanip kontrole çağırmadimiCanim kadin bi doktor yildirimda vakif kulliyesinde.valla pek gidesimde yoktu ya annemin zoruyla gittim.giden komsuylada konustum.kadin 4 kere tup bebek yaptirmiati.simdi 42 yasinda ikizlere hamile.evet ilaclar takiple olmasi lazim.merionali universitede kullanmiatim.aklima oyuzden pek yatmadi ama annemde israrla dene diyo.esimde sen bilirsin diyo.bilemedim napayim yani
Yok canim cagirmadi.bu ay olmazsa obur ayki adetinde tahlil yaptir konusalim ozaman tekrar dedi.yani bu isler nasip isi ama okadar cok yasadigimiz icin insan yinede kararsiz kaliyo isteAynen oymuş cnm eşim dedi banada arkadaşınin 10 sene çocuğu olmamiş ona gitmiş olmuş baya iyi diyormuş herkes Suriye'de hastanesi varmış kadının hatta bnde gitcektim üniversitede amelyt oldm fln o ara kaldıydı. Verdiği ilaçları kullanip kontrole çağırmadimi
Anladım cnm haklısn nasip Rabbim vesile eder belkiYok canim cagirmadi.bu ay olmazsa obur ayki adetinde tahlil yaptir konusalim ozaman tekrar dedi.yani bu isler nasip isi ama okadar cok yasadigimiz icin insan yinede kararsiz kaliyo iste
Aminperşembeye randevumu aldım kızlar dua edin bana inşallah kist falan yine çıkmazda hayırlı bir şekilde başlarız, Allahım sen hayırlı şekilde tüm isteyenlerin kucağını boş bırakma
Allah razı olsun canım tüp merkezine gidiyorum ben artık jinemedeAminhangi hastaneye gidiyorsun cnm Hayrli olsn inşallah ne kisti vardı
Muayene ücreti 400 tl .Muayene ücreti ne kadar canım ilk defa duydum
Valla ne desem bilemedim ki. Napcan denicen mi?Kizlarr bi bakin hele simdi size bisey danismak istiyorum.suriyeli bi doktor varmis annemin zoruyla bugun ona gittim.kac kisiden duyduysam hamile kalmis.artik nasipmidir nedir bilmem ama.ben ya nasip deyip gittim iste.ultrasonla bakti.olmamasi icin sebep yok dedi.sonra recete yazdi bana.klonemen merional vitamin catlatma ignesi ve akintim icin fitil.bunlari kullan dedi.ama simdi ben napayim bilemedim yani.bunlari kafama gore kullanmak nekadar dogru.takip olmucak bisey olmucak.annemde hamile kalanlar sanki takipmi ettirmis nasip bu isler diyo.hadi bana akil verin napiyim simdi.
Valla canim basladim bile denemeye.artik denemedigimiz sey kalmadi bunada ya nasip diye basladim.bugun adetimin 2. Gunu klomene basladim.yanliz 12. Gun falan bi kadin dogumcuya gidicem catlama ignesini ona yapicam.sen naptin nezaman basliyosunValla ne desem bilemedim ki. Napcan denicen mi?
Hayırlısı olsun belki bu bir vesiledir senin için. Ben de adet olmayı bekliyorum başlıycaz Allah nasip ederse.Valla canim basladim bile denemeye.artik denemedigimiz sey kalmadi bunada ya nasip diye basladim.bugun adetimin 2. Gunu klomene basladim.yanliz 12. Gun falan bi kadin dogumcuya gidicem catlama ignesini ona yapicam.sen naptin nezaman basliyosun
Allahn izniyle inşallah mutlu sona ulaşırsın cnmValla canim basladim bile denemeye.artik denemedigimiz sey kalmadi bunada ya nasip diye basladim.bugun adetimin 2. Gunu klomene basladim.yanliz 12. Gun falan bi kadin dogumcuya gidicem catlama ignesini ona yapicam.sen naptin nezaman basliyosun
Aaa sende mi Bursa dan çok sevindim inşallah sonuçlarda şuanda hareketlilik bide sayı azlığı warmış ama takviye ilaç vermiş doktor düzelebilir demiş oyüzden çok mutluyumAllahn izniyle inşallah mutlu sona ulaşırsın cnm
Evet bnde bursadaym :) inşallah düzelir cnm düzelenler çok var . Bende dün adet oldm dondurulmuş transfer için tedaviye başladmAaa sende mi Bursa dan çok sevindim inşallah sonuçlarda şuanda hareketlilik bide sayı azlığı warmış ama takviye ilaç vermiş doktor düzelebilir demiş oyüzden çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?