BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Buyuk ihtimalle oraya gidince bir de hasta olunce kafasi dagilmistir.
Ovitrell mi verdi doktor,pregnyl mi?
Buyuk ihtimalle oraya gidince bir de hasta olunce kafasi dagilmistir.
Ovitrell mi verdi doktor,pregnyl mi?
Ovitrell verdi canım yarın saat 15 00 da vurulacağım koldan. Senn hiç oldunmu o iğneden faydası oluyor mu

Dolapta sakliyosun degil mi?
Ben tedavilerde kullandim hep canim. Yumurta takibi yapilmadi bana hic.
Evet çok ilginç geldi banada dolapta şu anda:) mesela dr 3 te vurlacaksin dedi ben 4 te vurulsamda olur mu acaba neden bir saat koyuyor

Evet çok ilginç geldi banada dolapta şu anda:) mesela dr 3 te vurlacaksin dedi ben 4 te vurulsamda olur mu acaba neden bir saat koyuyor

Biz ilk cocuga karar verdikten sonra 10 ay kendimiz denedik. Olmayinca doktora gittik ve fsh 14 cikinca hemen tup dediler. Yumurta takibi yapilacak durumum yoktu ve hemen tedaviye baslanmasi gerekiyordu benim icin.
Saatler onemli canim bu ignelerde. Yumisler 18-20 mm.civarinna gelince catliyor. Doktor yumislerin mm.lerine bakip kafasinda saat hesabi yapmistir. Kendi kendine catlamadan senin igneyi vurman onemli. Igneyi vurduktan sonra da ,sanirim 36 saat tam emin degilim, yumurta catliyor ve o saatlerde iliski olmasi oneriliyor diye biliyorum. Bununla ilgili bir sey dedi mi?

Benim kursum vardı, bir saat gecikmeli yaptiracaktim acaba bir sıkıntı olur mu dedim ama onada gerek kalmadı çünkü bugub kurs ertelendi :) benimde FSH 11 çıkmıştı é bende neden öyle acil tüp hemen
falan önemli demediler FSH çok değişken bir değer ama başka bir ay düşük çıkabilirdi belkide

Her doktorun yorumu ve degerlendirmesi farkli oluyor canim. Dedigin gibi fsh cok dgisken. Stresli bir aninda yuksek cikabiliyor. Daha sonra dusebiliyor. Benim daha sonra yaptirdiklarim ,tedavilerin 2.gunu, hep 7 civari cikti ve dusmesi icin de hicbir sey yeyip icmedim. Ama dusuk olmasina ragmen yine de olmamisti. Fsh a takilma hic.
3te vurdun mu igneyi?

Evet canım vurdum, 36 saat içinde catlarmis sanırım..

Bende özellikle sordum benim erken menepoz mu diye, yoo alakası yok dedi işte ben burayı anlayamiyorum
Erken mepoz teşhisi neye göre konuyor?

Bende özellikle sordum benim erken menepoz mu diye, yoo alakası yok dedi işte ben burayı anlayamiyorum
Erken mepoz teşhisi neye göre konuyor?

Bana direk erken menopoz ve tup bebek dedi sonuc 14 cikinca. Sonra biz cerrahpasaya gittik,profesore. O da durum cok vahim degil dedi. Istanbulda 3.tedavimi yapan doktor acele et seneye yumurtan kalmayabilir dedi. Bursada 4.tedavide yumisler opuda bos cikinca doktor artik yapacak bir sey yok,esiniz bir seylerle ilgilensin demis esime.
Yani ben su 2 senede bir suru farkli yorum duydum. Tek bir dogru yok. Her doktorun hastanin durumunu yorumlamasi farkli.

Ben Zübeyde ye gitmiştim ilk orda yaptırdım kan değerleriME bakıldı.
Kadınâ sordum erken menepozmu bu dedim hayır öyle denemez. Belkide sen annenden daha sonra memepoza göreceksin dedi bu arada annem ayda iki kez yumurtlarmis adet başında sonunda afedersin hamile kalirmis
Geç memepoza girmiş. Sonra Ziya beye gittim biliyorsun onada sordum o da değil ama artık vücut sana sinyal gönderiyor dedı. Artık çocuk yap diye dedi.. ben yıllar evvel çikolata kisti ameliyati oldum ve su andada kistin var o da çok etki ediyor benim amh degerimi maalesef.. ne diyeyim çok şükür 1 yumurta oluşmuş bunada şükür diyorum ama az değilmi dedim ziya beye hayır gayet iyi dedi 1 tane olsun bizim olsun dedi.. azcık moral oldu o da bana..Herşey allahtan hayırlısı ise olsun değilse olmasın diyorum.. ama içimden bir ses günün birinde hamile kalabileceğimı söylüyor
İnşallah tabi

Merhaba arkadaşlar... benim doktorm Ziya Çetin bir çok kişi bilir zaten kendisini.. Hakkında yorumlarinizi alabilirmiyim? 2 aydır kendisi yapıyordu takibimi ama birakmaya karar verdim.. devam edeceksemde yola onunla devam etmeyeceğim?

Canim noldu?
Neden birakmaya karar verdin?

Canim noldu?
Neden birakmaya karar verdin?
Canım hatırlarmisin geçen hafta bana yanlış ilaç vermişti gerilmistim açıkçası düşündükçe kızdımda..ya hamile olsaydım ve yanlış iğne yazsaydi? Unutkan ve kafası çok dağınık her gittiğimde 2 saat bekliyorum..ve bana ayırdığı süre 5 dakikayı geçmiyor maalesef.. sormak istediğim merak ettiklerimi rahatça soramadiktan sonra neye yararki?
Randevu Sistemi yok sekreteri kafasına göre alıyor içeri. O bayanda Soğuk ve suratsiz bir şey sormaya adeta korkuyorum.. kısaca canım ben doktorumla bir bağ kuramadım maalesef.. bugün gideyim yine hatırlamaz beni.. devam edersem bebek olayından da soguyabilirim canım. Şu An bile soğudum diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…