- 20 Şubat 2017
- 958
- 1.251
- 63
- 35
Hadi hayırlı olsun cnm rabbim inşallah gönlündekini nasip etsinEvet bnde bursadaym :) inşallah düzelir cnm düzelenler çok var . Bende dün adet oldm dondurulmuş transfer için tedaviye başladm
Amin cnm inşallah hepimizHadi hayırlı olsun cnm rabbim inşallah gönlündekini nasip etsin
Başladın mı canım tedaviye. Hadi hayırlı olsun :)Evet bnde bursadaym :) inşallah düzelir cnm düzelenler çok var . Bende dün adet oldm dondurulmuş transfer için tedaviye başladm
Başladm çok şükür cnm sağol ama hiç hevesim yok korkum çokBaşladın mı canım tedaviye. Hadi hayırlı olsun :)
Korkunu at içinden düşünme hiç. İleri bakmak lazım artık başladın endişe etme :) Bişey dediler mi deneme transferi hakkında.Başladm çok şükür cnm sağol ama hiç hevesim yok korkum çok
Başladm çok şükür cnm sağol ama hiç hevesim yok korkum çok
Valla hastaneye gittiğimde çok ağrım vardı cuma günü gittim ilk günü hatta önce acilde serum taktılar nyse ışıl oradaydı o baktı anestezili transfer yapcaz ztn dedi ama ben özlemle konuşmuştum o deneme yapcm aynısı olursa histeroskopi yaparz demişti özlem yoktu orda ışıla da söylemedim salı günü gittiçimde konuscam cnm nolcak nasl olcak hiç bi fikrim yokKorkunu at içinden düşünme hiç. İleri bakmak lazım artık başladın endişe etme :) Bişey dediler mi deneme transferi hakkında.
Doktorlarin yüzünden korkyrm inşallah herşey yolunda giderKorkulara teslim olmayin.
Ya akıl var mantık var anestezili yapsa ne olcak sonuçta Özlem sana kanama olursa zaten tutmaz demedi mi. Anestezili olup yine kanama olduktan sonra ne anlamı kaldı. Mantığa bak ya hayret bişey. Sen gidince bi daha konuş bakalım ne dicekler.Valla hastaneye gittiğimde çok ağrım vardı cuma günü gittim ilk günü hatta önce acilde serum taktılar nyse ışıl oradaydı o baktı anestezili transfer yapcaz ztn dedi ama ben özlemle konuşmuştum o deneme yapcm aynısı olursa histeroskopi yaparz demişti özlem yoktu orda ışıla da söylemedim salı günü gittiçimde konuscam cnm nolcak nasl olcak hiç bi fikrim yok
Aynen sinir olmamak elde değil evet öyle dedi kanama olursa ztn tutmaz ben dicem histeroskopi yapsn sorunu çözsün özleme söylucem ya konuscam cnm inşallah özlem halleder yaYa akıl var mantık var anestezili yapsa ne olcak sonuçta Özlem sana kanama olursa zaten tutmaz demedi mi. Anestezili olup yine kanama olduktan sonra ne anlamı kaldı. Mantığa bak ya hayret bişey. Sen gidince bi daha konuş bakalım ne dicekler.
İnşallah oluşmuştur cnmMerhabalar kIzlar.. ben klomen sonrası Ziya beye kontrole geldim bekliyorum bakalım.. yunurtam olustumu oluşmadı mi? İnşallah olusmustur
Merhabalar kIzlar.. ben klomen sonrası Ziya beye kontrole geldim bekliyorum bakalım.. yunurtam olustumu oluşmadı mi? İnşallah olusmustur
Evet oluşmuş çatlamak üzere dedi sevindik iyi dedi. Evimin orda eczaneden çatlatma iğnesini alayım dedim eczacı demezmi üretimi kalktı birde bu fitil. Doktoru aradı gelsin dedi. Şimdi gerisin geriye gidiyorum ama kızdım açıkçası saatlerdir sıra bekle sonra yanlış ilaç yaz gerisin geri geri git..aşırı kalabalık evet ama dikkat etmesi gerekiyordu.. ya yanlış bir iğne olsaydı vurulsaydim.bozuldu moralim cokCanim olusmus mu yumisler?
Oluşmuş canım ama bak ne geldi başıma altta yazdimİnşallah oluşmuştur cnm
Evet oluşmuş çatlamak üzere dedi sevindik iyi dedi. Evimin orda eczaneden çatlatma iğnesini alayım dedim eczacı demezmi üretimi kalktı birde bu fitil. Doktoru aradı gelsin dedi. Şimdi gerisin geriye gidiyorum ama kızdım açıkçası saatlerdir sıra bekle sonra yanlış ilaç yaz gerisin geri geri git..aşırı kalabalık evet ama dikkat etmesi gerekiyordu.. ya yanlış bir iğne olsaydı vurulsaydim.bozuldu moralim cok
Eşime bahsettim olsun üzülme vardır ondada bir hayır dedi bende düşündüm sakinleştim. Beni muayene ederken yukarida katta bir doktora kalp krizi geçiren bir hasta geldi yardım istediler o da koşa koşa gitti sonra hasta ölmüş dakikalarca kalp masajı yapmışlar Vs Vs geldi devam ettik muayeneye ve konuşmaya kafası dağıldı canı sıkkındi ben ona verdim artık..ne yapayım ya.. çok takmadan devam ettim günümeCanim cok cok haklisin kesinlikle. Dikkat etmeleri ve hatta iki kere okumalari lazim yazdiklarini. Bunlar onemli konular. Boyle hatalar olmamasi icin biz onlardan daha dikkatli olmak zorunda kaliyoruz bir sure sonra.
Neyseki kullanmamissin. Moralini bozma. Suan senin moralinin yuksek olmasi lazim. Vücudunu kasma canim,oldu gecti de. Bugunler onemli senin icin.
Hepimiz zorluklarla karşılaşıyoruz cnm Rabbim çaresiz dert vermesinEşime bahsettim olsun üzülme vardır ondada bir hayır dedi bende düşündüm sakinleştim. Beni muayene ederken yukarida katta bir doktora kalp krizi geçiren bir hasta geldi yardım istediler o da koşa koşa gitti sonra hasta ölmüş dakikalarca kalp masajı yapmışlar Vs Vs geldi devam ettik muayeneye ve konuşmaya kafası dağıldı canı sıkkındi ben ona verdim artık..ne yapayım ya.. çok takmadan devam ettim günüme
Eşime bahsettim olsun üzülme vardır ondada bir hayır dedi bende düşündüm sakinleştim. Beni muayene ederken yukarida katta bir doktora kalp krizi geçiren bir hasta geldi yardım istediler o da koşa koşa gitti sonra hasta ölmüş dakikalarca kalp masajı yapmışlar Vs Vs geldi devam ettik muayeneye ve konuşmaya kafası dağıldı canı sıkkındi ben ona verdim artık..ne yapayım ya.. çok takmadan devam ettim günüme
Amin canım, önemli olan sağlık zaten gerisi Allah takdiriHepimiz zorluklarla karşılaşıyoruz cnm Rabbim çaresiz dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?