BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Evet canim hatirliyorum igne olayini.

Yok canim dur soguma sakin,beynine olumsuz sinyal gonderme. Bebis olayindan sogumandansa doktoru degistir tabiki canim.
Malesef yogun ve unlu doktorlara gitmenin boyle bir handikapı var. Cok hastasi olan doktorlarda randevu saatleri aksayabiliyor ve muayeneler de kisa sürüyor.
Sekretere dile getirdin mi randevu saatlerinin aksamasini?

Gerci tam saatinde girsen de doktordan aldigin ya da alamadigin elektrik onemli burda. Guvenmen ve bag kurman onemli.

Gerci tam saatinde girsen de doktordan aldigin ya da alamadigin elektrik onemli burda. Guvenmen ve bag kurman onemli.
O olmadı işte canım. Yanlış ilaç yazmıştı geri gittiğimde 1 saat geçmemişti senin neydi ilacın diye sordu? Ben söyleyince hatırladım tamam diyor...

Doktor her gittiğinde ilaçları bir kağıda yazıyor NOT kağıdına.. ve bir sefer gittiğimde neden o kağıdı getirmedimi söyledi hafif serzenisle..kafa sallıyor..nedeni dedim arkasında hsg film yazmış onu cektirecektin diyor.bende dr bey çektirip geldik ya eşimle dedim temizdi dedim. Ha tamam dedi ama.. bir keresindede o kağıdı Sekreterine göstermedim diye tam 2 saat bekledim biliyormusun en sonunda gittim ve kızdım benden sonrakiler alıyorsunuz dedim o kağıdı neden göstermedin demezler mi? Halbuki sabah gelir gelmez diğer sekretere göstermiştim..birikim oldu sanırim

Buyuk ihtimalle birikim.
Doktorumuzdan cok memnunsak boyle seyleri gormezden geliriz ama doktorumuzda istedigimiz seyleri bulamazsak diger seyler de gozumuze daha cok batar.
Esin de seninle hem fikir mi?
Bizler daha hassasiz ya,erkekler daha farkli degerlendirebilir durumu.

Evet, başta vardır bir hayır dedi ama sonra iyi bir doktor olsa yanlış ilaç yazmazdi dedi.. hiç gidelim yok.tekrar 2 saat bekle içeri geç 5 dakikada ilaç yaz gonder..klomen ardından çatlama iğnesi bunu her doktor yazabilir zaten.ssk ya gitsem eminim ordaki doktorda aynı prosedürü uygulayacak.. yok o bağ kurulmadi canim ya..yumurtam kaç mml di onu bile söylemedi..vajinal muayene olurken pat diye sekreteri içeri girdi muayene sırasında başka biri ile alakali bir şey konustu ben benimle ilgili konuşmasını beklerken... daha bir çok ufak ayrıntı da var ama haturladiklerim bu kadar

Doktorluğu hakkında yorum yapamam daha birsey görmedim onuda söyleyeyim ama benim sorunum benim oraya her gittiğimde çok gerilmem

Doktorluğu hakkında yorum yapamam daha birsey görmedim onuda söyleyeyim ama benim sorunum benim oraya her gittiğimde çok gerilmem
Merhaba, doktorundan memnun değilsen değiştir canım, yani içine sinen biri olması daha önemli. Ziya beye giden tanıdıklarım var, adam zamanında ödül almış Bursa da nam yapmış biri... fakat doktorların yoğun olması, özellikle sekreterlerin kafalarına göre çağırmalarına alışman lazım.
Anladığım kadarıyla sen daha yenisin, ben uzun zamandır tüp bebek tedavisi görüyorum çok tedavi oldum bir kaç merkez değiştirdim. Bunların içinde İstanbul da dahil. İnan bak muayenelerim 5 dk geçmedi, doktorlar hep bir yerden başka yere koşturmaca içinde, sekereterler kafalarına göre içeri alırlar, hele benim gibi sessizsen 3-4 saat beklediğim yerleri biliyorum. Paramla rezil olduğum, yeterki işim görülsün, hamile kalayım diye koltuğa saatlarce çakıldığım, içerdede 5dk durup gittiğim zamanlar..En kötüsüde elin boş dönmesi, paraları verip elinin boş dönmesi..
Sana tavsiyem hiç bir yerden çok fazla beklenti içine girme, yani uzun muayeneler, doktor ilgisi bekleme. Ben hiç göremedim, görenide duymadım. Ama hiç içine sinmiyor, negatif elektrik alıyorsan değiştir, hiç olmasa içine sinen yer olsun. İnşallah yormadan uğraştırmadan gelir bebeğin..

Sağol canım teşekkür ederim..inşallah Allah herkesin gönlüne göre olanı versin

Sen neler yaşadın? Hangi doktor hangi merkez? Senin sıkıntin neydi pko mu benim gibi?

Merhaba arkadaşım,

Rahim filmi çektiricem.Araştırma yaparken mesajına denk geldim.Öncelikle rahim filmini nerde çektirdin???

Sonra geleyim ziya efendiye hatta gidenler varsa bebek sahibi olmak için çok büyük vakit kaybından başka birşey değil.Gitmeyin ziya çetin e infertilite hakkında sıfır bilgi hangi birini anlatayım.Rahim filmimden hiçbirşey anlamamış olmasına mı! çatlatma yöntemiyle aylarca vakit kaybı yaşamışlığımıza mı!manevi olarak yıprandığımıza mı!...Biz gittiğimizde 2010 yılıydı.Saatlerce bekle bekle güya randevuluyuz.Yıl olmuş 2017 bir gram yol alamamış.Birde nasıl yanlış ilaç verir diyeceğim şaşırmadım desem!!!

Mennunmusun? Klinikten doktordan?
Ben memnunum çalışanlar adına gördüğün muamele çok iyi doktor işini yapıyo ve severek yapıyo onun için para söz konusu değil. Para için bu işi yapmayanlardan. Doktor biraz sert ve hiç gülümsemiyo bile. Ama güvenim tam. Bunları sorun etmezsen tavsiye ederim. Ve hamileleri görünce daha bi motive oluyo insan.

Merhaba arkadaşım,

Bizde 8 yıldır uğraşıyoruz.3 kere art denedim.Nasip olmadı.Şimdi istanbula gidiyoruz.Nerelere gittin bursa da bilmiyorum ama biz art ye giderken Osman hoca ilk randevumuzda 40 dk bizimle ilgilenmiş anlatmıştı.Allah yüzümüze tez vakitte gülsün inşallah.

valla beni çok gerdi.diyette başarısızım 80kg idim 100 kg muamelesi yaptı diyette kötü olduğumu söylememe rağmen.ohss ye rağmen transferim ertelenmedi.tutmadı sonra tutmama nedenlerini araştırırken hafif rahatsızlıklar çıktı fakat çok yumurtam ve çok döllenen 1. kalite embriyolarım vardı.muayenesinde aslında imkansız değil çocuğunuzun olması dedi.güler yüzü insanlığı geçtimde insanı geriyor bi şekilde.sonuçta azarlamanın tuhaf davranmaının tedaviye bir katkısı yok.dedikleri yalan demiyorum neyin ne olduğunu söylüyor açık açık. pış pışta beklemiyorum doktordan ama germenin bi anlamı da yok.işin komik kısmı ne biliyormusun acı bademe giden benim kilomda olan yumurtalık rezarvi düşük bir bayanın doktorun motivasyonu ile hamile kalması.

Bende tesadüfen gördüm yazmak istedim arkadaslarımın tavsiyesi üzerine ziya Çetin e gitmiştim ilk bebegımde sekreteri gorunce gerı cıkmak istedım ama olmadı cok itici bir kadın nazi subayı gibi ama odaya girince rahatladım ziya bey anlattı sordum cevapladı ama sabah saatlerinde gidiyordum cok yogun değildi uzun uzun ilgilenirdı kilo boy her seferinde tansiyonu kendi ölçerdı ama yogun olunca suratı asık 5 dk zaman ayırır dalgın vs dogum ücreti cok oldugu icin devlette yaptım su anda ikinciye hamileyim cok yenı düşünüyorum sırf o yogunluktan ve oradaki kadını görmemek için vazgeçiyorum ama gercekten işinde cok iyi oldugunu düşünüyorum eltım 6 kez düşük yaptı ziya Çetin e gitti simdi oğlu var inş bu yolda kimsenin emekleri boşa gitmesin Rabbim isteyen herkese nasip etsin

İnşallah iyi gider herseyin.. bol şanslar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…