Kendimi iyi hissedersem bende gelirim sıcaklarda cok kötü oluyorum maaleseftabiki gelmek isteriz :)))
sizden ses çıkmayınca kızlar ben perşembe cuma cumartesiyi doldurdum ama gene ayarlamaya çalışırım diğer kızlarda bi gün söylesinler kimler geliyor hadi önce bi liste yapalım hemncik başlıyorum
gelenler:
özalp
melek
gülisay
papatya
hadi listeyi dolduralım kimler geliyor ve gün için fikri olanlar söylesinler kızlar yeni gelen tüm kızlarıda bekliyoruz bu sefer :)))
kızlar dün fakültede randevuma gittim.45 dk bekledim.çok kalabalık sanki herkez bu sorunu yaşıyor gibi geldi.bayan doktor baktı.tahliller istedi.taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 22 ağustosa sonuç randevusu verdiler.ölme eşeğim ölme beni dağlarda koma misali.....((((((((((((((((((....temmuzun ilk iki haftası merkezce tatile çıkacaklarmış...
nasıl olucak böle hiçbir fikrim yok......!!!!!!!!!!!!!!
kızlar dün fakültede randevuma gittim.45 dk bekledim.çok kalabalık sanki herkez bu sorunu yaşıyor gibi geldi.bayan doktor baktı.tahliller istedi.taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 22 ağustosa sonuç randevusu verdiler.ölme eşeğim ölme beni dağlarda koma misali.....((((((((((((((((((....temmuzun ilk iki haftası merkezce tatile çıkacaklarmış...
nasıl olucak böle hiçbir fikrim yok......!!!!!!!!!!!!!!
tabiki gelmek isteriz :)))
sizden ses çıkmayınca kızlar ben perşembe cuma cumartesiyi doldurdum ama gene ayarlamaya çalışırım diğer kızlarda bi gün söylesinler kimler geliyor hadi önce bi liste yapalım hemncik başlıyorum
gelenler:
özalp
melek
gülisay
papatya
hadi listeyi dolduralım kimler geliyor ve gün için fikri olanlar söylesinler kızlar yeni gelen tüm kızlarıda bekliyoruz bu sefer :)))
birde fakülteye gidenlerin fikrine ihtiyacım var.doktor adetin üçüncü günü yapılacak tahlillerdern istedi ama benim adetimin üçüncü günü ya cumartesi ya pazara denk geliyor nasıl yaptırabilirim bi fikriniz var mı. hafta sonu olduğu için hastanede sıkıntı olur diye düşünüyorum
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım..25 yaşındayım.4 yıllık evliyim.iki yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Eşimin sperm sayısı ve hareketlilik düşük.4 ayrı hastanede yapılan tahlillerin dördü de birbirinden farklı çıktı.İlk hastane Bahar Hastanesi.Birkaç titrek hareketli sperm var dediler.tüp bebek olur dediler.Sonra devlet hastanesi.Sayı 10milyon ama canlı sperm sayısı ve hareketlilik belli değil.Sonra aile hekimimizin tavsiyesiyle Pembe Mavi tüp bebek Merkezine gittik.Burda çıkan sonuç 5milyon sperm %32 hareketlilik.Aşılama dediler fakat yaptırmadık.Eşimle birlikte en son Medikal Park Hastanesine gitmeye karar verdik.Burdaki sonucu ise 800.000 spermi varmış.Üroloji bölümünde tedavi görüyor şuan.İğne vurunuyor.Hap kullanıyor.Pembe maviye gitmeden bir iki ay eşime bitkisel ilaçlar almıştık ve keçiboynuzu pekmezi, kuru incir filan yemişti.Acaba bunların sayıyı çoğaltmayla bi ilgisi var mı?
Ben de Mart ayında rahim filmi çektirdim.Sağ tüp tıkalı. Doktorum filmden sonra gel ilaca başlayalım dedi.Bazı sorunlardan dolayı bu ay gitmeye karar verdim fakat doktorun yurtdışında semineri varmış.İlaca başlasan kontrole gelmen gerek fakat ben yokum dedi.Önümüzdeki aya kaldı yani.İlk başlarda pek kafaya takmıyordum ama artık üzülüyorum.Çocukları çokk seviyorum.Hasretle bakıyorum yanımdan geçen ufaklıklaraRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh..
Kızlar kent meydanında 12-12:30 civarı uygunmu, e hadi bir el atıverin gari
evet evet evet cmts kent meydanı çokk güzell olurrr..saat de 12.30-13.00 olabilir... eğer sizler de uygun olursanız....ben özledimm sizleriii...
Yumurtlama günüm ve adet oldumİlk defa başıma böyle bir şey geldi korkuyorum! Saat 17 de randevum var ayrıntıları yüzyüze anlatırım inşallah!
Son olarak cum.tesi Buluşuyoruz onu anladım geriye saat ve yer kaldı bekliyorum... Hemen geri dönünde ona göre plan yapalım! Öptüm hepinizi!
Hoşgeldin canım aramıza, Hepimizin problemi özünde aynı hamile kalamamak! Bu hafta buluşuyoruz sende gel yüz yüzede tanışalım!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?