BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

Kendimi iyi hissedersem bende gelirim sıcaklarda cok kötü oluyorum maalesef

aynen canım bende dün ordaydım.gerçekten çok kalabalıktı çok şaşırdım herkes yaşıyo dediğin gibi bu sorunu.banada ağustos 19 verdi sonuç göstermeyi.uzun bi süreç olcak sabır gerek..hakkımızda hayırlısı artık

kızlar bu cumartesi benim işim var oraya mecbur gitmem lazım.cuma yada diğer günler burdayım ama. siz zamanı ayarlayın ben okurum burdan

Cum.tesi Özalp in işi varmış Cuma mı diyoruz bi yazıverinde saati falan ona göre ayarlama yapıcam misafirim gelebilir!

aynen canım yaaa çok uzun süre sonraya veriyolar randevuları en azından bir ay sonraya verseler( tam iki ay sonraya verseler.
herhalde ilk tahlillere kadar böyle olur, sonrasında daha rahat olucak inşlh..
bende dün ordaydım kan tahlillerim vardı,saedec kayıt açtırdım okadar; ama bayağı yoğundu...

bende gelirim nerde toplanılıooo

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım..25 yaşındayım.4 yıllık evliyim.iki yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Eşimin sperm sayısı ve hareketlilik düşük.4 ayrı hastanede yapılan tahlillerin dördü de birbirinden farklı çıktı.İlk hastane Bahar Hastanesi.Birkaç titrek hareketli sperm var dediler.tüp bebek olur dediler.Sonra devlet hastanesi.Sayı 10milyon ama canlı sperm sayısı ve hareketlilik belli değil.Sonra aile hekimimizin tavsiyesiyle Pembe Mavi tüp bebek Merkezine gittik.Burda çıkan sonuç 5milyon sperm %32 hareketlilik.Aşılama dediler fakat yaptırmadık.Eşimle birlikte en son Medikal Park Hastanesine gitmeye karar verdik.Burdaki sonucu ise 800.000 spermi varmış.Üroloji bölümünde tedavi görüyor şuan.İğne vurunuyor.Hap kullanıyor.Pembe maviye gitmeden bir iki ay eşime bitkisel ilaçlar almıştık ve keçiboynuzu pekmezi, kuru incir filan yemişti.Acaba bunların sayıyı çoğaltmayla bi ilgisi var mı?
Ben de Mart ayında rahim filmi çektirdim.Sağ tüp tıkalı. Doktorum filmden sonra gel ilaca başlayalım dedi.Bazı sorunlardan dolayı bu ay gitmeye karar verdim fakat doktorun yurtdışında semineri varmış.İlaca başlasan kontrole gelmen gerek fakat ben yokum dedi.Önümüzdeki aya kaldı yani.İlk başlarda pek kafaya takmıyordum ama artık üzülüyorum.Çocukları çokk seviyorum.Hasretle bakıyorum yanımdan geçen ufaklıklara Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh..

kızlar sizden hala net bi karar çıkmamış şükür değilse ben programınızı bozacaktım.cumartesi olan işim yarına alındı.yani cumartesi buluşma olabilir.saatini siz belirleyin ben okurum

birde fakülteye gidenlerin fikrine ihtiyacım var.doktor adetin üçüncü günü yapılacak tahlillerdern istedi ama benim adetimin üçüncü günü ya cumartesi ya pazara denk geliyor nasıl yaptırabilirim bi fikriniz var mı. hafta sonu olduğu için hastanede sıkıntı olur diye düşünüyorum

İllaha 3. günü şart değil tatlım, 2,3,4. günlerde olabilir, doktor bana öyle demişti. İçin rahat olsun

Bu arada Kent Meydanında buluşsak olurmu ne dersiniz, cumartesi günü galiba:44:

Hoşgeldin canım aramıza, Hepimizin problemi özünde aynı hamile kalamamak! Bu hafta buluşuyoruz sende gel yüz yüzede tanışalım!

Yumurtlama günüm ve adet oldum İlk defa başıma böyle bir şey geldi korkuyorum! Saat 17 de randevum var ayrıntıları yüzyüze anlatırım inşallah!

Son olarak cum.tesi Buluşuyoruz onu anladım geriye saat ve yer kaldı bekliyorum... Hemen geri dönünde ona göre plan yapalım! Öptüm hepinizi!

evet evet evet cmts kent meydanı çokk güzell olurrr..saat de 12.30-13.00 olabilir... eğer sizler de uygun olursanız....ben özledimm sizleriii...

Canım inş bi sorun yoktur haber bekliyoruz

Hoşgeldin canım aramıza, Hepimizin problemi özünde aynı hamile kalamamak! Bu hafta buluşuyoruz sende gel yüz yüzede tanışalım!

Gelmeyi isterim ama çalışıyorum.Öğlende işten çıkıcam hastaneye gidicem kardeşim hastanede yatıyor.Siz sürekli buluşuyo musunuz böyle ne güzelll :)

kızlar sukurler olsun kı sonunda bende hamıleyım................... 3 senenın sonunda rabbım mucızemı bana nasıp ettı.. pkoluydum esımde varıkosel vardı ama degerlerı duzgundu. 1 kez klomen kullandm olmadı sogan suyu ıncır suyu ıctım gene olmadı. hsg cekıldm tek tupum kısmen kapalı cıktı. bu ay 2.kez klomen tedavısı gordum solda 2 yumurtam vardı.. bırı 6cm kıst olarak kalmısss bırı dollenmısss. cok mutluyummmm... rabbıme cok dua ettm bebek ıcın hep dualar okudum . hep rabbmden ıstedım. hıc umudumuz yokdu ama sok oldmmm.. rbbm ısteyen herkeze versın.... ıns..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…