- 4 Şubat 2013
- 727
- 26
- 118
- 41
telefon et arkadaşım başka yakın bir tarihe versinler sende haklısın...
kızlar nasıl geçti buluşmanız bende gelmeyi hep istiyorum ama eşim izin vermiyor dedğim gibi ilçedeyim.bizde dün sibel can konserindeydik kültürparkta orda olan varmıydı acaba?
kızlar neden kimse bişey yazmıyor yine sessizlik.nasılsınız neler yapıyorsunuz
aşılama yaptıranlar sonuçları bekliyoruz
keroessa seninle tanıştığımıza sevindim geç olsa da güzeldi.çok konuştum mu diye düşünme biz zaten konuşup rahatlamak için buluşuyoruz.terapi gibi canım benim işte içimizi döküyoruz.
ben yarın fakülteye gideceğim tahliller için bakalım hayırlısı
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım..25 yaşındayım.4 yıllık evliyim.iki yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Eşimin sperm sayısı ve hareketlilik düşük.4 ayrı hastanede yapılan tahlillerin dördü de birbirinden farklı çıktı.İlk hastane Bahar Hastanesi.Birkaç titrek hareketli sperm var dediler.tüp bebek olur dediler.Sonra devlet hastanesi.Sayı 10milyon ama canlı sperm sayısı ve hareketlilik belli değil.Sonra aile hekimimizin tavsiyesiyle Pembe Mavi tüp bebek Merkezine gittik.Burda çıkan sonuç 5milyon sperm %32 hareketlilik.Aşılama dediler fakat yaptırmadık.Eşimle birlikte en son Medikal Park Hastanesine gitmeye karar verdik.Burdaki sonucu ise 800.000 spermi varmış.Üroloji bölümünde tedavi görüyor şuan.İğne vurunuyor.Hap kullanıyor.Pembe maviye gitmeden bir iki ay eşime bitkisel ilaçlar almıştık ve keçiboynuzu pekmezi, kuru incir filan yemişti.Acaba bunların sayıyı çoğaltmayla bi ilgisi var mı?
Ben de Mart ayında rahim filmi çektirdim.Sağ tüp tıkalı. Doktorum filmden sonra gel ilaca başlayalım dedi.Bazı sorunlardan dolayı bu ay gitmeye karar verdim fakat doktorun yurtdışında semineri varmış.İlaca başlasan kontrole gelmen gerek fakat ben yokum dedi.Önümüzdeki aya kaldı yani.İlk başlarda pek kafaya takmıyordum ama artık üzülüyorum.Çocukları çokk seviyorum.Hasretle bakıyorum yanımdan geçen ufaklıklaraRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh..
hayırlı olsun tedavin bende mayısın sonunda gitmiştim sonuç göstermek için 4 temmuz a gün vermişlerdi ama şimdi tatile çıkacaklarını duyunca sinirim bozuldu niye bize gün veriyorlar o zaman biz yine barış beyle görüşmeyecek miyiz acaba ?....
kızlar dün fakültede randevuma gittim.45 dk bekledim.çok kalabalık sanki herkez bu sorunu yaşıyor gibi geldi.bayan doktor baktı.tahliller istedi.taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 22 ağustosa sonuç randevusu verdiler.ölme eşeğim ölme beni dağlarda koma misali.....((((((((((((((((((....temmuzun ilk iki haftası merkezce tatile çıkacaklarmış...
nasıl olucak böle hiçbir fikrim yok......!!!!!!!!!!!!!!
Ben dün konuştum canım, temmuzun ilk 2 haftası Barış Hoca yokmuş. Bence arayın orayı, arkadaşım söyledi, doğrumu diye sorarsınız tekrar, ozaman bana Barış hocanın geleceği haftaya gün verin diye baskı yap, Mayıs ayında gittiğini söyle, sonuçlarıma bakması lazım de, onun geleceği zamana aldır, yapmaları lazım çünkü
kızlar neden kimse bişey yazmıyor yine sessizlik.nasılsınız neler yapıyorsunuz
aşılama yaptıranlar sonuçları bekliyoruz
keroessa seninle tanıştığımıza sevindim geç olsa da güzeldi.çok konuştum mu diye düşünme biz zaten konuşup rahatlamak için buluşuyoruz.terapi gibi canım benim işte içimizi döküyoruz.
ben yarın fakülteye gideceğim tahliller için bakalım hayırlısı
Umarim dedigin gibi ilgili bir dr dur.ben laporoskopi olmak istiyorum canim insallah en erken tarihe gun verir birde ilk muayenede baris beyin olmamasindan endiseleniyorum calistigim icin gidip gelmem sorun olur.
tedavisi yarım kalanlar var dua et öle yapılmamış sana . böyle olurmu ama . insanın zaten canı sıkkın oluyor birde bu durumlar olunca biz ne yapalım bizim suçumuz neçok üzücü bu kadar ilgisizlik olmaz.
canım çok geçmiş olsun Rabim bu son tedavin olmasını nasip etsin ve bebişini kucağına almayı nasip etsin tatlım
valla bende uüniversiteye keşke baştan gitsyedim diye düşünüyorum ama nasip işte. Hep özellere gittik, eşimde bende kamuda çlıştığımız için zaman bizim için çok önemli sürekli izin almayaım diye özellere gittik ve geriye baltığımızda 4 kere tüp denmesi laparaskopi ve histerskopi ameliyatı 3 kere hsg vs. bizde de sorun; bende tüplerde hidrosalpensk var tüpler aşırı genişleme, şişmiş sosis gibi ara ara yapışıklıklar var yani anlayacağın berbat drumda tüpler onun için lapa. oldum fakat alınmadığı için malesef tüpler eski haliene geri dönmüş aslında tamamen bağlantının kesilmesi gerek, eşimde çok şükür sorun yok spermlerinde.. bizim aslında dondurulmuşlarımız var özelde ama bukadar olaylardan sonra şuan gitmek istemiyorum onlara bile güvenim yok nekadar sağlıklılar( güvenim sarsıldı özellere oyüzden bende barış bey randevu aldım inşlh herley güzel olur son tedavim olur canım....
Canım sana ne yapılıyordu, tedavin yarım kaldı? tüp bebekmi, aşılamamı? asistanları var, onlar ilgileniyorlar zaten. Eminmisin senin tedavinin yarım bırakıldığını:44:
evet canım eminim çok kızdınım sorma . sil başdan herşey gene tabi bidaha gidersem oda zor yani artık orda.
konunuzu yeni gördüm
bursa da diye başlık olunca hemen yazmak istedim
bursaya bu sene geldim
geçen sene problemli bir hamilelik geçirdim 6aylıkken bebk karnımda öldü normal doğum yaptım
benim kalp şeklinde bölünmüş rahmim var ve hamileliğim hep aşırı kanamalı geçti raporluydum hep yattım
şimdi birkaç tana zübeyde hanımda doktora gittim pek birşey demediler
sühendama gittim moralimi mahvetti bebek dışında herşeyi kötü söyledi
sizin tecrübelerinle bana hangi doktoru önerirsiniz ne yapayım bu zamana kadar korunduk çünkü yaşadıgımız sıkıntıları atlatıp sağlıklı moralli olarak deneyelim istedik[/Q
hoşgeldin akillibidikk,bende seninle aynı problemleri yaşamışım.geçen sen bende 28 haftalıkken erken doğum yaptım,tansiyondan.kızım 1 hafta yaşadı.rahimde de perde vadı öncesinde o alınmıştı.şu an ki şekli de tam bir rahim gibi değil;ama şükür gebeliğe de engel değil.biz tekrar bebek düşünüyoruz.tedaviye başladım.medicalde ahmet yılmaz beye gidiyorum.Rabbim isteyen herkese sağlıklı,hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Ahmet yılmazı çok duydum çok iyi diyorlar tüp bebek yapıyormu kendisi acaba?
Nasıl yani, tüp bebekmi yaptırıyordunuz, toplama işlemi felan olmadımı? eğerki böyleyse hiç etik değilki. Barış bey yoksada başka biri size bakmalı, bir sonraki aya erteleme nasıl oluyor, Allah Allah:44:
orda tek dr. var başka yapan yokki baksın aşılamalara tek asistanlar giriyor biliyorsunuz zaten.
Nasıl yani, tüp bebekmi yaptırıyordunuz, toplama işlemi felan olmadımı? eğerki böyleyse hiç etik değilki. Barış bey yoksada başka biri size bakmalı, bir sonraki aya erteleme nasıl oluyor, Allah Allah:44:
orda tek dr. var başka yapan yokki baksın aşılamalara tek asistanlar giriyor biliyorsunuz zaten.
her zaman olmuyor yoğunlukdan tek tek bakmıyor her hastaya zaten yumurtaları tek topluyor bide koyunca görürsünüz. memnun olanlarda eşref saatinde mi denk geliyor anlamıyorum. yada cok giden varda sürümden mi kazanıyor hastalarını anlamak zor. ...insanın ilgiyede ihtiyacı oluyor kolay basit tedavi değil. insan bu işde iyi olan dr. u görmek elbette ister konuşmayıda ama burda cok zor.
kesinlikle seninle aynı fikirdeyim....bu arada senin adına çok üzüldüm.....ama ağlama lütfen.... o asistan bayan doktor benim yüzüme bile bakmadı...ilgi gerçekten sıfır....ne olursa olsun....yok onlar özell yok burası devlett....olamaz olmamalı böyle bir ayrım....ben çok sinirleniyorum bu cümleye....biz sigortamızı ödüyoruz....devlette hayrına yapmıyor yaa hiç bir işlemi....evet çok yoğun doğru....anlarımda....ama biraz daha hassasiyett olmalı....biraz daha özen ve anlayış....evet hayatımda çok zor günlerim olmadı benim....RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ailem hep yanımdaydı...eşimin ailesi de....ve tabiki de eşimde....hayatımın en zor günlerini yaşıyorum....RABBİM daha büyük acılar yaşatmasın hiçbirimize inş.... AMA ANLAMIYORLARRR ANLAMIYORRLARR ANLAMIYORLAR....BU SEBEPLE ÖZEL DEVLET HİÇ FARKETMEZ....ÇİFTLERİN EN BÜYÜKK HAYAL KIRIKLIĞII EN BÜYÜK YORGUNLUĞU...EN BÜYÜK MÜCADELESİ ANNE BABA OLABİLMEK....MADDİ MANEVİ...BU SEBEPLE EN BÜYÜK ÖZENİ ÖZVERİYİ DEVLETİN DOKTORU GÖSTERMELİ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?