BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

tüm kızcelere hayırlı kandiller...dualarda buluşmak dileğiyle.....

Eklentiler

• $kandil dileği.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 23

Çok güzel geçti, Melek dışındaki,hepsiyle yeni tanıştım. Hepsi çok cici, şeker insanlar, en önemliside birbirimizin halinden anlıyoruz. Bol sohbet ettik, en çok ben konuştum galiba çenem düştü biraz, abarttıysam kusuruma bakmasınlar:26:
yalnızlıktan çenem açıldı iyice
Buarada koçişleri boşver tatlım, benimkininde haberi yok, kayınvalidemlerle aynı binada olmasak, dışarı çıktığımın haberi bile olmaz, çarşıya çıktığımı söylemiştim

kızlar neden kimse bişey yazmıyor yine sessizlik.nasılsınız neler yapıyorsunuz
aşılama yaptıranlar sonuçları bekliyoruz
keroessa seninle tanıştığımıza sevindim geç olsa da güzeldi.çok konuştum mu diye düşünme biz zaten konuşup rahatlamak için buluşuyoruz.terapi gibi canım benim işte içimizi döküyoruz.
ben yarın fakülteye gideceğim tahliller için bakalım hayırlısı

bence de çok sessiz bizimm topiğimiz.....ozalpimmm bana da göründü fakülte yolları yarın.....maalesef....dün regl oldum....yarın sabah erkenden gidiyim diyorum....sıcakk mahvediyor beni....bir de ahh şu ağrılarım....gece uyutmadılar beni....sen nasılsınnn...yarın yalnız mı gideceksin.....bu arada ben de özlemişim sizleri...gerçi canım çokk sıkkındı ama...sizleri gördüğüme sevindim...yine yeniden...

sen dua et gene randevun varmış . bizlerin başlayan tedavisi yarım kaldı tatile çıkıyorlar doğru . benim gibi 3 gün 3 gece ağlamamış olursun gene. ben yıkıldım .

tedavisi yarım kalanlar var dua et öle yapılmamış sana . böyle olurmu ama . insanın zaten canı sıkkın oluyor birde bu durumlar olunca biz ne yapalım bizim suçumuz ne çok üzücü bu kadar ilgisizlik olmaz.

baskı yapsanda olacak şey değil. hep aynı yoğunlukları var zaten. diyecek çok şey oluyor insan kızıyor elinde olmadan ama gene olan bizlere oluyor.

Ara ara bakıyorum, kimsecikler yok. Herhalde ramazan öncesi kısa tatiller yada temizlik işlerimi var acaba
Sağol canım benim, bende seni tanıdığıma çok sevindim, çok tatlı, çok doğal ve samimsin gerçi diğer kızlarda öyleydi, çok sevdim hepinizi. Sonra düşündüm en çok ben konuştum ayyy inşallah ayıp olmamıştır dedim:18: heyecan yaptım, çenem açıldı sizleri görünce Demek hastaneye gideceksin, Meleğimde gidecek, belki anlaşıp aynı vakitte gidersiniz, Allah işinizi rast getirsin canım. Benim test günüm cuma, cumartesi bakalım. Betül yarın yapacktı galiba

Umarim dedigin gibi ilgili bir dr dur.ben laporoskopi olmak istiyorum canim insallah en erken tarihe gun verir birde ilk muayenede baris beyin olmamasindan endiseleniyorum calistigim icin gidip gelmem sorun olur.

her zaman olmuyor yoğunlukdan tek tek bakmıyor her hastaya zaten yumurtaları tek topluyor bide koyunca görürsünüz. memnun olanlarda eşref saatinde mi denk geliyor anlamıyorum. yada cok giden varda sürümden mi kazanıyor hastalarını anlamak zor. ...insanın ilgiyede ihtiyacı oluyor kolay basit tedavi değil. insan bu işde iyi olan dr. u görmek elbette ister konuşmayıda ama burda cok zor.

Canım sana ne yapılıyordu, tedavin yarım kaldı? tüp bebekmi, aşılamamı? asistanları var, onlar ilgileniyorlar zaten. Eminmisin senin tedavinin yarım bırakıldığını:44:

bişey soracağım peki çalışdığınızdan dolayı nasıl oluyor embriyonuz konulunca rapor aldınızmı fakülteden istirahat raporu veriliyormu verilince kaç gün aldınız 12 gün mü?

Canım sana ne yapılıyordu, tedavin yarım kaldı? tüp bebekmi, aşılamamı? asistanları var, onlar ilgileniyorlar zaten. Eminmisin senin tedavinin yarım bırakıldığını:44:

evet canım eminim çok kızdınım sorma . sil başdan herşey gene tabi bidaha gidersem oda zor yani artık orda.

evet canım eminim çok kızdınım sorma . sil başdan herşey gene tabi bidaha gidersem oda zor yani artık orda.

Nasıl yani, tüp bebekmi yaptırıyordunuz, toplama işlemi felan olmadımı? eğerki böyleyse hiç etik değilki. Barış bey yoksada başka biri size bakmalı, bir sonraki aya erteleme nasıl oluyor, Allah Allah:44:

orda tek dr. var başka yapan yokki baksın aşılamalara tek asistanlar giriyor biliyorsunuz zaten.biz zaten oranın öle olduğunu sanki bile bile gittik orda hep sorun oluyor ki yabancı değiliz.

Son düzenleme:
orda tek dr. var başka yapan yokki baksın aşılamalara tek asistanlar giriyor biliyorsunuz zaten.

Hay Allah üzüldüm canım hastasını yarı yolda bırakmak hiç yakışmadı hocaya Madem böyle bir şey var, öncesinde bir plan yapmaları lazımdı, sizi Ağsutosta alalım yada ne bileyim Temmuz ortası felan demeleri lazımdı. Kimbilir sizin gibi kaç kişi var, olmadı yakışmadı bu

orda tek dr. var başka yapan yokki baksın aşılamalara tek asistanlar giriyor biliyorsunuz zaten.

Kocaman Bursada tek devlet hastanesi olarak sadece fakültede tüp bebek olunca, sonuçlarda böyle oluyor malesef. Zübeyde hanım doğum evi, ne bileyim başka hastanelerde açılmalı bu bölüm, çok büyük bir eksiklik. Duyunca inanamamıştım, zübeyde hanıma gitmiştim önce, orada var olduğunu sanarak. Hal böyle olunca, tek doktor, ilgi eksikliği kaçınılmaz...

kesinlikle seninle aynı fikirdeyim....bu arada senin adına çok üzüldüm.....ama ağlama lütfen.... o asistan bayan doktor benim yüzüme bile bakmadı...ilgi gerçekten sıfır....ne olursa olsun....yok onlar özell yok burası devlett....olamaz olmamalı böyle bir ayrım....ben çok sinirleniyorum bu cümleye....biz sigortamızı ödüyoruz....devlette hayrına yapmıyor yaa hiç bir işlemi....evet çok yoğun doğru....anlarımda....ama biraz daha hassasiyett olmalı....biraz daha özen ve anlayış....evet hayatımda çok zor günlerim olmadı benim....RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN ailem hep yanımdaydı...eşimin ailesi de....ve tabiki de eşimde....hayatımın en zor günlerini yaşıyorum....RABBİM daha büyük acılar yaşatmasın hiçbirimize inş.... AMA ANLAMIYORLARRR ANLAMIYORRLARR ANLAMIYORLAR....BU SEBEPLE ÖZEL DEVLET HİÇ FARKETMEZ....ÇİFTLERİN EN BÜYÜKK HAYAL KIRIKLIĞII EN BÜYÜK YORGUNLUĞU...EN BÜYÜK MÜCADELESİ ANNE BABA OLABİLMEK....MADDİ MANEVİ...BU SEBEPLE EN BÜYÜK ÖZENİ ÖZVERİYİ DEVLETİN DOKTORU GÖSTERMELİ....

Son düzenleme:

kesinlikle sana katılıyorum . evet barış bey iyi ama yetersiz oluyor ekip olarak orda eksiklik var bu düzene elbet girer ama yıllar sonra oturur düzen. özele para veriyorsun evet ama ilgi bu kadar az değil. burda yok yok yok. çok canım acıyor içim acıyor artık kalbim sıkışıyor hele oraya girince bitiyorum ya .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…