kızlar sukurler olsun kı sonunda bende hamıleyım................... 3 senenın sonunda rabbım mucızemı bana nasıp ettı.. pkoluydum esımde varıkosel vardı ama degerlerı duzgundu. 1 kez klomen kullandm olmadı sogan suyu ıncır suyu ıctım gene olmadı. hsg cekıldm tek tupum kısmen kapalı cıktı. bu ay 2.kez klomen tedavısı gordum solda 2 yumurtam vardı.. bırı 6cm kıst olarak kalmısss bırı dollenmısss. cok mutluyummmm... rabbıme cok dua ettm bebek ıcın hep dualar okudum . hep rabbmden ıstedım. hıc umudumuz yokdu ama sok oldmmm.. rbbm ısteyen herkeze versın.... ıns..
Merhabalar ben aranıza yeni katıldım..25 yaşındayım.4 yıllık evliyim.iki yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor.Eşimin sperm sayısı ve hareketlilik düşük.4 ayrı hastanede yapılan tahlillerin dördü de birbirinden farklı çıktı.İlk hastane Bahar Hastanesi.Birkaç titrek hareketli sperm var dediler.tüp bebek olur dediler.Sonra devlet hastanesi.Sayı 10milyon ama canlı sperm sayısı ve hareketlilik belli değil.Sonra aile hekimimizin tavsiyesiyle Pembe Mavi tüp bebek Merkezine gittik.Burda çıkan sonuç 5milyon sperm %32 hareketlilik.Aşılama dediler fakat yaptırmadık.Eşimle birlikte en son Medikal Park Hastanesine gitmeye karar verdik.Burdaki sonucu ise 800.000 spermi varmış.Üroloji bölümünde tedavi görüyor şuan.İğne vurunuyor.Hap kullanıyor.Pembe maviye gitmeden bir iki ay eşime bitkisel ilaçlar almıştık ve keçiboynuzu pekmezi, kuru incir filan yemişti.Acaba bunların sayıyı çoğaltmayla bi ilgisi var mı?
Ben de Mart ayında rahim filmi çektirdim.Sağ tüp tıkalı. Doktorum filmden sonra gel ilaca başlayalım dedi.Bazı sorunlardan dolayı bu ay gitmeye karar verdim fakat doktorun yurtdışında semineri varmış.İlaca başlasan kontrole gelmen gerek fakat ben yokum dedi.Önümüzdeki aya kaldı yani.İlk başlarda pek kafaya takmıyordum ama artık üzülüyorum.Çocukları çokk seviyorum.Hasretle bakıyorum yanımdan geçen ufaklıklaraRabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahh..
birde fakülteye gidenlerin fikrine ihtiyacım var.doktor adetin üçüncü günü yapılacak tahlillerdern istedi ama benim adetimin üçüncü günü ya cumartesi ya pazara denk geliyor nasıl yaptırabilirim bi fikriniz var mı. hafta sonu olduğu için hastanede sıkıntı olur diye düşünüyorum
Gelmeyi isterim ama çalışıyorum.Öğlende işten çıkıcam hastaneye gidicem kardeşim hastanede yatıyor.Siz sürekli buluşuyo musunuz böyle ne güzelll :)
kızlar sukurler olsun kı sonunda bende hamıleyım................... 3 senenın sonunda rabbım mucızemı bana nasıp ettı.. pkoluydum esımde varıkosel vardı ama degerlerı duzgundu. 1 kez klomen kullandm olmadı sogan suyu ıncır suyu ıctım gene olmadı. hsg cekıldm tek tupum kısmen kapalı cıktı. bu ay 2.kez klomen tedavısı gordum solda 2 yumurtam vardı.. bırı 6cm kıst olarak kalmısss bırı dollenmısss. cok mutluyummmm... rabbıme cok dua ettm bebek ıcın hep dualar okudum . hep rabbmden ıstedım. hıc umudumuz yokdu ama sok oldmmm.. rbbm ısteyen herkeze versın.... ıns..
kızlar dün fakültede randevuma gittim.45 dk bekledim.çok kalabalık sanki herkez bu sorunu yaşıyor gibi geldi.bayan doktor baktı.tahliller istedi.taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 22 ağustosa sonuç randevusu verdiler.ölme eşeğim ölme beni dağlarda koma misali.....((((((((((((((((((....temmuzun ilk iki haftası merkezce tatile çıkacaklarmış...
nasıl olucak böle hiçbir fikrim yok......!!!!!!!!!!!!!!
slm kızlarrrrr
bugün gezmelerdeydim hep ancak eve geldim o yüzden yeni okudum yazdıklarınızı
cumartesi diyelim ve özalplerin restaurant diyelim bence çünkü o gelemiyor yoksa.
bilmeyen arkadaşlara tarif ederiz çok kolay bir yerde
gelenlerr:
özlem_ahmet
papatya
gülisay,
özalp
kereosse
betül(inşallah)
melek
fidanal nerelerdesin canım henüz bişey yazmadın gelebilecekmisin ?
-viole-bade-elabilge-feryal-hybron-kuzum-browhole-iz88 ve daha ismini hatırlayamadığım diğer kızlarrr buluşmaya sizlerde gelinnnn gerçekten çok çok güzel oluyorrrrr buluşmalarımız sizleride aramızda görmek isteriz
hoşgeldin arkadaşım...farklı sorunlar bazen aynı sorunlarla aynı şeyleri yaşıyoruz...neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benimde artık içim tükendi etrafımda hamileler görünce,çocuklar görünce içim sızlıyor çok üzülüyorum Rabbim e sığınıyorum sabır diliyorum yapıcak bişey yok napalım.
keçiboynuzu erkekler için faydalı tabi ki İbrahim saraçoğlunun kürü vardı muhakkak faydası olmuştur.incirde kadınlar için faydalı yumurtaları için.şöle düşünürseniz bize verilen nimetlerin şekilleri neye yariyorsa ona benzerlik oluyor.mesela incir içindeki minik toplar kadın yumişlerine benziyor.keçiboynuzu malum...::26::26::26:...ceviz beyine benzer vs vs vs....
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...
Aminnn inşallahh tez zamanda Rabbim hepimize o güzel duyguyu yaşamayı nasip eder....
hayırlı olsun tedavin bende mayısın sonunda gitmiştim sonuç göstermek için 4 temmuz a gün vermişlerdi ama şimdi tatile çıkacaklarını duyunca sinirim bozuldu niye bize gün veriyorlar o zaman biz yine barış beyle görüşmeyecek miyiz acaba ?....
slm kızlarrrrr
bugün gezmelerdeydim hep ancak eve geldim o yüzden yeni okudum yazdıklarınızı
cumartesi diyelim ve özalplerin restaurant diyelim bence çünkü o gelemiyor yoksa.
bilmeyen arkadaşlara tarif ederiz çok kolay bir yerde
gelenlerr:
özlem_ahmet
papatya
gülisay,
özalp
kereosse
betül(inşallah)
melek
fidanal nerelerdesin canım henüz bişey yazmadın gelebilecekmisin ?
-viole-bade-elabilge-feryal-hybron-kuzum-browhole-iz88 ve daha ismini hatırlayamadığım diğer kızlarrr buluşmaya sizlerde gelinnnn gerçekten çok çok güzel oluyorrrrr buluşmalarımız sizleride aramızda görmek isteriz
Bence de kent meydanı olsaydı daha iyiydi. Ama o zaman da özalp ölmuycak . Gelmeye çalişicam.Kent Meydanı olsa daha iyiydi benim için neyse.. Peki kaçta buluşulacak, nasıl gideceğimizi özelden mail atarmısın canım? Muhtemelen Melek ile buluşur geliriz biz.
kızlar yeni okudum.benim için bizim orayı ayarlamaya çalışmışsınız ama kent meydanı daha uygunsa orası olsun tek benim için uzaktan gelenler zorlanmasın ters oluyor bizim burası herhalde
hayırlı olsun tedavin bende mayısın sonunda gitmiştim sonuç göstermek için 4 temmuz a gün vermişlerdi ama şimdi tatile çıkacaklarını duyunca sinirim bozuldu niye bize gün veriyorlar o zaman biz yine barış beyle görüşmeyecek miyiz acaba ?....
tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin kistten korkma benim bi arkadaşımında kisti var hamile pkoluymuş o da ama bak doğurucak nerdeyse bi sorun yaşamadı çok şükür.. inşallah senin de öyle olucak tebrik ederim tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?