BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin kistten korkma benim bi arkadaşımında kisti var hamile pkoluymuş o da ama bak doğurucak nerdeyse bi sorun yaşamadı çok şükür.. inşallah senin de öyle olucak tebrik ederim tekrardan

hoşgeldin arkadaşım...farklı sorunlar bazen aynı sorunlarla aynı şeyleri yaşıyoruz...neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benimde artık içim tükendi etrafımda hamileler görünce,çocuklar görünce içim sızlıyor çok üzülüyorum Rabbim e sığınıyorum sabır diliyorum yapıcak bişey yok napalım.

keçiboynuzu erkekler için faydalı tabi ki İbrahim saraçoğlunun kürü vardı muhakkak faydası olmuştur.incirde kadınlar için faydalı yumurtaları için.şöle düşünürseniz bize verilen nimetlerin şekilleri neye yariyorsa ona benzerlik oluyor.mesela incir içindeki minik toplar kadın yumişlerine benziyor.keçiboynuzu malum...::26::26::26:...ceviz beyine benzer vs vs vs....

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

ozalpcım bende sordum gittiğimde cumartesi 3. günü ise cuma yaptırabilirsin.pazar 3. günü ise pazartesi yaptırabilirsin dedi.bende bugün hastalandım mesela ama ağustosta randevum olduğu için temmuzdakinde yaptırıcam.

Gelmeyi isterim ama çalışıyorum.Öğlende işten çıkıcam hastaneye gidicem kardeşim hastanede yatıyor.Siz sürekli buluşuyo musunuz böyle ne güzelll :)

geçmiş olsun...

ayy hadi hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallahhh darısı başımızaaaaa......

kızlar cumartesi için iyi eğlenceler dilerim gelmeyi çok isterim ama zor benim için...

slm kızlarrrrr
bugün gezmelerdeydim hep ancak eve geldim o yüzden yeni okudum yazdıklarınızı
cumartesi diyelim ve özalplerin restaurant diyelim bence çünkü o gelemiyor yoksa.
bilmeyen arkadaşlara tarif ederiz çok kolay bir yerde

gelenlerr:

özlem_ahmet
papatya
gülisay,
özalp
kereosse
betül(inşallah)
melek

fidanal nerelerdesin canım henüz bişey yazmadın gelebilecekmisin ?
-viole-bade-elabilge-feryal-hybron-kuzum-browhole-iz88 ve daha ismini hatırlayamadığım diğer kızlarrr buluşmaya sizlerde gelinnnn gerçekten çok çok güzel oluyorrrrr buluşmalarımız sizleride aramızda görmek isteriz

hayırlı olsun tedavin bende mayısın sonunda gitmiştim sonuç göstermek için 4 temmuz a gün vermişlerdi ama şimdi tatile çıkacaklarını duyunca sinirim bozuldu niye bize gün veriyorlar o zaman biz yine barış beyle görüşmeyecek miyiz acaba ?....

canım size bol eğlenceler, bende bu sefer gelmek istiyordum ama malesef gelmem zor(

Ben dün konuştum canım, temmuzun ilk 2 haftası Barış Hoca yokmuş. Bence arayın orayı, arkadaşım söyledi, doğrumu diye sorarsınız tekrar, ozaman bana Barış hocanın geleceği haftaya gün verin diye baskı yap, Mayıs ayında gittiğini söyle, sonuçlarıma bakması lazım de, onun geleceği zamana aldır, yapmaları lazım çünkü

Kent Meydanı olsa daha iyiydi benim için neyse.. Peki kaçta buluşulacak, nasıl gideceğimizi özelden mail atarmısın canım? Muhtemelen Melek ile buluşur geliriz biz.

Kent Meydanı olsa daha iyiydi benim için neyse.. Peki kaçta buluşulacak, nasıl gideceğimizi özelden mail atarmısın canım? Muhtemelen Melek ile buluşur geliriz biz.
Bence de kent meydanı olsaydı daha iyiydi. Ama o zaman da özalp ölmuycak . Gelmeye çalişicam.

Tebrik ediyorum canım! Ne güzel arka arkaya güzel haberler aldık Darısı başımıza inşallah!

Eee şimdi ne oldu? Özalp in mekana gidiyoruz galiba... Doğrumu anladım :26:

yarın saat 1 de özalplerin orada buluşuyoruz yeri bilmeyenlere tarif ederiz meskende kent meydanından tek minübüsle geliniyor

gelenler:

özalp
gülisay
papatya
melek
özlem_ahmet
kereosse
betül

kızlar yeni okudum.benim için bizim orayı ayarlamaya çalışmışsınız ama kent meydanı daha uygunsa orası olsun tek benim için uzaktan gelenler zorlanmasın ters oluyor bizim burası herhalde

kızlar yeni okudum.benim için bizim orayı ayarlamaya çalışmışsınız ama kent meydanı daha uygunsa orası olsun tek benim için uzaktan gelenler zorlanmasın ters oluyor bizim burası herhalde

benim için sorun değill ben her yere gelirim...ama aşılama olup da gelmek isteyen arkadaşlarımız var....onlar şimdi çok karışıktırlar eminim...onlarında bizlerle konuşmaya ihtiyacı vardır...hava da çok sıcak yarın...fidanal hamile Betül var keroessa var...onlar içinn belkii birazz zor olabilirrr....bence de kent meydanı daha iyi olurr ama....öptümm siziii...

özalpcim sen gelebilirsen oraya kent meydanı diyelim ozaman ama diyelim bişey artıkkkkkk :)) eğer kent meydanı olunca fidanal betül kereosse gelebilecekse öyle olsun ama sendeeee gellllll sensiz olmazzz

canım kent meydanı olsun kızlar için zor olacak öyle anladım ben.siz buluşun ben iş durumuna göre gelebilirsem ararım sizi.ama gülisay ve diğer kızlara haber vermek lazım

telefon et arkadaşım başka yakın bir tarihe versinler sende haklısın...

kızlar nasıl geçti buluşmanız bende gelmeyi hep istiyorum ama eşim izin vermiyor dedğim gibi ilçedeyim.bizde dün sibel can konserindeydik kültürparkta orda olan varmıydı acaba?

tsk ederm cnm ama suanda 6 haflaık 11mm mıs. kese gorundu ama suanda bebek fln ıcın de daha olusmadı sanırım .xs...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…