BURSA'da bebek sahibi olmak isteyenler gelin deneyimlerimizi paylaşalım

katılıyorum devlet bu bölümü kendi açacağı tek hastane olmalı bencede. bu sorun gittikçe artıyor zaten. bunu göz ardı etmeli bencede. başka hastanelerde de raporun olunca anlaşmalı yaptırabiliyorsun jimer ve kozada yapıyordu. neyse ben gene yazdıkça huylanıyorum aklıma geldikçe sinirleniyorum. bu tedavi için de çok paralar dökdüm şehir dışına bile gittim yok yok yok...

Canım yaa, inan yalnız değilsin, sen gibi defalarca deneyip olmayan çok kişiler var, sakın umudunu yitirme, sonuna kadar inat et. Bütün aksiliklere rağmen savaşmayı elden bırakma. Biliyorum kolay değil, bazen pes edip herşeyi bırakıp gidesin geliyordur, ama hep bir umudun olsun, birde ileride keşke dememek için uğraş.
Artık tedavine özelde devam edersin, devlettemi kararı sen verirsin. Hangisi içine siniyorsa. Sonuna kadar haklısın, böyle yapmamaları gerekti. Hiç etik değil, şikayet etsen bir şeyde çıkmaz..Ara ara dertleşmek istersen yaz buraya, bir dost eli uzanır her zaman

Yazmaya zamanım olmadı bir türlü.. Yogundum bu aralar! Son görüşmemiz iyi geldi her zamanki gibi, keroessa seni tanıdıgıma ve diğer arkadaşları yeniden gördüğüm için çok memnun oldum!

Fakülte hakkında çok fazla olumsuz şeyler duymaya başladık sanki, Tedaviyi yarım bırakmak ta neymiş şaşırdım çok! Sayt ın yaşadıklarına üzüldüm!

Özalp, Melek hastane dönüşü izlenimleriniz nasıl olacak! Merak ediyorum..

Betül canım sen ne yaptın?

Fidanal sen nerelerdesin nasıl geçiyor hamilelik?:nazar

o kadar ilaç almasak sorun değilde ilaçların elbet birzaman sonra yan etkileri görülecek vücudumuzda . sonuçda dışardan ilaç alıyoruz beni eşimide bu huzursuz cok ediyor

Sağol canım, bende seni ve diğer kızları tanıdığıma çok sevindim İnşallah bundan sonra bende hep aranızda olacağım. Dostluğumuzun devam etmesine

Kızlar bu arada ben sanki adet olacakmışım gibi ,belirtiler var ...olmadı sanki...., hayırlısı

fakülteye gittim geldimmm....hemencicik buldumm merkez laboratuvarını....işimde uzun sürmedii çokkk...kan verdim geldim.....sonuç gösterme 29 ağustos....benim hormonlarr bin takla atar 29 ağustosa kadar...2 ay sonra.....ne yapalımmm nasip artık....hiççç de umrumda değil....vallahi bekliycemm artıkkk...29 ağustosa kadar...olduğu kadar olmadığı kaderr demişler.....uğraşamıycamm böyleee....saldım gitti....ohh be iki ay rahatım...doktor yok hastane yok....hormonlar da RABBİME emanet....

kerossa canım benim...takılma belirtileree...adet belirtileri hep yaşanıyor zaten....umutsuz olmaaa lütfen....henüz erken....RABBİME EMANET....HAYIRLISI CANIM BENİM....

BU ARADA UYANDIM AKLIMDA BETÜLLL METRODAYIM AKLIMDA BETÜL....HASTANEDEYİM AKLIMDA BETÜL....UMARIMM İYİDİR...UMARIMMM HAKKINDA HAYIRLISI OLUR....MUTLU HABERLERLE GELİRR BİZE....

Yok tatlım adet olmadan önce benim hep lekelenmelerim olur, başladı lekelenmeler. Muhtemelen geceye yada sabaha adet olurum. Elden bir şey gelmiyor, olmazsada olmayacaktır, çabalasakda boşa

Yok tatlım adet olmadan önce benim hep lekelenmelerim olur, başladı lekelenmeler. Muhtemelen geceye yada sabaha adet olurum. Elden bir şey gelmiyor, olmazsada olmayacaktır, çabalasakda boşa

canım yaaa....çok üzgünüm gerçekten...lekenmeler de genelde oluyor...ama....nasip iş de..cancaazım....hakkında hayırlısı canım benim....

canım yaaa....çok üzgünüm gerçekten...lekenmeler de genelde oluyor...ama....nasip iş de..cancaazım....hakkında hayırlısı canım benim....

Hayırlısı tabi, ne bileyim kısmet olmayınca bazı şeyler olmuyor. Ben zaten böyle bir sonuca kendimi hazırlamıştım, o yüzden çok üzülmedim, akşam eşimede söyledim, olmadı gibi dedim, oda olgunlukla karşıladı ama üzülmüştür içten içe. Ben şimdi bundan sonrasını düşünüyorum, ne yapcam, ne yapmalıyım diye

canım benim yaa üzülme belki vardır Rabbim herşeyin hayırlısı versin biraz daha sabır bakalım bu arada sana mesaj atmak için hazırlık yaptım bişey yazmadan gönderdim yazıp göndercem 5 dk. dolsun :)))

Sağol canım, ben genelde böyle olduğumda adet olurum, önce koyu lekeler sonrada adet. O yüzden umutlu değilim, sağlık olsun. Öncesindede konuşmuştuk seninle, hazırlamıştım kendimi böyle bir şeye zaten. Sabır sabır nereye kadar bakalım
Evet boş mail geldi

kızlar bende fakülteye gittim sabah erken.ben eşimle gittim.kan verdim.aslında anlatılacak bişey yok.sonuçlar 3 günde çıkar dedi ama tabi randevu 15 ağustos.sonuçlar çıkınca barış beyle görüşecekmiyiz dedim.tabi dedi.ama bayan doktor bakıyor dedim o baksada barış hocayla konuşmadan onun fikrini almadan bişey yapmıyor dedi.bakalım artık
betül seni bende çok merak ediyorum inşallah iyi haberler verirsin.

Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....
Rabbim, İnşallah anne olmayı bana nasip eder

Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....

ayy canım benim yaa üzüldüm inanki ama her işte bi hayır vardır dediğin gibi sağlık olsun bakalım sonuçlarınla beraber tekrar gitmeyi ihmal etme yarın ilk işin fakulteyi aramak olsun canım Rabbim gönlünüze göre versin

canımmm benimmm...çok üzgünüm....çokkkk...hakkında hayırlısı böyleymiş....böyle durumlarda bi şeyler söylemek ne zor.....

Sağol canım benim, kısmetten öteye gidilmiyor, nasip olmadı işte..İyiyim çok şükür, öyle dağıtıp ağlamadım. Şimdi ne yapacam sorusu kafamda sadece. Yarın fakülteye gideceğim. Hem rapor işleri için hemde yeni bir randevu için. Yine eşimi ikna çabalarım başlayacak, ona üzülüyorum en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…