Kocaman Bursada tek devlet hastanesi olarak sadece fakültede tüp bebek olunca, sonuçlarda böyle oluyor malesef. Zübeyde hanım doğum evi, ne bileyim başka hastanelerde açılmalı bu bölüm, çok büyük bir eksiklik. Duyunca inanamamıştım, zübeyde hanıma gitmiştim önce, orada var olduğunu sanarak. Hal böyle olunca, tek doktor, ilgi eksikliği kaçınılmaz...
katılıyorum devlet bu bölümü kendi açacağı tek hastane olmalı bencede. bu sorun gittikçe artıyor zaten. bunu göz ardı etmeli bencede. başka hastanelerde de raporun olunca anlaşmalı yaptırabiliyorsun jimer ve kozada yapıyordu. neyse ben gene yazdıkça huylanıyorum aklıma geldikçe sinirleniyorum. bu tedavi için de çok paralar dökdüm şehir dışına bile gittim yok yok yok...
Canım yaa, inan yalnız değilsin, sen gibi defalarca deneyip olmayan çok kişiler var, sakın umudunu yitirme, sonuna kadar inat et. Bütün aksiliklere rağmen savaşmayı elden bırakma. Biliyorum kolay değil, bazen pes edip herşeyi bırakıp gidesin geliyordur, ama hep bir umudun olsun, birde ileride keşke dememek için uğraş.
Artık tedavine özelde devam edersin, devlettemi kararı sen verirsin. Hangisi içine siniyorsa. Sonuna kadar haklısın, böyle yapmamaları gerekti. Hiç etik değil, şikayet etsen bir şeyde çıkmaz..Ara ara dertleşmek istersen yaz buraya, bir dost eli uzanır her zaman
Yazmaya zamanım olmadı bir türlü.. Yogundum bu aralar! Son görüşmemiz iyi geldi her zamanki gibi, keroessa seni tanıdıgıma ve diğer arkadaşları yeniden gördüğüm için çok memnun oldum!
Fakülte hakkında çok fazla olumsuz şeyler duymaya başladık sanki, Tedaviyi yarım bırakmak ta neymiş şaşırdım çok! Sayt ın yaşadıklarına üzüldüm!
Özalp, Melek hastane dönüşü izlenimleriniz nasıl olacak! Merak ediyorum..
Betül canım sen ne yaptın?
Fidanal sen nerelerdesin nasıl geçiyor hamilelik?:nazar
Yok tatlım adet olmadan önce benim hep lekelenmelerim olur, başladı lekelenmeler. Muhtemelen geceye yada sabaha adet olurum. Elden bir şey gelmiyor, olmazsada olmayacaktır, çabalasakda boşa
canım yaaa....çok üzgünüm gerçekten...lekenmeler de genelde oluyor...ama....nasip iş de..cancaazım....hakkında hayırlısı canım benim....
Yok tatlım adet olmadan önce benim hep lekelenmelerim olur, başladı lekelenmeler. Muhtemelen geceye yada sabaha adet olurum. Elden bir şey gelmiyor, olmazsada olmayacaktır, çabalasakda boşa
canım benim yaa üzülme belki vardır Rabbim herşeyin hayırlısı versin biraz daha sabır bakalım bu arada sana mesaj atmak için hazırlık yaptım bişey yazmadan gönderdim yazıp göndercem 5 dk. dolsun :)))
Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....
Rabbim, İnşallah anne olmayı bana nasip eder
Kızlar ben adet oldum, test günümden önce oldum hem de. Sağlık olsun diyorum....
ayy canım benim yaa üzüldüm inanki ama her işte bi hayır vardır dediğin gibi sağlık olsun bakalım sonuçlarınla beraber tekrar gitmeyi ihmal etme yarın ilk işin fakulteyi aramak olsun canımRabbim gönlünüze göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?