Bursalı hamile kalamayan bayanlar görüşelim

Negatif cnm sonuç ara werdim tedawiye bakalım şimdilik sadece kendime ayırmaya çalışıyorum
hayırlısı inşallah vakti zamanı geldiğinde herşey sırasıyla oluyor
kendine bak kafanı dağıt en güzeli
peki gerçek beyden memnun kaldın mı tekrar denesen ona gider misin mesela

hayırlısı inşallah vakti zamanı geldiğinde herşey sırasıyla oluyor
kendine bak kafanı dağıt en güzeli
peki gerçek beyden memnun kaldın mı tekrar denesen ona gider misin mesela
Aynen öyle cnm zamanı walla ben memnundum ama bu işler nasip kader işi denemek istediğimde bana kalsa giderim de bu sefer eşim İstanbul’da istiyo o zamana kadar nolcak bilemeyiz tabi

Öyle tabi elden bir şey gelmiyor rabbim öyle uygun görmüş Nasibimiz ne zamansa o zaman verecek inşallah.

Arkadaşlar aranızda histeroskopi yaptıran var mı?
Cnm öncelikle geçmiş olsun şakın üzülme dert etme bi gün olucak umudunu yitirme ben hem laparoskopi hem 2 kere histeroskopi oldum korkulacak bişi yok ama laparoskopiyi çok gerekmedikçe kabul etmemeye çalış histereskopi daha kolay bi işlem

Sagol canım umut hicbirzaman bitmez elbet vardir bir care. Dr histereskopi yapalim dedi. Sen nerede yaptirmistin

Sagol canım umut hicbirzaman bitmez elbet vardir bir care. Dr histereskopi yapalim dedi. Sen nerede yaptirmistin
Ben ilk önce şewket Yılmaz’da yaptırmıştım hayatımın en büyük hatasıydı ikinci histereskopi Yıldırım da yaptırdım memnun kaldım sen hangi merkezde tedavi oluyodun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…