inşallahİnşallah canım Anneler Günü belki uğurlu gelir
naptın nasılsınAdet ağrılarım gibi ağrılarım war belirsizlik çok kötü yarın test yapmak istiyorum warsa azda olsa çıkar die düşünüyorum
Hayırlısı canım Her şey gönlünce olsuninşallah
ben de yarın gidicem 2. opu için tedaviye devam
bayram öncesi olur benim transferde nasipse
Negatif cnm sonuç ara werdim tedawiye bakalım şimdilik sadece kendime ayırmaya çalışıyorumnaptın nasılsın
hayırlısı inşallah vakti zamanı geldiğinde herşey sırasıyla oluyorNegatif cnm sonuç ara werdim tedawiye bakalım şimdilik sadece kendime ayırmaya çalışıyorum
Aynen öyle cnm zamanı walla ben memnundum ama bu işler nasip kader işi denemek istediğimde bana kalsa giderim de bu sefer eşim İstanbul’da istiyo o zamana kadar nolcak bilemeyiz tabihayırlısı inşallah vakti zamanı geldiğinde herşey sırasıyla oluyor
kendine bak kafanı dağıt en güzeli
peki gerçek beyden memnun kaldın mı tekrar denesen ona gider misin mesela
hayırlısı inşallah gönlüne göre olur herşeyAynen öyle cnm zamanı walla ben memnundum ama bu işler nasip kader işi denemek istediğimde bana kalsa giderim de bu sefer eşim İstanbul’da istiyo o zamana kadar nolcak bilemeyiz tabi
Amin inşallah hepimiz içinhayırlısı inşallah gönlüne göre olur herşey
naptın merak ettimBenim transferin 8. günü canım Cumartesi test günüm
Canım Negatif sonucum maalesefnaptın merak ettim
yazmak istersen tabi
hayırlısı canım inşallah en güzel zamanda gelir kendiliğinden gelir belki çok duyuyoruz böyle hikayelerCanım Negatif sonucum maalesef
Öyle tabi elden bir şey gelmiyor rabbim öyle uygun görmüş Nasibimiz ne zamansa o zaman verecek inşallah.hayırlısı canım inşallah en güzel zamanda gelir kendiliğinden gelir belki çok duyuyoruz böyle hikayeler
üzme kendini desemde boş bende çok üzülmüştüm ama nasibin önüne geçilmiyor sağlıklıyız şükür. Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
Cnm öncelikle geçmiş olsun şakın üzülme dert etme bi gün olucak umudunu yitirme ben hem laparoskopi hem 2 kere histeroskopi oldum korkulacak bişi yok ama laparoskopiyi çok gerekmedikçe kabul etmemeye çalış histereskopi daha kolay bi işlemArkadaşlar aranızda histeroskopi yaptıran var mı?
Sagol canım umut hicbirzaman bitmez elbet vardir bir care. Dr histereskopi yapalim dedi. Sen nerede yaptirmistinCnm öncelikle geçmiş olsun şakın üzülme dert etme bi gün olucak umudunu yitirme ben hem laparoskopi hem 2 kere histeroskopi oldum korkulacak bişi yok ama laparoskopiyi çok gerekmedikçe kabul etmemeye çalış histereskopi daha kolay bi işlem
Ben ilk önce şewket Yılmaz’da yaptırmıştım hayatımın en büyük hatasıydıSagol canım umut hicbirzaman bitmez elbet vardir bir care. Dr histereskopi yapalim dedi. Sen nerede yaptirmistin
Ben jimerdeyim canimBen ilk önce şewket Yılmaz’da yaptırmıştım hayatımın en büyük hatasıydıikinci histereskopi Yıldırım da yaptırdım memnun kaldım sen hangi merkezde tedavi oluyodun cnm
Ne kadar bir ücret ödediniz acaba gerçi hastaneden hastaneye değişiyor?Ben ilk önce şewket Yılmaz’da yaptırmıştım hayatımın en büyük hatasıydıikinci histereskopi Yıldırım da yaptırdım memnun kaldım sen hangi merkezde tedavi oluyodun cnm
Walla 1,5 2 yıl oldu yaptıralı 2500 tl gibi bi rakamdı ama tam emin değilimNe kadar bir ücret ödediniz acaba gerçi hastaneden hastaneye değişiyor?
Evet genelde oyle sanirim 2.500 3000 arasiWalla 1,5 2 yıl oldu yaptıralı 2500 tl gibi bi rakamdı ama tam emin değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?