Rahim için de herhangi bir problem olup olmadığına bakılıyor canım . Perde, miyom, vb durumlar için.tam olarak ne içindir o
Hayırlısı olsun canım Aynı durumları yaşamışız ama ben 3. için bekleme kararı aldım. Genel olarak neler yapıldığını paylaşayım canım. Sürekli yatma canım kan dolaşımı yavaşlıyor 1 saat yatıyorsan biraz yürü evin içerisinde .1 dilim ananas , 1 avuç çiğ kabak çekirdeği, 2 bardak (sabah-akşam)havuç suyu , kivi , ilikli kemik suyuna çorba. Şimdiden hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsınızKizlar merhaba bnde 5.gunumdeyim jinamedde murat beyin hastasiyim 3.transferim son dondurulmuslarim ilki kimyasal ikincisi negatif bakalim bunda ins olumlu sonuc aliriz herkese nasip etsin rabbim .bu surecte nabiyosunuz mesela hep yatiyomusunuz ozel olarak yediginiz bisey varmi bndehic bir belirti yok hafif bel agrisi oda yok denicek kadar yani hayirlisi haftaya bugun test var
Öyle tabi ne yaparsan yap tutacağı varsa atlasan da zıplasan da aç kalsan tutuyor . Biz sadece sebep arıyoruz. Tabi etkileyen faktörler var hayırlısı ya çok ta kafaya takmamak lazım ama elde değil işte.İstanbulda bi tüp bebek merkezinde kuzenim çalışıyor ona sormuştum ne yemeli ne içmeli vsvs
aslı yok çokta kafaya takma dedi tutacağı varsa tutuyor dedi
ilk transferde doktor bana işe gidebilirsin demişti ben ertesi gün işe gittim
tabi tutmayınca sonradan evde yatsamıydım dedim ... sanki ondan olmamış gibi gelmişti
tabi takmamak elde değilÖyle tabi ne yaparsan yap tutacağı varsa atlasan da zıplasan da aç kalsan tutuyor . Biz sadece sebep arıyoruz. Tabi etkileyen faktörler var hayırlısı ya çok ta kafaya takmamak lazım ama elde değil işte.
Neden kötü canım hayırdır?tabi takmamak elde değil
muhtemelen haftaya olacak transfer benim ama moralim kötü oysa opuda falan moralim yüksekti
gelecek kaygısı diyelimNeden kötü canım hayırdır?
Tabi canım Allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor bunun için yaş ilerledikçe ben de düşüncelere dalıyorum Ama ne yapalım dünyanın sonu değil bir şekilde hayatımızı devam ettireceğiz.gelecek kaygısı diyelim
düşünmemek lazım tabi bunları
Allah herşeyi kararlıyor
yaşın kaçtı seninTabi canım Allahın takdiri elimizden birşey gelmiyor bunun için yaş ilerledikçe ben de düşüncelere dalıyorum Ama ne yapalım dünyanın sonu değil bir şekilde hayatımızı devam ettireceğiz.
35 Canımyaşın kaçtı senin
Gunaydin canimHayırlı sahurlar hanımlar bnm gibi negatif sonuç alanlar ne zaman hastalandınız o kadar kan sulandırıcı iğneye rağmen hala doğru düzgün hastalanamadım bi geliyo bi gelmiyo dengemi bozdu lekelenme gibi oluyo test günü 8 mayıstı sizce normal mi
Bende ilaçları bıraktım hatta o gün hiç içmedim ama çok garip diğer 2 denemede böle olmamıştı o yüzden korktum başka bi sıkıntı olmuşmudur die olmadı tekrar doktora gidixemGunaydin canim
Ben 5 gun sonra hastalandim aksamalar olabiliyor ben de olmaz diye bekliyordum ama cabuk oldu. Benim 12 mayisti zaten regl gunum du ilaclari biraktim o gun .
MerhabaAa ben de jimer suat beyde başlıcam inşallah güZel haberler veririz birbirimize
Evet arkadaşım gayet memnun kaldım. Bilgili işini bilen bir doktor. İnşallah sen de memnun kalırsın. Hakkında hayırlısı olsunMerhaba
Suat bey e gittiniz mi memnun musunuz?
Tesekkur ederimEvet arkadaşım gayet memnun kaldım. Bilgili işini bilen bir doktor. İnşallah sen de memnun kalırsın. Hakkında hayırlısı olsun
merhabaAa ben de jimer suat beyde başlıcam inşallah güZel haberler veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?