Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Hayırlı olsun canım.bu dr ların bazıları böyle benimde ilk gittiğim kötüydü.şimdi cenk beye gittim ondan memnun kaldım

Kizlar doktora gittim kalp atislarimizi duyduk 6+3 muş o kadar mutluyumki üstünden yük kalkti sanki umarim saglikli sihatli herkese nasip olur

Kizzlarrr yardiimmmm.adetlerim duzensiz haziranin 15inde hastalandim buay daha olmadim aksam idrar testi yaptim 2 tane ikisindede cok silikti bu sabah kalkinca tekrar yaptim biraz daha belirgindi birde sanki hasta olucakmisim belirtiler var bel agrisi falan sizce hamilemiyimmmmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

Benimde ilk testim biraz silikti.
Hemen bi hastaneye veya saglik ocagina gidip kan verin:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Eklentiler

• $1405415934673.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 39

İs cikisi hemen yaptiricam cok merak ediyorum en fazla 5 dkkada belirginlesmistir bu cizgi daha uzun degildi

İs cikisi hemen yaptiricam cok merak ediyorum en fazla 5 dkkada belirginlesmistir bu cizgi daha uzun degildi

Hadi bakalim hayirlisi olsun :)mutlulugun daim olsunnn...

Aminnnn canimm allahim kimseye aratmadan versin insallahhh

çok güler yüzlü, dikkatli, insanı rahatlatan, herşeyi konuşabildiğim bi doktor. şimdilik çok memnunum. tavsiye ederim

peki bilgi vererek insanı aydınlatan bir bir doktor mu?yani ben sormadan bilgi vermesini istiyorum da :)

Son düzenleme:

canım OKTAY ALTUN medicabilde kendisi ve mükemmel bir doktor diyebilirim erkek diyede sakın çekinme daha bugün 3. muayeneme gittim ve doğumuda kendisiyle yapıcaz 32 haftalık hamileyim bi çok doktora gittim ama oktay bey gibisiyle ilk kez karşılaştım kesinlikle tavsiye ediyorum sen daha sormadan sanki senin kafandakiş soruları bilirmişcesine hemn cevaplıyo o hafta ve ay ne gibi durumlarla karşılaşıcanı sen sormadan kendisi anlatıyo ultrasyonda bebeği detaylı bi şekilde inceliyo bi sorun olsa bile tam emin olmadan seni telaşlandırmamak için elinden geleni yapıyo çok nazik ve kibar doğum ücretide oldukça uygun hastanenin 1.000 lira normal 1.250 epüdral yani belden uyuşturmalı 1.500 de sezeryan bu paranın içinde refakatçi yemeği refekatçi yatağıda bulunuyo odalar tek kişilik yani dicem o ki 5 doktor değiştirdim oktay bey gibi ilgili bi doktor daha görmedim :)

Burdayim ben canim saatin gecmesini bekliyorum valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…