- 28 Haziran 2014
- 137
- 21
- 48
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Geldim cok sukur gorduk kesemizi:)
Yalniz nigar hanim benim icin bitmistir. Kiloluyum ben. Planlamadan geldi mucizemiz. Yoksa kg verip hamile kalmakti niyetim her bayan gibi ama nasip iste... doktor oyle bir bozdu ki moralimi. Off..
Umarim zuhal hanim dah. Tatli dillidir.
Ben sanki bilmiyorum kilolu oldugumu. Hih:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Hayırlı olsun kaç haftalıksınız.ben bu hafta 7. Haftamdayım
Kizzlarrr yardiimmmm.adetlerim duzensiz haziranin 15inde hastalandim buay daha olmadim aksam idrar testi yaptim 2 tane ikisindede cok silikti bu sabah kalkinca tekrar yaptim biraz daha belirgindi birde sanki hasta olucakmisim belirtiler var bel agrisi falan sizce hamilemiyimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
benimde silik cikmisti hamile olduğumu ogrendim.ama kan testi yapmadan net sonuc alamaszsin arkadasim :) eger hamileysen simdiden tebrikler...bu arada hamilelik Ve adet belirtileri hemen hemen ayni oluyormus :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizzlarrr yardiimmmm.adetlerim duzensiz haziranin 15inde hastalandim buay daha olmadim aksam idrar testi yaptim 2 tane ikisindede cok silikti bu sabah kalkinca tekrar yaptim biraz daha belirgindi birde sanki hasta olucakmisim belirtiler var bel agrisi falan sizce hamilemiyimmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT
benimde silik cikmisti hamile olduğumu ogrendim.ama kan testi yapmadan net sonuc alamaszsin arkadasim :) eger hamileysen simdiden tebrikler...bu arada hamilelik Ve adet belirtileri hemen hemen ayni oluyormus :)
Bak canim resimi attim ordan gorebilirsin ne kadar silik oldunu offf ne diyosun hamilemiyimdir yoksa adet olucam da testte yanlismi oldu kafam cok karisik
Bak canim resimi attim ordan gorebilirsin ne kadar silik oldunu offf ne diyosun hamilemiyimdir yoksa adet olucam da testte yanlismi oldu kafam cok karisik
Benimde bu kadar silikti sadece bu cizgi test suresindemi olustu o onemli:) bence hemen kan tahlili yap ona gore sevin belirsizlik zor :)
İs cikisi hemen yaptiricam cok merak ediyorum en fazla 5 dkkada belirginlesmistir bu cizgi daha uzun degildi
slm kızlar, ben de yarın 16. haftama giriyorumevrim aydın a gidiyorum çekirge dorukta. memnunum
evrim aydın nasıl bir doktor canım fikir alabilir miyiz??
çok güler yüzlü, dikkatli, insanı rahatlatan, herşeyi konuşabildiğim bi doktor. şimdilik çok memnunum. tavsiye ederim
peki bilgi vererek insanı aydınlatan bir bir doktor mu?yani ben sormadan bilgi vermesini istiyorum da :)
Bende 5 haftalık hamileyim sevinclerimiz sikintilarimizi paylaşalım mi.mesela en büyük sıkıntım henüz dr konusunda kararsızım önerisi olan varmi ?
Canim esentepede demet hanim var bildigim sen sormadan anlatiyormus herseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?