- Konu Sahibi cansuaslan
-
Bebeğinizin hayırlı olsun öncelikle :) pembemavi de doğum cok pahaliymis topiklerde öğle yazıyor sizin bilginiz varmı ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkür ederim canım . Doğum fiyatı hakkında daha konuşmadım erken diye düşündüm sadece bir arkadaşım orda Ocak ayında epidural sezaryen yaptırdı 3 bin lira ödediler toplamda . Diğer hastanelerde doğum fiyatları nasıl ki araştırmadım yani bilgim yok
Hayırlı olsun bebisiniz Ins.:)
bende 14 de gidecegim doktora gecen gun gittigimde kese var embriyo gözükmüyor demişti biyandan korkuyorum bir yandan acelemi ediyorum acaba diye düşünüyorum dua edin kızlar....
Hangi tarihte gitmistinizki .dr genelde keseyi gördükten 15 gun sonra çağırıyor .korkmayın çünkü kese görünmüş ve doğru yerde oluşmuş bundan sonrasında sabır bekliyor bizi bende cok sabirsizim ancak eşim önüme geçiyor engelliyor beni :)
:) evet canım.. ssvd ... ilk doğumum ile bu doğumum arasında 5 sene olacak. ilk doğumum sezaryendi, şimdikini normal yapmak istiyorum.
normal mi doğurdu, sezaryen mi acaba tanıdığınız?
benim özel sigortam yoktu... gerek duymadım, çünkü o sigortaların limitleri yarı yolda doluveriyor... asıl gereken doğum masrafına limit falan kalmamış oluyor.
ben acıbadem sigorta yaptırdım 1 ay evvel.... yani bebeğim 2 ayıkken. şimdi, acıbadem hastahanesinden %50 indirimli faydalanıyorum. hepsi bu yani.
Teşekkür ederim canım . Doğum fiyatı hakkında daha konuşmadım erken diye düşündüm sadece bir arkadaşım orda Ocak ayında epidural sezaryen yaptırdı 3 bin lira ödediler toplamda . Diğer hastanelerde doğum fiyatları nasıl ki araştırmadım yani bilgim yok
3-4 gun önce gitmiştim kese önce embriyo sonramı olusuyor yanı inşallah öyledir.korkuyorum boş gebelik mi diye zaten aceleci oldugumdan geliyor bunlar basıma beklemeyı öğrenemedim.
Bende geçen hafta gitmiştim keseyi görmüştüm bu çarşamba gidip bebeğide gördüm kalp atışlarınıda duydum ama bir hafta bende korktum boş gebelikmi diye
adına cok sevindim canım umarım benımde öyle olur gerci mide bulantılarım sıklaştı ayakta uyuyorum bakalım pazartesi olsun haber vericem mutlakaa..okadar kötü deneyimlerim oldukı korkuyorum
Tşk ederim canım benim pek bulantım yok hatta ben otobüse bindim ailemin yazlığına geldim.şimdide bir dahaki randevuda yine kalp atışı duyabilcekmiyim diye korkuyorum şu 3 ayı bir atlatsak
3-4 gun önce gitmiştim kese önce embriyo sonramı olusuyor yanı inşallah öyledir.korkuyorum boş gebelik mi diye zaten aceleci oldugumdan geliyor bunlar basıma beklemeyı öğrenemedim.
Bende geçen hafta gitmiştim keseyi görmüştüm bu çarşamba gidip bebeğide gördüm kalp atışlarınıda duydum ama bir hafta bende korktum boş gebelikmi diye
Korkma lütfen.once kese sonra embriyo oluşuyor tabii :)
alacak nefesi yıyecek lokması varsa atar o kalp merak etme allahım saglıklı sıhatlısını nasıp etsin hersey 3 ayda bitmiyor ben doğum yapıp 1 gun sonra bebeğimi kaybettim maalesef allahım kımseye yasatmasın ALLAHIM NASİP EDERSE HAYIRLISINI SAĞLIKLI SIHATLİSİNİ NASİP ETSİN HEPİMİZE İNŞALLAH
Cok uzuldum canim basin sagolsun.ins hayirlisi olur hepimiz icin
Pembemavi yeni binasına taşındımı
Selam kizlarrr nasilsinizz :) ben cok heyecanliyim sali gununu iple cekiyorum dr a gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?