- 28 Haziran 2014
- 137
- 21
- 48
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Kizlarrr Hic sesiniz cikmiyor :) nerelerdesiniz yahu :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr Hic sesiniz cikmiyor :) nerelerdesiniz yahu :)
slm canım heyecanla gelecek çarşambaki kontrolümü bekliyorum.çok korkuyom kasık ağrısı hariç hiçbir belirti yok
Burdayiz.
Bekliyoruz bakalim.
Neler yiyiyorsunuz? Kg alan yoktur heralde daha:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
slm kızlaaarrr bende dün evde yaptığım 2 testten sonra ve bu sabahki kan testindn sonra hamile olduğumu öğrendim. aslında geçen hafta resmen hissetmiştim eşimede demiştim bak gör ben hamileyim diye :)))
çok acemiyim netten baktığm kadarıyla son adetime göre 5 haftalık gebe sayılıyomuşm :) biraz daha tecrübeli hamişler yardımcı olursunuz artık bana nasıl bi yol izlicem, ne gibi testler yaptırmam lazım ilerki dönemlerde vee en önemlisi doktor konusunda yardımlarınızı bekliyorum :))
sabahtan beri yüzümde bi gülümsemeyle dolanıyorum eheee diyee :)) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahh
Bence Hic korkma Allahin izniyle cok guzel seyler olucak. cunku hissettigimiz belirtiler zamanla azalip yerini baska belirtilere birakirmis yani farklilasiyormus kasik agrisi bile olumlu bir durum degilmi sence. tabi cok siddetli degilse agrilarin.Nasil olsa az kalmis carsamba gunune .hepimiz cok mutku oluruz bu surecte insallah :)
Hayırlısı olsun canım ben 6. Haftada kalp atışını duydum sende o zaman git istersen .jimer cenk beye gidiyorum
İnş canım ilk bebek çok heyecanlıyım bir yandan kötü bişi olcak diye korkuyorum.eve geldim evde bir sürü temizlik beni bekliyor mutfağı karınca basmış
slm kızlaaarrr bende dün evde yaptığım 2 testten sonra ve bu sabahki kan testindn sonra hamile olduğumu öğrendim. aslında geçen hafta resmen hissetmiştim eşimede demiştim bak gör ben hamileyim diye :)))
çok acemiyim netten baktığm kadarıyla son adetime göre 5 haftalık gebe sayılıyomuşm :) biraz daha tecrübeli hamişler yardımcı olursunuz artık bana nasıl bi yol izlicem, ne gibi testler yaptırmam lazım ilerki dönemlerde vee en önemlisi doktor konusunda yardımlarınızı bekliyorum :))
sabahtan beri yüzümde bi gülümsemeyle dolanıyorum eheee diyee :)) Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi evlat nasip etsin inşallahh
Oncelikle hayirli olsun :) bende cok tecrubeli degilim ama bhcg 1500 olunca vajinal ultrasonda 6500 olunca karindan ultrasonla kese gorunuyormus genel olarak dr um soyledi fakat Bazi kisilerde daha gec gorunebilirmis :) Ben kendim karindan ultrasonla gorulene kadar bekledim :)
Bu deger kac haftalik canim bende kendi degerim normalmi diye soruyorum 1 haftalik falandir dedi doktor degerim 23.50 canimkan testindeki değer 115,33 müş normalmi bu sizce?
kan testindeki değer 115,33 müş normalmi bu sizce?
Hic cozemedim Ben bu deger olaylarini Canim hicbir fikrim yok
Aynen bende cozemedim canim bakalim buaksam yine kan testi yapicam belli olcak deger olayi en azindan 2 gunde ne kadar artmis gorucem insallah
İnş canım ilk bebek çok heyecanlıyım bir yandan kötü bişi olcak diye korkuyorum.eve geldim evde bir sürü temizlik beni bekliyor mutfağı karınca basmış
Ayy kolay gelsinn.
Ama yorma kendini.
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?