Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Evet ona aliskinim ya :) cesaret edemedim baska birine ...Siz tatildesininiz ne guzel keyfiniz bol olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tşk ederim.dr denize girebilirsin dedi ama cesaret edip giremedim.jale hanımın methini duydum bende

Tşk ederim.dr denize girebilirsin dedi ama cesaret edip giremedim.jale hanımın methini duydum bende

Jale hanimi dedigim gibi maddi sikinti yasarsam diye dusunmemistim sadece ama onu tanidiktan Sonra Hic icimden gelmiyor baskasina gitmek :)
Deniz konusuna gelince dr lar izin veriyormus ama yinede 3ay riskli donem oldugu icin acikcasi bende tercih etmezdim sanirim:)
Ama iyiki bursada degilsiniz cok bunaltici bir sicak var

Bursali hamislere selamlar
Bende bebegimi nisan ayında dünyaya getirdim.dDr.ziya cetindi .çekirge dorukta epiduralsiz normal doğum yaptim.
Sormak istediğinizkafaniza takilan bbirşeyvarsa yardimci olmaya calisirim .
İLk aşamada insan dr telasina dusuyor ooooo ben kac Drr. Gezdim önemli olan içinize sinmesi eger hamileliginiz sorunlu değilse Dr ancak doğum sirasindaki iilgisinde anlarsiniz.

Hamileliligim boyunca o mu yenmeli boylemi olmali vsss... Okuyup durdum ama hic doğum ssonrasi bebek bakimini okumadim keşke okusaymisim .size okumanizi tavsiye ederim.
ornegin
Bebek nasil uyutulur
Aylara gore gelişimi nasil olmali
Anne sutu ile beslenme bebek hangi ayda nasil ne siklikla emzirilir
Sutu arttırmak icin ne yapılabilir
Bebekte gaz sancilari vs.... Aklima gelenler

Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin ins:) tavsiyeleriniz icin tesekkurlerr.ilerleyen zamanlarda fikirlerinizden faydalanmak nasip olur ins :)

Hayat hastanesi nigar hnm sa eger benim nacizane fikrim baska bir secenek bul cok ilgisiz bir dr :)

Evet o.
Yapma yaa.
Zuhal hanimdan vazgecmis dwgilim :)
Sadece iki hafta daha belirsizlik olsun istemiyorum. Yani sadece keseyi gormek icin gidicem.
Halbuki nette arastirirken cok guzel yorumlar okumustum

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Evet o.
Yapma yaa.
Zuhal hanimdan vazgecmis dwgilim :)
Sadece iki hafta daha belirsizlik olsun istemiyorum. Yani sadece keseyi gormek icin gidicem.
Halbuki nette arastirirken cok guzel yorumlar okumustum

Anladim ben sanmistim ki zuhal hnm a gitmiceksin nigar hnm da karar kildin :) git o zaman icin Rahat etsin zaten karindan bakiyor keseye merakla bekliyoruzz guzel haberlerini ins.

Geldim cok sukur gorduk kesemizi:)
Yalniz nigar hanim benim icin bitmistir. Kiloluyum ben. Planlamadan geldi mucizemiz. Yoksa kg verip hamile kalmakti niyetim her bayan gibi ama nasip iste... doktor oyle bir bozdu ki moralimi. Off..
Umarim zuhal hanim dah. Tatli dillidir.
Ben sanki bilmiyorum kilolu oldugumu. Hih:)

Cokk sukurrr gormussun keseyi :) Sen moralini bozma Tek kilolu hamile kalan Sen degilsin cevremizde cokk var o yuzden simdi ustune dusen ne ise onu yaparsin .hiccc takilma .
Ve dedigim gibi dimi nigar hnm cok farkli geldi bana Hic sempati duyamadim ben :)

Son düzenleme:
Selam bayanlar, ben de Bursa'lıyım. Doktorum Özlem Oruç Şener, Medical Park Hastanesinde. Allah kısmet ederse doğumum da olacak. Zaman hızla geçsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebeğimizi istiyorum.

Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.

Hayirli olsun bebeginiz.
Amin insallah:)

Hayırlı olsun kaç haftalıksınız.ben bu hafta 7. Haftamdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…