- Konu Sahibi cansuaslan
-
Slm canım az kalmış:) jale hanımdan mı randevu aldın ?
Evet ona aliskinim ya :) cesaret edemedim baska birine ...Siz tatildesininiz ne guzel keyfiniz bol olsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tşk ederim.dr denize girebilirsin dedi ama cesaret edip giremedim.jale hanımın methini duydum bende
Bursali hamislere selamlar
Bende bebegimi nisan ayında dünyaya getirdim.dDr.ziya cetindi .çekirge dorukta epiduralsiz normal doğum yaptim.
Sormak istediğinizkafaniza takilan bbirşeyvarsa yardimci olmaya calisirim .
İLk aşamada insan dr telasina dusuyor ooooo ben kac Drr. Gezdim önemli olan içinize sinmesi eger hamileliginiz sorunlu değilse Dr ancak doğum sirasindaki iilgisinde anlarsiniz.
Hamileliligim boyunca o mu yenmeli boylemi olmali vsss... Okuyup durdum ama hic doğum ssonrasi bebek bakimini okumadim keşke okusaymisim .size okumanizi tavsiye ederim.
ornegin
Bebek nasil uyutulur
Aylara gore gelişimi nasil olmali
Anne sutu ile beslenme bebek hangi ayda nasil ne siklikla emzirilir
Sutu arttırmak icin ne yapılabilir
Bebekte gaz sancilari vs.... Aklima gelenler
Ben dayanamadm.
Yarin nigar hanima gidiyorum:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
merhabalar, bizde perşembe günü cinsiyetini öğrendik. oğlumuz olacak kısmetse
Hayat hastanesi nigar hnm sa eger benim nacizane fikrim baska bir secenek bul cok ilgisiz bir dr :)
Evet o.
Yapma yaa.
Zuhal hanimdan vazgecmis dwgilim :)
Sadece iki hafta daha belirsizlik olsun istemiyorum. Yani sadece keseyi gormek icin gidicem.
Halbuki nette arastirirken cok guzel yorumlar okumustum
Anladim ben sanmistim ki zuhal hnm a gitmiceksin nigar hnm da karar kildin :) git o zaman icin Rahat etsin zaten karindan bakiyor keseyemerakla bekliyoruzz guzel haberlerini ins.
Geldim cok sukur gorduk kesemizi:)
Yalniz nigar hanim benim icin bitmistir. Kiloluyum ben. Planlamadan geldi mucizemiz. Yoksa kg verip hamile kalmakti niyetim her bayan gibi ama nasip iste... doktor oyle bir bozdu ki moralimi. Off..
Umarim zuhal hanim dah. Tatli dillidir.
Ben sanki bilmiyorum kilolu oldugumu. Hih:)
Sen gitmismiydin ona hic?
Ben kan tahlillerimi hayat hastanesinde yaptirdim Ve Karin dogumcu yorumlar sonucu dediler Ve ben mecburiyetten gittim :)
Selam bayanlar, ben de Bursa'lıyım. Doktorum Özlem Oruç Şener, Medical Park Hastanesinde. Allah kısmet ederse doğumum da olacak. Zaman hızla geçsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebeğimizi istiyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.
Selam bayanlar, ben de Bursa'lıyım. Doktorum Özlem Oruç Şener, Medical Park Hastanesinde. Allah kısmet ederse doğumum da olacak. Zaman hızla geçsin, sağlıkla kucağımıza alalım bebeğimizi istiyorum.
Umarım hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?