Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Arkadaslar ikinci kan testi yaptim ilk yaptigim 23.50ydi 2 gun sonra 25.84 sonuc dusukle biticek sanirim cok uzgunumm (

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu deger kac haftalik canim bende kendi degerim normalmi diye soruyorum 1 haftalik falandir dedi doktor degerim 23.50 canim

adetimden 3 gün geçti benim, bi önceki adet dönemine göre gebelik başlangıcı sayılıyomş ona göre 5haftalk denilio ama bana göre 2 haftalk fln daa korunmayı bıraktığımız zamn süresi

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim benimki duscek galiba

Degerim artmamis canim yani cok az artmis ilk kan testinde 23.50ydi iki gun sonra tekrarladim 25.84 cikti duser diye dusunuyorum

Degerim artmamis canim yani cok az artmis ilk kan testinde 23.50ydi iki gun sonra tekrarladim 25.84 cikti duser diye dusunuyorum

kötü düşünme canm ya doktorla görüştünmü

kötü düşünme canm ya doktorla görüştünmü

Gorustum canim zor bi hamilelik dedi sadece dusuk olur falan demedi ama cumartesi kontrole gidicem ozamana kadar dusmezse belki supriz yapip yukselebilrde ama bilemiyorum canim yinede

moralini yüksek tut cnm Rabbim nasip ettiyse bebişi sana olur kötü düşünerek psikolojini etkileme, inşallahta cumrtesi hayırlı haberlerini alırız :) 2gün sabret cnm güzel düşün dua et

moralini yüksek tut cnm Rabbim nasip ettiyse bebişi sana olur kötü düşünerek psikolojini etkileme, inşallahta cumrtesi hayırlı haberlerini alırız :) 2gün sabret cnm güzel düşün dua et

İnsallah canim benim

günaydın kızlar,
bursada jimer ve acıbadem dışında memnun kaldığınız hastane ve doktor varmı? yardımcı olurmusunz bana

günaydın kızlar,
bursada jimer ve acıbadem dışında memnun kaldığınız hastane ve doktor varmı? yardımcı olurmusunz bana

Canim benim gulin okan var cok iyi bi doktor jimerin ortaklarindan kendisi ozel muayenehanesi var ama hangi hastane ile anlasmali bilemiyorum canim

Canim benim gulin okan var cok iyi bi doktor jimerin ortaklarindan kendisi ozel muayenehanesi var ama hangi hastane ile anlasmali bilemiyorum canim

teşekkür ederim cnm bi araştırayım netten

peki bilgi vererek insanı aydınlatan bir bir doktor mu?yani ben sormadan bilgi vermesini istiyorum da :)

kusurabakma ancak yazabılıyorum. evet yeterince bilgi veriyor. muhabbet eder gibi. sakin bi yapısı var, o sakinlik hastasını da sakinleştiriyor. sakin sakin anlatıyor yni.

Bursali anne adaylari neler yapiyorsunuz??
Var mi yeni yeni gelismeler:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Bursali anne adaylari neler yapiyorsunuz??
Var mi yeni yeni gelismeler:)

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

bayramdan sonraki cumrtesi doktor melike hnma gidicem arkadaşımda oraya gidiyomuş internette de güzel şeyler duydum hakkında, heyecanlıyım inşallah bi aksilik olmaz herşey normaldir..
onun dışında çok çabuk yorulan ayakta fazla duramayn ve uyumak isteyen bi insan oldum :))
bide hafif bi ağrım var sürekli normalmiş yer ediniyomuş rahimde, ağrı çekerken mutlu oluyorum azcık ağrım geçsin endişeleniyorum noldu neden durdu bişeymi oldu acaba diye

siz neler hissediyosunuz kızlar sizin nasıl geçiyor?

slm cnmm cumrtesi kontrolun vardı nasıl durum merak ettim, inşallahh değerlerin artmıştır ve güzel haberlerin vardır

Maalesef canim guzel haberlerim yok kimyasal gebelikmis sen cok erken davranip ogrenmissin dedi cogu kisi farkinda olmadan yasiyo bunlari hastalandigini zannediyolar dedi uzuldum tabi ama yapilcak bisey yok canim onumuzdeki maclara bakicaz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…