- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Saol canım biraz iş yapıyom biraz uzanıyom evde olunca mecbur yapıyon
adetimden 3 gün geçti benim, bi önceki adet dönemine göre gebelik başlangıcı sayılıyomş ona göre 5haftalk denilio ama bana göre 2 haftalk fln daa korunmayı bıraktığımız zamn süresiBu deger kac haftalik canim bende kendi degerim normalmi diye soruyorum 1 haftalik falandir dedi doktor degerim 23.50 canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
amin inşallah ta neden öyle dedin ki şimdi düşük riskimi var?Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canim benimki duscek galiba
kötü düşünme canm ya doktorla görüştünmüDegerim artmamis canim yani cok az artmis ilk kan testinde 23.50ydi iki gun sonra tekrarladim 25.84 cikti duser diye dusunuyorum
kötü düşünme canm ya doktorla görüştünmü
moralini yüksek tut cnm Rabbim nasip ettiyse bebişi sana olur kötü düşünerek psikolojini etkileme, inşallahta cumrtesi hayırlı haberlerini alırız :) 2gün sabret cnm güzel düşün dua etGorustum canim zor bi hamilelik dedi sadece dusuk olur falan demedi ama cumartesi kontrole gidicem ozamana kadar dusmezse belki supriz yapip yukselebilrde ama bilemiyorum canim yinede
moralini yüksek tut cnm Rabbim nasip ettiyse bebişi sana olur kötü düşünerek psikolojini etkileme, inşallahta cumrtesi hayırlı haberlerini alırız :) 2gün sabret cnm güzel düşün dua et
günaydın kızlar,
bursada jimer ve acıbadem dışında memnun kaldığınız hastane ve doktor varmı? yardımcı olurmusunz bana
teşekkür ederim cnm bi araştırayım nettenCanim benim gulin okan var cok iyi bi doktor jimerin ortaklarindan kendisi ozel muayenehanesi var ama hangi hastane ile anlasmali bilemiyorum canim
teşekkür ederim cnm bi araştırayım netten
peki bilgi vererek insanı aydınlatan bir bir doktor mu?yani ben sormadan bilgi vermesini istiyorum da :)
kusurabakma ancak yazabılıyorum. evet yeterince bilgi veriyor. muhabbet eder gibi. sakin bi yapısı var, o sakinlik hastasını da sakinleştiriyor. sakin sakin anlatıyor yni.
Bursali anne adaylari neler yapiyorsunuz??
Var mi yeni yeni gelismeler:)
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
İnsallah canim benim
slm cnmm cumrtesi kontrolun vardı nasıl durum merak ettim, inşallahh değerlerin artmıştır ve güzel haberlerin vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?