- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
- Konu Sahibi cansuaslan
-
bayramdan sonraki cumrtesi doktor melike hnma gidicem arkadaşımda oraya gidiyomuş internette de güzel şeyler duydum hakkında, heyecanlıyım inşallah bi aksilik olmaz herşey normaldir..
onun dışında çok çabuk yorulan ayakta fazla duramayn ve uyumak isteyen bi insan oldum :))
bide hafif bi ağrım var sürekli normalmiş yer ediniyomuş rahimde, ağrı çekerken mutlu oluyorumazcık ağrım geçsin endişeleniyorum noldu neden durdu bişeymi oldu acaba diye
siz neler hissediyosunuz kızlar sizin nasıl geçiyor?
Maalesef canim guzel haberlerim yok kimyasal gebelikmis sen cok erken davranip ogrenmissin dedi cogu kisi farkinda olmadan yasiyo bunlari hastalandigini zannediyolar dedi uzuldum tabi ama yapilcak bisey yok canim onumuzdeki maclara bakicaz artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Maalesef canim guzel haberlerim yok kimyasal gebelikmis sen cok erken davranip ogrenmissin dedi cogu kisi farkinda olmadan yasiyo bunlari hastalandigini zannediyolar dedi uzuldum tabi ama yapilcak bisey yok canim onumuzdeki maclara bakicaz artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah en kısa sürede Rabbim sanada nasip eder cnm üzme kendini, en kısa sürede olur inşallah ve burada bizimle paylaşırsın bu mutluluğu inşallahh
Nerede bu oktay altun?canım OKTAY ALTUN medicabilde kendisi ve mükemmel bir doktor diyebilirim erkek diyede sakın çekinme daha bugün 3. muayeneme gittim ve doğumuda kendisiyle yapıcaz 32 haftalık hamileyim bi çok doktora gittim ama oktay bey gibisiyle ilk kez karşılaştım kesinlikle tavsiye ediyorum sen daha sormadan sanki senin kafandakiş soruları bilirmişcesine hemn cevaplıyo o hafta ve ay ne gibi durumlarla karşılaşıcanı sen sormadan kendisi anlatıyo ultrasyonda bebeği detaylı bi şekilde inceliyo bi sorun olsa bile tam emin olmadan seni telaşlandırmamak için elinden geleni yapıyo çok nazik ve kibar doğum ücretide oldukça uygun hastanenin 1.000 lira normal 1.250 epüdral yani belden uyuşturmalı 1.500 de sezeryan bu paranın içinde refakatçi yemeği refekatçi yatağıda bulunuyo odalar tek kişilik yani dicem o ki 5 doktor değiştirdim oktay bey gibi ilgili bi doktor daha görmedim :)
Bende 7+3 günlük hamileyimİlk kontrolüme Medicabil'de Dr. Oktay Altun'a gittim. Zuhal hanımı istiyordum fakat çok dolu,bi Oktay beyi deniyelim dedim. Veee çok memnun kaldım. Erkek diye çekinmeyin sakın sonuçta doktor doktordur. 6+3 ken gitmiştik, kesemizi de bebeğimizi de kalp atışlarınıda duyduk :) Daha ben hiç birşey soramadan, herşeyi bir bir anlattı. Ağzım açık kaldı resmen. Aklımdaki herşeyi sanki biliyordu ve cevapladı. Bundan sonrada onunla devam edicez bakalım. Muayne ücreti 42 lira, ilk kan tahlilleri biraz tuzlu oldu 160cık fln. Doğumda 1000 lira flnmış, gayette uygun. Jimere fln gidipte 3000-4000 lira vermek saçma geliyor bana, yazık günah o paraya bebeğimizin ihtiyaçlarını fazlasıyla alırız.
Bakalım bayramdan sonra 2. kontrolüme gidicem. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba hayirli olsun bebeginiz:)
Bende zuhal hanima gidecegim insallah.
Bu istenen tahliller ilk muayeneye gidince istenen tahliller mi? Saglik ocaginda veya devlet hastanesindede yaptirilamaz mi?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Seninde bebişin hayırlı olsun canım. Evet ilk tahliller; toksoplazma fln filan ölçülüyor herhalde ondan bukadar pahalı. Bizde 50-60 lira fln çıkar diye devlet hastanesini sormadık. Ama 160 çıkınca ölece verdikSen muaynede sor istersen banada haber et hatta.
Merhaba hanımlarrr
Merhaba hayirli olsun bebeginiz:)
Bende zuhal hanima gidecegim insallah.
Bu istenen tahliller ilk muayeneye gidince istenen tahliller mi? Saglik ocaginda veya devlet hastanesindede yaptirilamaz mi?
Slm banada dr tahliller verdi ama git sağlık ocağında yaptır dedi bugün gidip sağlık ocağında yaptırdım
Oyle mi? Ne guzel
Her doktor da yonlendirmiyor galiba.
Evet bazıları vicdanlı bazılarıda hiç umursamıyor
Allah o vicdanlilarla karsilastirsin bizi:)
Amin canım.nasıl geçiyor hamileliğin oruç tutabilşyomusun hala.bende hiçbir belirti yok sürekli yemek yiyorum ve uyuyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?