Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Ne guzel yaa:))
Benimde arada hafif tatli tatli kasik agrilarim oluyor:)
Bende cuma gununu bekliyorum muayene icin.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Hakkinizda hayirlisi olsun insallah
Boyle seylerde erken farkedebilmekte onemli sanirim.
En kisa zamanda yine guzel haberler verirsiniz insallah...

inşallah en kısa sürede Rabbim sanada nasip eder cnm üzme kendini, en kısa sürede olur inşallah ve burada bizimle paylaşırsın bu mutluluğu inşallahh

Merhaba
29 haftalik hamileyim. . Jimerde tup bebek ile hamile kaldım. Jimere devam ediyorum, cok memnunuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende18 haftalıgım baharda nagıhan hanıma ve hayat hastanesınde emel hanıma gıdıyorum emell hanım harıka bı doktor herkese tavsoye ederım

Nerede bu oktay altun?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 7+3 günlük hamileyim İlk kontrolüme Medicabil'de Dr. Oktay Altun'a gittim. Zuhal hanımı istiyordum fakat çok dolu,bi Oktay beyi deniyelim dedim. Veee çok memnun kaldım. Erkek diye çekinmeyin sakın sonuçta doktor doktordur. 6+3 ken gitmiştik, kesemizi de bebeğimizi de kalp atışlarınıda duyduk :) Daha ben hiç birşey soramadan, herşeyi bir bir anlattı. Ağzım açık kaldı resmen. Aklımdaki herşeyi sanki biliyordu ve cevapladı. Bundan sonrada onunla devam edicez bakalım. Muayne ücreti 42 lira, ilk kan tahlilleri biraz tuzlu oldu 160cık fln. Doğumda 1000 lira flnmış, gayette uygun. Jimere fln gidipte 3000-4000 lira vermek saçma geliyor bana, yazık günah o paraya bebeğimizin ihtiyaçlarını fazlasıyla alırız.
Bakalım bayramdan sonra 2. kontrolüme gidicem. Allah hepimize sağlıklı sıhhatli bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba hayirli olsun bebeginiz:)
Bende zuhal hanima gidecegim insallah.
Bu istenen tahliller ilk muayeneye gidince istenen tahliller mi? Saglik ocaginda veya devlet hastanesindede yaptirilamaz mi?

Bu istenen tahliller ilk muayeneye gidince istenen tahliller mi? Saglik ocaginda veya devlet hastanesindede yaptirilamaz mi?

Seninde bebişin hayırlı olsun canım. Evet ilk tahliller; toksoplazma fln filan ölçülüyor herhalde ondan bukadar pahalı. Bizde 50-60 lira fln çıkar diye devlet hastanesini sormadık. Ama 160 çıkınca ölece verdik Sen muaynede sor istersen banada haber et hatta.

Tamam insalllah:)
Cunku okumustum ayni tahliller yapiliyormus devlette hatta saglik ocaklarinda.
Madem aynisi o kadar parayi vermeye gerek yok o zaman

Slm banada dr tahliller verdi ama git sağlık ocağında yaptır dedi bugün gidip sağlık ocağında yaptırdım

Amin canım.nasıl geçiyor hamileliğin oruç tutabilşyomusun hala.bende hiçbir belirti yok sürekli yemek yiyorum ve uyuyorum o kadar

Hamileligim guzel cok sukur.
Son iki gundur aksama dogru cok acikiyorum.
Yok tutmuyorum orucu artik.
Halsizlik oluyor:)
Bolca su iciyorum. Yatiyorum.
Meyveli sodalar varya onlardan icesim var:)
Ama meyve aromasi oldugu icin pekte uygun degilmis sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…