- Konu Sahibi cansuaslan
-
Kizlar gobekte bir Cizgi olusuyormus sizde belirdimi boyle bir durum :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bisey gorrmedim:)
Sen ne yapiyosun gittinmi jale hanima?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Evett gittim..
Persembe gunu tekrar gidicem tahlillerimi tamamlicak ins :)
Hayirli olsun. Anlatsana biraz nasildi?
Hangi tahlilleri istedi? Ve fiyati nedir acaba??
Keseye Ve bebege bakti bayramdan Sonra gel tahliller yapilmasi Gerek dedi.bende gebelik testi icin saglik ocagina gittigimde hemsire bi takim testler istemisti bu sekilde kendisine soyledim onlari bana mail at dedi bende mail attim .Sonra telefon etti test sonuclarin guzel ama eksikler Var dedi bayramdan once gelmeye calis dedi.persembe gunu yazarim hangi testler oldugunu:)
Gerci Bizim saglik ocagi bu konuda cok duyarli surekli ariyor Ve bilgilendiriyor yapmam gerekenler konusunda:)
Iyi bakalim gozun aydin:)
Seninde 25 indeydi dogrumu hatirliyorum.kac haftalikti sizin Minik :)
Evet benim icinde buyuk gun cuma gunu:)
Nigar hanimdan sonra Zuhal hanimla rahatlarim insallah:))
Bugun itibariyle 8+2 yiz:)
1hafta fark Var aramizda :) guzel haberlerini bekliyoruz Cuma gunu ins .
Insallah:)
Merhaba bir arkadaşım Jimer'den Recep beye gidiyordu ansızın arayıp doktor ayrıldı diye haber vermişler.Bu hastaneye ilk gelirken arkadaşımı uyarmışlardı çok sık doktor değiştiriyor dikkat diye ama inanmamıştı şimdi başına geldi.Sizde burada gebelik takibinize başlarken buraya dikkat edin.Koskaca hastanenin 3 tane doktoru var acil bir şey olsa müdahele edebilecek kadın doğum uzmanı yok.Geceleri de kadın doğum uzmanı bulunmuyor.Diğer hastanelerin bir çoğunda var.Hem pahalı hem de hizmet kalitesi düşük.[/
Bende ilk recep beyle başlamıştım o gidince cenk beye gitmeye başladım çok memnunum o giderse naparım bilmem
Bugün bende kontrole gittim cenk beye ve büyük bir süpriz bir kese ve bir kalp atışı daha gördü 7 haftalık.eskisi 8 haftalık ikizlermiş:13:
Keseye Ve bebege bakti bayramdan Sonra gel tahliller yapilmasi Gerek dedi.bende gebelik testi icin saglik ocagina gittigimde hemsire bi takim testler istemisti bu sekilde kendisine soyledim onlari bana mail at dedi bende mail attim .Sonra telefon etti test sonuclarin guzel ama eksikler Var dedi bayramdan once gelmeye calis dedi.persembe gunu yazarim hangi testler oldugunu:)
Gerci Bizim saglik ocagi bu konuda cok duyarli surekli ariyor Ve bilgilendiriyor yapmam gerekenler konusunda:)
Aaaaaaaaaaaa hayirli olsun..... :)) :)) :))
Ikiz demek:)
Var miydi ailede? Ay ne hissettin saskinsin heralde:)
Cok sevindimmm
Hala şoklardayım bendede eşimin tarafında da var.aklımızın ucuna gelmezdi hala şoklardayım şundan 3 ay önce dr bana senin çocuğun zor olur demişti körün istediği 1 gözdü 2 oldu:13:
1hafta fark Var aramizda :) guzel haberlerini bekliyoruz Cuma gunu ins .
Bugün bende kontrole gittim cenk beye ve büyük bir süpriz bir kese ve bir kalp atışı daha gördü 7 haftalık.eskisi 8 haftalık ikizlermiş:13:
Siz bizden buyuk musunuz kucuk mu hafta olarak:))
Kalp atisini duydun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?