Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Bąk ne guzel ikiz olduklari halde kasik agrisi disinda bir sikintin yoktu.umarim bundan Sonra da olmasi gerektigi gibi yasarsin :) sorunsuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inş canım.bu gece benim için dua edin.hepimizin bebişleri inş sağ salim bu süreci atlatır.

Kandiliniz mubarek olsun kizlarrr.Rabbim tum Anne adaylarina bebeklerine kavusmayi nasip eder ins.Ve isteyen herkese saglikla huzurla...

nasılsınız kızlar???
cumrtesi ilk doktor randevum var ççok heyecanlıyım ve gerilmeye başladım ya ya bi aksilik olursa diye dua edin banada kızlar güzel haberler alayım cumrtsi

bunun dışında ilk aylar neler yiyosunuz neler çekiyo canınız??
ben antep fıstığı zeytin ve boool limonlu tuzlu roka yemekten duramıyorum hep ekşi tuzlu şeyler canım istiyor

Hayirli olsun. Anlatsana biraz nasildi?
Hangi tahlilleri istedi? Ve fiyati nedir acaba??

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Canim gebelik paneli adi altinda bir suru tetkik Ve idrar tahlili istedi Kan Ve idrar verdim.detay bilmiyorum toplamda 380 tl tuttu.

Kiz mi acaba:))

Canim gebelik paneli adi altinda bir suru tetkik Ve idrar tahlili istedi Kan Ve idrar verdim.detay bilmiyorum toplamda 380 tl tuttu.

Anladim. Sagol yazdigin icin:)
Guzel olur insallah sonuclarin da. Hayirlisiyla atlatiriz bugunleri.
Birdahaki randevun ne zaman?

Anladim. Sagol yazdigin icin:)
Guzel olur insallah sonuclarin da. Hayirlisiyla atlatiriz bugunleri.
Birdahaki randevun ne zaman?

Ins bir sorun olmazsa 18 agustos cinsiyetini de soylicem dedi o tarihte :)

Sasirdim cok erkken cunku:)
Iyi hayirlisi olsun. Hepimizden once baslayacaksin o zaman bebisine alisverislere:))

Benden bir hafta Sonra eger kismetse sen ogreniceksin :)
Alisveris Benim icin simdilik hayal esim aldirmaz 7.aya kadar ilkimizin kalbi durunca simdi heveslenmemi istemiyor zamani gelince herseyi yasarsin diyor :) icimden birseyler yapmak gelsede ona hak veriyorum

Son düzenleme:

Insallah ogreniriz bizde:))
Dogru haklilar aslinda hayirlisi olsun...

HAFTA HAFTA GEBELİK – HAMİLELİKTE GEBELİKTE 1. HAFTA

Hamile kalmak için belkide birçok çaba sarf ettiniz. Bu çabaların sonucunda hamile olmayı bekliyorsunuz. Eczaneden gebelik testi aldınız, heyecanla bekliyorsunuz. Hamile miyim? Ve hamile olduğunuzu öğrendiniz. Tebrikler! Artık başardınız. Şimdi yeni bir döneme giriyorsunuz. Hamileliğinizin ilk haftası… Gebeliğin ilk haftasını bebeknasil.com sitemizde sizler için yazdık.

Gebelik süresi toplam kırk hafta yani iki yüz seksen (280) gündür. Aşama aşama gebelik haftalarını bebeknasil.com sitemizden takip edebilirsiniz.

Hamile miyim?

Son görülen adet tarihinden iki hafta sonra yumurtlama olduğu için döllenme ilk iki haftada oluşur. Üçüncü haftada gebelik, döllenme ve rahime doğru yol alma ile geçer. Ancak dördüncü haftada rahime gebelik ulaşır ve buraya yerleşir. Gebelik rahime yerleştiğinde dört haftalık olur. Bu yüzden dört hafta öncesinde rahimde bir gebelik olup olmadığından bahsedilemez.

Hamileliğimin (Gebeliğin) Başlangıcı

Hamileliğin başlangıcı, son adet tarihinizdir. Doktorların da bebeğin geliş tarihini açıklaması, son adet tarihi ile doğru orantılıdır. Yumurtanın parçalanma zamanı veya sperm ile yumurtanın birleşme zamanı tam olarak bilinmediği için, son adet zamanı gebelik başlangıç tarihi olarak kabul edilmektedir.

Doktor Kontrolünde İlaç Kullanın

Sağlıklı bir bebek dünyaya getirmek için, hamile kalmadan önce kullandığınız ilaçlar varsa bu ilaçların hamileliğinizi ne yönde etkilediğinden emin olmak için doktorunuza mutlaka danışmalısınız. Ve hamilelik döneminde de ilaç kullanacaksanız eğer, bu doktor kontrolünde olmalıdır.

Vücuttaki Değişimler

• Yorgunluk

• Uyku hali

• Mide bulantısı ve kusma

Hamileliğin ilk haftasında metabolizmanız hızlı bir şekilde değişmektedir. Kan şekeriniz ve tansiyonunuz düştüğünden yorgun olursunuz. Daha çok uyumak isteyebilirsiniz. Büyüyen rahminiz mesanenize basınç yaparak daha sık tuvalete çıkmanıza sebep olur. Tüm bunlar hamilelik belirtileri olarak adlandırılmaktadır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…