Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

benim hiçbişey çekmiyo canım.günde 1 elma 2 kayısı sabaharı 1 ceviz aralarda badem atıyom ağzıma onun haricinde eskisi gibi besleniyorum.

12. haftan oluyor değil mi canım

Selamlar
Zuhal hanimla olan randevumuzdan geldik.
Zuhal hanim gercekten harika...
Gitmeden oyle heycanliydim ki... tansiyonum bile cok yuksek cikti:))
Doktor gayet sevecen guzel guzel bilgilendirdi beni.
Kipir kipirdi bebegim gordum:)) kalbini duyduk:)
Allah a sukurlerr olsunn.
Gec dollenmeymis. Sata gore bir hafta geride. Ama sati baz alacagimizi soyledi.
Tahliller istedi. Ben yanimda saglik ocaginda ve bir hafta once dahiliyede yaptirdigim tahlillerimi de goturmustum. Onlara da bakti. Eksik olanlari yaptirdi.113 tl tuttu.
Folik asit icip icmedigimi sordu. Ben gunde bir kere folik plus ictigimi soyledim. Fakat o gunde uc kere icilecekmis. Uzerinde yaziyor ama eczaci bana yanlis bilgi verdi.
Neyse sorun olmazmis insallah. Folik 1 diye minicik bir folik asit yazdi bana.
Hersey guzeldi. Cok rahatladim.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Ne guzel cok sevindim adina :) Hep boyle guzel haberlerle devam ederiz ins.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayırlı olsun canım.yediklerinden de alıyon zaten folik asiti sorun olmaz bencede

benim hiçbişey çekmiyo canım.günde 1 elma 2 kayısı sabaharı 1 ceviz aralarda badem atıyom ağzıma onun haricinde eskisi gibi besleniyorum.

herkeste farklı farklı durumlar oluyo demekki, dondurma hafif bi tatlıyken yiyemiyorum o kadar tatlıyı bile içim almıyo, hep tuzlu şeyler yesem ekşili şeyler

hadi gözün aydın bende yarın gidicem inşallah bende rahatlarım senn gibi güzel haberler alıp :))

Ne guzel cok sevindim adina :) Hep boyle guzel haberlerle devam ederiz ins.

Hayırlı olsun canım.yediklerinden de alıyon zaten folik asiti sorun olmaz bencede

hadi gözün aydın bende yarın gidicem inşallah bende rahatlarım senn gibi güzel haberler alıp :))

Allah razi olsun.
Aminnn...
Insallah hepimiz her zaman guzel haberler aliriz:)

Kizlar bana sicak basiyor resmen yaniyorum ,mide bulantisi ayri birde dun bas agrisi eklendi sizlerden ne haber ?

Kizlar bana sicak basiyor resmen yaniyorum ,mide bulantisi ayri birde dun bas agrisi eklendi sizlerden ne haber ?

Ben hala aynıyım canım hiçbişiyim yok biraz ayakta kalırsam kasık ağrısı oluyor.arada bir yiyecekler kokuyor tiksiniyorum.

Ben hala aynıyım canım hiçbişiyim yok biraz ayakta kalırsam kasık ağrısı oluyor.arada bir yiyecekler kokuyor tiksiniyorum.

Ne guzel :) bende tiksinme olayida Var Hemde kebapcilarin tabelasini gorunce bile kacasim Var o derece yani :)

Ne guzel :) bende tiksinme olayida Var Hemde kebapcilarin tabelasini gorunce bile kacasim Var o derece yani :)

Banada ara ara geliyor tiksinme.ev temizliği yapıyomusun sabah birtek mutfağı süpürdüm belim ağrıdı.

Benimde canim hic yemek yapmak istemiyor.
Ooo kebapci dedin de... :))

Bende 16 haftalık hamileyim ama çok kötüyüm ayağıma kramp atıyor üstüne kıl dönmesi oluştu ameliyat gerekiyo ben ne yapacamm kıpıldayamıyorumm .. Benim gibi olan varmıı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bursada en iyi kadın doğumcu kim siZce? Kimlere gidiyosunuz ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…