Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Bende hep kurslara falan gidiyorum.işin kötüsü Bursaya evlenip geldim çevremde yok .arada eşime yardıma gidiyorum öyle bir şekilde geçiyo canım

Bende bursaya gelin geldim ve bende çok sıkılıyorm burda hamileliğimde ağır geçiyor bu sebeple mutsuz olup ağlıyorm sürekli

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bursada en iyi kadın doğumcu kim siZce? Kimlere gidiyosunuz ??

Benim doktorum jale gurluler istesen bir dene memnun kalirsin diye tahmin ediyorum .cok gecmis olsun bu arada
Sauna kadar doktorun Kimdi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Benim doktorum da medicabil
Dr. Zuhal oder saylik
Bende tavsiye ederim.

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

cnm zuhal hnm muayene ücreti ne kadar? bide sen medicabildemi doğurucaksın?
ben melike hnma gidiyorum ama 120tl muayene ücreti var ve bana çok geldi açıkçası. daha uygun ve memnun kalabilicem bi doktor aramaya başladım

Muayene ucreti 42 tl.
Siz ozel muayenehanesine mi gidiyorsunuz?
Simdi orda basladik sonucunu da orda getiririz heralde:)

Muayene ucreti 42 tl.
Siz ozel muayenehanesine mi gidiyorsunuz?
Simdi orda basladik sonucunu da orda getiririz heralde:)

evet özel muayenehanesine gittim ama çok pahalı geldi 15dk sürmedi görüşme, siz memnunmusunuz ilgilimi?
bide hastanedemi çalışıyor zühal hnm ? bende ondan randevu alayım bari,
doğum ücreti hakkında bilgin varmı cnm

Ben cok memnun kaldim.
Ilgili guzelce anlatti herseyi. Ben sevdim yani. Ama herkese gore de degisir tabii:)
Evet hastanede calisiyor.
Yok henuz o arastirmalara hic girmedim.
:)

Ben cok memnun kaldim.
Ilgili guzelce anlatti herseyi. Ben sevdim yani. Ama herkese gore de degisir tabii:)
Evet hastanede calisiyor.
Yok henuz o arastirmalara hic girmedim.
:)

bi kaç yerde daha olumlu yorumlar okudumda hakkında bende ona gideyim ya hem ücretide uygun teşekkür ederim cnmm

Esim hala çalışıyor bende yanlizim takılıyorum kendi kendime tek basimayken ben yemekte yiyemiyorum canim istemiyor .hic yarin bayrammis havasında değilim cocuklugumu özledim :)

Benim doktorum jale gurluler istesen bir dene memnun kalirsin diye tahmin ediyorum .cok gecmis olsun bu arada
Sauna kadar doktorun Kimdi?

Benim doktorum esentepe tıp ta demet hanım ilk randevuma geç kaldm die resmen azarladı sonrakindr güler yüzlüydü ama yinede tatmin edici olmadı. Araştırıp gitmiştim birde beğenmedm yani değiştirecem anadoluda özlem hanım varmş bileniniz varmı memnun kalanlar olmuşta

Canım kaç haftalıksın.dr ne dedi kramplar için belki demir falan eksiktir.moralini bozup ağlama bebişini düşün ona neler alıcan internetten bak.ben bütün gün ikiz terbiyesi eğitimi derken okuyorum günler geçiyor

Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar.
Birdahaki Ramazan baurmminda bebeklerimiz kucaklarimizda olur insallah saglikla hayirlisiyla:))

17 haftalık cnm hiç bişe almadm daha hevesim kaçtı o kadar rahatszmki mecalim yok

Bayraminiz mubarek olsun arkadaslar.
Birdahaki Ramazan baurmminda bebeklerimiz kucaklarimizda olur insallah saglikla hayirlisiyla:))

seninde mübarek olsun cnm eet inşallah bi aksilik olmaz herşey güzel giderde bebişlerimizle ilk bayramımızı yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…