Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Yani kg mu aldiniz? Siskinlikten mi? :))

Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Kilo almista olabilirim ama pantolonlarimin sadece göbek kısmı kapatamiyorum sıkıyor ama sadece karniminizda çıkmış olabilir bilemedim bak simdi tartilmadim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2li 3lu tara ma testlerini yaptiracak misiniz?

Kızlar merhaba bende varım:) bursadan katılıyorum aranıza 6+3 ben daha yeniyim Allah hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah...

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende de biraz şişkinlik var birazda göbüşüm çıktı sanırım

Hayirli olsun.
Hangi doktora gidiyorsunuz?

Hayırlı olsunnn bebeginiz :)

Kizlarrrr ben kendimi Cokkk çirkin hissediyorum.dışarı cikicam kıyafetlerin bile kotu duruyorrr üstümde .yeni alsam bir 15 gun sonra onlarda olmicak napicam bennn .benim gibi hisseden varmı ? Bu arada anne cirkinlesince kızı olurmuş kocam bana resmen kızın olacak kesin diyo .açık açık hakaret şimdiden başladı

Son düzenleme:
üzme kendini cnm benimde beyazlarım çok fena ve saçlarım hiç şekle girmiyo cadoloz gibiyim :)) kocam bişey demiyor Allahtan halimi görüyor sonuçta halsizlikten elimi kaldıramıyorum bazen.
Hakaret değilde genelde öyle derler ya kız annenin güzelliğini alır diye onu demek istemiştir biz bu dönem bence çok alıngan oluyoruz bence takma çok :))

günaydın herkese. bizde artık 22. haftaya giricez, büyüyoruz oğlumla :)
günaydınnn :) cinsiyeti belli artık ne güzel yoluda yarılamışsın,
bende cinsiyeti için sabırsızlanıyorum zaman geçse bi an önce de öğrnsem

herkese günaydınnn:) uzun zamandır buraya uğramamışım...ne güzel anne adayları çoğalıyor:) Rabbim hepimize sonunu görmeyi de nasip eder inşallah:)

herkese günaydınnn:) uzun zamandır buraya uğramamışım...ne güzel anne adayları çoğalıyor:) Rabbim hepimize sonunu görmeyi de nasip eder inşallah:)
günaydın inşallahhh dualarımız kabul olur bebişlerimize sağlıklı bi şekilde kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…