- 25 Aralık 2012
- 960
- 708
- 158
- Konu Sahibi cansuaslan
-
fiyatı iyiymiş gçen sene aklımda olsun cnm çok sağolgecen sene on altı ağustosta yıldırım dorukta sezeryanla doğum yaptım 850tl normal oda,özel oda ıkı katı,normal doğum normal oda 1200tl idi şimdi fıyatı nedir bılmıyorum,doktorum Nuray boyardı, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar
ikizler çok iyi canım bugün gittim bende daha cinsiyetleri belli değil gelişimleri iyiydi şükür.benim birdahaki kontrolümde 18 eylül inş cinsiyetleri belli olur o zamanarkadaslar nerelerdesınız? nasılsınız?
ben malum telden gıremeyınce artık zor gırıyorum malesef
cansuaslan aroretta nasıl gıdıyor?
bızım bırdahakı kontrolumuz 15 eylulde. cınsıyetıde artık buyuk ıhtımal bellıdır doktor soyler sanırım:)
cansu sen ogrendın mı? jale hanıma devam edıyorsun degıl mı?
aroretta ıkızler nasıll:))
Bende 5 haftalık hamileyim sevinclerimiz sikintilarimizi paylaşalım mi.mesela en büyük sıkıntım henüz dr konusunda kararsızım önerisi olan varmi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 5 haftalık hamileyim sevinclerimiz sikintilarimizi paylaşalım mi.mesela en büyük sıkıntım henüz dr konusunda kararsızım önerisi olan varmi ?
merhaba bende 6haftalık hamileyim yeni üye oldum yarın Dr gidicem sühendan Hn dan randevu aldım sühendan Hn hakkında bilgi verirseniz sevinirim
Geçmiş olsun canım kızınada hayırlı olsun.bu havalarda insan kendini koruyamıyor bende sürekli hapşuruyomben cok iyi sayilmam 3 gundur griple mucadele ediyorum.bebisime gelince kizim olucak nasip olursa ins.biz 15 gun once ogrendik cinsiyetini :) evet jale hnm a devam
Merhaba aslı ben 6haftalık hamileyim yarın Dr gidicem sühendan hn rendavu aldım Dr hakkında bilgî verirseniz sevinirim
ben Hayat has emel hanımdan çok memnunumBursada en iyi kadın doğumcu kim siZce? Kimlere gidiyosunuz ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende medıcabıl zuhal hanımı tavsıye ederım.Peki şuan hangine gidiyorsun
Tavsiye edebileceğin var mı?
oyle mı? ben bılmıyodum:)Orda çocuk yoğum bakım yok diye tercih etmedim inş Allah o durumlara düşürmez ama tedbir tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?