Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

günaydın kızlar, hangi hastanede doğuracaksınız karar verdinz mi yada fiyat fln öğrendiğiniz oldu mu? ben doruk düşünüyordum ama kararsızım medicabil, doruk, esentepe tıp, rentıp fln bilginiz varmı fiyat konusunda

tünaydın benim eltim yıldırım dorukta normal doğum yaptı ama fiyat hakkında hiçbir bilgim yok...ben medical parkta yapıcam sezaryen fiyat hakkında bir şey konuşmadım daha...:)

tünaydın benim eltim yıldırım dorukta normal doğum yaptı ama fiyat hakkında hiçbir bilgim yok...ben medical parkta yapıcam sezaryen fiyat hakkında bir şey konuşmadım daha...:)
hmm tmm cnm sağol olurda bilgin olursa yazarsın fiyatlarınıda bende eylülde medicabil zühal hnm gidicem ozamn sorarım doğum ücretini

günaydınn şeker yüklemeside mi yapılıyor? aşı gibi bişeymi kaçıncı haftada yapılıyor cnm
canım işte 23-24. hafta gibi yapılıyor sanırım..ben 23. haftamdayım...önce kan alınıyor glikoz içip tekrar kan veriyorsun...böylece kandaki şekere bakılıyor...

canım işte 23-24. hafta gibi yapılıyor sanırım..ben 23. haftamdayım...önce kan alınıyor glikoz içip tekrar kan veriyorsun...böylece kandaki şekere bakılıyor...
annem tv de hamileyken şeker yüklemesi yaptırmayın diye izlemiş... yaptırmadan bi araştırın istiyorsanız... amacım işinize karışmak değil bebişe size zararı olmasın...

annem tv de hamileyken şeker yüklemesi yaptırmayın diye izlemiş... yaptırmadan bi araştırın istiyorsanız... amacım işinize karışmak değil bebişe size zararı olmasın...
ben cuma günü yaptırdım canım ilgin için sağol:) ama bu söylenti bu aralar çok konuşuluyor...doğrusu ben katılmıyorum buna ama neden böyle deniliyor hiçç anlayamadım...

gecen sene on altı ağustosta yıldırım dorukta sezeryanla doğum yaptım 850tl normal oda,özel oda ıkı katı,normal doğum normal oda 1200tl idi şimdi fıyatı nedir bılmıyorum,doktorum Nuray boyardı, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin arkadaşlar

nuray boyarı çok duydum...memnun kaldın mı canım ondan????benim eltimin doğumuna da o girdi...

çok memnundum tavsiye üzerine gittim bende,halınden anlıyo anlayışlı guleryuzllu ,aklında doru işaretı kalmıyo aydınlatıyo,

dorukta nstye birkere para verdim bidaha hıc vrmedim bazı hastanelerde her gırıste verılıyo,hastanedende memnundum hrmşirelerdende ben cocuklugumdan berı gidiyırum fiyatlatıda ıyı

merhaba arkadaslar
sıte yenılendıgı ıcın telefonumdan gıremedım uzun zamandır kk ya. ıns en yakın surede duzelır.
cuma gunu kontrolumuz vardı. cok buyumus yavrum :) hersey yolunda cok sukur.
ıkılı tarama testını yaptırmadım. altı ayı kendıme ve bebegıme zehır etmek ıstemıyorum. hıc bır sorun olmaz ıns.
ya ne yalan soylıyım karatayın dedıklerı bana mantıklı gelıyor. esımde yaptırmayacaz dedı. bakalım seker yuklemesı zorunlu mu onu bılmıyorum. doktor ne dıyecek acaba. hayırlısı olsun
folık asıtı bıraktınız mı? ben doktoruma sormayı unuttum?

Arkadaşlarmerhabalarrr biz daha çokyeniyiz pazartesi nasipse kese ggörmeyegidicez buraya gelin geldim ben ve geldiğimden beride rentip selim beye gidiyorum mmemnunum da galiba sizce nasıl duydunuz mu daha önceve benim regl ggünümde değerim 108,94di çoksşükür dusuk mudur? iki günsonra falan cçağırmadi aartış içinfalan pprotestan iciyorum günde uçtane normal mi kkızlarbunlar yyardımlariniz için sşimdiden çok saoluun

Malesef bende ayni dertten muzdaripmuzdaribim telefonundan giremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…