Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

kizlar nasilsiniz hersey yolundadir umarim:) ben cok sık giremiyorum bu aralar sayfaya .
bız ıyıyız sukurler olsun... sıte yenılenelı berı ben de artık gıremıyorum. sen daha daha nasılsın nasıl gıdıyor kontroller? cınsıyetını soyledı mı doktor?

ben sadece ikili tarama yaptirdim digerlerini yaptirmicam .oyle karar verdik esimle hakkimizda hayirlisi ins :)
bende sadece dörtlü yaptırcam ikili ve üçlüyü istemedim aslında dörtlüyü de istemedim de dr yapalım dedi tek bebekte bile doğru sonuç vermezken ikizde %50 falanmış

kızlar merhaba,

bende jimerde Cenk bey e gidiyorum , şimdilik memnunum.. Cenk bey e giden var mı aranızda ?

slm kızlar. biz artık sona yaklaşıyoruz. bi de geçen hafta nst de kasılmalarım çıktı, erken doğum tehlikesiyle bi gece hastanede yatırdı doktorum (evrim aydın) şimdi iyiyim ama yatıyorum gene hep. alışverişi bitirdik, sadece kapı süslerim kaldı. zaman azaldıkça heyecan ve korku olmuyo değil. allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…