- 16 Nisan 2014
- 1.071
- 178
- 93
- Konu Sahibi cansuaslan
-
bız ıyıyız sukurler olsun... sıte yenılenelı berı ben de artık gıremıyorum. sen daha daha nasılsın nasıl gıdıyor kontroller? cınsıyetını soyledı mı doktor?kizlar nasilsiniz hersey yolundadir umarim:) ben cok sık giremiyorum bu aralar sayfaya .
iyiym canım bende pek girmiyom benim ikizlerin cinsiyeti kızmışkizlar nasilsiniz hersey yolundadir umarim:) ben cok sık giremiyorum bu aralar sayfaya .
Cok guzel benimkide kiz umarım hersey gönlünüzce olur :)[/QUO
hepimizin gönlüne göre olsun testleri yaptırdınız mı
senin bebişin cinsiyeti belli oldu mubız ıyıyız sukurler olsun... sıte yenılenelı berı ben de artık gıremıyorum. sen daha daha nasılsın nasıl gıdıyor kontroller? cınsıyetını soyledı mı doktor?
bende sadece dörtlü yaptırcam ikili ve üçlüyü istemedim aslında dörtlüyü de istemedim de dr yapalım dedi tek bebekte bile doğru sonuç vermezken ikizde %50 falanmışben sadece ikili tarama yaptirdim digerlerini yaptirmicam .oyle karar verdik esimle hakkimizda hayirlisi ins :)
yok gostermedı yaramaz:)senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu
olsun heyecan güzeldir :) hayırlısıyla Ins.simdi kac haftalık pekiyok gostermedı yaramaz:)
bırdahakı randevuda ınsallah. yanı heyecan devam edıyor:)
evet dogru cogul gebeliklerde dogru sonuc vermezmis hos tek cocuktata %60 yaziyor.hic kafa karistirmaya gerek yok .
olsun heyecan güzeldir :) hayırlısıyla Ins.simdi kac haftalık peki
evet dogru cogul gebeliklerde dogru sonuc vermezmis hos tek cocuktata %60 yaziyor.hic kafa karistirmaya gerek yok .
olsun heyecan güzeldir :) hayırlısıyla Ins.simdi kac haftalık peki
15 ekımMasallahhh bir daha ki kontrol ne zaman .
kızlar nerelerdesınız?
telefonum bozulmuştu servisten yeni geldi:) sizler ve bebisler nasıl ?kızlar nerelerdesınız?
canım bahsettiğim doktor hakkında hiçbir fikrim yok umarım yardımcı olucak biri çıkar topikte :) hayırlı olsun bebissen kime gidiyorsun ?
Cenk Aşgalli ye giden yok mu ya ?
Bende iyiyim çok şükür :) henüz hiçbir şey almadım erken gibi geliyor ama sabırsızlanıyorum :)bızler ıyıyız sukur. sen nasılsınn? alısverıslere basladın mı hıc?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?