- Konu Sahibi cansuaslan
-
Ben de Cenk beye gidiyorum. Şimdilik memnunum, ücret biraz pahalı ama bakalım hayırlısı inşallah.kızlar merhaba,
bende jimerde Cenk bey e gidiyorum , şimdilik memnunum.. Cenk bey e giden var mı aranızda ?
Ben de Cenk beye gidiyorum. Şimdilik memnunum, ücret biraz pahalı ama bakalım hayırlısı inşallah.
Yok doğum ücretleri ile ilgili görüşmedim, muayene ücreti cenk beyin biraz pahalı, ki doğum ücreti tahminime göre 3500-4000 den aşağı değildir. Senin bilgin var mı? Cenk beyde devam edecek misin?jimerde doğum ücretleri ile ilgili görüştün mü peki ?
Amin inşallah, Selim Beyin muayene ücreti ne kadar peki ve rentıpta doğum ücretini biliyor musun?Merhaba arkadaşlar bende byrsadayıö rentıp selim beye gidiyorum gerçi henü çok yeni ama şimdilik memnunum . Allahım hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallah .
Ssk lı iseniz muayne ücreti 48 tl doğum ücreti isteğe bağlı epidural 1800 zorunlu epidural sezeryan 1100 notmal doğum 900 civarı testlerin fiyatlarıda gayet uygun. Siz kime gidiyorsunuz ?Amin inşallah, Selim Beyin muayene ücreti ne kadar peki ve rentıpta doğum ücretini biliyor musun?
Evet uygunmuş teşekkür ederim. Ben Jimer Cenk Beye gittim, muayene ücreti 120 tl doğum konusunda tam bilgim yok kulaktan dolma bilgilerle 3500-4000 arası olduğunu düşünüyorum şuan. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.Ssk lı iseniz muayne ücreti 48 tl doğum ücreti isteğe bağlı epidural 1800 zorunlu epidural sezeryan 1100 notmal doğum 900 civarı testlerin fiyatlarıda gayet uygun. Siz kime gidiyorsunuz ?
Bende eğer selim beyi duymamış olsaydım cenk beye gidecektim ama açıkçası ücretler gözümüde korkutuyordu bir kaç arkadaşım selim beyde soğum yaptı bende hamülelikten önce kontrole gittim selim beye şimdi hamileyim devam ediyorum hayırlısı olsun bir aksilik olmazsa ünşallah orada dopum yapmayı düşünüyorumEvet uygunmuş teşekkür ederim. Ben Jimer Cenk Beye gittim, muayene ücreti 120 tl doğum konusunda tam bilgim yok kulaktan dolma bilgilerle 3500-4000 arası olduğunu düşünüyorum şuan. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
benim ikiz doğumum için 4250sezaryan +500 epidural fiyat aldım jimerdenEvet uygunmuş teşekkür ederim. Ben Jimer Cenk Beye gittim, muayene ücreti 120 tl doğum konusunda tam bilgim yok kulaktan dolma bilgilerle 3500-4000 arası olduğunu düşünüyorum şuan. Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
slm cinsiyetini öğrendin mi bebişinkızlar nerelerdesınız?
Yok doğum ücretleri ile ilgili görüşmedim, muayene ücreti cenk beyin biraz pahalı, ki doğum ücreti tahminime göre 3500-4000 den aşağı değildir. Senin bilgin var mı? Cenk beyde devam edecek misin?
Ziya Çetini evet duydum, 1500 uygun almış doktor ama bence Jimer de ücret alır diye düşünüyorum, 1500 sadece ziya cetinin alacağı ücrettir bence, ilave olarak Jimer de doğum ücreti alır. Sizin muayene iyiymiş ben de sağlık sigortaası düşündüm ama daha erken yaptırmam gerekiyormuş. Hayırlısı artık ne yapalım.ben Cenk beyden çok memnun kaldım ama ücretler önemli tabi, muayne ücreti şuan 21 lira ödüyorum , Allianz sigortalıyım ama doğumu karşılamıyor, 4000 lira da çok geldi.
Bi arkadasım gecen sene Jimer de doğum yaptı , doğumu Ziya Çetin yapmış.(Jimer de çalışmıyor, özel muaynanesi var)
Arkadaşımdan 1500 lira almış.
Doğum fiyatlarını sorgulamak lazım . Niye 2 katını ödeyelim ?
İkiz için daha fazla ücret istiyorlar yani? Doktorunuz kim, karar verdiniz mi Jimerde mi yapacaksınız doğumu?benim ikiz doğumum için 4250sezaryan +500 epidural fiyat aldım jimerden
Ziya Çetinin muayene ücreti ne kadar, muayenehanesi nerede acaba? Teşekkür ederim.kızlar bende ziya çetin hastasıyım ben daha doğum fiyatını hiç konuşmadım ziya beyle ama jimer 1500 değil 2000 tl bile olsa kabul ederdim jimer güzel bir hastane çünkü ama ben genelde dorukta yaptırdığını duydum ziya çetinin
Teşekkür ederim sağolun.nisa_n ben 120 diye biliyorum genelde ama ben tanıdık aracılığıyla gittiğim için farklı alıyor doruğun altındaki taxi duraklarının orada muaynehanesi...
kızlar bende ziya çetin hastasıyım ben daha doğum fiyatını hiç konuşmadım ziya beyle ama jimer 1500 değil 2000 tl bile olsa kabul ederdim jimer güzel bir hastane çünkü ama ben genelde dorukta yaptırdığını duydum ziya çetinin[/QUOTE
ziya çetin hastası nerde isterse orda yapıyormuş, benim 2 arkadasımda onun hastasıydı ikisini de Jimer de yaptı fiyat 1500-2000 arası bişeydi. Aslında bende ona gidecektim ama hem sekreteri hemde kendisi pek sevimli gelmedi bana , üstelikte o sekreter.. Neyse yani sen istedğin hastaneyi tercih edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?