- 27 Ağustos 2014
- 208
- 90
- 53
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Ziya Çetini evet duydum, 1500 uygun almış doktor ama bence Jimer de ücret alır diye düşünüyorum, 1500 sadece ziya cetinin alacağı ücrettir bence, ilave olarak Jimer de doğum ücreti alır. Sizin muayene iyiymiş ben de sağlık sigortaası düşündüm ama daha erken yaptırmam gerekiyormuş. Hayırlısı artık ne yapalım.
Bence de çok saçma, zaten hastane içinde de doktor muayene fiyatları çok değişken. Ama doğum ücretinin kendi hastanesinde konrtolü olan hastalar için daha uygun olması gerekirdi bence de. Fiyat politikası değişik. Gittiğimde doğum ücretini sormak istiyorum kısmetse. Sizi ne kadar aralıklarla muayeneye çağırıyor Cenk bey?yok, hepsi içinde 1500-2000 di geçen sene . Çok yakın arkadaşım,biz parayı Ziya bey e verdik, o hastaneye ne kadar veriyor, bilmiyorum dedi.
bende bunu anlamadım. Jimerin kendi doktoruna gidiyosun 3500-4000 fiyat veriyorlar, dışardan herhangi doktor orda doğum yapınca 2000 lira ödüyor, çok saçma değil mi ??
evet ikiz fiyatımız bu dedi muhasebedeki bayan cenk beye gidiyorum bende cenk beyden çok memnun olduğum için jimerde yapacağım doğumumuİkiz için daha fazla ücret istiyorlar yani? Doktorunuz kim, karar verdiniz mi Jimerde mi yapacaksınız doğumu?
Sizin doktorun fiyatları tutarlı en azından. Pembe maviye kontrole giden arkadaşım da 4000 tl demişti doğum ücreti için. Sizin doktorunuz kim?gercekten ilginc kendi hastanesine giden 4000 tl baska hastalardan 1500 tl alinmasibenim doktorumda 4000 tl istedi pembe mavide olursa,acibadem olursa 8600 tl
Allah hayırlısıyla kucağıınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.evet ikiz fiyatımız bu dedi muhasebedeki bayan cenk beye gidiyorum bende cenk beyden çok memnun olduğum için jimerde yapacağım doğumumu
amin hepimizinkini inş birde ben öyle bir fiyat farkı olacağın sanmıyorum bir hata var bence hastanede ayrı ödeme almıştırAllah hayırlısıyla kucağıınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.
Bana da öyle geliyor, çünkü bu şekilde özel muayenenehanesi olan doktorlar hem kendileri, hem de doğumu yaptırdıkları hastane ayrı ücretler alıyor.amin hepimizinkini inş birde ben öyle bir fiyat farkı olacağın sanmıyorum bir hata var bence hastanede ayrı ödeme almıştır
Sizin doktorun fiyatları tutarlı en azından. Pembe maviye kontrole giden arkadaşım da 4000 tl demişti doğum ücreti için. Sizin doktorunuz kim?[/QUOTE
Jale gurluler
Bence de çok saçma, zaten hastane içinde de doktor muayene fiyatları çok değişken. Ama doğum ücretinin kendi hastanesinde konrtolü olan hastalar için daha uygun olması gerekirdi bence de. Fiyat politikası değişik. Gittiğimde doğum ücretini sormak istiyorum kısmetse. Sizi ne kadar aralıklarla muayeneye çağırıyor Cenk bey?
Merhaba, aynı şeyi bana da söyledi. geçtiğimiz cumartesi benim de kontrolüm vardı. 2 hafta sonra gel dedi, ondan sonra 3 hafta sonra çağırırız dedi. Umarım benim de herşey yolunda olur.Günaydın ,
Beni 2 haftada bi çağırdı bugüne kadar 3 kere gittim, en son geçtiğimiz ctesi gitmiştim, herşey yolunda 3 hafta sonra ikili test için gel dedi.
15 Kasım da gitttiğimde doğum fiyatlarını da konuşucam. Ama gerçekten kendisinden memnunum.
Merhaba, aynı şeyi bana da söyledi. geçtiğimiz cumartesi benim de kontrolüm vardı. 2 hafta sonra gel dedi, ondan sonra 3 hafta sonra çağırırız dedi. Umarım benim de herşey yolunda olur.
Doğum ücreti fazla biraz jimerin, onun haricinde doktor iyi olduğu için muayene ücretini önemsemiyor insan.
Senden 2 hafta gerideyim, 8. haftadayım ben de.sen kaçıncı haftana girdin ?
evet kız annesı olacagım ınsallah:)slm cinsiyetini öğrendin mi bebişin
hayırlı olsun canım umarım sağlıcakla kucağına alırsınevet kız annesı olacagım ınsallah:)
Superrr çok sevindim :)evet kız annesı olacagım ınsallah:)
hayırlı olsun canım umarım sağlıcakla kucağına alırsın
cok tesekkur edıyorum. hepımız saglıcakla kucaklarımıza alırız ınsallah:)Superrr çok sevindim :)
bende daha baslamadım. sadece lcw den cıtcıtlı badı ve ayaklı pıjama aldım. sırf artık baslamıs olmak ıcın:) yıldırımda cıvıl magazası varmıs. bılıyor musun? orası hem uygun hem de guzelmıs. bır bakmayı dusunuyorum bakalım...dün kizima biraz alisveris yapmak istedim fakat hic birsey de karar veremedim hepsi birbirinden guzeldi.siz nereleri tercih ettiniz magaza olarak kizlar :)banada fikir olsun
Orası çok uzak dün gittim ben ama hic begenmedim .değmez oraya kadar gitmeyecok tesekkur edıyorum. hepımız saglıcakla kucaklarımıza alırız ınsallah:)
bende daha baslamadım. sadece lcw den cıtcıtlı badı ve ayaklı pıjama aldım. sırf artık baslamıs olmak ıcın:) yıldırımda cıvıl magazası varmıs. bılıyor musun? orası hem uygun hem de guzelmıs. bır bakmayı dusunuyorum bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?