Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

yok, hepsi içinde 1500-2000 di geçen sene . Çok yakın arkadaşım,biz parayı Ziya bey e verdik, o hastaneye ne kadar veriyor, bilmiyorum dedi.

bende bunu anlamadım. Jimerin kendi doktoruna gidiyosun 3500-4000 fiyat veriyorlar, dışardan herhangi doktor orda doğum yapınca 2000 lira ödüyor, çok saçma değil mi ??

saricivciv87 teşekkür ederim inşallah o günleri görürüm :) medikalinde yenidoğan ünitesii var bildiğim kadarıyla ahmet beyde çok iyidir bende ziyaya gitmeseydim onu seçicektim

Bence de çok saçma, zaten hastane içinde de doktor muayene fiyatları çok değişken. Ama doğum ücretinin kendi hastanesinde konrtolü olan hastalar için daha uygun olması gerekirdi bence de. Fiyat politikası değişik. Gittiğimde doğum ücretini sormak istiyorum kısmetse. Sizi ne kadar aralıklarla muayeneye çağırıyor Cenk bey?

gercekten ilginc kendi hastanesine giden 4000 tl baska hastalardan 1500 tl alinmasi benim doktorumda 4000 tl istedi pembe mavide olursa,acibadem olursa 8600 tl

İkiz için daha fazla ücret istiyorlar yani? Doktorunuz kim, karar verdiniz mi Jimerde mi yapacaksınız doğumu?
evet ikiz fiyatımız bu dedi muhasebedeki bayan cenk beye gidiyorum bende cenk beyden çok memnun olduğum için jimerde yapacağım doğumumu

gercekten ilginc kendi hastanesine giden 4000 tl baska hastalardan 1500 tl alinmasi benim doktorumda 4000 tl istedi pembe mavide olursa,acibadem olursa 8600 tl
Sizin doktorun fiyatları tutarlı en azından. Pembe maviye kontrole giden arkadaşım da 4000 tl demişti doğum ücreti için. Sizin doktorunuz kim?

amin hepimizinkini inş birde ben öyle bir fiyat farkı olacağın sanmıyorum bir hata var bence hastanede ayrı ödeme almıştır
Bana da öyle geliyor, çünkü bu şekilde özel muayenenehanesi olan doktorlar hem kendileri, hem de doğumu yaptırdıkları hastane ayrı ücretler alıyor.

Günaydın ,

Beni 2 haftada bi çağırdı bugüne kadar 3 kere gittim, en son geçtiğimiz ctesi gitmiştim, herşey yolunda 3 hafta sonra ikili test için gel dedi.

15 Kasım da gitttiğimde doğum fiyatlarını da konuşucam. Ama gerçekten kendisinden memnunum.

Merhaba, aynı şeyi bana da söyledi. geçtiğimiz cumartesi benim de kontrolüm vardı. 2 hafta sonra gel dedi, ondan sonra 3 hafta sonra çağırırız dedi. Umarım benim de herşey yolunda olur.
Doğum ücreti fazla biraz jimerin, onun haricinde doktor iyi olduğu için muayene ücretini önemsemiyor insan.

sen kaçıncı haftana girdin ?

dün kizima biraz alisveris yapmak istedim fakat hic birsey de karar veremedim hepsi birbirinden guzeldi.siz nereleri tercih ettiniz magaza olarak kizlar :)banada fikir olsun

hayırlı olsun canım umarım sağlıcakla kucağına alırsın

Superrr çok sevindim :)
cok tesekkur edıyorum. hepımız saglıcakla kucaklarımıza alırız ınsallah:)

dün kizima biraz alisveris yapmak istedim fakat hic birsey de karar veremedim hepsi birbirinden guzeldi.siz nereleri tercih ettiniz magaza olarak kizlar :)banada fikir olsun
bende daha baslamadım. sadece lcw den cıtcıtlı badı ve ayaklı pıjama aldım. sırf artık baslamıs olmak ıcın:) yıldırımda cıvıl magazası varmıs. bılıyor musun? orası hem uygun hem de guzelmıs. bır bakmayı dusunuyorum bakalım...

Orası çok uzak dün gittim ben ama hic begenmedim .değmez oraya kadar gitmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…