Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Benim tavsiye edebilecegim gezdiklerim arasında ataevler magazin avm içinde dila bebe var orada çok cici şeyler gördüm karar veremedim o derece bakın derim :)

İyiki gitmemissin yesilyayla caddesi var bilirmisin o caddenin en sonunda gerçi bize uzak ondan gözümde büyümüş olabilir ama neticede carsidaki mağazalardan ne fiyat ne çeşit farkı var aynı .

İyiki gitmemissin yesilyayla caddesi var bilirmisin o caddenin en sonunda gerçi bize uzak ondan gözümde büyümüş olabilir ama neticede carsidaki mağazalardan ne fiyat ne çeşit farkı var aynı .
anladım.
carsıyada bakmak lazım. heralde toptan yapıcaz oralardan:)
aslında hep cıkıp cıkıp almak ıstıyorum:)

anladım.
carsıyada bakmak lazım. heralde toptan yapıcaz oralardan:)
aslında hep cıkıp cıkıp almak ıstıyorum:)
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama kapalı çarşıya hem yürüyüş amaçlı iki üç günde çıkma şansın olursa tek tek seçebilirsiniz ben öyle yapmayı planlıyorum eşimle çıkınca begenemiyorum sonra tartışıyoruz Toplu alışveriş yorucu olur diye de dusunuyorum böyle keyifli olacaktır

yok carsı bıze uzak. ama boyle gezmeye falan cıkınca hep alasım var:)
o dıla bebe uygun mu fıyatları

ben c&a ve h&m den aldım ama h&m Bursada yok ne yazıkki.tulum aldım yarım kollu uzun kollu atletler aldım.bence alışveriş yaparken pamuklu olmasına bakın.Ben öyle çok renkli bişiler almadım.

ben c&a ve h&m den aldım ama h&m Bursada yok ne yazıkki.tulum aldım yarım kollu uzun kollu atletler aldım.bence alışveriş yaparken pamuklu olmasına bakın.Ben öyle çok renkli bişiler almadım.[/QUOTE
ben c&a ve h&m den aldım ama h&m Bursada yok ne yazıkki.tulum aldım yarım kollu uzun kollu atletler aldım.bence alışveriş yaparken pamuklu olmasına bakın.Ben öyle çok renkli bişiler almadım.
gule güle kullansın minik prensesler ınş.bende %100 pamuk tercih edicem .o mağazaları bilmiyorum ben hiç denk gelmedi

ayyy bende sizler gibi yolu yarılamak ve bebişime alışverişe çıkmak istiyorum. Cinsiyet içinde çok sabırsızlanıyorum. :)

15 kasım da cenk bey le randevum var , inşallah bi tahminde bulunur..
cenk bey bana 16. haftada cinsiyeti söyledi canım.ama ben daha önceden anlamıştım cinsiyeti bildiğini çok ısrar etmiştim biri kız olabilir demişti.hayırlısı olur inş

:) :) 16 haftaya daha 1 ay var , hamile kalmadan önce zaman ne hızlı geçiyodu, ama şuan haftalar geçmiyor sanki..
ve hiçbir doktor randevusunu bu kadar herycanla beklememiştim daha önce..
Israr işe yarıyorsa bende bi ısrar edeyim bari, bi tahminde bulunsun .. sonuçta değişirse ama siz bana öyle dememiştiniz dicek halim yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…