- Konu Sahibi cansuaslan
-
yaaa cıvılı dıyorsun degıl mı??Orası çok uzak dün gittim ben ama hic begenmedim .değmez oraya kadar gitmeye
yaaa cıvılı dıyorsun degıl mı??
Evetyaaa cıvılı dıyorsun degıl mı??
hmm. ıyı oldu madem. cunku dun esıme cok ısrar etmıstım gıdelım dıye:)
Evet ama henüz gitmedim mudanya yolu ters kaldı gittiğimiz yerlere :) başka bir pazar ınş :)hmm. ıyı oldu madem. cunku dun esıme cok ısrar etmıstım gıdelım dıye:)
aysen bebe var onu bılıyor musun?
anladım.İyiki gitmemissin yesilyayla caddesi var bilirmisin o caddenin en sonunda gerçi bize uzak ondan gözümde büyümüş olabilir ama neticede carsidaki mağazalardan ne fiyat ne çeşit farkı var aynı .
Nerde oturuyorsun bilmiyorum ama kapalı çarşıya hem yürüyüş amaçlı iki üç günde çıkma şansın olursa tek tek seçebilirsiniz ben öyle yapmayı planlıyorum eşimle çıkınca begenemiyorum sonra tartışıyoruzanladım.
carsıyada bakmak lazım. heralde toptan yapıcaz oralardan:)
aslında hep cıkıp cıkıp almak ıstıyorum:)
Bana uygun geldi daha doğrusu birçok marka satıyor fiyatlar değişken .benim butceme uyan güzel ürünler buldum ben :)yok carsı bıze uzak. ama boyle gezmeye falan cıkınca hep alasım var:)
o dıla bebe uygun mu fıyatları
ıyı sevındım:)Bana uygun geldi daha doğrusu birçok marka satıyor fiyatlar değişken .benim butceme uyan güzel ürünler buldum ben :)
Inş :)ıyı sevındım:)
resmını paylasırsın belkı aldıgında:)
ben c&a ve h&m den aldım ama h&m Bursada yok ne yazıkki.tulum aldım yarım kollu uzun kollu atletler aldım.bence alışveriş yaparken pamuklu olmasına bakın.Ben öyle çok renkli bişiler almadım.[/QUOTE
gule güle kullansın minik prensesler ınş.bende %100 pamuk tercih edicem .o mağazaları bilmiyorum benben c&a ve h&m den aldım ama h&m Bursada yok ne yazıkki.tulum aldım yarım kollu uzun kollu atletler aldım.bence alışveriş yaparken pamuklu olmasına bakın.Ben öyle çok renkli bişiler almadım.
c&a koruparkta var canımgule güle kullansın minik prensesler ınş.bende %100 pamuk tercih edicem .o mağazaları bilmiyorum benhiç denk gelmedi
Ok bende bir bakayım :)c&a koruparkta var canım
c&a koruparkta var canım
Inş gönlünce olsun :) hepimiz için güzellikler olsun:)ayyy bende sizler gibi yolu yarılamak ve bebişime alışverişe çıkmak istiyorum. Cinsiyet içinde çok sabırsızlanıyorum. :)
15 kasım da cenk bey le randevum var , inşallah bi tahminde bulunur..
cenk bey bana 16. haftada cinsiyeti söyledi canım.ama ben daha önceden anlamıştım cinsiyeti bildiğini çok ısrar etmiştim biri kız olabilir demişti.hayırlısı olur inşayyy bende sizler gibi yolu yarılamak ve bebişime alışverişe çıkmak istiyorum. Cinsiyet içinde çok sabırsızlanıyorum. :)
15 kasım da cenk bey le randevum var , inşallah bi tahminde bulunur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?