Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Ben 12+4 de öğrendim :) şanslıydım galiba kizim hiç meraklandirmadi beni.

Zaman geçmek bilmiyor ben pinpirikli bir hamile oldum çıktım gecsin zaman gelsin bebisler sağlıkla :)
ben ilk aylar pimpirikliydim şimdi alıştım hamileliğe galiba bıraktım pimpirikliğibugün çarşıya gittim bebeler sarayında sepette çıt çıtlı atletler 5 liraydı battaniyeler falan baya uygundu tavsiye ederim.sabahta şeker yüklemesi yaptım şekerim çıktı yarın bidaha yaptırıcam yine çıkarsa diyetisyene göndericem seni dedi

Cnm nerde bu bebeler sarayı tarif edermisin

Minik prensesler güle güle kullansın ınş :)

kızılayıın arkasında bebek eşyalarının satıldığı yerde 3 tane şubesi var.
Sağol cnm bize daha cok erken ama heyecan işte her mağazaya bakıyorum çarşıya cinsiyet öğrenince gidicem inş Allah nasip ederse avmler cok pahalı ve hep aynı şeyler

Kızlar biberon ,emzik ve ateş ölçer ne marka alicaksiniz .avent ve nuk marka biberon emzik iyiymiş diye tavsiyeler aldim.sizlerin fikirleri neler :)

oh ne guzel alısverıs cok eglencelı degıl mı?
bebeler sarayı tam olarak nerede kalıyor?
50 lık mı yaptırdın sekerı? kac cıktı?

oh ne guzel alısverıs cok eglencelı degıl mı?
bebeler sarayı tam olarak nerede kalıyor?
50 lık mı yaptırdın sekerı? kac cıktı?
50 lik yaptırdım yüksek çıkınca ertesi gün 100 lük yaptıırdm dr dikkat et yeter dedi.rejim filan vermedi.bebeler sarayı çarşıda çocuk kıyafetleri satan kısım var ya kızılayın arka tarafında orda.zaten ordaki mağazalar hep birbirine yakın şeyler satıyor.ben kıyafet alışverişini bitirdim oda takımı aldım beşik aldım.arabalarıyla ufak tefek şeyleri kaldı.ikiz hamilesi olduğum için şimdiden çok ağırlaştım ben çok fazla hareket edemiyorum.sizler kaçar kilo aldınız ben şimdiden 15 kilo aldım

Bencede ikiz annesi olduğun için ağarlaşmışsındır.. Eee normal :)

Bide başlarda bulantın olmadığı içinde kilo kaybın olmamıştır, onunda etkisi var.. Ben 60 la başlamıştım, 12 haftalık olduk kilom 57 .. Doktor asıl kilo artışı 15 den sonra başlar dedi zaten..

Ben 5 kg almışım. ama ikiz olunca normal diye düşünüyorum sağlıkla gelsin minik prenseslerimiz :)

Ben ziya cetine bir kez gittim ama gebelik için değil rutin muayine için yaklaşımı güzeldi .gebelik takibi konusunda fikrim yok.ama esim ona gidelim diyo çok olumlu yorumlar duymuş hakkinda
Evet cnm bende iğne tedavisiyle kaldım en baştn beri ona gidiyorum cok iyi ama benm 9hafta oldu hiç tahlil gln istemedi henüz acaba giden varsa ne yapıyor diye sorcaktım

Evet cnm bende iğne tedavisiyle kaldım en baştn beri ona gidiyorum cok iyi ama benm 9hafta oldu hiç tahlil gln istemedi henüz acaba giden varsa ne yapıyor diye sorcaktım
Anladım siz hatırlatın bence yoğunluğa gelmiş olabilir yada isticektir bir sonraki muayinede.birde merak ettim gebelik takibini ne sıklıkla yapıyor ve doğum ücreti ne kadar nerde yaptırıyor :)

Anladım siz hatırlatın bence yoğunluğa gelmiş olabilir yada isticektir bir sonraki muayinede.birde merak ettim gebelik takibini ne sıklıkla yapıyor ve doğum ücreti ne kadar nerde yaptırıyor :)
Bizim daha yeni olduğu için 2haftada yada 3haftada bir çağırıyor sonraki zamanlarda her hafta çağırıyormus.doğum ücretini sormadım ama dorukla anlaşmalı orda yapıyor istemezsen başka bi kaç hastahaneye de geliyor

dıkkat ederek ustesınden gelebılırız en azından. ben cok korkmustum acaba ıgnelık derecesınde falan cıkar mı dıye. cıkmadı cok sukur.
alısverısı de bıtırmıssınız ne guzel. gule gule gıydırın artık:) ben de ıstıyorum artık bu ay bıtırmeyı. yınede son aya bırakmamak lazım. zaten soguk olacak karda kısa kalmasın:)
ben zaten kılolu hamıle kaldım. ve su anda bır kg kadar aldım. o da son bu hafta arttı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…