- Konu Sahibi cansuaslan
-
Ben 12+4 de öğrendim :) şanslıydım galiba kizim hiç meraklandirmadi beni.:) :) 16 haftaya daha 1 ay var , hamile kalmadan önce zaman ne hızlı geçiyodu, ama şuan haftalar geçmiyor sanki..
ve hiçbir doktor randevusunu bu kadar herycanla beklememiştim daha önce..
Israr işe yarıyorsa bende bi ısrar edeyim bari, bi tahminde bulunsun .. sonuçta değişirse ama siz bana öyle dememiştiniz dicek halim yok :)
ınsallah:)Zaman geçmek bilmiyor ben pinpirikli bir hamile oldum çıktımgecsin zaman gelsin bebisler sağlıkla :)
ben ilk aylar pimpirikliydim şimdi alıştım hamileliğe galiba bıraktım pimpirikliğiZaman geçmek bilmiyor ben pinpirikli bir hamile oldum çıktımgecsin zaman gelsin bebisler sağlıkla :)
Cnm nerde bu bebeler sarayı tarif edermisinben ilk aylar pimpirikliydim şimdi alıştım hamileliğe galiba bıraktım pimpirikliğibugün çarşıya gittim bebeler sarayında sepette çıt çıtlı atletler 5 liraydı battaniyeler falan baya uygundu tavsiye ederim.sabahta şeker yüklemesi yaptım şekerim çıktı yarın bidaha yaptırıcam yine çıkarsa diyetisyene göndericem seni dedi
kızılayıın arkasında bebek eşyalarının satıldığı yerde 3 tane şubesi var.Cnm nerde bu bebeler sarayı tarif edermisin
Minik prensesler güle güle kullansın ınş :)ben ilk aylar pimpirikliydim şimdi alıştım hamileliğe galiba bıraktım pimpirikliğibugün çarşıya gittim bebeler sarayında sepette çıt çıtlı atletler 5 liraydı battaniyeler falan baya uygundu tavsiye ederim.sabahta şeker yüklemesi yaptım şekerim çıktı yarın bidaha yaptırıcam yine çıkarsa diyetisyene göndericem seni dedi
Sağol cnm bize daha cok erken ama heyecan işte her mağazaya bakıyorum çarşıya cinsiyet öğrenince gidicem inş Allah nasip ederse avmler cok pahalı ve hep aynı şeylerkızılayıın arkasında bebek eşyalarının satıldığı yerde 3 tane şubesi var.
oh ne guzel alısverıs cok eglencelı degıl mı?ben ilk aylar pimpirikliydim şimdi alıştım hamileliğe galiba bıraktım pimpirikliğibugün çarşıya gittim bebeler sarayında sepette çıt çıtlı atletler 5 liraydı battaniyeler falan baya uygundu tavsiye ederim.sabahta şeker yüklemesi yaptım şekerim çıktı yarın bidaha yaptırıcam yine çıkarsa diyetisyene göndericem seni dedi
bende aventı ıyı dıye duydum. ama daha tam fıkrım yokKızlar biberon ,emzik ve ateş ölçer ne marka alicaksiniz .avent ve nuk marka biberon emzik iyiymiş diye tavsiyeler aldim.sizlerin fikirleri neler :)
50 lik yaptırdım yüksek çıkınca ertesi gün 100 lük yaptıırdm dr dikkat et yeter dedi.rejim filan vermedi.bebeler sarayı çarşıda çocuk kıyafetleri satan kısım var ya kızılayın arka tarafında orda.zaten ordaki mağazalar hep birbirine yakın şeyler satıyor.ben kıyafet alışverişini bitirdim oda takımı aldım beşik aldım.arabalarıyla ufak tefek şeyleri kaldı.ikiz hamilesi olduğum için şimdiden çok ağırlaştım ben çok fazla hareket edemiyorum.sizler kaçar kilo aldınız ben şimdiden 15 kilo aldımoh ne guzel alısverıs cok eglencelı degıl mı?
bebeler sarayı tam olarak nerede kalıyor?
50 lık mı yaptırdın sekerı? kac cıktı?
50 lik yaptırdım yüksek çıkınca ertesi gün 100 lük yaptıırdm dr dikkat et yeter dedi.rejim filan vermedi.bebeler sarayı çarşıda çocuk kıyafetleri satan kısım var ya kızılayın arka tarafında orda.zaten ordaki mağazalar hep birbirine yakın şeyler satıyor.ben kıyafet alışverişini bitirdim oda takımı aldım beşik aldım.arabalarıyla ufak tefek şeyleri kaldı.ikiz hamilesi olduğum için şimdiden çok ağırlaştım ben çok fazla hareket edemiyorum.sizler kaçar kilo aldınız ben şimdiden 15 kilo aldım
Ben 5 kg almışım. ama ikiz olunca normal diye düşünüyorum sağlıkla gelsin minik prenseslerimiz :)50 lik yaptırdım yüksek çıkınca ertesi gün 100 lük yaptıırdm dr dikkat et yeter dedi.rejim filan vermedi.bebeler sarayı çarşıda çocuk kıyafetleri satan kısım var ya kızılayın arka tarafında orda.zaten ordaki mağazalar hep birbirine yakın şeyler satıyor.ben kıyafet alışverişini bitirdim oda takımı aldım beşik aldım.arabalarıyla ufak tefek şeyleri kaldı.ikiz hamilesi olduğum için şimdiden çok ağırlaştım ben çok fazla hareket edemiyorum.sizler kaçar kilo aldınız ben şimdiden 15 kilo aldım
Ben ziya cetine bir kez gittim ama gebelik için değil rutin muayine için yaklaşımı güzeldi .gebelik takibi konusunda fikrim yok.ama esim ona gidelim diyo çok olumlu yorumlar duymuş hakkindaAranızda ziya çetine giden vrmı?
Evet cnm bende iğne tedavisiyle kaldım en baştn beri ona gidiyorum cok iyi ama benm 9hafta oldu hiç tahlil gln istemedi henüz acaba giden varsa ne yapıyor diye sorcaktımBen ziya cetine bir kez gittim ama gebelik için değil rutin muayine için yaklaşımı güzeldi .gebelik takibi konusunda fikrim yok.ama esim ona gidelim diyo çok olumlu yorumlar duymuş hakkinda
Anladım siz hatırlatın bence yoğunluğa gelmiş olabilir yada isticektir bir sonraki muayinede.birde merak ettim gebelik takibini ne sıklıkla yapıyor ve doğum ücreti ne kadar nerde yaptırıyor :)Evet cnm bende iğne tedavisiyle kaldım en baştn beri ona gidiyorum cok iyi ama benm 9hafta oldu hiç tahlil gln istemedi henüz acaba giden varsa ne yapıyor diye sorcaktım
Bizim daha yeni olduğu için 2haftada yada 3haftada bir çağırıyor sonraki zamanlarda her hafta çağırıyormus.doğum ücretini sormadım ama dorukla anlaşmalı orda yapıyor istemezsen başka bi kaç hastahaneye de geliyorAnladım siz hatırlatın bence yoğunluğa gelmiş olabilir yada isticektir bir sonraki muayinede.birde merak ettim gebelik takibini ne sıklıkla yapıyor ve doğum ücreti ne kadar nerde yaptırıyor :)
dıkkat ederek ustesınden gelebılırız en azından. ben cok korkmustum acaba ıgnelık derecesınde falan cıkar mı dıye. cıkmadı cok sukur.50 lik yaptırdım yüksek çıkınca ertesi gün 100 lük yaptıırdm dr dikkat et yeter dedi.rejim filan vermedi.bebeler sarayı çarşıda çocuk kıyafetleri satan kısım var ya kızılayın arka tarafında orda.zaten ordaki mağazalar hep birbirine yakın şeyler satıyor.ben kıyafet alışverişini bitirdim oda takımı aldım beşik aldım.arabalarıyla ufak tefek şeyleri kaldı.ikiz hamilesi olduğum için şimdiden çok ağırlaştım ben çok fazla hareket edemiyorum.sizler kaçar kilo aldınız ben şimdiden 15 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?