- Konu Sahibi cansuaslan
-
Supermis :) bende sadece kıyafet ve beşik olayını halledebildim .biberon emzik ve ateş ölçer ne marka aldın ? Ve bakım ürünleri karar veremiyorum mustelami sebamed mi alsam? Ve cokkk eksik var .temel ihtiyaclari bitirsem süslü ciciler görüyorum onlara baslicam :)daha isim kısmı kesin deil ama alışveriş kısmını bayağı bir hafiflettik
bakım ürünlerini kardeşim almanyadan getirttti.biberon dr brown aldım.ateşölçere karar veremedim daha.kızkardeşim çok şey verdi bana sağma mak. kadarSupermis :) bende sadece kıyafet ve beşik olayını halledebildim .biberon emzik ve ateş ölçer ne marka aldın ? Ve bakım ürünleri karar veremiyorum mustelami sebamed mi alsam? Ve cokkk eksik var .temel ihtiyaclari bitirsem süslü ciciler görüyorum onlara baslicam :)
Minik ikizler şanslı desene :) benim kizimin teyzesi yokbakım ürünlerini kardeşim almanyadan getirttti.biberon dr brown aldım.ateşölçere karar veremedim daha.kızkardeşim çok şey verdi bana sağma mak. kadar
teyze anne yarısı derler sağolsun iyiki var o olmasa bende mustela alıcaktımMinik ikizler şanslı desene :) benim kizimin teyzesi yok
Ben mustela almaya karar verdim bakım ürünlerini .artık diğerleri yavaş yavaş ınş.:)
Ben kullanmadim hiçbir şey .catArkadaşlar çatlak kremi olarak ne kullandınız? Doktorunuz ne önerdi?
ben kullanmadim .birçok kişiden duyduğum cildin catlicaksa zaten krem de etkili olmuyor sözü oldu .bakalım arkadaslarin doktorları ne tavsiye etmiş :)Arkadaşlar çatlak kremi olarak ne kullandınız? Doktorunuz ne önerdi?
Haklısınız genetikmiş çatlama. Sürekli kullanıp çatlayan, hiç kullanmayıp tek çatlağı olmayanlar var, kısmet artık.:) Bakalım evet doktorlar ne tavsiye etti. Benimki pregnacare isimli kremi önerdi.Ben kullanmadim hiçbir şey .cat
ben kullanmadim .birçok kişiden duyduğum cildin catlicaksa zaten krem de etkili olmuyor sözü oldu .bakalım arkadaslarin doktorları ne tavsiye etmiş :)
Merhaba, doktorunuz Cenk beydi dimi, ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı? Jimere sordum ben ücreti biraz fazla söylediler.bakım ürünlerini kardeşim almanyadan getirttti.biberon dr brown aldım.ateşölçere karar veremedim daha.kızkardeşim çok şey verdi bana sağma mak. kadar
Lansinoh kullanıyorum.şuana kadar hiç çatlağım yok.dr daha uygun birşey tavsiye etmişti ama eczacı arkadaşım bunu kullandığını söyleyince bende bunu aldımArkadaşlar çatlak kremi olarak ne kullandınız? Doktorunuz ne önerdi?
Evet yaptırdım ikiz olduğu için 400 verdim.ben çok paralar harcadım 15 günde bir dopplere giriyorum 250 veriyorum.geçen hafta bir prof a göründüm 1200 verdim muayene ücreti.benim tek yum ikizi olduğu için çok detaylı inceleniyor haftaya yine başka bir yere dopplere gidicem 575 vericem.Merhaba, doktorunuz Cenk beydi dimi, ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı? Jimere sordum ben ücreti biraz fazla söylediler.
400 olanı Jimerde mi yaptırdınız? memnun kaldınız mı, ben başka bir yere sordum ayrıntılıyı 90 tl dediler, jimer 250 dedi o yüzden biraz farklı geldi birden? dopplere niçin giriryosunuz, doktorlar mı öneeriyor? birde 1200 olan doktorun ismi ne acaba bursada mı? çok soru sordum kusura bakmayın.Lansinoh kullanıyorum.şuana kadar hiç çatlağım yok.dr daha uygun birşey tavsiye etmişti ama eczacı arkadaşım bunu kullandığını söyleyince bende bunu aldım
Evet bursada ünlü bir prof 1200 aldı.jimere 400 vermiştim.dr öneriyor tek yumurta ikizi olduğu için ve son haftalarım olduğu için sürekli gözetim altındayım.400 olanı Jimerde mi yaptırdınız? memnun kaldınız mı, ben başka bir yere sordum ayrıntılıyı 90 tl dediler, jimer 250 dedi o yüzden biraz farklı geldi birden? dopplere niçin giriryosunuz, doktorlar mı öneeriyor? birde 1200 olan doktorun ismi ne acaba bursada mı? çok soru sordum kusura bakmayın.
Bence 90 lira neresiyse oraya git.400 olanı Jimerde mi yaptırdınız? memnun kaldınız mı, ben başka bir yere sordum ayrıntılıyı 90 tl dediler, jimer 250 dedi o yüzden biraz farklı geldi birden? dopplere niçin giriryosunuz, doktorlar mı öneeriyor? birde 1200 olan doktorun ismi ne acaba bursada mı? çok soru sordum kusura bakmayın.
Doruk hastanesinde 90 tl dediler. jimerde de dorukta da radyoloji uzmanları yapıyormuş ayrıntılıyı. jimer 250 deyince insan düşünüyor ayrıntılının da mı ayrıntılısı oluyor acaba diye:) jimerdeki iyi ilgilendi mi, normal çıktı herşey?Bence 90 lira neresiyse oraya git.
Bence doruk a git detaylı inceledi ama ben radyoloji uzmanını pek beğenmedim bayan çok tecrübeli gelmedi bana tabiki ben buna karar verecek tıbbi donanıma sahip değilim ama ben beğenmedim .tek çocuk olsa bende bu kadar uğraşmadan en ucuzunu seçerdim.tek yum ve plesantası tek olduğu için bu kadar titizleniyorum.Doruk hastanesinde 90 tl dediler. jimerde de dorukta da radyoloji uzmanları yapıyormuş ayrıntılıyı. jimer 250 deyince insan düşünüyor ayrıntılının da mı ayrıntılısı oluyor acaba diye:) jimerdeki iyi ilgilendi mi, normal çıktı herşey?
Çok teşekkür ederim, Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.Bence doruk a git detaylı inceledi ama ben radyoloji uzmanını pek beğenmedim bayan çok tecrübeli gelmedi bana tabiki ben buna karar verecek tıbbi donanıma sahip değilim ama ben beğenmedim .tek çocuk olsa bende bu kadar uğraşmadan en ucuzunu seçerdim.tek yum ve plesantası tek olduğu için bu kadar titizleniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?