Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

Kizlar merhaba, ben bi suredir girmiyordum moralim cok bozuk yatiyorum surekli..
Doktr 17.haftada bana rahim agzi yetmezligi teshisi koydu, surekli yaticaksin dedi ayrica gunluk 200mg progestan kullandim..dun tekrar randevum vardi hic bir iyilesme olmamis hatta biraz da kotulesme var dedi, rahim agzinda acilma olmus progestani 400mg a cıkardı, haftada 1 gün de proluton depot iğne vurulacaksın dedi..moralimizi çok bozdu şuan 20.haftanın içindeyim, hiç kalkmadan yatıyorum çok sıkıcı kötü bi durum çok üzülüyoruz..
Lütfen dualarınızı eksik etmeyin, oğlum 4 ay daha sabretsin..

Cok geçmiş olsun konu hakkında hiçbir bilgi sahibi değilim ama umarım tedavilerin sonuç verir bebegine kavusursun.allah hepimize yardımcı olsun zaman zaman hepimizin sıkıntıları oluyor sonumuz guzel olsun ınş.​

Kizlar nasılsınız.biz stresli bir 3 gun yaşadık kızımın hareketleri azalma oldu ve dün acile gittik .2 hafta önce doğum pozizyonu alan kızım ters dönmüş cok korkuttu bizi
gecmıs olsun. neyse kı sımdı ıyısınız sukur... ters donmus derken bası mı yukarda suan? dogum seklın bellı oldu mu?

şimdi nasılsınız canım umarım iyisiinizdir.benimde 1-2 haftaya doğumum olucak sanırım büyük ihtimal pzartesi belli olucak.kızların arasında bayağı bir kilo farkı olmuş
bır ıkı haftaya dogumm, ınsallah guzel olur hersey, hazırlıkların tamamdı zaten:) Allahım ıslerınızı kolaylastırsın..

gecmısler olsun.. mınıgımız ıcın sabredıcez mecbur. Allah sabırlar versın sıfalar versın..

Geçmiş olsun canım.bende ikiz olduğu için en baştan beri iğnede vurduruyorum progestanda kullanıyorum.sen içini ferah tut kendini yorma yatarak geçir hamileliğini inş atlatıcan sağlıcakla

slm bütün bebek bekleyenlere bende ikinci bebeğime hamileyim ve rentıp ve medicabil arasında kararsızım bu hastaneler hakkında fiyat bilgisi olan arkadaşlar bilgi verebilirmi

Cansu hanım, çok teşekkür ederim. sizinde hazırlı olsun.

arkadaşlar merhaba,
bende Dr. Selim Akgüne gidiyorum daha ilk muayenede 5+2 hamile olduğumu ve kesenin oluştuğunu söyledi. Bana progestan 200 mg yazdı günde 3 defa vajinaya yerleştir dedi ve 9 gün sonra tekrar gel o zaman bebeğin kalp atışlarını duyarız dedi. 9 gün sonra yani 6+4 tekrar gittim 10 dakikadan fazla karnımdan baktı ama bebeği ve kalp atışını bulamadı daha çok küçük olduğundan dolayı dedi, içinin rahat etmesi için vajina dan bakalım. neyse ki vajina dan baktı buldu ve kalp atışlarını dinletti 109 kalp atışı varmış eğer 100 altında olsaymış düşük riskim olurmuş ama bu durumda yokmuş birde bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş yani aslinda 6+4 deyim ama ona göre 5+5 deymişim geriden geliyormuş ve büyüklüğü 2mm. onun üstüne bana tekrar 2 kutu progestan verdi ve coraspin(bebek aspirini). sordum ne için diye düşük yapmamanı sağlar dedi, bende öyle bir risk mi var diye sordum hayır sadece önlemek açısından dedi ve 10 gün sonra tekrar çağırdı.
Arkadaşlar anlamadığım şu neden bu kadar ilaç yüklemesi, sizin bir bilginiz tecrübeniz var mı? bu kadar önlem cidden alınılır mı?
yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...

Canim bebis inşallah sağlıkla tutunur annecigine.hayırlısıyla

Selim beyden ve hastaneden memnun kaldınmı ücret ne ödedin ödedin öğrenebilir miyim?
Kafamda soru işaretleri var durumumdan bahsettim okumuşsundur. çok ilgili bir doktor ama çok şey söyleyemem çünkü sadece 2 defa gittim birşey söylemem için çok erken. muayene ücreti 55 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…