- Konu Sahibi cansuaslan
-
Hayırlı olsun bebisiniz :).Bende Bursa'dan yeni anne adaylarındanım merhabalar.
Bahar hastanesi özlem çatlamaz canıteze gidiyorum var mı başka giden aramızda
Çatlaklar için kayınvalidem badem yağı etkili diyor o kullanmış zamanında
Teşekkür ederim, birinin tavsiyesiyle mi gittmiştiniz ultramede? 700 tl evet baya fazlaymış. Bakalım ben de birkaç yere daha sorayım.ultramed var fsm de 350 tl ben orada yaptirdim memnunda kaldim.bu isin ehli fehmi yavuzermis bimsonda 700 tl bana cok geldigi icin yaptiramadim
Hayır kendim araştırdım ultramedde karar kıldım.ama dediğim gibi eğer imkanların elverseydi fehmi beyi tercih ederdim ben daha onceleride methini cok duydum teşhisi cok iyiymişTeşekkür ederim, birinin tavsiyesiyle mi gittmiştiniz ultramede? 700 tl evet baya fazlaymış. Bakalım ben de birkaç yere daha sorayım.
Ben de çok daha uygunfiyatlı buldum öncekimesajlarımda yazmıştım 90 tl dediler. Acaba iyi bakıp ilgileniyorlar mı diye düşünüyorum şuan. Aradaki fiyat farkı da az değil ki malesef:)Hayır kendim araştırdım ultramedde karar kıldım.ama dediğim gibi eğer imkanların elverseydi fehmi beyi tercih ederdim ben daha onceleride methini cok duydum teşhisi cok iyiymiş
Benim bildiğim kadarıyla biraz farklı cihazlar.detaylı arastirmani tavsiye ederimBen de çok daha uygunfiyatlı buldum öncekimesajlarımda yazmıştım 90 tl dediler. Acaba iyi bakıp ilgileniyorlar mı diye düşünüyorum şuan. Aradaki fiyat farkı da az değil ki malesef:)
şimdi nasılsınız canım umarım iyisiinizdir.benimde 1-2 haftaya doğumum olucak sanırım büyük ihtimal pzartesi belli olucak.kızların arasında bayağı bir kilo farkı olmuşKizlar nasılsınız.biz stresli bir 3 gun yaşadıkkızımın hareketleri azalma oldu ve dün acile gittik .2 hafta önce doğum pozizyonu alan kızım ters dönmüş cok korkuttu bizi
Cok şükür iyiyiz buyuk bir korku yaşadık ama geçti cok şükür.şimdi nasılsınız canım umarım iyisiinizdir.benimde 1-2 haftaya doğumum olucak sanırım büyük ihtimal pzartesi belli olucak.kızların arasında bayağı bir kilo farkı olmuş
Kendim tecrube etmedim ama doktor arayışı içinde olduğum dönemde forumlarda selim bey hakkında olumlu görüşler okudum.bana ters yönde bir hastane olduğundan dolayı tercih etmedim.bebisiniz hayırlı olsun ınş :)Merhaba Arkadaşlar,
bende 6 haftalık hamileyim ve Rentıp da Dr. Selim Akgün'e gidiyorum. Doktor hakkında görüşlerinizi ala bilirmiyim?
Merhaba, siz hangi hastaneye gidiyordunuz, doktorunuz kim?Kendim tecrube etmedim ama doktor arayışı içinde olduğum dönemde forumlarda selim bey hakkında olumlu görüşler okudum.bana ters yönde bir hastane olduğundan dolayı tercih etmedim.bebisiniz hayırlı olsun ınş :)
Benim doktorum jale gurluler muayinehanesi var umi plazadaMerhaba, siz hangi hastaneye gidiyordunuz, doktorunuz kim?
Teşekkür ederim, iyi bir doktor diye duydum onu da.Benim doktorum jale gurluler muayinehanesi var umi plazada
Ben memnunum cok şükür :)Teşekkür ederim, iyi bir doktor diye duydum onu da.
Muayene ücreti ve doğuma ne kadar istiyor Jale Gürlüer? :)Ben memnunum cok şükür :)
biri 2070 küçük olan 1600 canımaralarında bayağı bir fark var büyük ihtimal 34. hafta doğum yaptırır dr. seninkinin kilosu kaç canımCok şükür iyiyiz buyuk bir korku yaşadık ama geçti cok şükür.
Umarım sizinkide önemli bir sorun yasatmaz .bildiğim kadarıyla ikizlerde bu tarz farklılıklar yaşanıyor ve doğum cok daha erken oluyor.hic moralini bozma ben 800 gr doğmuş bir bebek biliyorum üçüz kardeşler içinde suan 13 yaşında :) hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olur ınş.
Bu arada senin miniklerin kilosu kac suanda canim ?
merhaba hayırlı olsun bebişin jale hanımın muayene ücreti 200 diye duymuştumMuayene ücreti ve doğuma ne kadar istiyor Jale Gürlüer? :)
Muayine ücreti 200 tl.doğum pembe mavide isterseniz 4.750 acibademde 8.600 tl tabii özel sağlık sigortanız varsa geçerli.Muayene ücreti ve doğuma ne kadar istiyor Jale Gürlüer? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?