Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

ultramed var fsm de 350 tl ben orada yaptirdim memnunda kaldim.bu isin ehli fehmi yavuzermis bimsonda 700 tl bana cok geldigi icin yaptiramadim

Bende Bursa'dan yeni anne adaylarındanım merhabalar.
Bahar hastanesi özlem çatlamaz canıteze gidiyorum var mı başka giden aramızda

Çatlaklar için kayınvalidem badem yağı etkili diyor o kullanmış zamanında

ultramed var fsm de 350 tl ben orada yaptirdim memnunda kaldim.bu isin ehli fehmi yavuzermis bimsonda 700 tl bana cok geldigi icin yaptiramadim
Teşekkür ederim, birinin tavsiyesiyle mi gittmiştiniz ultramede? 700 tl evet baya fazlaymış. Bakalım ben de birkaç yere daha sorayım.

Teşekkür ederim, birinin tavsiyesiyle mi gittmiştiniz ultramede? 700 tl evet baya fazlaymış. Bakalım ben de birkaç yere daha sorayım.
Hayır kendim araştırdım ultramedde karar kıldım.ama dediğim gibi eğer imkanların elverseydi fehmi beyi tercih ederdim ben daha onceleride methini cok duydum teşhisi cok iyiymiş

Hayır kendim araştırdım ultramedde karar kıldım.ama dediğim gibi eğer imkanların elverseydi fehmi beyi tercih ederdim ben daha onceleride methini cok duydum teşhisi cok iyiymiş
Ben de çok daha uygunfiyatlı buldum öncekimesajlarımda yazmıştım 90 tl dediler. Acaba iyi bakıp ilgileniyorlar mı diye düşünüyorum şuan. Aradaki fiyat farkı da az değil ki malesef:)

Kizlar nasılsınız.biz stresli bir 3 gun yaşadık kızımın hareketleri azalma oldu ve dün acile gittik .2 hafta önce doğum pozizyonu alan kızım ters dönmüş cok korkuttu bizi

Kizlar nasılsınız.biz stresli bir 3 gun yaşadık kızımın hareketleri azalma oldu ve dün acile gittik .2 hafta önce doğum pozizyonu alan kızım ters dönmüş cok korkuttu bizi
şimdi nasılsınız canım umarım iyisiinizdir.benimde 1-2 haftaya doğumum olucak sanırım büyük ihtimal pzartesi belli olucak.kızların arasında bayağı bir kilo farkı olmuş

şimdi nasılsınız canım umarım iyisiinizdir.benimde 1-2 haftaya doğumum olucak sanırım büyük ihtimal pzartesi belli olucak.kızların arasında bayağı bir kilo farkı olmuş
Cok şükür iyiyiz buyuk bir korku yaşadık ama geçti cok şükür.
Umarım sizinkide önemli bir sorun yasatmaz .bildiğim kadarıyla ikizlerde bu tarz farklılıklar yaşanıyor ve doğum cok daha erken oluyor.hic moralini bozma ben 800 gr doğmuş bir bebek biliyorum üçüz kardeşler içinde suan 13 yaşında :) hepimize sağlıkla kavuşmak nasip olur ınş.
Bu arada senin miniklerin kilosu kac suanda canim ?

Merhaba Arkadaşlar,

bende 6 haftalık hamileyim ve Rentıp da Dr. Selim Akgün'e gidiyorum. Doktor hakkında görüşlerinizi ala bilirmiyim?

Merhaba Arkadaşlar,

bende 6 haftalık hamileyim ve Rentıp da Dr. Selim Akgün'e gidiyorum. Doktor hakkında görüşlerinizi ala bilirmiyim?
Kendim tecrube etmedim ama doktor arayışı içinde olduğum dönemde forumlarda selim bey hakkında olumlu görüşler okudum.bana ters yönde bir hastane olduğundan dolayı tercih etmedim.bebisiniz hayırlı olsun ınş :)

Merhaba, siz hangi hastaneye gidiyordunuz, doktorunuz kim?

biri 2070 küçük olan 1600 canımaralarında bayağı bir fark var büyük ihtimal 34. hafta doğum yaptırır dr. seninkinin kilosu kaç canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…