- 4 Ekim 2010
- 23
- 0
- 86
- Konu Sahibi cansuaslan
-
Kafamda soru işaretleri var durumumdan bahsettim okumuşsundur. çok ilgili bir doktor ama çok şey söyleyemem çünkü sadece 2 defa gittim birşey söylemem için çok erken. muayene ücreti 55 TL.
Geçmiş olsun canım.bende ikiz olduğu için en baştan beri iğnede vurduruyorum progestanda kullanıyorum.sen içini ferah tut kendini yorma yatarak geçir hamileliğini inş atlatıcan sağlıcakla
senin içinde hayırlısı olsun, Rabbim kucağına almayı nasip etsin. Buarda Dr. Songül hanımında çok hastası var hep kalabalık.tşk ederim cvb için bende rentıpta Songül hanıma aldım randevusu inş hepimiz için sağlıklı bir hamilelik olur
arkadaşlar merhaba,
bende Dr. Selim Akgüne gidiyorum daha ilk muayenede 5+2 hamile olduğumu ve kesenin oluştuğunu söyledi. Bana progestan 200 mg yazdı günde 3 defa vajinaya yerleştir dedi ve 9 gün sonra tekrar gel o zaman bebeğin kalp atışlarını duyarız dedi. 9 gün sonra yani 6+4 tekrar gittim 10 dakikadan fazla karnımdan baktı ama bebeği ve kalp atışını bulamadı daha çok küçük olduğundan dolayı dedi, içinin rahat etmesi için vajina dan bakalım. neyse ki vajina dan baktı buldu ve kalp atışlarını dinletti 109 kalp atışı varmış eğer 100 altında olsaymış düşük riskim olurmuş ama bu durumda yokmuş birde bebeğim 1 hafta geriden geliyormuş yani aslinda 6+4 deyim ama ona göre 5+5 deymişim geriden geliyormuş ve büyüklüğü 2mm. onun üstüne bana tekrar 2 kutu progestan verdi ve coraspin(bebek aspirini). sordum ne için diye düşük yapmamanı sağlar dedi, bende öyle bir risk mi var diye sordum hayır sadece önlemek açısından dedi ve 10 gün sonra tekrar çağırdı.
Arkadaşlar anlamadığım şu neden bu kadar ilaç yüklemesi, sizin bir bilginiz tecrübeniz var mı? bu kadar önlem cidden alınılır mı?
yorumlarınızı bekliyorum, teşekkürler...
çok ama çok teşekkür ederim, msjınız beni çok rahatlattı. inşallah hepimiz sağlıklı hamilelik geçirir ve yavrularımızı kucağımıza alırız.Ben selim beyin hastasıyım. İlk haftalar muayneler ızun sürmez ve selim bey asla ileriye dönük lonuşmaz. Ama 4. Ay civarında ultrasonu ayrıntılı gibi bakar her mıaynede heryerini lontrol ediyor tabii şimdiye kadar. Benimde durumum geç söllenmeydi. Sakin ve yatıştırıcı bir tavrı var benim 3 tane miyomum var başka doktorlar niye bu miyomla hamle kaldın demesine rağmen selim bey sen 36. Haftaya gel hallederiz diyor . Kısacası ben memnunum kendisinden. Verdiği ilaçları önlem amaçlı veriyor coraspin kan sulandırıcı yani bebeğin kordonuna ğıhtı gitmesin diye ğrogestanda hamilelik hormonu yani rahim rahatlasın bebeğin oluşumunu kolay kabullensin diye. Yani iki ilaçta bebeğe zararı olmayan biçok doktorun gamilelik başında önerdiği ilaçlar. Gerçi benim miyom sebebiyle 8. Haftada kanamam olunca corasprini bıraktım ama ğrogestana 12. Haftaya kadar devam ettim şimdide miyom sıkıntı yaratmasın diye kullanıyorum. Umarım hayırlısıyla kucağımıza alırız evlatlarımızı.
pekı artık bası asagıda mı olmalıymıs?
Nasıl oldu minik ikizler canim .kilo alabildimi ? Umarım guzel haberler vardırKüçük olanda 2 yi geçseydi rahatlardım.senin kızada maaşallah canımbenimkilerde 35 i görebilseler keşke
minik azda olsa kilo aldığı için beklemedeyiz 3 günde bir kontrole gidiyoz.şimdilik herşey yolunda 2 haftaya doğururum heralde sizin nasılNasıl oldu minik ikizler canim .kilo alabildimi ? Umarım guzel haberler vardır
Cok sevindim kilo aldığına ınş.daha da ıyi olur .biz şimdilik iyiyiz ama sanırım hala tersminik azda olsa kilo aldığı için beklemedeyiz 3 günde bir kontrole gidiyoz.şimdilik herşey yolunda 2 haftaya doğururum heralde sizin nasıl
minik azda olsa kilo aldığı için beklemedeyiz 3 günde bir kontrole gidiyoz.şimdilik herşey yolunda 2 haftaya doğururum heralde sizin nasıl
Hayırlı olsun ikizlerin.bende tüp bebekle ikiz bekliyorum. Bursada kime gidiyorsun?İst.da hamile kaldım o Dr.um mutlaka ayrıntılı ultrason yaptirmalisin dedi.serbulent herşey yolunda diye gerek görmedi.Geçmiş olsun canım.bende ikiz olduğu için en baştan beri iğnede vurduruyorum progestanda kullanıyorum.sen içini ferah tut kendini yorma yatarak geçir hamileliğini inş atlatıcan sağlıcakla
Fehmi yavuzer detaylı ultrason konusunda teşhisi en ıyi diye biliyorum kendim tecrübe etmedim cevremden duyduğum kadarıyla .hayırlı olsun bebisHayırlı olsun ikizlerin.bende tüp bebekle ikiz bekliyorum. Bursada kime gidiyorsun?İst.da hamile kaldım o Dr.um mutlaka ayrıntılı ultrason yaptirmalisin dedi.serbulent herşey yolunda diye gerek görmedi.
Bursadaki detayli ultrason fiyatları hakkında bilginiz var m? Yardımcı olursanız çok sevinirim
Muayinehane tercih ederseniz jale gurluler .doktor tercihi kısmet işi bana ıyi gelen size ıyi gelmeyebilir.henüz hamileliginizin başlangıcı deneyebilirsiniz.hakkınızda hayırlısı ınş.hayırlı olsun bebeginiz :)hanımlar anneler hayırlı olsun bebkleriniz. aranıza yeni katıldım. 6. haftanın içindeyim ilk bebeüğim henüz doktora gitmedim bayan olsun istiyorum bana önerebilceğiniz biri var mı
Ne guzel saglikla ,güzelliklerle gelsinler :)ınş.kolay bir doğum olur .iki minik prenses cok guzel yaaa:)Ben jimer cenk beye gidiyorum.bugün yatışımı yaptırdı bu hafta gelecek kızlar heralde
Tşk ederim canım darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?