Bursalı hamişler bu topikte buluşalım mı :)

teşekkür ederim hastane olarak medical parktan memnunlar sanırım. oranın da erkek doktorları çok iyi ama ben bayan istiyorum. medicalde bahar çelen var ona aluıcam randevu sanırım

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalla. cekirge dorukta evrim aydın varmış sanırım iyi onu düşünüyorum da o hastanenein son olayından sonra korkuyorum acaba yersiz mi korkum

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalla. cekirge dorukta evrim aydın varmış sanırım iyi onu düşünüyorum da o hastanenein son olayından sonra korkuyorum acaba yersiz mi korkum
Bebeğiniz hayırlı olsun, hastanenin son olayı derken neyi kastettiniz acaba merak ettim?

suhendan hanımın hastasının epidural iğnesiyle bitkisel hayata girmesi ve bebeğinin ölmesi olayı haberler fln gösterdi int var çok üzüldüm ilk bebekleri. bir de kadın meslektaşım benim

muhakkak doktorla ilgili değil anestezi uzamnının hatasıdır işte bu yüzden o hastaneden korkuyorum

Ben duymamıştım, Allah korusun. Allah hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Siz bahsedince şimdi bende okudum tırstım cuma bende epudurella doğuma giricem inş kötü bişi olmaz

Siz bahsedince şimdi bende okudum tırstım cuma bende epudurella doğuma giricem inş kötü bişi olmaz
Allah korusun .o anne ve bebeğin kaderi öyleymiş herkes böyle bir talihsizlik yasicak diye bişey yok .doktorunuz ne uygun görüyorsa o olur .rabbim korusun ucunuzude ve
biz bütün hamileleri ins.bende tedirgin oldum ama kendimizi bir şekilde rahatlatmak zorundayız.

Arkadaslar merhaba, cekirge dorugu bence de tercih etmeyin, yakin bi arkadasim geçen ay 40 haftalik bebegini kaybetti o hastanede, 40 hafta doldugu halde doktr bekleyelim demis 41 de tekrar kontrole gittiklerinde bebegin öldüğünü öğrendiler..arkadasım çok kötü psikolojisi bozuldu bebeğin herşeyi hazırdı, Allah kimsyee yasatmasın..

Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…