- 27 Ocak 2015
- 13
- 2
- 1
- 39
- Konu Sahibi cansuaslan
-
teşekkür ederim hastane olarak medical parktan memnunlar sanırım. oranın da erkek doktorları çok iyi ama ben bayan istiyorum. medicalde bahar çelen var ona aluıcam randevu sanırımMuayinehane tercih ederseniz jale gurluler .doktor tercihi kısmet işi bana ıyi gelen size ıyi gelmeyebilir.henüz hamileliginizin başlangıcı deneyebilirsiniz.hakkınızda hayırlısı ınş.hayırlı olsun bebeginiz :)
Bebeğiniz hayırlı olsun, hastanenin son olayı derken neyi kastettiniz acaba merak ettim?allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalla. cekirge dorukta evrim aydın varmış sanırım iyi onu düşünüyorum da o hastanenein son olayından sonra korkuyorum acaba yersiz mi korkum
Allah korusun .o anne ve bebeğin kaderi öyleymiş herkes böyle bir talihsizlik yasicak diye bişey yok .doktorunuz ne uygun görüyorsa o olur .rabbim korusun ucunuzude veSiz bahsedince şimdi bende okudum tırstım cuma bende epudurella doğuma giricem inş kötü bişi olmaz
Yıldırım dorukta öncelikle gizem yıldırım ve nuray boyar hakkında iyi diyorlar.Kızlar yildirim dorukta kimi önerirsiniz?
Yıldırım dorukta öncelikle gizem yıldırım ve nuray boyar hakkında iyi diyorlar.
Ben de gizem hanım için denemiştim ama çok yoğundu en erken 3 hafta sonra diyorlardı,, randevu almak istediğiniz tarihten çok önce deneyin.ben nuray boyara gitmiştim, biraz resmi duruyor. gizem hanım için randevu alayım birde olmazsa.
Allah korusunArkadaslar merhaba, cekirge dorugu bence de tercih etmeyin, yakin bi arkadasim geçen ay 40 haftalik bebegini kaybetti o hastanede, 40 hafta doldugu halde doktr bekleyelim demis 41 de tekrar kontrole gittiklerinde bebegin öldüğünü öğrendiler..arkadasım çok kötü psikolojisi bozuldu bebeğin herşeyi hazırdı, Allah kimsyee yasatmasın..
Çok tesekkur ederimFehmi yavuzer detaylı ultrason konusunda teşhisi en ıyi diye biliyorum kendim tecrübe etmedim cevremden duyduğum kadarıyla .hayırlı olsun bebis
Jale gürlülerÖnereceğiniz muayenehanesine gittiğiniz birileri var mı kızlar?
Jale gürlüler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?