- Konu Sahibi cansuaslan
-
Bu arada aldiniz mi randevu?
Gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...
Henüz almadım çünkü fikrimi değiştirdim jale hanıma gidicem onu da cuma gunu arasam salı gününe verirler Ins.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirlisi olsun:)
Jale hanim hangi hast.?
Allah sizden razi olsun..
Gunduzden beri kara kara dusunuyorum. Ne uapsam? Hata yaparmiyim gitmemekle diye...
Cok tesekkurler:)
Allahim sizede saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Aminn
saolun aminnn, hepimiz sagliklica kavusalim insallah meleklerimize ..
fransadayim hersey anlattigim gibi,hamilelik boyunca 3 kere giriliyor ekografiye( dr un istegine bagli 4 de olabiliyor)
ikiz durumu yada baska sorun varsa tabi o zaman is degisiyor ama ben kizimi 3 ekografiyle dogurdum hiç sorun yokdu çunku,oglumdada son ayda sorun gorduler zirt pirt bakdilar yoksa oda belli aylardaydi kontrolleri , buyuk bi sehirde yasiyorum,o kadar jinekolog var sadece 1 tanesinde ekografi varmis, digerlerinde yok..
gereksiz islem olarak goruyorlarmis,bi yandan dogru :)
ALlah sagliklica kucaginiza almayi ansip etsin insallah ..
saolun aminnn, hepimiz sagliklica kavusalim insallah meleklerimize ..
fransadayim hersey anlattigim gibi,hamilelik boyunca 3 kere giriliyor ekografiye( dr un istegine bagli 4 de olabiliyor)
ikiz durumu yada baska sorun varsa tabi o zaman is degisiyor ama ben kizimi 3 ekografiyle dogurdum hiç sorun yokdu çunku,oglumdada son ayda sorun gorduler zirt pirt bakdilar yoksa oda belli aylardaydi kontrolleri , buyuk bi sehirde yasiyorum,o kadar jinekolog var sadece 1 tanesinde ekografi varmis, digerlerinde yok..
gereksiz islem olarak goruyorlarmis,bi yandan dogru :)
ALlah sagliklica kucaginiza almayi ansip etsin insallah ..
merhaba bursalı tatlı hamişler
ben de acıbadem hastahanesinde, aylin Karahasan'a gidiyorum şimdilik.
bilginiz var mı acaba...
giden gören oldu mu kendisini... fikriniz nedir...
ssvd (sezaryen sonrası vajinal doğum) yapmak istiyorum. pek sıcak bakmadı sanki... bu konuda önerebileceğiniz başka bi doktor var mı?
bilginiz var mı acaba...
ssvd (sezaryen sonrası vajinal doğum) yapmak istiyorum. pek sıcak bakmadı sanki... bu konuda önerebileceğiniz başka bi doktor var mı?
bilginiz var mı acaba...
Arkadaslar bugun zuhal hanimdan randevu aldim.
25 temmuza
Hayirlisi olsun diyorum en azindan bir kere deneyecegiim.
Cansuaslan sen neyaptin? Jale hanimdan randevu aldin mi gittin mi?
Slm bebeğinizin hayırlı olsun Ins.
Bahsettiğiniz doktor hakkında birebir tecrübem yok fakat bursada dr arastirdigimda internet ortamında ismini cok kez okudum.hakkınızda hayirlisi olsun .
Sezeryan sonrası vajinal dogum derken ılk dogumunuz sezeryan simdi normal yapmak istiyorsunuz dogrumu anladım ?
Hayırlı olsun.bir tanıdığım onda doğum yaptı çok memnun kalmış banada tavsiye etmişti ama acıbadem bana pahalı geldi.sizin özel sigortanızmı var
Hayırlısı olsun Ins.cok uzak tarihe atmış ama olsun denemiş olursun dediğin gibibende yarın aricam ayın 15 ine Ins.
Insallah guzel gecer:)
Peki sen yarin aradiginda direk 15 ine alabilecek misin?
Aldım az onceinşallah guzel şeyler duyarız :)
Mrb hamişler bende bursada pembe mavide feride Hanım'a gidiyorum çokkkk memnunum doktorumdan önerebilirim herkese . Güler yüzlü bir hanım kendisi her konuda soğuk kanlı bir insan benim gibi panik birisine çokk iyi geliyorrrr
kızlar bende uludaguniversitesinde tedavi görüyordum fakat Ahmet yılmazdan randevu aldım 14 ne medicalparkın ama dışarıdan gidicem ofisine kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?