Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
KIZLAR NERDESİNİZZZZZZ:20:

anladık kış havalar soğuk yataktan çıkamıyo insanda burayı ihmal etmeyin :17:

bebekim naber paşam nasıl bakim sen nasılsın :38:

selam kızlar kendini nacizane tanıtayım,26 yaşındayım,muhasebeciyim,nişanlıyım ,30.06.2012 kısmetse düğünüm,buluşma anketine oy vericem ama kapalı sanırım bence kent meydanı en merkezi yer...
hoş geldin..
canım kayınvalide değil çocuk istemiyo... rahat vermiyo hiç...:2:
pardonn:)
ilk önceleri rahattılar tabi nasıl olsa bakılıyo çalışılıyo maaşlar birikiyo şimdi çocuk ne anne istiyo ne baba bide ikizler olunca tam fiyasko oldu psikolojisi çocuğun..ayrıca kyınvalide benim 1 tanesine bakcakmış ilk başlarda tartışma konusuydu bizim evde ben çalıştım 2 ay doğum yaptıktan doğumumda erken oldu zaten neyse uzatmayayım müsait olunca yazarım işten ayrılınca neymiş efendim kayınv. 1 tanesine ben 1 tanesine bakıcam ama 1.katta kayınv. yanında değil kendi katımda 3.katta bebekleri ayırmaya kalktı üstüme geldiler sonuç olarak ben böyle bişeye izin vermem dedim baya bi tartışma oldu eşimde kayınv taraftarıydı çünkü eltinin oğlu 1 tane bebekle olunca duruyomuş 2 bebeği istemiyormuşşşşşşş....tabi zor oldu ama sonuçta bebeklerimi büyüttüm çok şükürrrrrr.....erken doğum yaptım ayrı bebekler küvezde ayrı dert ayrıca oğlum beyin kan. geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu şantı var kızımda 2 kere gözlerden ameliyat oldu ALLAHıma çok şükür ki doktorları şaşırttılar hele oğlum neler neler dendi destek olunacağına yapmadığını bırakmadı ama çekiyo şimdi..kayınv.
çok geçmiş olsunn çok üzüldüm okudukça:((
Eki Görüntüle 583996

:1::1::1::1::1::1::52::52::52::52::52::52::9::9::9::9:ayyilyyyyyyyyyyyyy bayılacammmmmmmmmmmmmmmm:52::52::52:
dün bunu paylaştım facemde:)))) ama senin tahminin tuttumu desemkiii bilemedimmm:)))
İyi canım senden naber :) ben iyiyim de paşa biraz rahatsız, üsüttük herhalde zorlanıp duruyo biraz.

geçmiş olsun canım kıyamam:((

kızlar nabersiniz bakalım..
bugün aldım oğlumu kurstan eve bıraktım talhayı, ardayla sevcana gittikkkk:)))
ama haksever seni kutluyorumm:46::46:
çok güzeldiiii herşey,önü açık bir evde oturuyor perdeye neyim gerek yok:19:
evinin manzarası bizim inşaatı görüyor:) şevval çokkk tatlı herşey çok güzeldi...
bir kahve içmeye diye konuştuk ama hanımzade döktürmüş:))
ardam biraz fazla girişken olduğu için oyuncaklara izin almadan el attığı için:)
şevval sonunda ağlayarak patladı oyy kıyamam ya:((
ama benim oğlumda erkekliğini göstererek herşey için özür dilerim dedi:55::55::55:
birde yarın izim tatil başlıyor allah nasip ederse,benimde regl dönemim o yüzden tampon arayışına girdim ve bulamadım çıldırıcaktım dün bugünde sordum bir kaç ecz..
neyse sevcana bahsettim meğerse onda varmışşş:16::16:ayy çok sevindimm..bulunmaz hint kumaşım oldu..
utandım azcukk ama teşekkür ediyorum burdanda yoksa eşime söylemezdimm:17::17: ve bu yüzdende yarın alamazdım:))
neyse kızlar öyle işte günün kısa ve net özeti:))

Son düzenleme:
$024.webp Eki Görüntüle 584845
bu odayı bu hale getiren ardadır:))

Son düzenleme:
$027.webp
$030.webp
şevval: önüne baksana oğlum nereye bakıyonn:17::
$031.webp
şevval:elimdekini kafana patlatayımmıı??arda:aldım aldımmm:))))
$032.webp
all tamam tamam kıyamam sana:38::38:

İyi canım senden naber :) ben iyiyim de paşa biraz rahatsız, üsüttük herhalde zorlanıp duruyo biraz.

geçmiş olsun paşama canım kıyamam nası üşüttün bebekim hoş evden cıkmasa bile nefesin rüzgarını bile alıyo alcak olan cocuk cok geçmiş olsun cnaım:50:

hoş geldin..

pardonn:)

çok geçmiş olsunn çok üzüldüm okudukça:((

dün bunu paylaştım facemde:)))) ama senin tahminin tuttumu desemkiii bilemedimmm:)))

geçmiş olsun canım kıyamam:((

evinin manzarası bizim inşaatı görüyor:) şevval çokkk tatlı herşey çok güzeldi...
ardam biraz fazla girişken olduğu için oyuncaklara izin almadan el attığı için:)
ama benim oğlumda erkekliğini göstererek herşey için özür dilerim dedi:55::55::55:
birde yarın izim tatil başlıyor allah nasip ederse,benimde regl dönemim o yüzden tampon arayışına girdim ve bulamadım çıldırıcaktım dün bugünde sordum bir kaç ecz..
neyse sevcana bahsettim meğerse onda varmışşş:16::16:ayy çok sevindimm..bulunmaz hint kumaşım oldu..
utandım azcukk ama teşekkür ediyorum burdanda yoksa eşime söylemezdimm:17::17: ve bu yüzdende yarın alamazdım:))

vay vay vayyyyyy içime doğmuş dimekkk:23: gerçekten böyle huylarım var özellikle bana söylenmeyen şeyler içime doguyo sanki cok yaşıyorum böle durumlar :44:
ama bugün buluşma olsaydı cidden eşimi anatolyuma gezmeye getircektim çaktırmadanda yanınıza kaycaktım çünkü o elektronige girer ben dükkanlara ayrılırız bazen öle yapcaktım en son çare:23:

off ya ben sizle cok buluşmak istiyorum gelelim gidelim evlerde en rahat evlerde buluşuruz daha sı varmı sokak arıyoruz kendimize bu kış kıyamette :31:

ben bu eşimi nasıl ikna edicem yahu cok seviyorum sizi :ssz:görmek istiyorum çok kıskandım çatladım valla:ssz::ssz:

KIZLAR NERDESİNİZZZZZZ:20:

anladık kış havalar soğuk yataktan çıkamıyo insanda burayı ihmal etmeyin :17:

bebekim naber paşam nasıl bakim sen nasılsın :38:
Burdayım canım geldimmm:1::10:Bugün eşimle dışardaydık akşam geldik eve.Anca oturabildim topik başına:1:Bu arada süpriz gelişmler buluşmalar olmuş :1::10:
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine Allah'a emanet ol öpüyorum :16::54::3:
geçmiş olsun paşama canım kıyamam nası üşüttün bebekim hoş evden cıkmasa bile nefesin rüzgarını bile alıyo alcak olan cocuk cok geçmiş olsun cnaım:50:

vay vay vayyyyyy içime doğmuş dimekkk:23: gerçekten böyle huylarım var özellikle bana söylenmeyen şeyler içime doguyo sanki cok yaşıyorum böle durumlar :44:
ama bugün buluşma olsaydı cidden eşimi anatolyuma gezmeye getircektim çaktırmadanda yanınıza kaycaktım çünkü o elektronige girer ben dükkanlara ayrılırız bazen öle yapcaktım en son çare:23:

off ya ben sizle cok buluşmak istiyorum gelelim gidelim evlerde en rahat evlerde buluşuruz daha sı varmı sokak arıyoruz kendimize bu kış kıyamette :31:

ben bu eşimi nasıl ikna edicem yahu cok seviyorum sizi :ssz:görmek istiyorum çok kıskandım çatladım valla:ssz::ssz:
Benim içime doğmadı canım resimlerini görünce öğrenmiş oldum:1:Hayırlısı canım ya vardır bundada bir hayır.Buluşuruz inşallah uygun bir zamanda:34::16:
İyiyiz canım sizlerden ne haber buluşma gerçekleşmiş:1:İyi etmişsiniz güzel geçmiştir eminim değişiklik olmuştur sizin için.:34:
Eki Görüntüle 584851
Eki Görüntüle 584859
şevval: önüne baksana oğlum nereye bakıyonn:17::
Eki Görüntüle 584865
şevval:elimdekini kafana patlatayımmıı??arda:aldım aldımmm:))))
Eki Görüntüle 584872
all tamam tamam kıyamam sana:38::38:

Allah bağışlasın minnoşlarınızı:nazar::emir_bebek::emir_bebek:Güzel bir hatıra olarak kalır bu fotoları:34:

Bu fıstıkla yakışıklı kiminn böylee maşallah !!! :nazar:
Kızlar keşke görüşseydik hava kötü değildi bugün.. Kar da yoktu.. Kent meydanı tıklın tıklımdı bugün. Çocuklar için aktivite de yapmışlar anneler çocuklarını animasyonculara bırakır geziyorlardı rahat rahat. Neyse canımız sağolsun elbet buluşuruz :29:

günaydın kızlarrrrrrrrrr
iyi haftalar herkeseeeee:16::16::16:
ay maşallah paşayla prensese çok tatlılar :nazar: ay şaka maka koacaman olmuşlar yaa zaman ne çabuk geçiyor ardayı ilk gördüğümde küçücüktü:nazar:

Günaydın kızlar herkese :))
umarım herkes iyidir....

Kaderim inşallah tatiliniz güzel geçer arkadaşım. Bavul hazırlamanın arasında bize de vakit ayırdığın için teşekkürler. Çok memnun olduk her zaman bekleriz...

Kızlar hepinizi beklerim evime :)

Şevval baya bi Ardayı sayıkladı hatta babasına anlattı. nayemlerimi(kalemlerimi) aldı diye. Kalemleri onun herşeyi anlatamam yaa... Defteriyle beraber Her yere taşır :)) yuvarlak ve çizgi yapar durur.

Dedim, kızım neden ağladın o kadar, çok şaşırdım dedim. Diyo ki, kalemlerimi eve götürcek sandım anne :1: Her kes sen mi len dedim :57:

selam kızlar kendini nacizane tanıtayım,26 yaşındayım,muhasebeciyim,nişanlıyım ,30.06.2012 kısmetse düğünüm,buluşma anketine oy vericem ama kapalı sanırım bence kent meydanı en merkezi yer...

Hoş geldin aramıza meslektaşım :1: Allah tamamına erdirsin, bizde düğüne gelelim bakalım...

ilk önceleri rahattılar tabi nasıl olsa bakılıyo çalışılıyo maaşlar birikiyo şimdi çocuk ne anne istiyo ne baba bide ikizler olunca tam fiyasko oldu psikolojisi çocuğun..ayrıca kyınvalide benim 1 tanesine bakcakmış ilk başlarda tartışma konusuydu bizim evde ben çalıştım 2 ay doğum yaptıktan doğumumda erken oldu zaten neyse uzatmayayım müsait olunca yazarım işten ayrılınca neymiş efendim kayınv. 1 tanesine ben 1 tanesine bakıcam ama 1.katta kayınv. yanında değil kendi katımda 3.katta bebekleri ayırmaya kalktı üstüme geldiler sonuç olarak ben böyle bişeye izin vermem dedim baya bi tartışma oldu eşimde kayınv taraftarıydı çünkü eltinin oğlu 1 tane bebekle olunca duruyomuş 2 bebeği istemiyormuşşşşşşş....tabi zor oldu ama sonuçta bebeklerimi büyüttüm çok şükürrrrrr.....erken doğum yaptım ayrı bebekler küvezde ayrı dert ayrıca oğlum beyin kan. geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu şantı var kızımda 2 kere gözlerden ameliyat oldu ALLAHıma çok şükür ki doktorları şaşırttılar hele oğlum neler neler dendi destek olunacağına yapmadığını bırakmadı ama çekiyo şimdi..kayınv.

Çok geçmiş olsun Allah bir daha göstermesin ayy çok zor yaa... Hep prematüre doğdukları için olmuştur sanırım bunlar. Yinede Maşallah diyelim çok olumlu ilerlemeler olmuş. İnaşallah daha da iyi olsunlar...

Nasıl evlat ayrılır acaba :(( Evlat ayırıyorlar birde torunda ayırıyorlar :(( Allahtan hiç korkmuyor bu insanlar ya...

Canım çok geçmiş olsun yaa.....
fıtık ameliyatı da olmuşsunuz. Çok mu ağlıyor, ağladığından oluyor genelde fıtık...
Ablacım bir şey falan gerekliyse bak her zaman ilk aklına ben geleyim. Kendini bursa da yanlız hissetme. görüşemesekte varlığımı hep bil.

Back
X