- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR NERDESİNİZZZZZZ
anladık kış havalar soğuk yataktan çıkamıyo insanda burayı ihmal etmeyin
bebekim naber paşam nasıl bakim sen nasılsın![]()
hoş geldin..selam kızlar kendini nacizane tanıtayım,26 yaşındayım,muhasebeciyim,nişanlıyım ,30.06.2012 kısmetse düğünüm,buluşma anketine oy vericem ama kapalı sanırım bence kent meydanı en merkezi yer...
pardonn:)canım kayınvalide değil çocuk istemiyo... rahat vermiyo hiç...:2:
çok geçmiş olsunn çok üzüldüm okudukçailk önceleri rahattılar tabi nasıl olsa bakılıyo çalışılıyo maaşlar birikiyo şimdi çocuk ne anne istiyo ne baba bide ikizler olunca tam fiyasko oldu psikolojisi çocuğun..ayrıca kyınvalide benim 1 tanesine bakcakmış ilk başlarda tartışma konusuydu bizim evde ben çalıştım 2 ay doğum yaptıktan doğumumda erken oldu zaten neyse uzatmayayım müsait olunca yazarım işten ayrılınca neymiş efendim kayınv. 1 tanesine ben 1 tanesine bakıcam ama 1.katta kayınv. yanında değil kendi katımda 3.katta bebekleri ayırmaya kalktı üstüme geldiler sonuç olarak ben böyle bişeye izin vermem dedim baya bi tartışma oldu eşimde kayınv taraftarıydı çünkü eltinin oğlu 1 tane bebekle olunca duruyomuş 2 bebeği istemiyormuşşşşşşş....tabi zor oldu ama sonuçta bebeklerimi büyüttüm çok şükürrrrrr.....erken doğum yaptım ayrı bebekler küvezde ayrı dert ayrıca oğlum beyin kan. geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu şantı var kızımda 2 kere gözlerden ameliyat oldu ALLAHıma çok şükür ki doktorları şaşırttılar hele oğlum neler neler dendi destek olunacağına yapmadığını bırakmadı ama çekiyo şimdi..kayınv.
dün bunu paylaştım facemde:)))) ama senin tahminin tuttumu desemkiii bilemedimmm:)))
İyi canım senden naber :) ben iyiyim de paşa biraz rahatsız, üsüttük herhalde zorlanıp duruyo biraz.
İyi canım senden naber :) ben iyiyim de paşa biraz rahatsız, üsüttük herhalde zorlanıp duruyo biraz.
hoş geldin..
pardonn:)
çok geçmiş olsunn çok üzüldüm okudukça(
dün bunu paylaştım facemde:)))) ama senin tahminin tuttumu desemkiii bilemedimmm:)))
geçmiş olsun canım kıyamam(
kızlar nabersiniz bakalım..
bugün aldım oğlumu kurstan eve bıraktım talhayı, ardayla sevcana gittikkkk:)))
ama haksever seni kutluyorumm
çok güzeldiiii herşey,önü açık bir evde oturuyor perdeye neyim gerek yok
evinin manzarası bizim inşaatı görüyor:) şevval çokkk tatlı herşey çok güzeldi...
bir kahve içmeye diye konuştuk ama hanımzade döktürmüş:))
ardam biraz fazla girişken olduğu için oyuncaklara izin almadan el attığı için:)
şevval sonunda ağlayarak patladı oyy kıyamam ya(
ama benim oğlumda erkekliğini göstererek herşey için özür dilerim dedi
birde yarın izim tatil başlıyor allah nasip ederse,benimde regl dönemim o yüzden tampon arayışına girdim ve bulamadım çıldırıcaktım dün bugünde sordum bir kaç ecz..
neyse sevcana bahsettim meğerse onda varmışşşayy çok sevindimm..bulunmaz hint kumaşım oldu..
utandım azcukk ama teşekkür ediyorum burdanda yoksa eşime söylemezdimmve bu yüzdende yarın alamazdım:))
neyse kızlar öyle işte günün kısa ve net özeti:))
Burdayım canım geldimmmKIZLAR NERDESİNİZZZZZZ
anladık kış havalar soğuk yataktan çıkamıyo insanda burayı ihmal etmeyin
bebekim naber paşam nasıl bakim sen nasılsın![]()
Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine Allah'a emanet ol öpüyorumİyi canım senden naber :) ben iyiyim de paşa biraz rahatsız, üsüttük herhalde zorlanıp duruyo biraz.
Benim içime doğmadı canım resimlerini görünce öğrenmiş oldumgeçmiş olsun paşama canım kıyamam nası üşüttün bebekim hoş evden cıkmasa bile nefesin rüzgarını bile alıyo alcak olan cocuk cok geçmiş olsun cnaım
vay vay vayyyyyy içime doğmuş dimekkkgerçekten böyle huylarım var özellikle bana söylenmeyen şeyler içime doguyo sanki cok yaşıyorum böle durumlar :44:
ama bugün buluşma olsaydı cidden eşimi anatolyuma gezmeye getircektim çaktırmadanda yanınıza kaycaktım çünkü o elektronige girer ben dükkanlara ayrılırız bazen öle yapcaktım en son çare
off ya ben sizle cok buluşmak istiyorum gelelim gidelim evlerde en rahat evlerde buluşuruz daha sı varmı sokak arıyoruz kendimize bu kış kıyamette
ben bu eşimi nasıl ikna edicem yahu cok seviyorum sizigörmek istiyorum çok kıskandım çatladım valla
![]()
İyiyiz canım sizlerden ne haber buluşma gerçekleşmişkızlar nabersiniz bakalım..
bugün aldım oğlumu kurstan eve bıraktım talhayı, ardayla sevcana gittikkkk:)))
ama haksever seni kutluyorumm
çok güzeldiiii herşey,önü açık bir evde oturuyor perdeye neyim gerek yok
evinin manzarası bizim inşaatı görüyor:) şevval çokkk tatlı herşey çok güzeldi...
bir kahve içmeye diye konuştuk ama hanımzade döktürmüş:))
ardam biraz fazla girişken olduğu için oyuncaklara izin almadan el attığı için:)
şevval sonunda ağlayarak patladı oyy kıyamam ya(
ama benim oğlumda erkekliğini göstererek herşey için özür dilerim dedi
birde yarın izim tatil başlıyor allah nasip ederse,benimde regl dönemim o yüzden tampon arayışına girdim ve bulamadım çıldırıcaktım dün bugünde sordum bir kaç ecz..
neyse sevcana bahsettim meğerse onda varmışşşayy çok sevindimm..bulunmaz hint kumaşım oldu..
utandım azcukk ama teşekkür ediyorum burdanda yoksa eşime söylemezdimmve bu yüzdende yarın alamazdım:))
neyse kızlar öyle işte günün kısa ve net özeti:))
Eki Görüntüle 584851
Eki Görüntüle 584859
şevval: önüne baksana oğlum nereye bakıyonn:
Eki Görüntüle 584865
şevval:elimdekini kafana patlatayımmıı??arda:aldım aldımmm:))))
Eki Görüntüle 584872
all tamam tamam kıyamam sana![]()
selam kızlar kendini nacizane tanıtayım,26 yaşındayım,muhasebeciyim,nişanlıyım ,30.06.2012 kısmetse düğünüm,buluşma anketine oy vericem ama kapalı sanırım bence kent meydanı en merkezi yer...
ilk önceleri rahattılar tabi nasıl olsa bakılıyo çalışılıyo maaşlar birikiyo şimdi çocuk ne anne istiyo ne baba bide ikizler olunca tam fiyasko oldu psikolojisi çocuğun..ayrıca kyınvalide benim 1 tanesine bakcakmış ilk başlarda tartışma konusuydu bizim evde ben çalıştım 2 ay doğum yaptıktan doğumumda erken oldu zaten neyse uzatmayayım müsait olunca yazarım işten ayrılınca neymiş efendim kayınv. 1 tanesine ben 1 tanesine bakıcam ama 1.katta kayınv. yanında değil kendi katımda 3.katta bebekleri ayırmaya kalktı üstüme geldiler sonuç olarak ben böyle bişeye izin vermem dedim baya bi tartışma oldu eşimde kayınv taraftarıydı çünkü eltinin oğlu 1 tane bebekle olunca duruyomuş 2 bebeği istemiyormuşşşşşşş....tabi zor oldu ama sonuçta bebeklerimi büyüttüm çok şükürrrrrr.....erken doğum yaptım ayrı bebekler küvezde ayrı dert ayrıca oğlum beyin kan. geçirdi 2 kere beyin ameliyatı oldu şantı var kızımda 2 kere gözlerden ameliyat oldu ALLAHıma çok şükür ki doktorları şaşırttılar hele oğlum neler neler dendi destek olunacağına yapmadığını bırakmadı ama çekiyo şimdi..kayınv.
Eki Görüntüle 584851
Eki Görüntüle 584859
şevval: önüne baksana oğlum nereye bakıyonn:
Eki Görüntüle 584865
şevval:elimdekini kafana patlatayımmıı??arda:aldım aldımmm:))))
Eki Görüntüle 584872
all tamam tamam kıyamam sana![]()