• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
kız sen ne açık sözlüsün böyle.... :1::1::1:
Biz, cuma akşamı yatağa girip, pazartesi sabahı çıktığımızı bilirim, ama ben hiç söylüyor muyum?:16:
EDEPSÜZ! :9:

günaydın geç kaldım geç kaldımmmmmmmmmmmm:52::52:

kkya daldım edepsüz mü hahayttttttttt:1:

ben şu kk enleri yarışmalarına uyuz oldum nie ben yokum o listelerde:37::37::37: hoş herkez sadıcını secmiş hıhh:19:

bence en güzel avatar yarışması yapılsın 1. olurum :51:

ben gidiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10:

günaydın geç kaldım geç kaldımmmmmmmmmmmm:52::52:

kkya daldım edepsüz mü hahayttttttttt:1:

ben şu kk enleri yarışmalarına uyuz oldum nie ben yokum o listelerde:37::37::37: hoş herkez sadıcını secmiş hıhh:19:

bence en güzel avatar yarışması yapılsın 1. olurum :51:

ben gidiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10:

günaydın canım hadi sana hayırlı işlerrr:16:

Günaydın!!!! :))))))

günaydın canım nasılsın:16:

kız sen ne açık sözlüsün böyle.... :1::1::1:
Biz, cuma akşamı yatağa girip, pazartesi sabahı çıktığımızı bilirim, ama ben hiç söylüyor muyum?:16:
EDEPSÜZ! :9:

yok artık :26: kız sabahtan akşama kadar olsa neyse de bu neeeeeeeeeeeee iki gün :52::52::52:

evet canım ya kısmet herşey benimde sınavım böyleymiş...ben ofis asistanıydım doğumdan sonra 2 ay çalıştım kendi annem de çalışıyodu benim için işten ayrıldı bana geldi yardıma anca 2 ay dayanabildim annemde öle tabi.. neyse iyiki bırakmışım yoksa bebeklerim aşağı yukarı mahvolcakmış...şimdi çok zekiler çok şükürrr rabbime herkes öle diyo küvezde erken doğumdan kalanlar yaşıtlarını yakalayabiliyo diyolar ama benimkiler ameliyatlı küvez sıkıntılı geçti algı zeka olarak yaşıtlarıyla aynı ama fiziksel olarak sürünüyoruz şimdilik...inşallah oda olacak.. yaza kadar.....

çok şükür canım toparlanmışlar ya işallah büyüsünler yine başlarsın çalışmaya

nasılsın canım... :)
oğluşların nasıl... ayy nası güzel kelime oğluşların :DDD
bende kızlarım diyebilecekmiyim acaba.

sağol canım iyiym sen nasılsın oğlanlarım da iyi çok şükür biri yaramazlık peşinde diğeri ders peşinde uğraşıp duruyorlar işte
ay işallah canım allah sana da göstersin tez zamanda ikinci çocuğu çok ara verme de arama sonra benim gibi :16:

sağol canım iyiym sen nasılsın oğlanlarım da iyi çok şükür biri yaramazlık peşinde diğeri ders peşinde uğraşıp duruyorlar işte
ay işallah canım allah sana da göstersin tez zamanda ikinci çocuğu çok ara verme de arama sonra benim gibi :16:

Allah sağlık sıhhat versin inşallah hepsine. Şimdilik düşünmüyorum canım yaa çok isterdim ama malesef yaa... Allah izin verirse artık 2. yi ev borcum bitince yapıcam :1:

günaydın canım hadi sana hayırlı işlerrr:16:

günaydın canım nasılsın:16:

yok artık :26: kız sabahtan akşama kadar olsa neyse de bu neeeeeeeeeeeee iki gün :52::52::52:

çok şükür canım toparlanmışlar ya işallah büyüsünler yine başlarsın çalışmaya

İşin şakası kız.... Tövbe yarabbim :1: muhabbete bak... Hiç burada konuşacağım şeyler değil...

İşin şakası kız.... Tövbe yarabbim :1: muhabbete bak... Hiç burada konuşacağım şeyler değil...

alemsin canım ya tabiki yani yeri değil burası şaka şaka:52::52:

Allah sağlık sıhhat versin inşallah hepsine. Şimdilik düşünmüyorum canım yaa çok isterdim ama malesef yaa... Allah izin verirse artık 2. yi ev borcum bitince yapıcam :1:

amin canım cümlemizinkine :nazar: ama işte canım valla bir fırsatını bulursan hiç bekleme bizde öyle yaptık yok evi yapalım o bitsin falan filan derken zaman geçti işte sonra da böyle aradık yaş farkları da çok oldu aralrında öyle olunca işte hep hayat mücadelesi illaki bişeyleri erteliyoruz böyle hayırlısı artık canım :nazar:

alemsin canım ya tabiki yani yeri değil burası şaka şaka:52::52:

amin canım cümlemizinkine :nazar: ama işte canım valla bir fırsatını bulursan hiç bekleme bizde öyle yaptık yok evi yapalım o bitsin falan filan derken zaman geçti işte sonra da böyle aradık yaş farkları da çok oldu aralrında öyle olunca işte hep hayat mücadelesi illaki bişeyleri erteliyoruz böyle hayırlısı artık canım :nazar:

Bende çok isterdim ama düşüncesizce hareket etmek istemem. 1. sindeki gibi biz bakarız diyende yok :) Bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye kardeştir çok kardeş olarak bunu çok iyi biliyorum. Hatta ben hep isterdim 3 çocuğum olsun. Ama şartlar böyleyken çok bencillik olur yaa yoksa Allah kalbimi biliyor :(

Sahi siz ne yaptınız Canım reel evlerine baktınız mı?... Konut kredisi oranları çok düştüyaa... Çok karlı şimdi almak...

Son düzenleme:
Bende çok isterdim ama düşüncesizce hareket etmek istemem. 1. sindeki gibi biz bakarız diyende yok :) Bir çocuğa verilebilecek en güzel hediye kardeştir çok kardeş olarak bunu çok iyi biliyorum. Hatta ben hep isterdim 3 çocuğum olsun. Ama şartlar böyleyken çok bencillik olur yaa yoksa Allah kalbimi biliyor :(

Sahi siz ne yaptınız Canım reel evlerine baktınız mı?... Konut kredisi oranları çok düştüyaa... Çok karlı şimdi almak...

tabiki canım ama bu devirde gerçekten çok zor çocuk hele bir de bakanın olmazsa çalışamazsan daha da zor o nedenle hep tartıp biçiyoruz öyle hareket ediyoruz ya sağlık olsun canım bir kardeşi olsun da o da yeter kardeşsiz çok zor çünkü benim eşim tek çocuk bu nedenle zorluğunu çok iyi biliyor hatta şuan 3. üyü bile düşünüyor :27::27:
canım daha bakmadık o taraflara eşim şuan çalışmıyor evde sınavlara hazırlanıyor şu sınavalrı bir atlatalım sonra bir işini düzenini kursun ondan sonra bakıcaz bişeyler bakalım

meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım sayılır kk yı kesfetmeye calişiyorum. aynı zamanda hamile kalmaya dun adet gunumdu adet gunmde doktra gttm gelecegini bildigm için.klomen verdi.12.gunu tekrardan kontrle gdcem ve ona göre hareket edip catlatma ignesi vurulucam. muayene ettgnde 1 yumurtam catlammişti.siz hangi doktora gidiyorsunuz bursada.

tabiki canım ama bu devirde gerçekten çok zor çocuk hele bir de bakanın olmazsa çalışamazsan daha da zor o nedenle hep tartıp biçiyoruz öyle hareket ediyoruz ya sağlık olsun canım bir kardeşi olsun da o da yeter kardeşsiz çok zor çünkü benim eşim tek çocuk bu nedenle zorluğunu çok iyi biliyor hatta şuan 3. üyü bile düşünüyor :27::27:
canım daha bakmadık o taraflara eşim şuan çalışmıyor evde sınavlara hazırlanıyor şu sınavalrı bir atlatalım sonra bir işini düzenini kursun ondan sonra bakıcaz bişeyler bakalım

ohh hadi inşallah :)) Allah nasip etsin.
kpss ye falan mı hazırlanıyor. Allah yolunu açık etsin.

ohh hadi inşallah :)) Allah nasip etsin.
kpss ye falan mı hazırlanıyor. Allah yolunu açık etsin.

amin canım aminnnnnnnnnnn.......
yok canım kpss değil benim eşim gümrük müşavir yardımcısı şuan da da gümrük müşavirliği sınavına hazırlanıyor 29 ocakda sınava girecek kısmetse

İnşallah hakettiği sonucu alır. Allah utandırmasın.

amin canım ya işallah çok zor bir sınav ve son hakkı o nedenle işi falan bıraktı geçen sene kazanmıştı ama soru iptali olunca bir soru ile kaybetti ve şuanda o sınavla ilgili makhkemelikler ordan da mahkeme sürüyor halen o yüzden bu sene çok azmetti kesin almam lazım diyor işallah allahım çabaalrını boşa çıkarmaz

amin canım ya işallah çok zor bir sınav ve son hakkı o nedenle işi falan bıraktı geçen sene kazanmıştı ama soru iptali olunca bir soru ile kaybetti ve şuanda o sınavla ilgili makhkemelikler ordan da mahkeme sürüyor halen o yüzden bu sene çok azmetti kesin almam lazım diyor işallah allahım çabaalrını boşa çıkarmaz

Bir sorumu? :(( iyi tırlatmamış adam.
İnşallah kazanır canım. Gümrükte maaşlar çok iyi :1:

çok şükürrrr gerçekten bana ihtiyaçları çokmuş zamanla öğreniyo insan farkında oluyo şuan için iş hayatımda yok iyim ben böle herkes beni bak çocuklarını nasıl büyütmüş diye takdir etsin istiyorum .....en başta bana söylenenleri yutsunlar istiyorum.....
Çocukların büyüsünde tekrar işe girersin. Zaten bebeklerinin en çok sana ihtiyaçları var belli ki. Fiziksel özellikleri de aman bırak geri kalsın şimdilik, maşallah bak zeka olarak aynı diyorsun :nazar: en önemliside bu değil mi.

çok şükürrrr gerçekten bana ihtiyaçları çokmuş zamanla öğreniyo insan farkında oluyo şuan için iş hayatımda yok iyim ben böle herkes beni bak çocuklarını nasıl büyütmüş diye takdir etsin istiyorum .....en başta bana söylenenleri yutsunlar istiyorum.....

Canım millet konuşacak muhabbet her zaman bulur. Sen boşver doğru olanı yapmışsın. Eğer çocukların normal dünyaya gelselerdi çalışman onlar adına güzel olurdu, ama senin büyütmen gerekliymiş daha iyi olmuş.

ben kolemnde 2.ayımda hamile kaldım jimerde türkan yavuza gidiyodum....çok beğenerek..
meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım sayılır kk yı kesfetmeye calişiyorum. aynı zamanda hamile kalmaya dun adet gunumdu adet gunmde doktra gttm gelecegini bildigm için.klomen verdi.12.gunu tekrardan kontrle gdcem ve ona göre hareket edip catlatma ignesi vurulucam. muayene ettgnde 1 yumurtam catlammişti.siz hangi doktora gidiyorsunuz bursada.

Bir sorumu? :(( iyi tırlatmamış adam.
İnşallah kazanır canım. Gümrükte maaşlar çok iyi :1:

kız tırlatmazmı neler atlattık yaşadık adam 6 ayda zor geldi kendine vallahi hala bile aklına geldikçe sinir oluyor napalım o zaman kısmet değilmiş işallah bu sene kısmetimizde varsa olur

tabiki canım hiçbirzaman hiçkimse senin baktığın gibi bakamazdı çocukalrına sen doğru olanı yapmışın canım boşver milletin dediklerini de takma kafana inan yıpranan sen olurusn herkes lafını söyler çekilir kenara ama olan sana olur allahım evlatalrını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin onlarla kıvandırsın seni canım:nazar:

Back
X