• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Dinlenmişsinizdir ne güzel... Kız vallahi mahçup ediyorsun, naptımki inan hiç gerek yok bu kadar teşekküre.
İşini görmüş olması beni dahada mutlu etti. Rahattı yani :27: ayy sanki bana rahat değilmiş gibime geliyor :D ne biliyim aman neyse...

canım ya hiç rahat değildi yani benmi yanlış yere soktum anlamadım:52::52::52:
ya doğru yerdi ama ne bilim anlamadımki normalde hiç yokmuş gibi havuza girip çıkınca sular aşağı doğrı akınca..
aman dedim nolii acıma ve bir basınç oldu aşağı doğru, battı birazda ama olsun gülü seven dikenine katlanırmış:1:
ilk gün çok tedirgindim arkamdan gelen varsa onun beni geçmesini bekleyip hem aynalara baktım popomu dönüp dönüp:53::53:
ama sonra alıştım sadece havıuzdan çıkınca aaaaa diye bağırsaım geldi:))
birde ben çok huyluyum iç çamaşırımı bile ona gçöre seçerim tanga manga giymemem hiç,
rahatsız olurum ben sorun bende olabilir:51::51:
ama hiç sızma olmadı sadece bir ara çok korktum meğerse oturduğum yer lekeliymiş:52::52:

oy oyyyyyyyyyyyyy kimle gemişşşşşşşşş kimleeeeeeeeeeee

:54:kaderim ojgeldin gevşemişindir hamamlarda gız parlamışın valla senelerin kiri gitmiş:52::52::52: hamamda karılar nası bayılıyodu kuzum:1: ojgeldin valla sizsiz sessiz topik gelinde ortalı karıştırın:51:

:54:semiha hg canım sende yerleştinmi iyi misin güle güle saglıkla kışın sıcak yazın üfür üfür otur inşallah:38:

baharım,sevcanım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mucuk mucukkk

ay belim kopuyo yahuuu:50:adet için ilaç içtim o bitti bi sökülemedi ee 5buçuk ayın adeti artık nolmuştur içerde bilmem bi ataydım dılara iyidi:19:

sevcan ne tamponmuş hee çok merak ettim:37::9::9:

Dinlenmişsinizdir ne güzel... Kız vallahi mahçup ediyorsun, naptımki inan hiç gerek yok bu kadar teşekküre.
İşini görmüş olması beni dahada mutlu etti. Rahattı yani :27: ayy sanki bana rahat değilmiş gibime geliyor :D ne biliyim aman neyse...

ya doğru yerdi ama ne bilim anlamadımki normalde hiç yokmuş gibi havuza girip çıkınca sular aşağı doğrı akınca..
aman dedim nolii acıma ve bir basınç oldu aşağı doğru, battı birazda ama olsun gülü seven dikenine katlanırmış:1:
ilk gün çok tedirgindim arkamdan gelen varsa onun beni geçmesini bekleyip hep aynalara baktım popomu dönüp dönüp:53::53:
birde ben çok huyluyum iç çamaşırımı bile ona gçöre seçerim tanga manga giymemem hiç,
ama hiç sızma olmadı sadece bir ara çok korktum meğerse oturduğum yer lekeliymiş:52::52:

eve gelir gelmez eşim çocukları alıp berbere götürdü,
bende rahatça yaptım işimi akşamada annem yemeğe çağırdı oraya gidecezz ama nerdeyse gelirler..
kızlar özledim sizi ee nezaman ve nerede buluşuyoruzzzzzz şaka şaka:52::52::52:
ay ben yokumya ortalık hiç karışmamış:52::52:

deliii:51::52::52:

Hahaahhh sen yoksun ya topiğimiz duruldu... Biz ikimiz zaten yürüyen bomba arkadaşım....
SAVULUNNNNNN... sevcanla kaderim geliyor.......

Baharım karamukum bebekimde olsa ne güzel olurdu..........

ben bennnnnnnnnnnn:14::14::19::19::19:

ilk gün çok tedirgindim arkamdan gelen varsa onun beni geçmesini bekleyip hep aynalara baktım popomu dönüp dönüp:53::53:

:))))ayyy Allahım güldürdün beni.
millet onu ped yerine kullanıyormuş, sakıncalıymış ama sürekli kullanmak.
Ben olsaydım kesin ipini mipini koparırdım bu sakarlıkla sonrada tövbe tövbe maşayla çekerdik içerden, sen iyi idare etmişsin.
hadi cnm hiç giymezmisin.. :27:
Bizdeki muhabbete gel....
Neyse yüzyüzede konuşabiliriz bu muhabbetleri.

:54:kaderim ojgeldin gevşemişindir hamamlarda gız parlamışın valla senelerin kiri gitmiş:52::52::52: hamamda karılar nası bayılıyodu kuzum:1: ojgeldin valla sizsiz sessiz topik gelinde ortalı karıştırın:51:

:54:semiha hg canım sende yerleştinmi iyi misin güle güle saglıkla kışın sıcak yazın üfür üfür otur inşallah:38:

ay belim kopuyo yahuuu:50:adet için ilaç içtim o bitti bi sökülemedi ee 5buçuk ayın adeti artık nolmuştur içerde bilmem bi ataydım dılara iyidi:19:

5,5 ay mı? aayy canım yaa çok zordur eminim :(( üzmek için demiyom ben nasıl şişerdim vallahi. Gelsin diye yapmadığım kalmazdı.

Hee ne tampon yaa gel sana da hediye ediyim fabrikam var benim :52::52:

Son düzenleme:
Hahaahhh sen yoksun ya topiğimiz duruldu... Biz ikimiz zaten yürüyen bomba arkadaşım....
SAVULUNNNNNN... sevcanla kaderim geliyor.......

Baharım karamukum bebekimde olsa ne güzel olurdu..........
yürüyen bombaaaaaaa:52:

çocuğu bıraktım eşime azcuk hamamda rahatça keseleneyim diye şöyle gevşeyim diye ama olmuyor ya ben utanıyorum:17:
çırıl çıplak olacanki rahatça keselenecenn,
bayanaların olduğu havuzu tercih ettim ben arada eşimin oğlumun gönlünüde yaptım ara ara gezdim,
kaydıraktan kaydım ooo çocuk gibiyim,birde eşime küstüm hep ben bakıyom ardaya sen kayıyon diye:52::52:
eşimde aldı ardayı bir saat deli gibi kaydım talhamla:52::52:
tabi tamponda nerden geldiğini anlamadı:52::52:

çocuğu bıraktım eşime azcuk hamamda rahatça keseleneyim diye şöyle gevşeyim diye ama olmuyor ya ben utanıyorum:17:
bayanaların olduğu havuzu tercih ettim ben arada eşimin oğlumun gönlünüde yaptım ara ara gezdim,
kaydıraktan kaydım ooo çocuk gibiyim,birde eşime küstüm hep ben bakıyom ardaya sen kayıyon diye:52::52:

ayy ne güzel yaa eğlenmişsiniz... bunalmadınız dimi. hani böyle buhardan felen. parlamışsınızdır ama kaplıca suyu çok iyi derler.
Tamponda demiştir nerden düştüm bu kadının eline :37:

Ben olsaydım kesin ipini mipini koparırdım bu sakarlıkla sonrada tövbe tövbe maşayla çekerdik içerden, sen iyi idare etmişsin.
ayyy evet ya nasıl kullanıyorlarsa,
sankim hala içimde:))))))))
belkim senede 1 kere yada 2:17::17:

Son düzenleme:

:20:aranızda konuşmak yok herşey burda konuşulcak dökün tangaları tamponları ortaya:1::1:

yavrucum sen zaten iki saattir aşağıdasın görüyorum seni...:54::54:

nabım cok işim var yeni geldim iştenn:50:

5,5 ay mı? aayy canım yaa çok zordur eminim :(( üzmek için demiyom ben nasıl şişerdim vallahi. Gelsin diye yapmadığım kalmazdı vallahi.

Hee ne tampon yaa gel sana da hediye ediyim fabrikam var benim :52::52:

:ssz:benimki zati tıkalı yılda 2-3 kere gelcek bide baraj kursam allama bida gelmez eşim bile diyo ne güzel biz hiç ped parası vermiyoz diyo:23:çakla bak ne düşünüyo:1::1:

:52::52:bende çok kayıyorum aqua parklara bayılırım kaya kaya suya pat pat düşe düşe bikeresinde kasıklarım patlıcaktı nerdeyse :17: bide ayakalrımı karnıma cekip tramplem mi ne halttı onun adı ondan atlama ya bayılıyom ben ayakalrımı dibe vurup yukarı cıkmak cuk zevkli ayy cnaım çekti:1:

:20:aranızda konuşmak yok herşey burda konuşulcak dökün tangaları tamponları ortaya:1::1:

nabım cok işim var yeni geldim iştenn:50:

:ssz:benimki zati tıkalı yılda 2-3 kere gelcek bide baraj kursam allama bida gelmez eşim bile diyo ne güzel biz hiç ped parası vermiyoz diyo:23:çakla bak ne düşünüyo:1::1:

:52::52:bende çok kayıyorum aqua parklara bayılırım kaya kaya suya pat pat düşe düşe bikeresinde kasıklarım patlıcaktı nerdeyse :17: bide ayakalrımı karnıma cekip tramplem mi ne halttı onun adı ondan atlama ya bayılıyom ben ayakalrımı dibe vurup yukarı cıkmak cuk zevkli ayy cnaım çekti:1:

Geçen cumartesi sen bizim muhabbetleri duymalıydın tam senlik şeylerdi Özgem :D bizden öğreneceğin çok şey var dermişiiim...:27::27:

bu ped ve tanga üzerine çok şeyler diyebilirdim ama neyse burası yeri diill...

konuyu değiştiriyorum. Eee Özge ne yemek var. :)
Kaderim sen annendesin. ohh iyisin. Kocan yarın gidecek mi işe...

Yılbaşında ne yapacaksınız kızlar........

ayyy evet ya nasıl kullanıyorlarsa,
sankim hala içimde:))))))))
belkim senede 1 kere yada 2:17::17:

:)) bende regleden regle normal giyiyom.:17::17::37:

hahhaaaaaaaa:1::1::1::1::1:ay koptummmmmmmm:9::9:

bende sölim bali ben baksır gb olanlar varya onalrdan giyerim normalde yani nası disem:)) hahaaa du anlatamıyom gösterim
$L_31-241-19_O.webp

böle bişi yani:52::52:

ama gerektiği yerde gerekeni giyerim kocikime:51:

ben evlenirken hep mikili felan almıştım çamaşırlarımı sonra evlenince iç çamaşırı sattım katalogtan ordan örendim neler varmış nelerrrrrrrrrrrr:17:aldım hem sattım hem kendisime aldım şimdi bisürü var:12::12::12:

ayy ne güzel yaa eğlenmişsiniz... bunalmadınız dimi. hani böyle buhardan felen. parlamışsınızdır ama kaplıca suyu çok iyi derler.
Tamponda demiştir nerden düştüm bu kadının eline :37:
çok sıcağa dayanamadımm ben,derece derece yapmışlar 30 derece olana girebildim,
parladımm ama henüz eşim parladığımı değerlendiremedi malum 2 çocukla bir yerde,odaları ayrıydı güya ama kapısı yok yani duvardan bölmüşler,bakalım parladığımı ne zmaan anlayacak:52::52:
:)) bende regleden regle normal giyiyom.:17::17::37:
hadi yaaaaa:53: duyunca özeniyorum ama vallahi bana göre değil,
çekiştirmekten adama cilve neyim yapamam ben:19::19:

Geçen cumartesi sen bizim muhabbetleri duymalıydın tam senlik şeylerdi Özgem :D bizden öğreneceğin çok şey var dermişiiim...:27::27:

bu ped ve tanga üzerine çok şeyler diyebilirdim ama neyse burası yeri diill...

konuyu değiştiriyorum. Eee Özge ne yemek var. :)
Kaderim sen annendesin. ohh iyisin. Kocan yarın gidecek mi işe...

Yılbaşında ne yapacaksınız kızlar........

tamda yeri burası hengi sapık erkek bu topiği bulabilirki merake tmeyin kızlar güvendeyiz rahat olun:33:

bende yemek derken ne yeme ana yemek yokk:52: yeşil mercimek corbası var yemek niyetinede kakalıcam içine papates dogradım sabahın köründe onu yaptım bide makarna yaparım şimdik nabım ya yorgunummmmmmmmm:19:

hahhaaaaaaaa:1::1::1::1::1:ay koptummmmmmmm:9::9:

bende sölim bali ben baksır gb olanlar varya onalrdan giyerim normalde yani nası disem:)) hahaaa du anlatamıyom gösterim
Eki Görüntüle 589829

böle bişi yani:52::52:

ama gerektiği yerde gerekeni giyerim kocikime:51:

ben evlenirken hep mikili felan almıştım çamaşırlarımı sonra evlenince iç çamaşırı sattım katalogtan ordan örendim neler varmış nelerrrrrrrrrrrr:17:aldım hem sattım hem kendisime aldım şimdi bisürü var:12::12::12:

ulan şak diye açtım sayfayı önüme geldi eklemesene kızım anladık seni biz :))))

Bana tam tersi g-string çok rahat geliyor yaa...:17::17:

ulan şak diye açtım sayfayı önüme geldi eklemesene kızım anladık seni biz :))))

Bana tam tersi g-string çok rahat geliyor yaa...:17::17:

aaa cık cık cıkk ayıp ayıp g stingide biliyo bak bak:1::1::1:bende az önce baksır yazınca gördüm g stingin ne dimek oldunu önü var arkası yok dimekmiş:9::9::9::9:ayyyyyyyyyyyyyy tutmayın beniiii:9::9::9::9::52::52:

Back
X