- 15 Ocak 2009
- 4.663
- 108
- 173
meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım sayılır kk yı kesfetmeye calişiyorum. aynı zamanda hamile kalmaya dun adet gunumdu adet gunmde doktra gttm gelecegini bildigm için.klomen verdi.12.gunu tekrardan kontrle gdcem ve ona göre hareket edip catlatma ignesi vurulucam. muayene ettgnde 1 yumurtam catlammişti.siz hangi doktora gidiyorsunuz bursada.
bursada da nagihana göstermeyen yok he
nagihan evet gidene kadar ne dicamı düşünüyodum çıkıncada eve kadar ne dediğini öle hızlı konuşuyoki ama sor tekrar tekrar söler iyi doktor yani normal gebeliklerde hiç aşılama yaptı da tuttu diyen duymadım yani ama çok dogurttu tanıdıklardan görümcem 2 cocunu orda dogurdu iyi işte normal gebeliklerde
jimere hiç gitmedim bilmiyorum:44:
sende bi sorun varmı tedavi mi olcaksın yuksa hamile kalmayı düşünüyorumda bi kontrol mu ettirim diyosun anlayamadım 16 aydır korundunmu yrnimi istiyosunuz ben 23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim osmangazide merinostan az aşada çifte havuzlarda oturuyorum ben anaokulu öğretmeniyim çalışıyoyum öle işte bizde bebek için uğraşıyoruzda avatarımda oldugu gb![]()
bursalılar selaaam :)
Günaydın kızlar....
Aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz!
![]()
günaydın kızlarr

ben ilk oğlumda jale gürlülere gitmiştim ve de çok ama çoooooooookk memnunum şiddetle tavsiyue ederim