• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım sayılır kk yı kesfetmeye calişiyorum. aynı zamanda hamile kalmaya dun adet gunumdu adet gunmde doktra gttm gelecegini bildigm için.klomen verdi.12.gunu tekrardan kontrle gdcem ve ona göre hareket edip catlatma ignesi vurulucam. muayene ettgnde 1 yumurtam catlammişti.siz hangi doktora gidiyorsunuz bursada.

:1:bursada da nagihana göstermeyen yok he:17:

nagihan evet gidene kadar ne dicamı düşünüyodum çıkıncada eve kadar ne dediğini öle hızlı konuşuyoki ama sor tekrar tekrar söler iyi doktor yani normal gebeliklerde hiç aşılama yaptı da tuttu diyen duymadım yani ama çok dogurttu tanıdıklardan görümcem 2 cocunu orda dogurdu iyi işte normal gebeliklerde:19:

jimere hiç gitmedim bilmiyorum:44:

sende bi sorun varmı tedavi mi olcaksın yuksa hamile kalmayı düşünüyorumda bi kontrol mu ettirim diyosun anlayamadım 16 aydır korundunmu yrnimi istiyosunuz ben 23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim osmangazide merinostan az aşada çifte havuzlarda oturuyorum ben anaokulu öğretmeniyim çalışıyoyum öle işte bizde bebek için uğraşıyoruzda avatarımda oldugu gb:51::52::52:

bursalılar selaaam :)

Günaydın kızlar....

Aramıza yeni katılanlar hoş geldiniz!

:54::54::54:

günaydın kızlarr :16::16::16:herkeseeee:46:

ben ilk oğlumda jale gürlülere gitmiştim ve de çok ama çoooooooookk memnunum şiddetle tavsiyue ederim:16:

ooofffffffffffffff yaaaaaaa canım sıkıldı:14::14::14: kayınvalidemle görüştüm şimdi küçük oğluş rahatsız gibiymiş burnu akıyomuş birazda ateşi var gibi çok da huysuz dedi bakalım akşama götürcez heralde yine dr a :50::50::50::50:

ooofffffffffffffff yaaaaaaa canım sıkıldı:14::14::14: kayınvalidemle görüştüm şimdi küçük oğluş rahatsız gibiymiş burnu akıyomuş birazda ateşi var gibi çok da huysuz dedi bakalım akşama götürcez heralde yine dr a :50::50::50::50:

Ayyy kıyamam yaaa canım benim üzülme. Tabi ki hasta olacaklar olmadan nasıl büyürler. Rabbim daha kötülerinden saklasın.
Canım tam iyileşmemişmiydi. Bronşiti. Acaba o mu tekrarladı yoksa yeni bir hastalık mı?
Birde diş çıkarırkende çocuklar nezle gibi oluyor, tabii ateşte. Söylesene annene ağzına iyice bir baksın bakalım.

Ayyy kıyamam yaaa canım benim üzülme. Tabi ki hasta olacaklar olmadan nasıl büyürler. Rabbim daha kötülerinden saklasın.
Canım tam iyileşmemişmiydi. Bronşiti. Acaba o mu tekrarladı yoksa yeni bir hastalık mı?
Birde diş çıkarırkende çocuklar nezle gibi oluyor, tabii ateşte. Söylesene annene ağzına iyice bir baksın bakalım.

amin canım tabiki allah beterinden saklasın sağolasın ya bronşiiti geçtide arada öksürüyodu dr akıntı var genizde ondan arada öksürü demişti belki dediğin gibi dişten de olabilir ama ben akşam kendim de bakmıştım ama daha öyle ele gelir birşey yok pazaretsi akşamı ben onu yıkamıştım o zaman titredi biraz üşüdü heralde ondan nezle oldu sanırım :50::50:

amin canım tabiki allah beterinden saklasın sağolasın ya bronşiiti geçtide arada öksürüyodu dr akıntı var genizde ondan arada öksürü demişti belki dediğin gibi dişten de olabilir ama ben akşam kendim de bakmıştım ama daha öyle ele gelir birşey yok pazaretsi akşamı ben onu yıkamıştım o zaman titredi biraz üşüdü heralde ondan nezle oldu sanırım :50::50:

Tekrar geçmiş olsun canım. İnsan daha nasıl davranacağını şaşırıyor.
Benimde 15 gün yıkamadığım oldu şimdilerde.
önceden yani seninki gibi bebekken hastayken yıkardım özellikle iyi olurdu çocuk, şimdi iyiyken yıkıyorum hasta, ayyy işte büyüyorlar ama ne büyümek. Gecede huysuzlanır Sabırlar diliyorum canım.

Çok geçmiş olsun umarım iyi olmuştur canım:nazar::34::emir_bebek:

günaydın kızlar:ssz:

koca gece dört döndüm uyuyamadım. hani diyodumya müdire gelmiyo ben bakıyorum yerine koştur koştur bi haftada bittim resmen... neyse dün biri geldi müdire o olcak ama görseniz hitler gb emirler yağdırıyo etrafa:50: yani sıkı yönetim var... planları tamamen değiştirdik dün koca gün yeni bi sistem oluşturmaya çalıştık ...ve olan bana oldu 10 sınıf var yarımşar dsaatten saat 10buçukta bi başlıcam derse saat 4e kadar bi öğlen yarım saat boşlum var ondada hem yemek yimem lazım hem namaz kılmam lazım:ssz::ssz: bide benim o ders saatime göre cocukların ders alma saatlerini ayarladık o kadar karışlıkkki iki elim kanda olsa devamsızlık yapamam ben gitmezsem bütün sistem çöker:ssz::ssz::ssz:etkinlik odası yaptık eski benim çalıştım gb güzel cocukların bütün sınıfların eşyalarını oraya tasıdık 10 sınıfında cocuklar her sınıf kendi saatinde etkinlik odasına gelicek :52:onların ilk gelişi olcak ama ben muhtemelen aynı dersi 10.kez yapıyo olcam:52:hergün 1 - 2 redbull içmem lazım:23:ama ben tedaviye başladım tüp bebek için nabcam bilmiyorum ocak 4te bütün belgelerimiz hazır olcak:50:ben dün bütün gün toplantı yaptık ben niye hayır diyemedim ya elim ağzım bağlanıyo sinir oluyorum:19:

bide niye bişiler benim hayatımda güzel gitmiyo ben ...............off neyse..ya sabır............... herşeyde bi hikmet vardır diyip oturucam bazı aksaklıklar bazılarının işini yapmaması ve kualnın üstüne yatması yüzünden hep benim gb tez canlı insanlara olan oluyo aff allahım affffffffffffffffffffffffffffffffffffff:50:

Tekrar geçmiş olsun canım. İnsan daha nasıl davranacağını şaşırıyor.
Benimde 15 gün yıkamadığım oldu şimdilerde.
önceden yani seninki gibi bebekken hastayken yıkardım özellikle iyi olurdu çocuk, şimdi iyiyken yıkıyorum hasta, ayyy işte büyüyorlar ama ne büyümek. Gecede huysuzlanır Sabırlar diliyorum canım.

sağolasın canım eve gidince rahatladım o kadar da önemli bişeyi yokmuş kayınvalidem ateş falan diyice telaşlandım keyfi falan iyiydi akşam uykusunu da uyudu güzel çok şükür iyi yani canım şimdilik :nazar: biraz burnu akıyor bir de arada hapşırıyor işte o kadar

Çok geçmiş olsun umarım iyi olmuştur canım:nazar::34::emir_bebek:

sağolasın canım iyi iyi çok şükür şuan yok önemli bişeyi:nazar:

günaydın kızlar:ssz:

koca gece dört döndüm uyuyamadım. hani diyodumya müdire gelmiyo ben bakıyorum yerine koştur koştur bi haftada bittim resmen... neyse dün biri geldi müdire o olcak ama görseniz hitler gb emirler yağdırıyo etrafa:50: yani sıkı yönetim var... planları tamamen değiştirdik dün koca gün yeni bi sistem oluşturmaya çalıştık ...ve olan bana oldu 10 sınıf var yarımşar dsaatten saat 10buçukta bi başlıcam derse saat 4e kadar bi öğlen yarım saat boşlum var ondada hem yemek yimem lazım hem namaz kılmam lazım:ssz::ssz: bide benim o ders saatime göre cocukların ders alma saatlerini ayarladık o kadar karışlıkkki iki elim kanda olsa devamsızlık yapamam ben gitmezsem bütün sistem çöker:ssz::ssz::ssz:etkinlik odası yaptık eski benim çalıştım gb güzel cocukların bütün sınıfların eşyalarını oraya tasıdık 10 sınıfında cocuklar her sınıf kendi saatinde etkinlik odasına gelicek :52:onların ilk gelişi olcak ama ben muhtemelen aynı dersi 10.kez yapıyo olcam:52:hergün 1 - 2 redbull içmem lazım:23:ama ben tedaviye başladım tüp bebek için nabcam bilmiyorum ocak 4te bütün belgelerimiz hazır olcak:50:ben dün bütün gün toplantı yaptık ben niye hayır diyemedim ya elim ağzım bağlanıyo sinir oluyorum:19:

bide niye bişiler benim hayatımda güzel gitmiyo ben ...............off neyse..ya sabır............... herşeyde bi hikmet vardır diyip oturucam bazı aksaklıklar bazılarının işini yapmaması ve kualnın üstüne yatması yüzünden hep benim gb tez canlı insanlara olan oluyo aff allahım affffffffffffffffffffffffffffffffffffff:50:

günaydın canım valla işin zor allah sabırlar versin sana

selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hoşgelmişler sefa getirmişlerrr
geçmişi takip edemem sanırım
bir tek hakseverim işe başlamış galiba
hayırlı uğurlu olsun...

selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hayırlı uğurlu olsun...

ayy ayyyyy kimler gelmiş.. Hoş gelmiş. :29:
Nasılsınız canım benim :)))
alışabildinmi yeni evine. komşuların nasıl...

sağolasın canım eve gidince rahatladım o kadar da önemli bişeyi yokmuş kayınvalidem ateş falan diyice telaşlandım keyfi falan iyiydi akşam uykusunu da uyudu güzel çok şükür iyi yani canım şimdilik :nazar: biraz burnu akıyor bir de arada hapşırıyor işte o kadar

sağolasın canım iyi iyi çok şükür şuan yok önemli bişeyi:nazar:

günaydın canım valla işin zor allah sabırlar versin sana

Çok sevindim canım. Umarım iyi olur ilerlemez dahada :)

ben geldimmm:3::3:
geçmişi okumak istiyorum biran önce:)
bugün 2 gibi evimdeydim ama şimdi açtım neti
bavulları boşalttım silip süpürdüm dahada işim var ama dayanamadımmm:52::52:
bakalım neler olmuş topikte okuyalım değerlendirelim:10::10:

kıssss yine nerelerdeydin bakimmm:):):)

ayyy inanmıyorum :))) sen demi geldin... Hoşgeldin.
nasıl geçti tatilin...

Son düzenleme:
Burdayım canım geldimmm:1::10:Bugün eşimle dışardaydık akşam geldik eve.Anca oturabildim topik başına:1:Bu arada süpriz gelişmler buluşmalar olmuş :1::10:

Canım geçmiş olsun dikkat et kendine ve bebeğine Allah'a emanet ol öpüyorum :16::54::3:

Benim içime doğmadı canım resimlerini görünce öğrenmiş oldum:1:Hayırlısı canım ya vardır bundada bir hayır.Buluşuruz inşallah uygun bir zamanda:34::16:

İyiyiz canım sizlerden ne haber buluşma gerçekleşmiş:1:İyi etmişsiniz güzel geçmiştir eminim değişiklik olmuştur sizin için.:34:

Allah bağışlasın minnoşlarınızı:nazar::emir_bebek::emir_bebek:Güzel bir hatıra olarak kalır bu fotoları:34:
buluşuruz canımmm inşallah daha çokkkk günler var önümüzde...
günaydın kızlarrrrrrrrrr
iyi haftalar herkeseeeee:16::16::16:
ay maşallah paşayla prensese çok tatlılar :nazar: ay şaka maka koacaman olmuşlar yaa zaman ne çabuk geçiyor ardayı ilk gördüğümde küçücüktü:nazar:
canım 2 aylıktı gördüğünde ,zaman çokkk çabuk geçiyor,
Günaydın kızlar herkese :))
umarım herkes iyidir....

Kaderim inşallah tatiliniz güzel geçer arkadaşım. Bavul hazırlamanın arasında bize de vakit ayırdığın için teşekkürler. Çok memnun olduk her zaman bekleriz...

Kızlar hepinizi beklerim evime :)

Şevval baya bi Ardayı sayıkladı hatta babasına anlattı. nayemlerimi(kalemlerimi) aldı diye. Kalemleri onun herşeyi anlatamam yaa... Defteriyle beraber Her yere taşır :)) yuvarlak ve çizgi yapar durur.

Dedim, kızım neden ağladın o kadar, çok şaşırdım dedim. Diyo ki, kalemlerimi eve götürcek sandım anne :1: Her kes sen mi len dedim :57:
bizde çokk memnun olduk şimdi sıra sende:6:
ayy kıyamam ya,şevval yine süper arda hiç bir oyuncağını vermiyor çok üzülüyorumm:14:
ama okula gidince görecek ebesinin .....:52::52:
Canım çok geçmiş olsun yaa.....
fıtık ameliyatı da olmuşsunuz. Çok mu ağlıyor, ağladığından oluyor genelde fıtık...
Ablacım bir şey falan gerekliyse bak her zaman ilk aklına ben geleyim. Kendini bursa da yanlız hissetme. görüşemesekte varlığımı hep bil.
geçmiş olsun bebek canım çabucak iyileşir inşallah,,
vefalı arkadaşım benim:38:
ALLAH razı olsun canım evet erken dogdukları için 30 haftalık doğum yaptım oldu çektikleri çok şükür şimdi iyiz prof.lar şaşırıyo takdiri ilahi...

evlat ayrılıyo ayrı mesela toruna ne kalmış ama dediğin gibi bu günahı nasıl çekecek bir bilsen hep günahımı aldı eşimle aramızı bozdu ahım var ...hep yalan kadın beni sevmiyomuş zatende ben 5 yıl sonra anladım bende anlamamışım salak gibi çok şükür ikizim olmuş yoksa 1 çocukla kesin boşanırdık az kalsın eltimin oğlu eşime baba diyecekti eşim vardiyalı çalışıyoya bütün gün onunla beraberdi bende ççalışıyodum tabi ....bizim olay oluncada allak bullak olduk çok şükür yeni yeni toparlanıyoruz...:nazar::nazar:
aman ya nasıl kaynanalar var allah muhafaza:14:
canım gitmedim bugün 20-24 ünde mudanyada diş için randövüm vardıya ona gittim dün akşamdan gittik mudanyaya kaldık sabahta doktora gittim 11deydi randvüm öğlen bitti işim okula gitmedim cok cnaım acıdı bugün midem bulanıyo bide agzıma matkap gb şeyleri sokuyo alışkın değilim cok içim bulandı:19:cok güzel ilgileniyo doktor nazımıda cekti ay dur ay yapma felan:53::52: cok kötü bişi ıyggggggggg bide coka z çürük eşim dioki sana kanal tedavisi yapsa bayılırsın düşünemiyorum:50:dayanama galiba çok korktum dişlerim nasıl zangır zangır titriyo dokror iyo nolulii:20:ama cevap veremiyomki agzımda bisürü alet adavat:37::37: aman diş çok zormuş ama bütün dişlerimi diş taşlarını temizledi uzun zmandır gördüğüm en temiz ağız dedi:nazar:zaten özele gidiyorum senede bi adam her gidişimde iltifat edp yolluyodu geçen agzımda yapar cıkınca mudanya devlet hastanesine gittim başıma 2 dolgu cıktı:53: yaptırdım 2 dolgum var beyaz yaptı güzel duruyo:nazar:aman allah düşürmesin dişçiye çok sinir bi durum moralim bozuktu gitmedim işe...ev çamasır dolu onları toplamam lazım:37:bide banyoda işim vardı:17:onu hallettim:12:temis temiss iyi oldu:12::12:
diş ağırsını acısını ben çok iyi bilirim offffff çok kötüü aklıma geldikçe,
hatta bitane dolgm var gidip yaptıramıyorum:((
aminn aminnn:17:ay sorma nefret ediyorum günde 2 kere banyo yapmaktan helede kışın:27:
günde iki keremi:53::53::53:yuhhh:52:
Sorma bir top, birde kalemleri kıymetli. :1:
bizim herşeyimiz kymetlii:14:
kız sen ne açık sözlüsün böyle.... :1::1::1:
Biz, cuma akşamı yatağa girip, pazartesi sabahı çıktığımızı bilirim, ama ben hiç söylüyor muyum?:16:
EDEPSÜZ! :9:
:9::9::9::9:aha bir edepsüz daha:52:
günaydın geç kaldım geç kaldımmmmmmmmmmmm:52::52:

kkya daldım edepsüz mü hahayttttttttt:1:

ben şu kk enleri yarışmalarına uyuz oldum nie ben yokum o listelerde:37::37::37: hoş herkez sadıcını secmiş hıhh:19:

bence en güzel avatar yarışması yapılsın 1. olurum :51:

ben gidiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10:
benim avatraım daha güzell bikerem dettt seninki cinsellik içeriyor benimki seksüpellük:52:
meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım sayılır kk yı kesfetmeye calişiyorum. aynı zamanda hamile kalmaya dun adet gunumdu adet gunmde doktra gttm gelecegini bildigm için.klomen verdi.12.gunu tekrardan kontrle gdcem ve ona göre hareket edip catlatma ignesi vurulucam. muayene ettgnde 1 yumurtam catlammişti.siz hangi doktora gidiyorsunuz bursada.
hoş geldinnn:16:
amin canım ya işallah çok zor bir sınav ve son hakkı o nedenle işi falan bıraktı geçen sene kazanmıştı ama soru iptali olunca bir soru ile kaybetti ve şuanda o sınavla ilgili makhkemelikler ordan da mahkeme sürüyor halen o yüzden bu sene çok azmetti kesin almam lazım diyor işallah allahım çabaalrını boşa çıkarmaz
allah yardımcısı olsun canımm..
Allah seni........ kız işe girince sana bir mutluluk geldi. Hayata bakış açın değişti. Sebepsiz mutlulaştın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ :54::54::54::54::54: gebermeyecise........
:52::52::52:
bursalılar selaaam :)
selamm:3:
günaydın kızlarr :16::16::16:herkeseeee:46:

ben ilk oğlumda jale gürlülere gitmiştim ve de çok ama çoooooooookk memnunum şiddetle tavsiyue ederim:16:
bende bende:ssz:
geçmiş olsun canım inşallah daha iydir

selam kızlarrrrr
ben geldim
yeni gelenler olmuş
hayırlı uğurlu olsun...
hoş geldinnnn ohh nihayet döndün aramıza,kız ne kavgalar ettik hep ben başlattımm,
sen kaçırdın hepsini bu kadar ayrı kalınırmı ama sonunda barıştıkk:16:
kıssss yine nerelerdeydin bakimmm:):):)
afyon kaplıcadaydım kocişimin izni bu tarihe verildi bzide değerlendirelim dedikk:10::10:
ayyy inanmıyorum :))) sen demi geldin... Hoşgeldin.
nasıl geçti tatilin...

güzl geçti ama kaplıcada en fazla 3 gün yeterli oluyor.. nerydese dün gelecektik:27::27:
kadar yani ama sonuç olarak güzeldi,biz geldik otele muazzez ersoy gelecek yılbaşı için onu görmek çok istedimmm:ssz::ssz:
kısmett,,ama senin tamponın çok işe yaradııııı her kullandığımda dua ettim sana senin sayende girdim havuza,,yoksa alamazdım yolumuzun üstünde ecz. yoktu hiçç, kurtarıcım oldun benimm:)))

Son düzenleme:
buluşuruz canımmm inşallah daha çokkkk günler var önümüzde...

canım 2 aylıktı gördüğünde ,zaman çokkk çabuk geçiyor,

bizde çokk memnun olduk şimdi sıra sende:6:
ayy kıyamam ya,şevval yine süper arda hiç bir oyuncağını vermiyor çok üzülüyorumm:14:
ama okula gidince görecek ebesinin .....:52::52:

geçmiş olsun bebek canım çabucak iyileşir inşallah,,
vefalı arkadaşım benim:38:

aman ya nasıl kaynanalar var allah muhafaza:14:

diş ağırsını acısını ben çok iyi bilirim offffff çok kötüü aklıma geldikçe,
hatta bitane dolgm var gidip yaptıramıyorum:((

günde iki keremi:53::53::53:yuhhh:52:

bizim herşeyimiz kymetlii:14:

:9::9::9::9:aha bir edepsüz daha:52:

benim avatraım daha güzell bikerem dettt seninki cinsellik içeriyor benimki seksüpellük:52:

hoş geldinnn:16:

allah yardımcısı olsun canımm..

:52::52::52:

selamm:3:

bende bende:ssz:

geçmiş olsun canım inşallah daha iydir

hoş geldinnnn ohh nihayet döndün aramıza,kız ne kavgalar ettik hep ben başlattımm,
sen kaçırdın hepsini bu kadar ayrı kalınırmı ama sonunda barıştıkk:16:

afyon kaplıcadaydım kocişimin izni bu tarihe verildi bzide değerlendirelim dedikk:10::10:

güzl geçti ama kaplıcada en fazla 3 gün yeterli oluyor.. nerydese dün gelecektik:27::27:
kadar yani ama sonuç olarak güzeldi,biz geldik otele muazzez ersoy gelecek yılbaşı için onu görmek çok istedimmm:ssz::ssz:
kısmett,,ama senin tamponın çok işe yaradııııı her kullandığımda dua ettim sana senin sayende girdim havuza ulennnnnn varmı ötesiiiiiii:52:

Dinlenmişsinizdir ne güzel... Kız vallahi mahçup ediyorsun, naptımki inan hiç gerek yok bu kadar teşekküre.
İşini görmüş olması beni dahada mutlu etti. Rahattı yani :27: ayy sanki bana rahat değilmiş gibime geliyor :D ne biliyim aman neyse...

Son düzenleme:
eve gelir gelmez eşim çocukları alıp berbere götürdü,
bende rahatça yaptım işimi akşamada annem yemeğe çağırdı oraya gidecezz ama nerdeyse gelirler..
kızlar özledim sizi ee nezaman ve nerede buluşuyoruzzzzzz şaka şaka:52::52::52:
ay ben yokumya ortalık hiç karışmamış:52::52:

eve gelir gelmez eşim çocukları alıp berbere götürdü,
bende rahatça yaptım işimi akşamada annem yemeğe çağırdı oraya gidecezz ama nerdeyse gelirler..
kızlar özledim sizi ee nezaman ve nerede buluşuyoruzzzzzz şaka şaka:52::52::52:
ay ben yokumya ortalık hiç karışmamış:52::52:

Hahaahhh sen yoksun ya topiğimiz duruldu... Biz ikimiz zaten yürüyen bomba arkadaşım....
SAVULUNNNNNN... sevcanla kaderim geliyor.......

Baharım karamukum bebekimde olsa ne güzel olurdu..........

Back
X