• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım sayılır kk yı kesfetmeye calişiyorum. aynı zamanda hamile kalmaya dun adet gunumdu adet gunmde doktra gttm gelecegini bildigm için.klomen verdi.12.gunu tekrardan kontrle gdcem ve ona göre hareket edip catlatma ignesi vurulucam. muayene ettgnde 1 yumurtam catlammişti.siz hangi doktora gidiyorsunuz bursada.

hg aramıza yaş boy kilo semt necisin nesin inmisin cinmisin:1:kütük bilgilerini alalım:38:muahhhhhhhhhhh

ben fakülteye gidiyorum şuan
baharda nagihan hanıma
medikalde ahmet beye
art de osman hocaya
falan filan gittim hangi hastane düşünüyosun ona göre doktor sölüyelim allah hemen bebek nasip etsin sorununuz ne ne gb tedaviler oldun hangi testleri yaptırdın yaz yardımcı oluruz bizde acuk jinekolokluk varda:27:

kız tırlatmazmı neler atlattık yaşadık adam 6 ayda zor geldi kendine vallahi hala bile aklına geldikçe sinir oluyor napalım o zaman kısmet değilmiş işallah bu sene kısmetimizde varsa olur

tabiki canım hiçbirzaman hiçkimse senin baktığın gibi bakamazdı çocukalrına sen doğru olanı yapmışın canım boşver milletin dediklerini de takma kafana inan yıpranan sen olurusn herkes lafını söyler çekilir kenara ama olan sana olur allahım evlatalrını sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin onlarla kıvandırsın seni canım:nazar:

Herşeyde vardır bir hayır, hayatınıza atraksyon girmiş... :( inşallah olsun bu defa canım. Canı gönülden diliyorum...
allahım karamukun eşine verdiğin gibi, Benim eşimede hırs ver yarabbim. :1:

hg aramıza yaş boy kilo semt necisin nesin inmisin cinmisin:1:kütük bilgilerini alalım:38:muahhhhhhhhhhh

baharda nagihan hanıma
medikalde ahmet beye
art de osman hocaya
falan filan gittim hangi hastane düşünüyosun ona göre doktor sölüyelim allah hemen bebek nasip etsin sorununuz ne ne gb tedaviler oldun hangi testleri yaptırdın yaz yardımcı oluruz bizde acuk jinekolokluk varda:27:

Allah seni........ kız işe girince sana bir mutluluk geldi. Hayata bakış açın değişti. Sebepsiz mutlulaştın kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz........ :54::54::54::54::54: gebermeyecise........

Son düzenleme:

baharda nagihan hanıma
medikalde ahmet beye
art de osman hocaya

nagihana da gidiyorum ama cok acele konusuyo genede iyi gibi.jimerde erdogana gdiyrum.jimer iyi hoş ama cok pahalı doğum için.hamile kaldıktan sonra dogum belki baharda olur. ataevlerdeym adım betul 24 yasındayım 16 aylık evliym.siz nerelerden.

nagihana da gidiyorum ama cok acele konusuyo genede iyi gibi.jimerde erdogana gdiyrum.jimer iyi hoş ama cok pahalı doğum için.hamile kaldıktan sonra dogum belki baharda olur. ataevlerdeym adım betul 24 yasındayım 16 aylık evliym.siz nerelerden.

:1:bursada da nagihana göstermeyen yok he:17:

nagihan evet gidene kadar ne dicamı düşünüyodum çıkıncada eve kadar ne dediğini öle hızlı konuşuyoki ama sor tekrar tekrar söler iyi doktor yani normal gebeliklerde hiç aşılama yaptı da tuttu diyen duymadım yani ama çok dogurttu tanıdıklardan görümcem 2 cocunu orda dogurdu iyi işte normal gebeliklerde:19:

jimere hiç gitmedim bilmiyorum:44:

sende bi sorun varmı tedavi mi olcaksın yuksa hamile kalmayı düşünüyorumda bi kontrol mu ettirim diyosun anlayamadım 16 aydır korundunmu yrnimi istiyosunuz ben 23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim osmangazide merinostan az aşada çifte havuzlarda oturuyorum ben anaokulu öğretmeniyim çalışıyoyum öle işte bizde bebek için uğraşıyoruzda avatarımda oldugu gb:51::52::52:

:1:bursada da nagihana göstermeyen yok he:17:

nagihan evet gidene kadar ne dicamı düşünüyodum çıkıncada eve kadar ne dediğini öle hızlı konuşuyoki ama sor tekrar tekrar söler iyi doktor yani normal gebeliklerde hiç aşılama yaptı da tuttu diyen duymadım yani ama çok dogurttu tanıdıklardan görümcem 2 cocunu orda dogurdu iyi işte normal gebeliklerde:19:

jimere hiç gitmedim bilmiyorum:44:

sende bi sorun varmı tedavi mi olcaksın yuksa hamile kalmayı düşünüyorumda bi kontrol mu ettirim diyosun anlayamadım 16 aydır korundunmu yrnimi istiyosunuz ben 23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim osmangazide merinostan az aşada çifte havuzlarda oturuyorum ben anaokulu öğretmeniyim çalışıyoyum öle işte bizde bebek için uğraşıyoruzda avatarımda oldugu gb:51::52::52:

agustostan beri calısmalra devam.gecen sene kucuk bi kistim vardı 2 ay yasmn kullandım.adet duzenszlgm de var. naghan duphaston verdi geblk de dusunyrum dye.4 ay kullandım dun jimere gttm o bırak dedi ve klomen kullanıcam adetmn 5.gunu.dun adet oldum. sonra takibe alacak ve catlatma ignesi vurack galiba. dun yumurtlaklarmdan birinn catlamadıgını gördü.nagihan yumurtalıklarımın yavas caliştgnı sölemişti.

agustostan beri calısmalra devam.gecen sene kucuk bi kistim vardı 2 ay yasmn kullandım.adet duzenszlgm de var. naghan duphaston verdi geblk de dusunyrum dye.4 ay kullandım dun jimere gttm o bırak dedi ve klomen kullanıcam adetmn 5.gunu.dun adet oldum. sonra takibe alacak ve catlatma ignesi vurack galiba. dun yumurtlaklarmdan birinn catlamadıgını gördü.nagihan yumurtalıklarımın yavas caliştgnı sölemişti.

hım humm anladım canım daha yumurta takiibndesin inşallah hemen hamiş kalırsın uğraşmak zor bu işlerle hormon testlerin yapıldımı ihmal etme sende eşinde testlerinizi yapın hatta hemen rahimö filmide cekin sorun olup olmadını bil ona göre tedavi ol:31:

hım humm anladım canım daha yumurta takiibndesin inşallah hemen hamiş kalırsın uğraşmak zor bu işlerle hormon testlerin yapıldımı ihmal etme sende eşinde testlerinizi yapın hatta hemen rahimö filmide cekin sorun olup olmadını bil ona göre tedavi ol:31:

hormon testi yaptrdım sorun yok sperm testi yaptrmadı esim daha. ben daha önce yaptrdım sorun cıkmadı dyor.

hormon testi yaptrdım sorun yok sperm testi yaptrmadı esim daha. ben daha önce yaptrdım sorun cıkmadı dyor.

hımm önceden yaptırdım sorun yok derken anlamadım ben ne zman yaptırmışki eşin sperm testini ah bu erkekler amma korkuyolar şu testten bizim ömrümüz geçiyo doktorlarda bi şeyi vermektn tırsıyolar:19:

bursalılar selaaam :)

iyi yapmışsın canım herkes nasıl ? iyi mi? :))

slm :3:hg aramısa kimsin tanıt kendisini :38:nasılımm kendi adıma yorgun ve argınım :37:

hımm önceden yaptırdım sorun yok derken anlamadım ben ne zman yaptırmışki eşin sperm testini ah bu erkekler amma korkuyolar şu testten bizim ömrümüz geçiyo doktorlarda bi şeyi vermektn tırsıyolar:19:

slm :3:hg aramısa kimsin tanıt kendisini :38:nasılımm kendi adıma yorgun ve argınım :37:

adım gökçe..19 yaşındayım bursadanımm :)

adım gökçe..19 yaşındayım bursadanımm :)

hımm ablanız o zman biz ben 23 yaşındayım yaşıtız ama çogumuz evli burda bekar arkadaşlarda var okuyomusun sen canım??evli misin yada bekar gb geldin gözüme du bi alıcı gözüyle bakım:23: :1::1:

alıntı yapmadım ama cevabım betüle
16 aylık evlisin ağustostan beri bebek için uğrasıyorsunuz sanırım ama klomen için bile çok erken korunmasız 1yıl ilişkiden sonra öneriyorlar .
ayrıca daha yapılması gereken bi sürü test vvar önce onlar yapılmalı .
bende gittim jimere erdoğan bey doçent olduğundan muayene ücreti yüksek recep doğanlara gittim
gata çıkışlı disiplinli ve herseyi çok açıklayarak anlatan bi doktor
bende klomen kullandım 2ay kullanmamda hamile kaldım ama 3bucuk yıldan sonra gittim doktora ilk baş bir sürü tahlil
daha sonra adet düzenleyiciler ve en son klomen kullandım fazla kullanılmasıda sakıncalı doktorum 3 defadan fazla kullanılmamalı dedi
yumurta çatlamayıpda kist olarak kalabiliyor medical parkda ahmet beye gidiyorum suan muayenehanesine çokda memnunum tavsiye ederim

alıntı yapmadım ama cevabım betüle
16 aylık evlisin ağustostan beri bebek için uğrasıyorsunuz sanırım ama klomen için bile çok erken korunmasız 1yıl ilişkiden sonra öneriyorlar .
ayrıca daha yapılması gereken bi sürü test vvar önce onlar yapılmalı .
bende gittim jimere erdoğan bey doçent olduğundan muayene ücreti yüksek recep doğanlara gittim
gata çıkışlı disiplinli ve herseyi çok açıklayarak anlatan bi doktor
bende klomen kullandım 2ay kullanmamda hamile kaldım ama 3bucuk yıldan sonra gittim doktora ilk baş bir sürü tahlil
daha sonra adet düzenleyiciler ve en son klomen kullandım fazla kullanılmasıda sakıncalı doktorum 3 defadan fazla kullanılmamalı dedi
yumurta çatlamayıpda kist olarak kalabiliyor medical parkda ahmet beye gidiyorum suan muayenehanesine çokda memnunum tavsiye ederim[.

erdoğan beye ilk gecen sene gtmiştim adet duzenszliğinden.o zamndan daha korkum vardı cocugm olmazsa dye.yazın dusunmeye basladık ama duzenszdi bu sfer naghana gttm dupaston verdi.ugrasyruz ama kısa bi süre coguna göre.ama olmayan her ay kendimi yiyorum.dun gttm anlattım durumu ama ona dusundugum zamanı sölemedm.cunku ben hc korunmadım sadece 2 ay kistm icin dogum kontrol kullandım o kadar. haklısın ama bi önce bebgm olsun istyrum

Canım bunlar bir seferlik yapılıcak işler değilki.Bizde çocuk tedavisi görüyoruz ve 3 aya bir doktor sperm tahlili istiyor.En azından bir kere daha yaptırsın eşin bence:31:
Sorma bir top, birde kalemleri kıymetli. :1:
Tabiki kıymetli olur annesi kolaylıkla para kazanılmıyor:1::34:
kız sen ne açık sözlüsün böyle.... :1::1::1:
Biz, cuma akşamı yatağa girip, pazartesi sabahı çıktığımızı bilirim, ama ben hiç söylüyor muyum?:16:
EDEPSÜZ! :9:
Maşallah sizlere artık konu buralarada geldi demek:1::9::17:
Günaydın!!!! :))))))
İyigeceler:3::1:
günaydın geç kaldım geç kaldımmmmmmmmmmmm:52::52:

kkya daldım edepsüz mü hahayttttttttt:1:

ben şu kk enleri yarışmalarına uyuz oldum nie ben yokum o listelerde:37::37::37: hoş herkez sadıcını secmiş hıhh:19:

bence en güzel avatar yarışması yapılsın 1. olurum :51:

ben gidiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10:
Koşş canım geç kalmadın inşallh ben gündüzleri giremiyorum malum işte oluyorum sabahta erken çıkıyorum oyüzden anca bu saatlerde denk geliyorum:31::34:Doğru senin bu avatarının seçilmesi lazım muhakkak:1::34:
meraba arkadaslar aranıza yeni katıldım sayılır kk yı kesfetmeye calişiyorum. aynı zamanda hamile kalmaya dun adet gunumdu adet gunmde doktra gttm gelecegini bildigm için.klomen verdi.12.gunu tekrardan kontrle gdcem ve ona göre hareket edip catlatma ignesi vurulucam. muayene ettgnde 1 yumurtam catlammişti.siz hangi doktora gidiyorsunuz bursada.
Hoşgeldin canım aramıza.Bizdede çocuk yok 3 yıllık evliyim tedaviye tam başlıyamıyorum bile direk tüp bebek dediler.Ama şimdi bir defada olsa aşılama olsun diyorum bu hafta sonu Aynur hanım var ona gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşım ona gidiyor memnun olduğunu söyledi:34:
Evet katılıyorum Nagihan hanıma gittik kendimi devlet hastaesinde hissettim yanındaki sekreterimi neyse artık onunla aynı masada hastane işi gibi.Birde hızlı konuşuyor yoğun birisi.Ben benim için ayrıntılı vakit ayıracağını sanmıyordum öylede oldu.Oda bizi tüp bebek merkezine yönlendirdi hemen bakalım hayırlısı:31:
bursalılar selaaam :)
A.s :3:
Ne oldu yineeeeee :1::34::44::37:

Back
X