Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .

Biz ihsaniyedeyiz canım, bizim orayı düzenli olarak her akşam ilaçlıyorlar bi akşam 3 kere aynı sokaktan geçti ilaçlama, hoş birde en ufak boş alan kalmadığı için bizim oralarda sivrisinekler yaşayacak yer bulamıyorlardır büyük ihtimallee :)

hoş bulduumm canııımmmm, güneş açtııı yağmur ihtimali suya düştü şimdilikk :)

Off ne olacak halimiz bilmiyorum :2::2::2:
Bu arada daha önceden geldin mi topiğimize ben sankim ilk defa gördüm seni

Selamlar..
Burayı neden görmemişim bugüne kadar. Bursanın yenisi olarak oldukça sıkıcı günler geçirirken ne güzel oldu bu topiğe denk gelmem.
Beni de aranıza alın kızlaaaarrrrr :93:
Hoşgeldin aramıza
Allah mesut etsin ve bebeğinizi size bağışlasın
hoşbulduk kısalrrr...
ben bursalıyım ancak rizede yasıyorum..,
seneye donucez ınsallah...
Hayırlısı olsun gelirsiniz inşallah
Afiyet olsun canım bende yarın çağırıyorum kayınvaldemleri birde eşimin halasını çağırayım dedim onlarla beraber.Oruçtan dolayı olabilir karnının ağrısı eğerki hamile değilsen
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin canım
Bende mudanyada oturuyorum
Allah kolaylık versin canım ramazan ayı bereket ayı
Bu antikayı tanımayan yok vallaha
Sen nerden tanıyon de bakim:)

Canım bizde yeni eve yeni bebek istiyoz,
Tayyip amcam 3 diyor kırmayalım adamı:)
Ama kız istiyoz
Allah gönlünüze göre versin inşallah
Canım benim çok teşekkürler Aminnnn inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versin
Yeni işin hayırlı olsun inşallh senin için iyi ve hayırlı bir iş olur

Günaydın bursanin hatunlarina
Sahura kadar uyumadım yemekten sonrada tv ye daldım uyuyamadim,
Sabah 6 yi buldu uyumam Arda da 8:30 da uyandırdı,
Ben nasıl dayanicam ya yanıma gelip sakın uyma deyip duruyor

Siz neler yapıyorsunuz?
Baharcım sanada kolay gelsin,,
iftar hazırlığı güzel olsada biraz yorucu oluyor:)
Bizde bu aksam Burgaz'da kayınvalidedeyiz,
Siz nerede oturuyorsunuz bahar tam olarak, bizimki feribotun karşısında oturuyor..
Bu gece orada kalalım diyoruz, pazar aksamıda amcamlar çağırdı onlarda kumsazdalar,
Ordan oraya geçicez,,
Ama bugün nasıl uykusuz geçecek bilmiyorum

slm kıslar bnde bursalıyım aranıza yenı katıldım 1,5 bucuk senelık ewlıyım cocugum yok calısyorum piyanistim :) esımde piyanist.cocuk dusunuyoruz ..ksaca tanıttım ıste kendımı :)sıkı dostluklar kurarz ıns burda..hpınıze gunaydın :)

merhaba arkadaslar nasılsınız ?

uzun zamandır yazamıyorum malum bebek alışverişleri, hazırlıkları ve bir yandan sıcaklar mahvolmuş durumdayım resmen...

ramazan günlerinde hamilelerin duaları kabul olurmuş...

rabbimden dileğim tüm bebek isteyenlere bu güzel ve mucize olayı yaşamayı nasip etsin rabbim...

rabbim aratmasın kimseye. tez zamanda karınlarınız bebeklerle dolar inşaAllah...

Sağol canım teşekkür ederim evet dün geldiler ağırladım şükür.Menümü yazayım:)Terbiyeli tavuklu düğün çorba,islim kababı,pirin pilavı,salata,cacık,çilek komposto,kemalpaşa tatlısı yanında dondurma,çay,meyvaCanım biz oraya çok yakın değiliz feribota.
Hoşgeldin aramıza Allah mesut etsin
Negüzel heyecanlı güzel alışverişler.Allah sağlıkla doğum nasip etsin arkadaşımAminnn darısıda bize olmayanlara inşallah

İyiakşamlar nasılsınız görüşmeyeliHaksevercik özlettin kendini mudanyadasın sanırım ama görüşemedik ya.

Günaydınlar..
Topik ölmüş gibi:))

Naber canım...
Akşam Ramazan eğlencesi vardı :) bimin önünde, :) ben parka giderken önünden geçtim ama bakamadım :)) Sen de gördün mü?

Bu arada Pazar günü kuaför ararken canım çıktı ne biçim mahallemiz var bir tane bayan kuaförü bulamadık :) bimin oralarda da gezdik sen evin altında var demiştin ama onu da bulamadık :))))

En son mahalle içine gittik orada kaşlarımı aldırdım ama hiçte beğenmedim yaa, kaşımı adile naşit kaşı gibi yaptı kadın

Merhaba canım.. Evet ama çıkamadım yemekten sonra halsizlik çöktü,
Bizde balkondan seyrettik oğlumla:)
Semazen gösterisi cok güzeldi ilahiler falan çok beğendim..
Canım bizim altımızda var ama memnunmusun dersen değilim,
Ama sayonara pastanesinin arasına açıldı bizim burda giden var ama ben henüz gitmedim..

Semazendemi çıktı ne güzel. Parktan geç çıktık, Vaktim olsaydı uğrardım. Bu günde olacak mı acaba. Kızım sever izlemeyi.

pastanenin caddesine mi? bir daha kine oraya uğrayım...
Son oturduğum iki evde de evimin karşısında kuaför vardı kıymetini bilememişim :)

Canım sayonaranin aralığından girdiğin gibi göreceksin zaten..
Cd. Değil yani..
Bu arada bizim sitenin hemen yanına seyhanlar açılıyor, sayonaraya gelmeden aynı sırada,
Birde engelliler okulu var, onun karşısınıda şaypa geliyor,,
Millet mh. Den haberler bu kadar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…