Bursalılar Sohbete Buyrun Kaynaşalım

22aralık cumartesi günü buluşma nerde olsun??

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
test yaptım kızlar
bişey çıkmadı
aman bu sıralar çıkmasında zaten
kendimize güveniyoruz ama
tabi yine de olur mu olur

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun canım ama İnan gercekten hamilesin sandim:)
Gunün geçmişti sanırım,
Bazen öyle yaniltmalar oluyor,
Bende aksine istiyosan diye rahmin ettim:))

Bu arada röfle fiatlarını ogrendinmi canım
Birde nerelere baktın?

yok değilim çok şükür
istiyorum ama şuan değil
taşınma ve okul telaşımızı bir atlatalım kısmetse

ben bugün ordu evine gitmiştim fiyat almaya
ben normalde kafkasın orada Kuaför Mehmet e yaptırıyordum
sonra mahallede kuaför keşfettim son iki röflemi ona yaptırdım
memnun kalmıştım
şimdi yine dönüp dolaşıp ona yaptırıcam kısmetse...

hg aramıza piyanist hımm karı koca iyimiş hem çalıp hem sölüyosunuzdur sesinde güzelmi

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

İyiakşamlar nasılsınız görüşmeyeliHaksevercik özlettin kendini mudanyadasın sanırım ama görüşemedik ya.

gelemedim canım ya daha dün geldim evime onca kaldım ama gelemedim sanakocik izin vermiyo valanuh dedi peygamber demedi

meşhur parkımız hhaahaaaaaaaaaaaaaa gitmesekte bilmesekte o park bizim parkımızdırrrrrrrrrrrrrrrrlallaaaaaaaaaaaaaaaa

ne alaka diyebilirsiniz ama aklıma geldi...
doğum kontrol hapı kullanan var mı? varsa hangi marka.

yasmin kullan

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnağzın bal yisinnnnnnnnnn

Selamlar..
Burayı neden görmemişim bugüne kadar. Bursanın yenisi olarak oldukça sıkıcı günler geçirirken ne güzel oldu bu topiğe denk gelmem.
Beni de aranıza alın kızlaaaarrrrr :93:

hg bursanın yenisi:))

merhaba hoş geldin sen de.
Kendini tanıtırmısın biraz
evlimisin? Bursanın neresindensin?
yaşın kaç :))

aferim yokluğumu aratmayın öle

bende 23 yaşındayım bende liseden cıkıp hemencik evlendim ama ben cocuk yapamadım malesef çalışıyoruz bakalım kısmet rabbim isteyen herkeze nasibini versin ben özge dediğim gb 23 yaşındayım anaokulu öğretmeniyim 5 senelik evliyim bursa osmangazide oturuyorum çiftehavuzlardabukadar şimdilik memnun oldumm

hoşbulduk kısalrrr...
ben bursalıyım ancak rizede yasıyorum..,
seneye donucez ınsallah...

slmmmmmmmmmmmmmmmmm hg aramıza benimde kıslık soyadım özkan ne alaka yaa ay 50 yaşındaki kadınlar gb hissettim kızlık soyadım diuyince

Osmangazide'nim bende:)
Şehir dışında okuyorum-20 yaşındayım..
Sizler?

hg aramıza canım

mekanı cennet olsun ol tabi yanında sevdiceğiin yanlız bırakma:13:

selam kızlar ben bursadan seda 26 yasındayım aranıza yeni katıldım :) hem acıktan okuyup hem de calısıyorum 5 senelık bır ılıskım var 3-4 ay ıcınde bıseyler olcak gıbı kısmetse :)

hg aramıza canım ee yani olsun artık bişiler 5 sene dile kolar allah kavuştursun hemencik

dünden önceki gece geldim kızlar evime anca dün deli gb temislik yaptık kocikle aman sormayın yazsam yorulurum kakılmışla itilmiş gbydik

adet oldum bengene yok bişi yani randövüm var bugün 11de doktora gidiyorum fakülteye ne güzel baayn dı doktor bu sefer erkek varmış off rabbim yardım etsin yaa sanırım aşılama olcak bakalım ne dicek:26:

bugün doktordan gelincede misafir odamı bitireyim temislik işi bitsin yarın yemeğe çardım arkadaşları ne yapsam acaba:26:fikir verin bana

cuma görümcemler gelcek

cumartesi yeni evlenen amca oğlu eşiyle ablamlarıda çarırım onlarla ilk görüşcez muhabbet çok olsunbide bekar dayı oğlum var staj yapıyo bursada onuda çarcam aradan cıksın

bende haberler böyle yoğunum yani

Canım ben kullanıyorum 2 aydır zaten. Ama yan etkisi oluyor kilo falan değil isteksizlik yapıyor. Mikro gyn kullanıyorum ben, yazzz mı alsam diyorum acaba. Seninkinin markası ne. Sağlık ocağından verilen mi? Acaba bir de onu mu denesem.
bu gün de hap biteli 8. gün adetimin de 4. günü. 7 günden fazla ara verilmemesi lazımmış. Bugün alıp içsem sorun Olur mu?

Herkezte değişik etkiler olabilir.Ben etkilmiş gibi olmayim seni.Ama belli müddet kullananlarda yumurta tembelliği yapıyormuş öle duydum çocuk zor olur sonra diyorlar.Sen bilirsin canım

Evet öyle oluyor hatta hiç yumurta olmaması ihtimalide var. Ama mecburum canım şimdilik buna malesef.

Hoş geldin canım benim... Baya uzun kaldın. İyi rahat ediyorsun ben kalamıyorum kimse de yaa annemler de bile

Üzüldüm canım ama umutlar tükenmiş değil. Rabbim seninde kucağını boş bırakmayacak ben inanıyorum. Olduğunda da sidikli neden beklettin bizi diceksin.

Yemek konusunda hafif bir şeyler yap ta ne yaparsan yap :)) Geçen ablamlar geldiğinde ben çorba, Zeytinyağlı bamya, pilav Birde fırına tavuk patates atmıştım Yanlız püf nokta önce patatesi fırına atacaksın yavaş yavaş pişecek(bir yarım saat) sonra baharatlanmış tavukları üzerine koyup yine yavaş yavaş pişireceksin, Belki hepiniz böyle yapıyorsunuzdur bilemem, ama tavuğu haşlayıp atınca böyle güzel olmuyor :)

Bu arada Yasmini de yeni evliyken denemiştim 4 ay kadar. Oda zaten az olan cins. isteğimi komple sıfırladı ((( şimdi düşünüyorum ne yapıp etsem diye...

hoşgeldin Özge...
hayırlısı bakalım
doktordan gelince haber ver bizede...

Gözün aydın mı? desem, ne desem bilemedim :)))
Yada hayırlısı olsun diyim.

de deeee gözün aydın deee:)))

Sevcan ben hayatımda hiç doğum kontrol hapı kullanmadım.
eşim müsaade etmedi bana.
yardımcı olamayacağım bu konu hakkında sana...

Dr. Sonra gelişmeleri yaz canım,,Aşılama ilk defamı yapılacak?
Birde ben senin Dr. Merak ettim,,herseyin hayırlısı olsun özgecim..
Bu hafta baya yorulacaksın son haftaya niye sıkıştırdın bakimm zor olmayacakmı..
Çorbadan sonra zeytin yağlı sebzeye geçersin sonrada ana yemek yanında pilav..
Cacik yada semizotlu yoğurt olabilir, buz gibide suu afiyett olsunnnnn:))

Canım hapın isminde harf yanlısı olabilir ya cok karışık ismi
Öğlen sonra gidicem gulbahceye ordan alıcam..
Net kesin bilgi veririm sana ve cevremdeki çoğu kisi aynı haptan kullanıyoruz,
Bu arada 8 gun uzun ara olmuş ama saglık ocağı varsa sana yakın, oradan net bilgi alabilirsin..

Semiha ordu evi nerdeydi?
Mehmet'e bende gitmiştim gorumcemin düğününde,
Ama ben bu şiire ysptiricam

Kızlar ben buraya tl, den giriyorum,
Yazım yanlısı harf hatasından belli olabilir:)
Nokta koymuyor bazen:)
Önceki laptopu ben evin merdivenlerinden düşmüştüm laptop la birlikte ikiye ayrılmıştı
Sonra oğlumun okulu notebook vermisti kayit hediyesi,
Onu kullanıyorduk Arda banyoya girip icinde su olan leğene icine atti

Oda çöpe gitti 2 aydır söyledim esime yok size bil.. Deyip durdu,
Aksam bir baktım masanın üstünde koca kutu:)
İcine baktım kırmızı laptop kocişimi seviyorummmm

Son düzenleme:

oooo güle güle kullan
kırmızı laptopunu:)
kırmızı olsun beş lira fazla olsun :)

ordu evi tophane de canım
devlet hastanesine varmadan sağda...

Ta gülbahçeyemi gidiyorsun sağlık ocağına çok uzak gerçekten arabasız çekilmezdi.
İyi mi acaba bende ablama söyleyim de kendi üzerinden bana da alsın bari. Bide onu deniyim nefret ediyorum yaa... (((
bana da uzun gibi geldi. Sağlık ocağı var şirketin yakınında öğlen gitsem mi acaba.

İyi günlerde kullanın lapton'uzu. Kazasız belasız inşallah.
Bizimkide tuşlarını sökmüştü parmaklar incecik tabi hiç zor değil.

Canım gittim geldim bile:)
Arabam var Allah'tan yoksa çekilmez,
Uzak evet ama hem ebe arkadasım orda hem eski evim ordaydi 11 sene oturdum evimde,
cok memnunum özel hastane gibi ilgi alaka,, Oyuzden degistirmedim saglik Ocağini,,
Evi ise kıraya verdik.

Bu arada Reginon muş hapın ismi:)
Hic dikkat etmemişim basitmis

gülbahçe bana öyle tanıdık geldi ki
ama hala düşünüyorum
neresiydi hatırlayamıyorum
hatta gülbahçe kuran kursu vardı
biri bana tarif etsin...

:)) 11 yıl mı dile kolay. Benim eşimde bahar mahallesi çocuğu belki kayınvalidemi bile tanırsınız...
Bilirim Gülbahçeyi Kahyaoğlu pastanesi var. çok tatlısını yedik...
Bu arada yengemle konuştum oda kullanıyordu o haptan elinde yedek varmış bir adet bana verecek bu gün deneyeceğim :)
Eczanede satılıyorsa da bir daha ki ay alırım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…