Hayırlısı olsun canım ama İnan gercekten hamilesin sandim:)
Gunün geçmişti sanırım,
Bazen öyle yaniltmalar oluyor,
Bende aksine istiyosan diye rahmin ettim:))
Bu arada röfle fiatlarını ogrendinmi canım
Birde nerelere baktın?
slm kıslar bnde bursalıyım aranıza yenı katıldım 1,5 bucuk senelık ewlıyım cocugum yok calısyorum piyanistim :) esımde piyanist.cocuk dusunuyoruz ..ksaca tanıttım ıste kendımı :)sıkı dostluklar kurarz ıns burda..hpınıze gunaydın :)
merhaba arkadaslar nasılsınız ?
uzun zamandır yazamıyorum malum bebek alışverişleri, hazırlıkları ve bir yandan sıcaklar mahvolmuş durumdayım resmen...
ramazan günlerinde hamilelerin duaları kabul olurmuş...
rabbimden dileğim tüm bebek isteyenlere bu güzel ve mucize olayı yaşamayı nasip etsin rabbim...
rabbim aratmasın kimseye. tez zamanda karınlarınız bebeklerle dolar inşaAllah...
İyiakşamlar nasılsınız görüşmeyeliHaksevercik özlettin kendini mudanyadasın sanırım ama görüşemedik ya.
Naber canım...
Akşam Ramazan eğlencesi vardı :) bimin önünde, :) ben parka giderken önünden geçtim ama bakamadım :)) Sen de gördün mü?
Bu arada Pazar günü kuaför ararken canım çıktı ne biçim mahallemiz varbir tane bayan kuaförü bulamadık :) bimin oralarda da gezdik sen evin altında var demiştin ama onu da bulamadık :))))
En son mahalle içine gittik orada kaşlarımı aldırdım ama hiçte beğenmedim yaa, kaşımı adile naşit kaşı gibi yaptı kadın
ne alaka diyebilirsiniz ama aklıma geldi...
doğum kontrol hapı kullanan var mı? varsa hangi marka.
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn!!!!!
Rabbim en en en önce Özgeye, Pınara, (isteyen var mı? başka bilmiyorum ama) bebişi nasip etsin, (Mübarek günlerin hatrına duy sesimizi yarabbim....)
ardından sizlere sonra bana inşallah....
Selamlar..
Burayı neden görmemişim bugüne kadar. Bursanın yenisi olarak oldukça sıkıcı günler geçirirken ne güzel oldu bu topiğe denk gelmem.
Beni de aranıza alın kızlaaaarrrrr :93:
merhaba hoş geldin sen de.
Kendini tanıtırmısın biraz
evlimisin? Bursanın neresindensin?
yaşın kaç :))
Zevklee :)
23 yaşındayım.
Osmangazi'de oturuyorum.
Mezun olur olmaz evlendim (Kdz Ereğli'den Bursa'ya gelin geldim).
Evlenir evlenmez çocuk yaptım.
Dünyanın en güzel bebeklerinden birini doğurdum
Bursa'da sudan çıkmış balık misaliyim.
Kendimi kısaca anlatmak kolay da sizleri tanımak biraz zor olacak sanırım :)
hoşbulduk kısalrrr...
ben bursalıyım ancak rizede yasıyorum..,
seneye donucez ınsallah...
Osmangazide'nim bende:)
Şehir dışında okuyorum-20 yaşındayım..
Sizler?
Kızlar bugün çok kötü bir haber aldım erkek arkadaşımın dedesi bir süredir hastaydı ve vefat etmiş çalıştığım için izinde alamadım kısmetse iş çıkışı gideceğim onu yalnız bırakmak istemiyorum dedesine çok düşkündü ve aşırı derece de üzgün
ölüm ne kadar yakınımızda hayattayken sevdiklerimizle daha fazla vakit geçirmeli daha çok sevmeliyiz sonra hiç dönmemek üzere uçup gidiyorlar
selam kızlar ben bursadan seda 26 yasındayım aranıza yeni katıldım :) hem acıktan okuyup hem de calısıyorum 5 senelık bır ılıskım var 3-4 ay ıcınde bıseyler olcak gıbı kısmetse :)
Ben kullanıyorum,arkadaşımla gitmiştim saglık Ocağı'na arkadasım kullanıyor,,
Sende kullan dedi,,Ebede bir kere kullan memnun kalmazsan bırakırsın demişti,
Ve o gun bugündür kullanıyorum 6 ay oldu ve hic bir yan etkisi olmadı,,
62 kiloyla başladım kullanmaya şuandada kilom aynı
Hatta hapım bitti Perşembeye kadar almam lazım:)
Saglık ocağı biraz uzak bizim mh. Değil ama yarın gidip alıcam..
Bence kullan canım pre... Spral'den hamile kalanı duydum ama haptan kalanını duymadım
Herkezte değişik etkiler olabilir.Ben etkilmiş gibi olmayim seni.Ama belli müddet kullananlarda yumurta tembelliği yapıyormuş öle duydum çocuk zor olur sonra diyorlar.Sen bilirsin canım
test yaptım kızlar
bişey çıkmadı
aman bu sıralar çıkmasında zaten
kendimize güveniyoruz ama
tabi yine de olur mu olur
dünden önceki gece geldim kızlar evime anca dün deli gb temislik yaptık kocikle aman sormayın yazsam yorulurumkakılmışla itilmiş gbydik
adet oldum bengene yok bişi yani randövüm var bugün 11de doktora gidiyorum fakülteye ne güzel baayn dı doktor bu sefer erkek varmış off rabbim yardım etsin yaa sanırım aşılama olcak bakalım ne dicek:26:
bugün doktordan gelincede misafir odamı bitireyim temislik işi bitsin yarın yemeğe çardım arkadaşları ne yapsam acaba:26:fikir verin bana
cuma görümcemler gelcek
cumartesi yeni evlenen amca oğlu eşiyle ablamlarıda çarırım onlarla ilk görüşcez muhabbet çok olsunbide bekar dayı oğlum var staj yapıyo bursada onuda çarcam aradan cıksın
bende haberler böyle yoğunum yani
dünden önceki gece geldim kızlar evime anca dün deli gb temislik yaptık kocikle aman sormayın yazsam yorulurumkakılmışla itilmiş gbydik
adet oldum bengene yok bişi yani randövüm var bugün 11de doktora gidiyorum fakülteye ne güzel baayn dı doktor bu sefer erkek varmış off rabbim yardım etsin yaa sanırım aşılama olcak bakalım ne dicek:26:
bugün doktordan gelincede misafir odamı bitireyim temislik işi bitsin yarın yemeğe çardım arkadaşları ne yapsam acaba:26:fikir verin bana
cuma görümcemler gelcek
cumartesi yeni evlenen amca oğlu eşiyle ablamlarıda çarırım onlarla ilk görüşcez muhabbet çok olsunbide bekar dayı oğlum var staj yapıyo bursada onuda çarcam aradan cıksın
Gözün aydın mı? desem, ne desem bilemedim :)))
Yada hayırlısı olsun diyim.
Dr. Sonra gelişmeleri yaz canım,,Aşılama ilk defamı yapılacak?dünden önceki gece geldim kızlar evime anca dün deli gb temislik yaptık kocikle aman sormayın yazsam yorulurumkakılmışla itilmiş gbydik
cuma görümcemler gelcek
Canım ben kullanıyorum 2 aydır zaten. Ama yan etkisi oluyor kilo falan değilisteksizlik yapıyor. Mikro gyn kullanıyorum ben, yazzz mı alsam diyorum acaba. Seninkinin markası ne. Sağlık ocağından verilen mi? Acaba bir de onu mu denesem.
bu gün de hap biteli 8. gün adetimin de 4. günü. 7 günden fazla ara v
erilmemesi lazımmış. Bugün alıp içsem sorun Olur mu?
Semiha ordu evi nerdeydi?
Mehmet'e bende gitmiştim gorumcemin düğününde,
Ama ben bu şiire ysptiricam
Kızlar ben buraya tl, den giriyorum,
Yazım yanlısı harf hatasından belli olabilir:)
Nokta koymuyor bazen:)
Önceki laptopu ben evin merdivenlerinden düşmüştüm laptop la birlikte ikiye ayrılmıştı
Sonra oğlumun okulu notebook vermisti kayit hediyesi,
Onu kullanıyorduk Arda banyoya girip icinde su olan leğene icine atti
Oda çöpe gitti 2 aydır söyledim esime yok size bil.. Deyip durdu,
Aksam bir baktım masanın üstünde koca kutu:)
İcine baktım kırmızı laptopkocişimi seviyorummmm
Canım hapın isminde harf yanlısı olabilir ya cok karışık ismi
Öğlen sonra gidicem gulbahceye ordan alıcam..
Net kesin bilgi veririm sana ve cevremdeki çoğu kisi aynı haptan kullanıyoruz,
Bu arada 8 gun uzun ara olmuş ama saglık ocağı varsa sana yakın, oradan net bilgi alabilirsin..
Semiha ordu evi nerdeydi?
Mehmet'e bende gitmiştim gorumcemin düğününde,
Ama ben bu şiire ysptiricam
Kızlar ben buraya tl, den giriyorum,
Yazım yanlısı harf hatasından belli olabilir:)
Nokta koymuyor bazen:)
Önceki laptopu ben evin merdivenlerinden düşmüştüm laptop la birlikte ikiye ayrılmıştı
Sonra oğlumun okulu notebook vermisti kayit hediyesi,
Onu kullanıyorduk Arda banyoya girip icinde su olan leğene icine atti
Oda çöpe gitti 2 aydır söyledim esime yok size bil.. Deyip durdu,
Aksam bir baktım masanın üstünde koca kutu:)
İcine baktım kırmızı laptopkocişimi seviyorummmm
Ta gülbahçeyemi gidiyorsun sağlık ocağına çok uzak gerçekten arabasız çekilmezdi.
İyi mi acaba bende ablama söyleyim de kendi üzerinden bana da alsın bari. Bide onu deniyim nefret ediyorum yaa...(((
bana da uzun gibi geldi. Sağlık ocağı var şirketin yakınında öğlen gitsem mi acaba.
Canım gittim geldim bile:)
Arabam var Allah'tan yoksa çekilmez,
Uzak evet ama hem ebe arkadasım orda hem eski evim ordaydi 11 sene oturdum evimde,
cok memnunum özel hastane gibi ilgi alaka,, Oyuzden degistirmedim saglik Ocağini,,
Evi ise kıraya verdik.
Bu arada Reginon muş hapın ismi:)
Hic dikkat etmemişim basitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?