- 28 Haziran 2011
- 63.701
- 159.905
- 898
- Konu Sahibi endoplazmikretikulumcu
-
Banada öyle geldi canım. Bende hiç karşılaşmadım. Doğma büyüme bursaliyim diye mi acabaBursalilar mi kaba ben bursaliyim diyip baska yerden göç edenlere denk gelmis bunu söyleyen
Bunun bursa ile ilgiside yok aslnda karakter meselesi.kaba insan heryerde.kabadir sehirlerin onemi yok☺Banada öyle geldi canım. Bende hiç karşılaşmadım. Doğma büyüme bursaliyim diye mi acabatanıdığım kimsede öyle değil çok şükür dışarıdan gelen hiç kimseden de bunu duymadım çok şaşırdım. İlk defa duyuyorum,üzüldüm
Heee biz kabayizKaba ve kötü kalpli mi aslaaaavalla uzerime alındım
Sehir olarak pek beğendiğim söylenemez. Doğayı, ormanı, piknigi seven bir yapınız varsa, sadağı kanyonu, oylat şelalesi - mağarası, suuçtu, langoz ormanlarını gezmenizi öneririm. Buralarin da sehir merkezine uzakligi en az bir saat. Sehir merkezi olarak da boranik park ve hayvanat bahçesine gidilebilir.Merhaba herkese öğretmenim yazın tayin hakkımız var Bursa’yı hiç görmedik ama giden bilen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla güzel şehir..
En çok çocuklarımızın eğitimi için buralardan gitmek istiyoruz.(Bulunduğum şehir Büyükşehir aslında ama eğitim kültür açısından yeterli olduğunu düşünmüyorum)
Eşim özel sektörde çalışıyor Bursa’da kendi işiyle ilgili bi kuruma başvuruda bulundu kabul edildi görüşmeye gideceğiz
En kötü ihtimalle gezip geliriz diyorum ama sizce sadece eğitim için gidilir mi kurulu düzen bozulur mu ?
Eşimin ailesi de bulunduğumuz memlekette,Bursa’da akraba açısından yapayalnız olacağız.Evimiz şuan bizim orda kiracı olacağız..Kiralar buraya göre uçuk,iyi bi semtte oturmak istiyorum çabuksan kötü bi yerde oturmak istemiyorum,o da iki katı kira ödemek demek..
Eksileri daha çok gibi ama yine de sizlere de sormak istedim dediğim gibi en kötü ihtimalle gezip geliriz,hiç gitmedik Bursa’ya,gidince şuralara gidin diyenler de not düşebilir zahmet olmazsa
Aynen canım bursanin suçu yokBunun bursa ile ilgiside yok aslnda karakter meselesi.kaba insan heryerde.kabadir sehirlerin onemi yok☺
39yıldır bursalıyım 21 senedir bursanın köyünde yasiyorum ve kibarımdır sükürler olsun
Bir üye evleri eski demiş, bir üye insanları kaba demiş. Bence bu tamamen yaşanan semtle alakalı. Her yerde olduğu gibi.
Aslında bursa insanı çok kibardir biliriz39yıldır bursalıyım 21 senedir bursanın köyünde yasiyorum ve kibarımdır sükürler olsun
Üzüldüm be hemşomBir üye evleri eski demiş, bir üye insanları kaba demiş. Bence bu tamamen yaşanan semtle alakalı. Her yerde olduğu gibi.
Demirtaş'ta mutlaka tahinli çörek yiyin. Tophanede Sümbüllü Bahçede seyir terasında Türk kahvesi...Teşekkür ederim5 gün orda bulunacağız şuraya mutlaka gidin dediğiniz yerler varsa yazar mısınız ?
Komşuluk burda da yapabildiğim bişey değil akraba çocuklarım için lazım oluyor arada sıkılınca çöküp gidiyoruz mesela..
Eğitim konusunda başk arkadaşlarım da söyledi,özel gibi diye.
Merhaba herkese öğretmenim yazın tayin hakkımız var Bursa’yı hiç görmedik ama giden bilen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla güzel şehir..
En çok çocuklarımızın eğitimi için buralardan gitmek istiyoruz.(Bulunduğum şehir Büyükşehir aslında ama eğitim kültür açısından yeterli olduğunu düşünmüyorum)
Eşim özel sektörde çalışıyor Bursa’da kendi işiyle ilgili bi kuruma başvuruda bulundu kabul edildi görüşmeye gideceğiz
En kötü ihtimalle gezip geliriz diyorum ama sizce sadece eğitim için gidilir mi kurulu düzen bozulur mu ?
Eşimin ailesi de bulunduğumuz memlekette,Bursa’da akraba açısından yapayalnız olacağız.Evimiz şuan bizim orda kiracı olacağız..Kiralar buraya göre uçuk,iyi bi semtte oturmak istiyorum çabuksan kötü bi yerde oturmak istemiyorum,o da iki katı kira ödemek demek..
Eksileri daha çok gibi ama yine de sizlere de sormak istedim dediğim gibi en kötü ihtimalle gezip geliriz,hiç gitmedik Bursa’ya,gidince şuralara gidin diyenler de not düşebilir zahmet olmazsa
Heyy maşallah kıskandımBursa iki uç noktası olan şehirlerden. Hani vardır ya şurada oturursan rezalet ama burada hayat şahane dediklerinden.
Zaten merkezi bir yerde oturacaksanız mis gibi her yol aynı noktaya çıkıyor
Ben küçük İstanbul diyorum her gittiğimde. Son zamanlarda trafik sorunu birazcık artmış ama onun dışında genel anlamda İstanbul'un iyi yanlarını almış gibi düşünün. Çarşısı pazarı çok çeşitlidir. Aradığımı bulamadım deme lüksünüz yok, mutlaka bulursunuz. Bir sürü etkinlik seçeneğiniz var, ister doğa ile iç içe vakit geçirin ister kültürel anlamda ya da alışveriş anlamında merkezde gezin.
Yalan yok fiyatlar ciddi anlamda cep yakıyor.
Gezilecek yerleri falan ayrıca bir liste yapabilirim ama yaz yaz bitmez valla çünkü her noktasına ayrı bir bayılıyorum, en çok lezzet turu yapmaya
Bu arada Bursa’da yaşamıyorum ama kaç defa gittiğimin sayısını bile bilmiyorum, ezberlemiş durumdayım
Biraz pahalı bir şehir ama genel olarak rahattır. İyi bir muhitte yaşamak istiyorsanız nilüferi önerebilirim ama kiralar falan biraz fazla gelebilir size. Diğer yorumlarda söylendiği gibi eğitimi, falan da iyidir. Genel olarak düzenli bir şehir diyebilirimMerhaba herkese öğretmenim yazın tayin hakkımız var Bursa’yı hiç görmedik ama giden bilen arkadaşlardan duyduğum kadarıyla güzel şehir..
Kurban olsunlar bize ,ne kabası ?
Kesinlikle evetBursalilar mi kaba ben bursaliyim diyip baska yerden göç edenlere denk gelmis bunu söyleyen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?