Herkese merhabalar, çok uzun zamandır bu formu takip ediyorum.Ama artık aktif olarak katılmaz zamanı geldi.Nedenmi? Dün ablama yaptığım ziyaret sonrası beni evlendiğimden beri görmeyip görenler " aaaa bayağı kilo almışsın çok değişmissin diyenler" olduğu için. Hayrılısı bakalım.
Boyum 1,70 kilom 69 (iki sene öncesine kadar 60 geçmezdim( )
Bugün yediklerime dikkat ettim ama asıl yarın başlayacağım...
destekleriniz bekliyorum:)
Günlüğün hayırlı olsun.
Umarım hepimiz zayıflıycaz.
Bu siteden öğrendiğim sey: Evlenmek= kilo
henüz nişanlı biri olarak bu önemli konuyu öğrendiğim için çok mutluyum. Demekki evlendikten sonra hiç yemek yenmiycek. :)) şaka bi yana çok musaitim kilo almaya. Zaten suan kıloluyum. 7 ayım var ınceceık olmam laızm ve sonrada korumam lazım. Hedefin kaç canım?
ben de senin gibi sayılım boyum 173
15 ay once evlendigimde 60 kiloydum ve bir türlü kendimi durduramadım ama bugn tartıda 73ü gormek baya moral bozucu oldu.
Ben de bugunumu iyice arastırmaya karar verdim , kendime program cıkartıp yarın baslıyorum ama tek bildigim haftada en az 5 gun mutlaka en az 45 dk kosu bandında nabız hızımı 120 130 arası tutarak yürümek olacak .
Yaza kadar incecik oluruz insallah :)
Günaydın herkese,
sabah kalkınca 1 brd ılık suyumu içtim
Kahvaltımı yaptım. 2,5 dilim ekmek yağsız peynirli omlet 1 tatlı kaşığı erik marmelatı 1 çay kaşığı zeytin ezmesi
ara öğünde bir porsiyon meyvemi yiyeceğim
öğlen için bir tabak yeşil mercimek salata bir dilim ekmek yemeyi ve bir brd ayran içmeyi planlıyorum
ara öğünde bir kase yoğurt
akşam yine bir kase süt ve mısır gevreği
ara öğünde bir porsiyon meyve
bugünki listem bu şekilde
herkese hayırlı günler
Hayırlı olsun gunlugun :) ins hedefine ulasırsın.. Listen guzelmis ama aksam icin sut ve mısır gevregi doyuruyo mu belki bende denerim?
kahvaltı 2 dilim ekmek 2 dilim peynir domates 3 ad zeytin ve şekersiz çay
ara: iki ad mürdüm eriği
öğlen: bir parça balık salata ve 2 dilim ekmek (yiyeceğim birazdan)
ara ve akşam standart zaten
bu arada 750 gram vermişim belirtiyim:)
tebrik ederim canım, bak vermeye başladın bıle. umaraım istediğin kiloya ulaşırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?