Büşra'nın Çeyizi

ben öyle yazdım ama gittim yine lake yaptırdım.
membran istediğim görüntüyü vermeyecekti, usta da hevese getirdi beni yalan değil
çizilme olasılığı biraz daha fazlaymış membrandan, öyle dedi.
artık el üstünde tutup, dikkatli kullancaz inşallah

Son düzenleme:

ahahahahahah Deli kuzucuuukk ne diyo yahuu beni dövcekmiş kıyamazsın küü sen bana
asıl evlendikten sonra sen bana çağırınca gelme o zaman ben bağlicam eşşeği kazığa

Enaaaammmm bizim kız bizden eli maşalı çıktı yetişin dostlaaar

Teşekkür ederim canım benim, ne güzel aşk dolu cümleler bunlar İçimi ısıttın

Evimiz çok büyük sayılmaz, ama küçükte değil çok şükür... Eşyalarımız rahat rahat sığacak diye düşünüyoruz

Güzel dileklerin ve samimi tavrın için çook teşekkür ederim

bebeeeğim beeebeğim naptın sen çok güzel şey seçmişsin beyaz beyaz her renk nevresim çok güzel yakışacak hayırlı olsunn. oyyy yerlerr ya

nikah gününüzde hayırlı olsunn canım benim

mis gibi evin olacak inşallaaah

Büşracım hayırlı olsun yatak odan canım nikah randevusunu nasıl aldınız ?

canım öncelikle herşeyin harika olmuş ben çok beğendim herşeyini ve bir tesadüf bizde bugün nikah tarihimizi aldık ne hoş bir tesadüf oldu bizde 18 mayısa aldık inşallah ağız tadı ile yuva kuracağız maşallah bizlere çok seviniyorum böyle huzurla el ele yürüyen insanalra

Çok güzel yatak odan Allah güzel günlerde kullandırsın. Ayrıca nikah günü içinde hayırlı olsun canım :) Hemen kına hediyesi için bir şey söyleyeyim; ben küçük keselerde sabun istiyordum ama vazgeçtim. Herrkese dağıtmak için butik kurabiyelerden yapıp küçük poşetlere koyalım diye düşündük. Benim arkadaşlarıma da sticker lı oje yaptıracağız sanırım 20-25 adet. Fikir olsun sana da canım :)

Teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benim

Ne güzel şeyler söylemişsin öyle Buluşmaya mutlaka gel tamam mı

Hepimizin evi mis gibi olacak Allahın izniyle

Büşracım hayırlı olsun yatak odan canım nikah randevusunu nasıl aldınız ?

Teşekkür ederim fıstığım

Nikah için bağlı buluduğun belediyeye gidiyosun canım internet sitesinde mutlaka bilgiye yer verirler...

Aile hekiminden nikah için sağlık raporu aldık biz, 4 adet vesikalık(her belediye farklı adetlerde ister) kimlikle beraber gittik

Bi problem çıkmadı ben düğünde istiyordum nikahı, öyle yaptık extra 50 tl verdik oldu bitti

Evet Gizim ya ne güzel şeyler söylemişsin güzel bir tevafuk oldu bizim için Adım adım herşey halloluyor, çıkan pürüzleri omuz omuza verip aştıktan sonra

Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum canım öncelikle

Senin fikrinde çok güzel, ancak butik kurabiye yapan biri olarak onca kişiye dağıtmak için yapılan kurabiye sizi yormaz mı :26:

Oje fikri de gayet güzel...

Benim fikrim de minik mantar tıpalı cam şişelere ya lavanta, ya minik şekerlerden koymak, yada minik renkli taşlardan serpiştirip ufak rulo halinde not yazıp atmak içine...

Kına gecesi malzemelerine sardım bu aralar, onları alıp kenara atmak istiyorum...
Senin baktığın bir yer var mı canım
mustakbelgelin . coma bakabilirsin orda uygun

Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi

Çook uzun zamandır beklediğim Noble Life mug setim gelmiş amanda aman
Çok seviyorum bunları, kendi kendime nazar edecem kıracam birini

Sağoll büşüüm, bnm niaşnlım istda o ordan mı alıcak sağlık raporunu

Kurabiye çok şirin geliyor bana ama annem ve kardeşim boşver yapmayalım sadece oje yeterli dediler. Haklısın düğün öncesi kurabiye yorucu olabilir. Bugün Eminönü'ndeydik, nikah şekeri için malzeme almaya gittik hem de kına aksesuarlarına baktık. Aman allahım insan neye bakacağını şaşırıyor valla :) Bir ara sabun düşünmüştüm bir yerden toptan alıp süsleriz diye ama ondan da vazgeçtim. Şu anda kararsızım açıkcası, ojeyi herkese veremem sadece arkadaşlarıma vereceğim. Diğer misafirleri sadece çerez ve içecekle göndermek istemiyorum, kına gecesine bir hoşluk katmak istiyorum. İlerleyen günlerde bir şeylere karar veririm sanırım :)

müstakbelgelin.com a bende bakıyorum. http://girlafikir.blogspot.com/2013/09/dugun-ve-kna-gecesi-detaylarfotograf.html bu bloga bakıyorum. Ayrıca http://httwww.bekarligavedapartisi.com/category/evlilik-oncesi-urunleri/kina-gecesi-urunleri burayada bir bakabilirsin. Bir de http://www.zeynobonbon.com/2011/08/kna-gecesi-malzemeleri-ve-size-ozel.html burası var. burdakiler de güzel http://www.hediyeleradasi.com/kina-gecesi--bekarliga-veda_229.html

Alışverişe gidince zaten neye bakıp ne yapacağını şaşırıyor insan, öyle güzel öyle şirin şeyler var ki. Bir kabın içine çubuklu büyük şekerler konabilir bak bu da şirin olur :) Uygun fiyata ufak anahtarlıklar var, minik renkli kovaların içine lavanta vs koymuşlar, ufak aynalar veren var. İnsanın kafası karşıyor gerçekten.

Şişe fikri çok hoş. Hem atılmayacak saklanacak bir hatıra vermiş olursun misafirlere. (Ben de nikah şekeri için kavanozda şeker yapmak niyetindeyim. Tülünü kurdelesini aldık bugün)
Aklına bir şeyler gelirse yaz yine paslaşalım :) Öpüyorum kolay gelsin.

Son düzenleme:
bebeğimmm bayıldım bunun boyutları biraz büyük galiba dimi değişik bir modelmiş güle güle kullan inş buluşmaya geleceğim canım benimm

Çok büyük değil bitanem

Biraz silindir biçiminde olduğu için öyle görünüyor olabilir

Bende tam olarak böyle bişey arıyordum içeceği çabuk soğutmaması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…