- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
kızlar, biz de portmanto için 1600 lira fiyat aldık, ama lake boyama olmak şartıyla.
cookie'ye sordum, onunki güzel duruyordu, membranmış. mebranı da 1200'e yaparım dedi. pazarlıkla ineriz.
iyi ki sormuşum dedim, yoksa boyalı istiyorum diye tutturacaktım
Membran lakeye göre biraz daha hesaplı
ancak lakenin kolay çizilebilir olduğunu söylüyorlar, benimde yemek odam ve orta sehpam lake :26: umarım çizilmez...
membran da kullanacağız lake de
Çok teşekkür ederim kuzum Allah razı olsun...
Gelin olmuş gidiyorum ama tabiki sizlere veda etmiyorum burdayım evlendikten sonra da
Yatak odasının yükü de kalktı üstümden çok şükür, diğer halledilcek şeylere yoğunlaşmaya geldi sıra fıstığım
Güzel dileklerin için tekrar tekrar teşekkür ederim, iyiki varsın
ahahahahahahDeli kuzucuuukk ne diyo yahuu beni dövcekmiş kıyamazsın küü sen bana
asıl evlendikten sonra sen bana çağırınca gelme o zaman ben bağlicam eşşeği kazığa
yatak odan çok klasmış büşra, eviniz kocaman mı?
güle güle uyuyun odanızda
böyle cicili nevresimler, romantik abajurlar, sevdiğiniz bir kitap komodinde, hoş bir gecelik/pijama, soğuk ve yumuşak bir yatak ve sıcacık bir ten
Enaaaammmm bizim kız bizden eli maşalı çıktı yetişin dostlaaar
Konu dost olunca eli maşalı da olurum gözü kara da
yieehhh işte benim dostummm dediğin böyle olmalı
seviyorum seni cigerimin sağ köşesi
Canlarım ustamızla yatak odasına karar verdik nihayet...
Çok problem yaşadık, istediğim model olmadı diye, sonra bu modeli beğendim ben, hiç umudum yokken usta onay verdi, ve inşallah bir aya kadar yapıcak aynı bu modeldekinden evimize getirecek inşallah... Yatak odamızın duvarları da hayal pembesi tonunda olacak uçuk bir pembe... güzel olacağını düşünüyorum...
Bembeyaz bi odam olacak inşallah...
Eki Görüntüle 932110 Eki Görüntüle 932112 Eki Görüntüle 932116
Bu da tantitoni alışverişimSalata kasem ve spatulam tantitoni ile ilk alışverişimi indirimle yapmış bulunuyorum
Eki Görüntüle 932126
Canlar ayrıca bugün nikah tarihimizi aldık
Nikahımız düğün günü yani 3 mayısta olacakÇok istiyordum bunu çok şükür oldu...
Allahım sana şükürler olsun bu günlere geldik...
Eki Görüntüle 932128
Ayrıca kına hediyeliği ve kına davetiyesi ile ilgili çalışmalarım da başladı... İnşallah kısa bir zamanda onlarda belli olacak ve onları da sizlerle paylaşacağım...
Seviyorum sizi canlarım...
Darısı tüm arkadaşlarımın başına
Çok problem yaşadık, istediğim model olmadı diye, sonra bu modeli beğendim ben, hiç umudum yokken usta onay verdi, ve inşallah bir aya kadar yapıcak aynı bu modeldekinden evimize getirecek inşallah... Yatak odamızın duvarları da hayal pembesi tonunda olacak uçuk bir pembe... güzel olacağını düşünüyorum...
Bu da tantitoni alışverişimSalata kasem ve spatulam tantitoni ile ilk alışverişimi indirimle yapmış bulunuyorum
Eki Görüntüle 932126
Eki Görüntüle 932128
Ayrıca kına hediyeliği ve kına davetiyesi ile ilgili çalışmalarım da başladı... İnşallah kısa bir zamanda onlarda belli olacak ve onları da sizlerle paylaşacağım...
Eki Görüntüle 932126
Eki Görüntüle 932128
bebeeeğim beeebeğim naptın sen çok güzel şey seçmişsinbeyaz beyaz her renk nevresim çok güzel yakışacak hayırlı olsunn. oyyy yerlerr ya
nikah gününüzde hayırlı olsunn canım benim
mis gibi evin olacak inşallaaah
Büşracım hayırlı olsun yatak odan canım nikah randevusunu nasıl aldınız ?
canım öncelikle herşeyin harika olmuş ben çok beğendim herşeyini ve bir tesadüf bizde bugün nikah tarihimizi aldık ne hoş bir tesadüf oldu bizde 18 mayısa aldık inşallah ağız tadı ile yuva kuracağız maşallah bizlere çok seviniyorum böyle huzurla el ele yürüyen insanalra
Çok güzel yatak odan Allah güzel günlerde kullandırsın. Ayrıca nikah günü içinde hayırlı olsun canım :) Hemen kına hediyesi için bir şey söyleyeyim; ben küçük keselerde sabun istiyordum ama vazgeçtim. Herrkese dağıtmak için butik kurabiyelerden yapıp küçük poşetlere koyalım diye düşündük. Benim arkadaşlarıma da sticker lı oje yaptıracağız sanırım 20-25 adet. Fikir olsun sana da canım :)
Sağoll büşüüm, bnm niaşnlım istda o ordan mı alıcak sağlık raporunuTeşekkür ederim fıstığım
Nikah için bağlı buluduğun belediyeye gidiyosun canım internet sitesinde mutlaka bilgiye yer verirler...
Aile hekiminden nikah için sağlık raporu aldık biz, 4 adet vesikalık(her belediye farklı adetlerde ister) kimlikle beraber gittik
Bi problem çıkmadı ben düğünde istiyordum nikahı, öyle yaptık extra 50 tl verdik oldu bitti
Kızlar kızlar gelem mi yanağızdan öpem mi
Çook uzun zamandır beklediğim Noble Life mug setim gelmiş amanda aman
Çok seviyorum bunları, kendi kendime nazar edecem kıracam birini
Eki Görüntüle 933538 Eki Görüntüle 933537
Güzel dileklerin için teşekkür ediyorum canım öncelikle
Senin fikrinde çok güzel, ancak butik kurabiye yapan biri olarak onca kişiye dağıtmak için yapılan kurabiye sizi yormaz mı :26:
Oje fikri de gayet güzel...
Benim fikrim de minik mantar tıpalı cam şişelere ya lavanta, ya minik şekerlerden koymak, yada minik renkli taşlardan serpiştirip ufak rulo halinde not yazıp atmak içine...
Kına gecesi malzemelerine sardım bu aralar, onları alıp kenara atmak istiyorum...
Senin baktığın bir yer var mı canım
mustakbelgelin . coma bakabilirsin orda uygun
Sağoll büşüüm, bnm niaşnlım istda o ordan mı alıcak sağlık raporunu
bebeğimmm bayıldım bunun boyutları biraz büyük galiba dimi değişik bir modelmiş güle güle kullaninş buluşmaya geleceğim canım benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?