Bütün gün evde yalnızım ve kafayı yemek üzereyim:(

Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum
Sakin cocuk yapma cocuk olunca daha cok dayak yiyceksin daha cok eziyet goreceksin sakin cocuk evliligi kurtarir zannetme daha kotu olcak bunu sakin unutma

100 gram bılezık nedır yahu... sen o adam için kendi hayatını tehlıkeye atıp bır ton ılaç mı içiyorsun...

Ve bu adamla çocuk yapmak için tedavi oluyorsunuz..

Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum
Sen bence psikolojik destek al tedavi olucaksan bu yönden ol çünkü böyle bir hayatta bide bebek için uğraşırsan çok daha kötü olursun. Herşeyi bırak bir bebeğin huzurlu bir ortamda yaşamaya ihtiyacı var yapmayın böyle bir evlilikte çocuk mu büyütülür?
Ben eşimle tartışırken bile bebeğime karşı mahçup hissediyorum hele bide şiddet görsem ne hissederim kim bilir. Kendinizden önce o beneği düşünün yürümüyorsa yollar ayrılmalı! Sağlıklı bir ortamda büyümeli!!!!

Eşiniz anlayıslı degil....yuzunuze bakmıyor....sizde ısrarla bu adama tedavıyle cocuk peşindesiniz...cocuk olunca eşiniz evlıyamı olacak acaba bu dusuncedemısınız....soyleyeyım hiç degişmez...olan bebegınıze olacak....su ortamlarda ısrarla bebek sahibi olamayın artık ya.

bence çocugunuz olmadigi icin sizi kucumsediklerini oyuzden boyle davrandiklarini dusunup hirs yapmissiniz
o bebeğe yazık hem öyle bir babasi olacagi icin hemde kendini bile kurtaramayacak kendine siddet gosteren bir adama hala cocuk yapmaya calisan bir annesi olacagi icin yazik çocukla avunacakmis o cocuk dayak yiyince kimle avunacak acaba
ilerde dayak yiyince ne diyecek size ah canim annem dayak yedikten sonra kendini avutmak icin beni dogormussun tesekkur ederim mi diyecek size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…