- 14 Mayıs 2018
- 131
- 100
- 18
- 35
- Konu Sahibi samyeli4125
-
Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorumBu kadar eziyet çekip bu adamdan çocuk yapmak istediğinize emin misiniz?
Ve bugün anneler günü anasına babasına kardeşlerine herkese hediye aldı ama benim suratıma bile bakmıyor
Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum
Aileniz ne der boşansanız? Böyle evlilik olmaz. Hediyedir, yardımdır demişsiniz ama işin içinde şiddet var. Çocuk olunca boşanmak daha zor olur. Sizin yerinizde olsam tedaviyi keser ailemin yanına dönerdim.Aslında evlendiğimden beri de eşimden şiddet görüyorum ve ortam farketmeksizin. Bilmiyorum bir işe kalkıştım ama çok yıprandım altından kalkamıyorum
zatenn böyle bir ortama da mutlu bir hamilelik geçirmem bile olanaksız çünkü eşim hiç anlayışlı bir insan değilSiz daha iyi bilirsiniz ama çocuk için acele etmeseniz? Her çocuk mutlu bir yuvaya doğmayı hak eder. Sizin bebeğiniz mutlu bir yuvaya gelmeyi hak etmiyor mu? Önce evliliğiniz otursun, çocuğu ondan sonra düşünün bence.
Annemle bugün konuştum. Sana vuruyor mu deri bişey diyemedim. Onları üzmek istemiyorum ama kendim çok yıprandım. Şeytan en çok evli çiftlerle uğraşırmış ve bizimle gerçekten çok uğraşıyorAileniz ne der boşansanız? Böyle evlilik olmaz. Hediyedir, yardımdır demişsiniz ama işin içinde şiddet var. Çocuk olunca boşanmak daha zor olur. Sizin yerinizde olsam tedaviyi keser ailemin yanına dönerdim.
Kesinlikle ne eşim ne ailesi insan psikolojisinden anlamıyorlar. Aşılama oldum ve doktor 3 gün dikkat et dedi ama buna rağmen eşim istesem 1 bardak su bile getirmiyor. Çok hain bir insanŞu an en son sorununuz hormon ilaçları. Eşiniz size değer vermiyor siz bu zor tedaviyi yalnız başınıza sirtlaniyorsunuz.
Bu adama degil cocuk yumurta bile harcamam.. birak kardesim bu egoist insanlari kendi hallerine.. sen kendine bi yol ciz.Kesinlikle ne eşim ne ailesi insan psikolojisinden anlamıyorlar. Aşılama oldum ve doktor 3 gün dikkat et dedi ama buna rağmen eşim istesem 1 bardak su bile getirmiyor. Çok hain bir insan
çok mutsuzum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorumBu adama degil cocuk yumurta bile harcamam.. birak kardesim bu egoist insanlari kendi hallerine.. sen kendine bi yol ciz.
Çocuk olunca sihirli değnek değmeyecek. Çocuk çok güzel bir şey amenna. Ama anlayışsız sacma sapan bir kocayla çocuklu hayat sizi çok zorlayacaktır. İyi giden evlilikleri bile sarsabiliyor. Bilemiyorum.Kesinlikle ne eşim ne ailesi insan psikolojisinden anlamıyorlar. Aşılama oldum ve doktor 3 gün dikkat et dedi ama buna rağmen eşim istesem 1 bardak su bile getirmiyor. Çok hain bir insan
Lütfen bu kadar pısırık olmayın ya. Hala ne yapacağımı bilmiyorum diyorsunuz. Onca tedaviyi bu öküz için mi görüyorsunuz Allah aşkına?çok mutsuzum gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum
Doğru diyorsun şahtık Şahbaz olmaya gerek yokÇocuk olunca sihirli değnek değmeyecek. Çocuk çok güzel bir şey amenna. Ama anlayışsız sacma sapan bir kocayla çocuklu hayat sizi çok zorlayacaktır. İyi giden evlilikleri bile sarsabiliyor. Bilemiyorum.
Annemle bugün konuştum. Sana vuruyor mu deri bişey diyemedim. Onları üzmek istemiyorum ama kendim çok yıprandım. Şeytan en çok evli çiftlerle uğraşırmış ve bizimle gerçekten çok uğraşıyor
Doğru diyorsun Allah’ın bir bildiği var ki biZe çocuk vermedi bu zamana kadar. Hayırlısı olsun hakkımızda son zamanlarım zaten sabrediyorumSana değer vermeyen sahiplenmeyen biri için çocuk istiyorsun ve tedavi görüyorsun. Şiddet var ilgisizlik var. Karışmak bana düşmez tabi ama çocuğu böyle aceleye getirmeseniz mi? Vermeyen rabbin bir bildiği vardır diyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Önce siz kendinize değer verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?