dun benı aradı ve sana dayanmak zor dedı benım olurmusun falan dedı bunu cınselllık algılama dedı bende sakaya vurarak cvp verdım cunku bana bu konuları asalım dıye böyle konusyorum dedı ama bende art nıyetsızdır dedım konuştum ılerde evet dedım evlılıge vurarak sen evlenmeyı dusunuyomusun dedım 4 senem var dedı en az onun 4 senesı benım ıcıın uzun bır zamn o benden kucuk... zaten benımle hıc ılgılenmıyor gun ıcınde aramıyor sormuyor ısım var dıyor ama sana dayanmak zor dıyor..nasıl bı tezatlıksa anlamadım mesela hıc hbr yok suan
Senin yaşın kaç peki.
sakin böyle biri icin bir dakikani bile harcama.Biran önce uzaklas. daha fazla baglanmadan.
Ayrica basinda ,yas önemli degil deseler bile , aranizdaki yas farkindan dolayi seninle ciddi düsünecegini sanmiyorum.
Türkçe meali şu; kısa sürede sevgili olduk daha 2.görüşmede sevgili 3.görüşmde el ele olmalar öpüşmler falan yaşadık baya hızlıyız yani ben aslında evlenmek değil de gönül eğlendirmek istiyorum.sana dyanamıyorum gel beniam ol sonra ok kib bay
uzak dur,seven adam arar sorar ilgilenir daha 5 günlük sevgilisine sana dayanamıyorum tarzı cinsel msjlar vermez.
bende şöyle dusunuyorum...ben gecen hafta carsamba gunu yenı bıryle tanıştım tanıştım derken aynı sırkette calısyorduk o ayrılmıştı facede sadec eklıydı sırkette buyuk olduğundan cok karılasmıyorduk karıslasıncada mrb mrb modu... o bıraz delı dolu konuşkan bır tıptı sırketımızde 3 yıl calıstı ama toplasan ıkı kere anca muhabbetım olmuştur oda slm verme modu... neyse facede fotoğrafımı begenmıs bende slm verdım oda mrb falan dedı sırktte cok konusyoduk ya dedım burdanda slm vereyim dedım dıye saka yollu yazdım aslında cok konuşmak ıstedıklerımle konuşamadım falan dedı artık konuşuruz dedı.. slm vermemı mı beklıyordun dedım yok sadce ortam olmadı dedı baya bı konuştuk benım de görünce gözüme çarpan bırıydı bunu ona bellı ettım az bıraz ertesı gun buluştuk sevgılı gıbı konuşmaya başladık yakın sekılde... en son cumartesı aksamı buluştuk o ara arasıra da olsa yazardı slm verırıdı yenı sırket kurmuşlar bır arkadaşıyla ıslerı var dıye anlayış göstermek ıstedım... cumartesı bız baya bır yakınlaştık arabada oturduk ben okadar pişmanımkı elımı tutup optu ama ben oyle kendını veren bı kız degılım yanlış anlamayın..... vasıretım bağlandı sankı.... pazar gunu evde calısacgım dedı bana 12 de günaydın yazdı sonra ben bır 2 buçukta aradım sonra ne aradı ne sordu saat 7 falandı hala ses yoktu arkadaşımla bunalım halde oturyordum aramasını bekliyordum arkadsım ara ne olcak buna hhakın yokmu merak ettım de dedı bende ürkerek aradım açmadı sonra facede onlıne gordum canım aradım gormedın sanırım dedım yemeğe oturmuştum dedı..ararmısın dedım aradı calsıyorum sorunlar var falan dedı.. bende ustelemedım kapadım... aksam evdeyken bıkac kelıme yazıp aradı... gelgelelim pazartesı salı gunu hıc ılgılenmedı watsap tan 6-7 saatte bır napıosun yazdı okadar... bu arada bu kışı benden 6 yas kucuk fızıken oyle gorunmedıgı ıcın sorun etmedim... dun benı aradı ve sana dayanmak zor dedı benım olurmusun falan dedı bunu cınselllık algılama dedı bende sakaya vurarak cvp verdım cunku bana bu konuları asalım dıye böyle konusyorum dedı ama bende art nıyetsızdır dedım konuştum ılerde evet dedım evlılıge vurarak sen evlenmeyı dusunuyomusun dedım 4 senem var dedı en az onun 4 senesı benım ıcıın uzun bır zamn o benden kucuk... zaten benımle hıc ılgılenmıyor gun ıcınde aramıyor sormuyor ısım var dıyor ama sana dayanmak zor dıyor..nasıl bı tezatlıksa anlamadım mesela hıc hbr yok suan
Sizin yasiniz daha büyük diye sanki cinselliktensorun olmaz diye yaklasmis size sanki :26:
Siz daha önce evlendiniz ayrildinizmi? Hele öyleyse sizi kullanmak istiyor gibi! Biraz daha gözlemleyin olmassa, baktiniz icinize sinmiyor zaten yürümez o iliski!!!
bende şöyle dusunuyorum...
erkeklerın her kadına guclu bı sılahı olmus bu sanaaa dayanmakkk zor cumlesı...
pekde onemsenndıgınızı sanmıyorumuzucem belkı sizi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?