butun hastalar benı buluyor bu nedır

• Konu Sahibi Konu Sahibi nikim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nikim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
358
7
38
Ardahan
ben gecen hafta carsamba gunu yenı bıryle tanıştım tanıştım derken aynı sırkette calısyorduk o ayrılmıştı facede sadec eklıydı sırkette buyuk olduğundan cok karılasmıyorduk karıslasıncada mrb mrb modu... o bıraz delı dolu konuşkan bır tıptı sırketımızde 3 yıl calıstı ama toplasan ıkı kere anca muhabbetım olmuştur oda slm verme modu... neyse facede fotoğrafımı begenmıs bende slm verdım oda mrb falan dedı sırktte cok konusyoduk ya dedım burdanda slm vereyim dedım dıye saka yollu yazdım aslında cok konuşmak ıstedıklerımle konuşamadım falan dedı artık konuşuruz dedı.. slm vermemı mı beklıyordun dedım yok sadce ortam olmadı dedı baya bı konuştuk benım de görünce gözüme çarpan bırıydı bunu ona bellı ettım az bıraz ertesı gun buluştuk sevgılı gıbı konuşmaya başladık yakın sekılde... en son cumartesı aksamı buluştuk o ara arasıra da olsa yazardı slm verırıdı yenı sırket kurmuşlar bır arkadaşıyla ıslerı var dıye anlayış göstermek ıstedım... cumartesı bız baya bır yakınlaştık arabada oturduk ben okadar pişmanımkı elımı tutup optu ama ben oyle kendını veren bı kız degılım yanlış anlamayın..... vasıretım bağlandı sankı.... pazar gunu evde calısacgım dedı bana 12 de günaydın yazdı sonra ben bır 2 buçukta aradım sonra ne aradı ne sordu saat 7 falandı hala ses yoktu arkadaşımla bunalım halde oturyordum aramasını bekliyordum arkadsım ara ne olcak buna hhakın yokmu merak ettım de dedı bende ürkerek aradım açmadı sonra facede onlıne gordum canım aradım gormedın sanırım dedım yemeğe oturmuştum dedı..ararmısın dedım aradı calsıyorum sorunlar var falan dedı.. bende ustelemedım kapadım... aksam evdeyken bıkac kelıme yazıp aradı... gelgelelim pazartesı salı gunu hıc ılgılenmedı watsap tan 6-7 saatte bır napıosun yazdı okadar... bu arada bu kışı benden 6 yas kucuk fızıken oyle gorunmedıgı ıcın sorun etmedim... dun benı aradı ve sana dayanmak zor dedı benım olurmusun falan dedı bunu cınselllık algılama dedı bende sakaya vurarak cvp verdım cunku bana bu konuları asalım dıye böyle konusyorum dedı ama bende art nıyetsızdır dedım konuştum ılerde evet dedım evlılıge vurarak sen evlenmeyı dusunuyomusun dedım 4 senem var dedı en az onun 4 senesı benım ıcıın uzun bır zamn o benden kucuk... zaten benımle hıc ılgılenmıyor gun ıcınde aramıyor sormuyor ısım var dıyor ama sana dayanmak zor dıyor..nasıl bı tezatlıksa anlamadım mesela hıc hbr yok suan

Tezatlık değil, hakikaten "dayanmak zor"dur. Arabada öpüştükten sonra sizi istediğine karar vermiştir, sizi zaman içinde yumuşatıp ikna edebileceğine inanıyordur. Öpüştüğünüz için de naz yapıyorsunuz veya ağırdan alıyorsunuz diye düşünüyordur muhtemelen (ki öpüşmek normal bir şey, öpüştüğünüz için illa birlikte olacaksınız diye bir şey asla yok, şansını deniyor).

Yani günahını almayayım belki hakikaten iyi niyetlidir de... Şahsi tecrübelerimle bu şekilde düşünüyorum ben.

ben uzaklaşmanizi tavsiye edecegim hem size dayanamadigini söylüyor hemde hiç arayıp sormuyor amaci cinsellik gibime geldi

ben cinseliğie karşı değilim ama bu ne allah aşkına ?

daha sevgili olamamışsınız doğru düzgün hemen konu cinsellik ...

niyet belli canım benim ...

yol ver gitsin....hayır gelmez ....

3 gundur benı aramıyor zaten dun ben aradım dıye gece donus yaptı o mesaj atmasa aramasa bende aramıyodum zaten ustune hıc gıtmedım.. bugun mesela hıc aramadı benı... daha 5 günlük bı ılıskı tabı denırse onada ondada aramıyor sormuyor... bana bıde senı cok ozluyorum dıyo bunedır yaaa

sakin böyle biri icin bir dakikani bile harcama.Biran önce uzaklas. daha fazla baglanmadan.

Ayrica basinda ,yas önemli degil deseler bile , aranizdaki yas farkindan dolayi seninle ciddi düsünecegini sanmiyorum.

sakin böyle biri icin bir dakikani bile harcama.Biran önce uzaklas. daha fazla baglanmadan.

Ayrica basinda ,yas önemli degil deseler bile , aranizdaki yas farkindan dolayi seninle ciddi düsünecegini sanmiyorum.

Türkçe meali şu; kısa sürede sevgili olduk daha 2.görüşmede sevgili 3.görüşmede el ele olmalar öpüşmeler falan yaşadık baya hızlıyız yani ben aslında evlenmek değil de gönül eğlendirmek istiyorum.sana dayanamıyorum gel benim ol sonra ok kib bay

uzak dur,seven adam arar sorar ilgilenir daha 5 günlük sevgilisine sana dayanamıyorum tarzı cinsel msjlar vermez.

Son düzenleme:

ya evet haklısınız dusunse bıle ben okadar sure beklemek ıstemem arkadaşlarımın çocukları boy boy olmuşken... zaten cıddı nıyetı falan yok bencede

aynı sekılde düşünüyorum ama acısını yasamak cok geliyor bu durumun

sızce ayrılık seklım nasıl olmalı bu yaptığına pişman edecek bı ayrılık bıcımı varmıdır???

Sizin yasiniz daha büyük diye sanki cinselliktensorun olmaz diye yaklasmis size sanki :26:
Siz daha önce evlendiniz ayrildinizmi? Hele öyleyse sizi kullanmak istiyor gibi! Biraz daha gözlemleyin olmassa, baktiniz icinize sinmiyor zaten yürümez o iliski!!!

bende şöyle dusunuyorum...
erkeklerın her kadına guclu bı sılahı olmus bu sanaaa dayanmakkk zor cumlesı...
pekde onemsenndıgınızı sanmıyorum uzucem belkı sizi ama

ben hıc evlenmedim...........bıde bana amacım bu olsa o sen degılsın dedı... bıde sey dıyor bız galıba yasarız bıseyler cok kaynıyo kanım sana ama bana bısey olursa sen ne yapacaksın... dedıklerımı cınsel ıstek olarakta algılama dıyor ... adamda kafa ne yönde calısyorsa artık......... herıf benı aramıyor sormuyor.. dun sadece sabah bı kelıme yaszdı aksam 12 de aradı oda ben aradım dıye... bugünde hıc ses soluk yok herıften

bıde ınsanlar genelde bende dahıl soylenenı deılde kendı bıldıgımızı yapıyoruz. o yuzden burda sıze yaptıgımız yorumları cıddıye almıcakmıssınız gbı gelıo bana:26::26::26:

bende şöyle dusunuyorum...
erkeklerın her kadına guclu bı sılahı olmus bu sanaaa dayanmakkk zor cumlesı...
pekde onemsenndıgınızı sanmıyorum uzucem belkı sizi ama

önemsese zaten ben mutlu olurdum ..... aynı ortamda calıstık yaa ortak tanıdıklarımız var sağda solda salak salak konuşur dıye korkuyorum bıde

Bence de şansını deniyor. Bir arkaşımın da başına gelmişti. İlk buluşma güzel, ikinci buluşmada "Biliyorsun bir erkeğin ihtiyaçları vardır." Haydaaa... Buyur burdan yak.

Bence dürüst davrandığı tek konu evliliğe en az 4 senesi olduğunu söylemesi olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…