butun hastalar benı buluyor bu nedır

• Konu Sahibi Konu Sahibi nikim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Öyle derler genelde, ama nekadar samimidirler bilemezsin, yani genel bi taktiktir bu!!
Siz az biraz cakmissiniz davayi, biraz daha gözlemleyin, yada ilgisizligen rahatsiz oldugunuzu belirtin
Az biraz daha bekleyin ve karar verin!!!
Eger zaten iyice soguduysaniz ve bir gelecek göremiyorsaniz gec olmadan kurtulun bence!!

Bence hic gorusmeyin o kadar sure aramayandan yakinlasmaya sözü getirenden hayir gelmez ki cevaplardan anladigim kadariyla siz gayet akli basinda birisiniz daha 4 yili olduğunu da söylemiş evlenmek icin sizinle ciddi bi ilişki düşünmez anca zaman geçirir onun düşüncesi bu yoksa değer önem verse boyle aramamazlik ve isi bahane etmezdi bence yinede sizin karariniz tabiki ama hani kotu intikamli bi şekilde ayrilmak yerine seninle daha fazla görüşmek istemiyorum demeniz daha iyi olur gibi geldi dahada cevap vermezsiniz sizde daha uygun biriyle görüşmeye baslarsiniz Allah Gönlünüze gore verir inşallah

ben susup hıc aramamıyı düşünüyorum beynımde bıtırdım zaten... sadece ıcımde o yenı bı ılıskıye başlamanın umudu kucuk bı kıpırtısı vardı acısı kaldı sadece...

susmayı ıstıyorum sonsuza dek susmayı ınsallah yapabılırım

Banada sadece cinsellik gibi geldi ortak tanıdıklarınızda mevcuttur iş yaşamınızda dedikodulara müsade etmeyin geri adımınızı atın ve siz bekleyin ondan sonraki tavır ve davranışları zaten niyetini netleştircektir

beynımde bıtırdım... sadece keşke yakınlaşmasaydım ona cok pişmanım o benı kemırıyor bu kızlada oturdum bılmem ne muhabbetı yaparmı acaba dıye

Eğer karakteri o kadar düşükse yapabilir orda burada ben onunla görüştüm sunu yasadim bunu yasadim diye ego tatmini yapabilir ama ne kadar güzel ayrilirsaniz o kadar yapmaya utanir bence ve en doğru karari vermissiniz :-*

çok uzgunum bıtırdıgımı bıle bılmıyor cunku hala aramadı tavsan daga kusmus dagın haberı yok mısalı

Ayni misal ama üzülmeyin siz en uygun kelimeleri bulup bitirin ve bunu onun aramasini beklemeden uygun bi mesajla kendiniz yapmaniz bence daha doğru olur

ben arayınca acmıycam hıcbır tepkı vermıycem

Merhaba feminist damarım kabardı dayanamayacağım lütfen affet...
Bu pisin tek derdi cinsellik canım... Sende yaşadın bazı şeyleri insan sevgili olmadan bile saatlerce arıyor mesaj yazıyor kurlar küçük jestler yapıyor adam açık açık 4 sene evlenmeyeceğim demiş zaten standartı belli sen kafasında azıcık bile olsan böyle söyleyemezdi hangi kadın ciddi niyeti olmayanı dikkate alır ki bence sen ondan önce şut mekanizmasını çalıştır bir mesaj çek hoşlanmak istediğini ama yapamadığını gerekli elektriği alamadığını tarzın olmadığını falan böyle asıl sen onu aşağıla gitsin intikam böyle olur

aradığında açmayın msjına cvp yazmayın,bu şekilde anlasın bittiğini. tam kendi anladığı dilden konuşun yani.
ama lütfen dayanamayıp bi kez daha görüşeyim falan demeyin ona kanıp da, yoksa ilerde acı çekersiniz.

biraz hızlı fakat kör bir iliski degilmis bence.
size sordugu soruya bahaneler uretse de nabiz yoklamıs, siz de kendinize uygun bir sekilde cevap vermissiniz.
evlilik sordugunuz icin o da acıkca gorusunu yazmıs. bunlarda o kadar buyuk bir sorun goremiyorum ben.

o soyledigi 4yıl 2ye de duşebilir 6ya da cıkabilir, eger gonlunuz yoksa ve evlilik sizin icin sart ise bu adamla vakit kaybetmeyin,
fakat olsun su an mutluyum diyorsanız devam edin, belki guzel bir iliskiye de donusebilir...ilgisizlige de.
fakat her zaman hazırlıklı olun, size kısa zamanda cinsel konuları acmaktan cekinmedigine gore biraz duskun biri ve aranızda saglam bir sevgi-saygı bagı olusmadıkca sizi uzecek supheye dusurecek davranısları olabilir.

Son düzenleme:
bikaç gün once buna benzer konu açmıstım. ben vazgectım aramadım o da aramadı gerçi bölelıkle bitti bence sende aramamalısın adamın amacı cınsellık .hevesını alıp gitcek

kardeşim 30yaşındasın küçük de değilsin
bir gün konuşup ertesi gùn sevgili gibi davranmak öpüşmek falan ćok hızlı olmuş
amerikan filmlerinde bile ilk buluşmada öpüşmüyorlar
adam seni basit biri olarak görmüş
bir yoklayayım cinsellik falan yaşayabilirmiyim demiş
sen evlilik falan diyince iyice tırsmış
bu kafayla gidersen hep böyleleri çıkar karşına

bu tip adamlar canı kadın çektiğinde seni arayıp iltifatlara boğarlar sonra tıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…