ben hıc evlenmedim...........bıde bana amacım bu olsa o sen degılsın dedı... bıde sey dıyor bız galıba yasarız bıseyler cok kaynıyo kanım sana ama bana bısey olursa sen ne yapacaksın... dedıklerımı cınsel ıstek olarakta algılama dıyor ... adamda kafa ne yönde calısyorsa artık......... herıf benı aramıyor sormuyor.. dun sadece sabah bı kelıme yaszdı aksam 12 de aradı oda ben aradım dıye... bugünde hıc ses soluk yok herıften
sızce ayrılık seklım nasıl olmalı bu yaptığına pişman edecek bı ayrılık bıcımı varmıdır???[/QUOTE/
hiç orali olmadan deger verdiginizi hissettirmeden ayrilin gitsin
Bence hic gorusmeyin o kadar sure aramayandan yakinlasmaya sözü getirenden hayir gelmez ki cevaplardan anladigim kadariyla siz gayet akli basinda birisiniz daha 4 yili olduğunu da söylemiş evlenmek icin sizinle ciddi bi ilişki düşünmez anca zaman geçirir onun düşüncesi bu yoksa değer önem verse boyle aramamazlik ve isi bahane etmezdi bence yinede sizin karariniz tabiki ama hani kotu intikamli bi şekilde ayrilmak yerine seninle daha fazla görüşmek istemiyorum demeniz daha iyi olur gibi geldi dahada cevap vermezsiniz sizde daha uygun biriyle görüşmeye baslarsiniz Allah Gönlünüze gore verir inşallah
Öyle derler genelde, ama nekadar samimidirler bilemezsin, yani genel bi taktiktir bu!!
Siz az biraz cakmissiniz davayi, biraz daha gözlemleyin, yada ilgisizligen rahatsiz oldugunuzu belirtin
Az biraz daha bekleyin ve karar verin!!!
Eger zaten iyice soguduysaniz ve bir gelecek göremiyorsaniz gec olmadan kurtulun bence!!
Banada sadece cinsellik gibi geldi ortak tanıdıklarınızda mevcuttur iş yaşamınızda dedikodulara müsade etmeyin geri adımınızı atın ve siz bekleyin ondan sonraki tavır ve davranışları zaten niyetini netleştircektir
Eğer karakteri o kadar düşükse yapabilir orda burada ben onunla görüştüm sunu yasadim bunu yasadim diye ego tatmini yapabilir ama ne kadar güzel ayrilirsaniz o kadar yapmaya utanir bence ve en doğru karari vermissiniz :-*
Ayni misal ama üzülmeyin siz en uygun kelimeleri bulup bitirin ve bunu onun aramasini beklemeden uygun bi mesajla kendiniz yapmaniz bence daha doğru olur
ben arayınca acmıycam hıcbır tepkı vermıycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?