ben hıc evlenmedim...........bıde bana amacım bu olsa o sen degılsın dedı... bıde sey dıyor bız galıba yasarız bıseyler cok kaynıyo kanım sana ama bana bısey olursa sen ne yapacaksın... dedıklerımı cınsel ıstek olarakta algılama dıyor ... adamda kafa ne yönde calısyorsa artık......... herıf benı aramıyor sormuyor.. dun sadece sabah bı kelıme yaszdı aksam 12 de aradı oda ben aradım dıye... bugünde hıc ses soluk yok herıften
bikaç gün once buna benzer konu açmıstım. ben vazgectım aramadım o da aramadı gerçi bölelıkle bitti bence sende aramamalısın adamın amacı cınsellık .hevesını alıp gitcek
bikaç gün once buna benzer konu açmıstım. ben vazgectım aramadım o da aramadı gerçi bölelıkle bitti bence sende aramamalısın adamın amacı cınsellık .hevesını alıp gitcek
5 günlük hoşlandığınız çocuğa - sevgili aşamasına bile gelmemiş- evlilik konusunu mu açtınız?
Bu ne acele?
bunu okumamaştım sanki akrabasınız kan çekiyo kanım kaynıyo olayına getirmiş
bu adamın beyni ile şeyi yer değiştirmiş bence
arkadaşım daha tanışalı bir hafta olmuş,
sanki senelerdir sevgilisinizde ayrılamıyor gibi olmuşsunuz,
kendinizi çok kaptırmışsınız,
senden hoşlanmış olsaydı ve aklı o tarafta olmamış olsaydı
seni arayıp sorardı emin ol.aramaması normal değil bence.
sen aradıkça,sordukça ben bu kıza herşeyi yaptırırım gözüyle bakıyor bence.
kaba bir tabir ama salla gitsin,
ne ara,ne sor.
30 yaşındasınız kendinizden altı yaş küçük erkeğe yazıyorsunuz, arabada ilk buluşmada yakınlaşıyorsunuz sonra sevgili triplerine girip aramasını bekliyorsunuz. Ee işin sonunun nereye varacağı belli bu durumda.
yazdıklarımı okumadınız galıba benımle cınsel bıseyler yasarsa ne olcagını sordu bende evlılıkten bahsettım durduk yere demedım...konunun gıdısatına gore konuştum...olay evlenmek degıl zaten yaklasımı
bence hiç o şekilde düşünme,asıl bundan sonra ararsan ya da o ararsa ve görüşürsenkendımı cok ucuz gosterdım bunun utancı ıcındeyım zaten emın olun herseyden daha cok bu duruma uzuluyorum...
bence hiç o şekilde düşünme,asıl bundan sonra ararsan ya da o ararsa ve görüşürsen
o kişi böyle düşünebilir.
böyle bişey yaşanmamış gibi düşün artık[/QUOTE
gece attığı mesaja cvp yazmamak ıcın zor tuyorum kendımı benı uzdun demek ıstıyorum sana kırıldım benı onemsemedın msj atıyosun aramıyosun bıle merak edıp demek ıstıyorum ama yazssam ne fayda... zaten azıcık bı ıstek olsa sımdıye kadar bu kıza noldu dıye meraklanıp arardı.
30 yaşındaysan,biraz ayaklarının yere basmış olması lazım.Karşındak insanı tanımadan etmeden yakınlaşmak,sevgili moduna girmek,beklentilerinin olması sence ne kadar sağlıklı.
gece attığı mesaja cvp yazmamak ıcın zor tuyorum kendımı benı uzdun demek ıstıyorum sana kırıldım benı onemsemedın msj atıyosun aramıyosun bıle merak edıp demek ıstıyorum ama yazssam ne fayda... zaten azıcık bı ıstek olsa sımdıye kadar bu kıza noldu dıye meraklanıp arardı.
bence hiç o şekilde düşünme,asıl bundan sonra ararsan ya da o ararsa ve görüşürsen
o kişi böyle düşünebilir.
böyle bişey yaşanmamış gibi düşün artık[/QUOTE
sakın böyle bir hataya düşmeyin.
birde şöyle düşünün,mesaj attınız diyelim,karşı taraf işlerim çok yoğun arayamadım diyecek.
sizde barışacaksınız mesela.bundan sonra da sizi aramamaya devam edecek,evlendiniz diyelim.
böyle biriyle evlenmek istermisiniz?bence hiç güven vermiyor.
Hayır sakın yapmayın. Çünkü tek yapacağınız bir tarafını kaldırmak olacak. 30 yaşında bir kadın olarak kendi değerinizi bu kadar aşağı düşürmeyin.
Ayrıca size göre bir ilişkiniz var da ona göre de aynı sevgililik ilişkisi içinde misiniz, bundan emin misiniz? Yani o da sizi sevgilisi olarak mı görüyor? Bana kalırsa öyle bir algısı yok, ilerde olabileceği biri olarak görüyor
sakın böyle bir hataya düşmeyin.
birde şöyle düşünün,mesaj attınız diyelim,karşı taraf işlerim çok yoğun arayamadım diyecek.
sizde barışacaksınız mesela.bundan sonra da sizi aramamaya devam edecek,evlendiniz diyelim.
böyle biriyle evlenmek istermisiniz?bence hiç güven vermiyor.
olmaz canım zaten merak eden ınsan arar sorar yaa allahım neylerse güzel eyler ona bıraktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?