butun hastalar benı buluyor bu nedır

• Konu Sahibi Konu Sahibi nikim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bunu okumamaştım sanki akrabasınız kan çekiyo kanım kaynıyo olayına getirmiş

bu adamın beyni ile şeyi yer değiştirmiş bence

bikaç gün once buna benzer konu açmıstım. ben vazgectım aramadım o da aramadı gerçi bölelıkle bitti bence sende aramamalısın adamın amacı cınsellık .hevesını alıp gitcek

Canım mesaj kutun dolmuş o nedenle sana ulaşamıyorum bilgin olsun.

bikaç gün once buna benzer konu açmıstım. ben vazgectım aramadım o da aramadı gerçi bölelıkle bitti bence sende aramamalısın adamın amacı cınsellık .hevesını alıp gitcek

Canım mesaj kutun dolmuş o nedenle sana ulaşamıyorum bilgin olsun.

valla niyeti çok açık.siz küçük bir kız değilsiniz ki bunu anlamanız gerekirdi.hadi 19-20 yaşındaki kızlar böyle şeyler yazıyorlar burda yol gösteriyoruz.sizin kanmamanız lazım 24 yaşında çocuğa.keşke 2. buluşmada öpüşüp ona bu cesareti vermeseydiniz.bir de şimdi ayrılınca da dediğiniz gibi orda burda olur olmaz konuşacak.bence bir an önce ayrıl,ayrılırken de benden ne cesaretle daha ilk günlerden bunu istiyorsun diye de haddini bildir.

5 günlük hoşlandığınız çocuğa - sevgili aşamasına bile gelmemiş- evlilik konusunu mu açtınız?
Bu ne acele?

5 günlük hoşlandığınız çocuğa - sevgili aşamasına bile gelmemiş- evlilik konusunu mu açtınız?
Bu ne acele?

yazdıklarımı okumadınız galıba benımle cınsel bıseyler yasarsa ne olcagını sordu bende evlılıkten bahsettım durduk yere demedım...konunun gıdısatına gore konuştum...olay evlenmek degıl zaten yaklasımı

aramıyorum artık zaten dun bıtrdım herseyı...ama onun hala haberı yok

kendımı cok ucuz gosterdım bunun utancı ıcındeyım zaten emın olun herseyden daha cok bu duruma uzuluyorum...

Tüm sayfaları okumadan yorum yapmak adetim değildir,bilenler bilir.
Siz kendi aklınızdan geçirdiklerinizi yazdınız sanıyorsunuz her halde. Neyse yine de daha ilk öpüşmüşsünüz arkasından evlilik soruyorsunuz, yine de erken yine de saçma. Eleştiriyoruz diye tavır almanıza gerek yok

kendımı cok ucuz gosterdım bunun utancı ıcındeyım zaten emın olun herseyden daha cok bu duruma uzuluyorum...
bence hiç o şekilde düşünme,asıl bundan sonra ararsan ya da o ararsa ve görüşürsen
o kişi böyle düşünebilir.
böyle bişey yaşanmamış gibi düşün artık

30 yaşındaysan,biraz ayaklarının yere basmış olması lazım.Karşındak insanı tanımadan etmeden yakınlaşmak,sevgili moduna girmek,beklentilerinin olması sence ne kadar sağlıklı.

Hayır sakın yapmayın. Çünkü tek yapacağınız bir tarafını kaldırmak olacak. 30 yaşında bir kadın olarak kendi değerinizi bu kadar aşağı düşürmeyin.

Ayrıca size göre bir ilişkiniz var da ona göre de aynı sevgililik ilişkisi içinde misiniz, bundan emin misiniz? Yani o da sizi sevgilisi olarak mı görüyor? Bana kalırsa öyle bir algısı yok, ilerde olabileceği biri olarak görüyor

evet ılıskı olarak berlırtıyordu kendı kendıme gelın güvey olmadım canım... aşırı alaksız relax davrandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…